עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות לוח ל AMD שלי ( 3200 ) אני רוצה לוח שיכול להגיע ל OC כמה שיותר גבוהה ועדיף שיהיה כמה שיותר זול... אני לא צריך כרטיסי רשת על הלוח או כרטיס מסך וכאלה כמה שפחות פיצ'רים וכמה שיותר יכולת OC חשבתי על EPOX אבל תגידו אתם את דעתכם והכי הכי חשוב !!! שיהיה ללוח חורי עיגון להרכבת גופי קירור/בלוק מים גדולים שלא מיתחברים בעזרת הקליפס...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ל"ת

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  3. אני משדרג פנטיום III 500 (שאר הפרטים במפרט). אני מעוניין להשקיע כ 1000 ש"ח (מקסימום!!) בעניין. השידרוג יכלול אך ורק לוח אם ומעבד...(ואולי גם ספק כח אבל רק בעוד כמה חודשים). אני לא אתעסק באוברקלוקינג בכלל (מיציתי את העניין עם ה 575@500 ב 2.05v האחרון ). העניין היחיד שמעניין אותי הוא יציבות\אמינות ורצוי גם ביצועים עדיפים. האם משהו יודע איזה לוח הוא המתאים ביותר למעבד הנ"ל...?? נ.ב : יש לי בקר Promise שמאפשר עבודה ב ATA 66. תודה מראש HF

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קניתי את כל החלקים כבר. קניתי ספק כוח THERMALTAKE TT480APD 2 FANS 480 WATT 1Y התחלתי להרכיב ואני עובר שלב שלב ב-user guid של הלוח ובחיבור של הספק רשום בספר למטה הערה: Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability. אני הבאנתי מזה של ספק עם 350 וואט ומעלה הוא גבוהה מידי בשביל המערכת מה אני עושה כבר קניתי ספק... או שאולי אני לא מתרגם את זה נכון... עזרו לי אני ימתין לתשובה..

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by The_overclocker,

קניתי 8KDA3-J (EPOX) הוא נשרף לי פעמיים. היום אחרי חודש של המתנה קיבלתי לוח מתוקן, אך הדגם שלו 8KDA3-I. נכנסתי לאתר של EPoX וגיליתי שהלוח קצת מסורס :-\: (מה שהיה לי) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3j (מה שיש לי עכשיו) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3I לJ היו 8 ערוצי קול לI יש 6 (לא ממש רלוונטי) לJ היה 1GB LAN לI יש 10\100(גם זה לא כזה קריטי) לJ היה "800MHz (Hyper-Transport)" אצל I זה לא מופיע :-[ *ראוי לציין, שהחנות החליפה לי את הלוח בפעם הראשונה מכיוון שהוא נשרף לגמרי. ובפעם השניה מBIOS פלאש לא מוצלח. אך בכל זאת זאת לא סיבה לתת לי לוח אחר ממה שקניתי -ועוד מבלי להודיע לי. אני לא יודע אם זה מפאת בורות הטכנאים, או בגלל שהם "לא חייבים" …

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by Ash Binary,

הלוח Gigabyte GA-K8N51GMF והמעבד AMD Athlon 64 3000+ ADA3000AEP4AP socket 754 לפי כל מיניי נתונים באינטרנט כולל של היצרנים הלוח אמור להחזיק. אבל המייצבי מתח שלו נראים חלשים ברמות (ראיתי כאלה רק בלוחות ממש דפוקים כמו pcchips, ששם ראיתי אותם הרבה שרופים, או לוחות שמיועדים למעבדים חלשים) - תמונה אני קצת לא בטוח שהם יחזקו הרה זמן מעבד אם TDP 90 W והמחשב הזה אמור לעבוד זמן ארוך אם מעבד ב 100 % (קימפול תוכנות גדולות, קידוד סרטים וכדומה). רצוי לשדרג ? לפחות להוסיף קבלים במקומות הריקים ? משהוא אחר ? בתמונה השניה יש לוח ECS 761GX-M754 שמתאים למעבד הזה לפי הנתונים הרשמיים, וגם המייצבים שלו נראים הרבה יותר טוב. אני יכול להחליף את ה GA-K8N51GMF ללוח הזה. אבל הלוח השני הוא ECS ואני מכ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Kolshamen,

לוח מפנדה לסוקט 1156 GA-P55-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3164&ProductName=GA-P55-UD3 רשום רק 1333 ואז 2200??

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  8. התקנתי 64 ביט (XP) ועדיין כתוב שיש 3.2 גיגה ראם... גם בפוסט וגם במערכת. חשבתי על עדכון ביוס, אבל אין לי פלופי ואין לי דרך לעשות.. מה שגם עדכון הביוס של ABIT (לי יש IL9PRO ) מעצבן ומקבלים איתו קבצים מוזרים חוץ מהEXE... מישהו יכול לעזור? יש משהו שאפשר לעשות בכדי לקבל את ה800 מגה שלי?

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by Lunatic,

טוב אז מדובר במחשב של חבר,לא במחשב שלי. אוקיי אז יש לו לוח RC410M2 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1185&maincat_no=1 ופתאום הלוח שלו הפסיק לזהות את הכונן הקשיח שלו(Hitachi HDS721616PLA380) בדקתי אצלי את הכונן הקשיח והוא תקין,המחשב שלי מזהה אותו בלי שום בעיה,אז זה אומר שמשהו בהגדרות של הBIOS דפוק. ניסיתי לשחק בהגדרות של הBIOS ושום דבר לא עזר(חיפשתי כל דבר שקשור לSATA וRAID) לא משנה במה בחרתי ב-OnChip SATA Type זה לא מצא שום כונן קשיח. (הBIOS שלו לא עדכני,אני שוקל לעדכן לו תBIOS) (ניסיתי CMOS CLEAN וכו גם לא עזר) צריך עזרה דחוף,תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Reppix,

קניתי AMD Duron 1300Mhz לאחר ששברתי את הליבה של הAthlon 1333 שהיה לי. הרכבתי את המעבד, הדלקתי את המחשב ו...כלום. לא היה את רעש התקתוק מהרמקול במארז כמו שהיה כשהמעבד הקודם היה בסוקט שלו. אז הנחתי שהמעבד לא דפוק. לפי מה שנראה לי, הלוח פשוט לא מזהה את המעבד. מה אפשר לעשות? עדכון הביוס מהווה בעיה מכיוון שהמחשב לא עולה והמסך לא נדלק. האם זו באמת הבעיה? או שיש בעיה אחרת בלוח או ברכיב אחר? בכל מקרה, מה לעשות? נ.ב. - הלוח הוא Gigabyte 7VTX

• 36 תגובות
    • 6k צפיות
  11. Started by shevah,

שלום, יש לי לוח P5Q DELUXE של אסוס כמובן וצורב פיוניר 215D שמחובר דרך SATA, ומשום מה הביוס רושם לי שלא מחובר שם כלום. יש לי ויסטה ULTIMATE 64BIT. למישהו יש רעיון למה זה כך?

12. שלום, בשעה טובה קיבלתי את ה-1800+ החדש שלי(1.5V JIUHB שבוע11),ופה הבעיה מתחילה. כשהמעבד משולב עם Asus A7V266-E,הלוח תמיד מזהה את המעבד כ-2000+,גם כשהמעבד בתדר של 2300(עם מתח 1.55 ) וגם כשהוא ב-1300 הוא מזוהה כ-2000+. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה מראש.

13. שלום, אני קונה מחשב בימים הקרובים ואני לא רוצה לעשות טעות. האם הלוח Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset מתאים ל AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box?

14. היי יש לי לוח של ASUS P4GD1. הלוח הזה יחיד מסוגו, זה סוקט 478 ל PCIE עם DDR1. הלוח באחריות והוא נדפק, הוא עדיין עובד ואני לא רוצה סתם לפרק אותו. למישהו היה מקרה כזה שלוח לא מיוצר יותר והוא באחריות? יש לכם מושג מה היצרן אמור לעשות במקרה הזה? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by hagay21,

יש לי לוח של אביט ai7 הבאס המקורי היה עומד על 200 עם שני צמדים של זכרונות במהירות 400 הרץ זוג של סמסונג וזוג של וינבונד 3200 שניהם מעבד 2.4 800 הרץ בהתחלה הלוח היה עומד על באס בסיסי של 200 פתאום הוא ננעל על 204 בגלל שהזכרונות הם לא מאותה חברה אפילו שינוי של 1 יוצר אי תאימות ומקריס את המערכת מה שמאלץ אותי להחזיר את הלוח ידנית ל 200 אבל יש עדיין בעיות מוזרות כמו איטיות האינטרנט פתאום מודיע שאין תקשורת ב local connection ( יש סימן של שני מחשבים עם איקס לידם) סימן שאין חיבור לאינטרנט שאני מכבה ומדליק את המודם הבעייה ניפתרת זמנית ניסיתי עם מודם אחר והבעייה חוזרת עכשיו שטרחתי להסביר את הבעייה איך לעזזל אני מחזיר את הבאז ל 200? האם זה קשור לצריבת ביוס (כי צרבתי אבל הכל הלך בס…

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת מהי רמת החומרה ששמו לי במחשב.. לוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 עלות כל השידרוג 650 שקל..לפי מה שראתי באינטרנט יכול להיות שדי אכלתי אותה מבחינת המחיר כי החלקים לא ממש יקרים וחזקים..רציתי לדעת מה אתם חושבים על כל רכיב בנפרד.. דבר נוסף - כנראה שהלוח השרוף לקח איתו גם את הx800xl שלי :'( ואני צריך גם לשדרג כ.מסך..מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לקחת בלי לגרום לצוואר בקבוק? (1950pro יחשב מתאים או שאפשר אפילו חזק יותר?) תודה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. יש לי את הלוח GIGABYTE ga-7n400s-l זה הדגם שלו הנה תמונה שלו : עכשיו הלוח הזה חדש .. קניתי מחשב מפרט טוב מעבד: 1800+ ATHLON זיכרון : 512DDR 400MHZ דיסק קשיח : 60GB כרטיס מסך : Geforce 5200 128 DDR המחשב ממש מהיר אבל מה אני חייב לדעת אם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד שישב על הלוח הזה .. אני רוצה לדעת בבקשה אם כל לוח של AMD יוכל לשבת עליו , אם לא אז עד איזה מעבד הכי מתקדם יכול לשבת על הלוח הזה .. ואם אפשר גם לקבל דעות על הלוח ועל המחשב .. אני יודע שאני חייב מעבד בגלל זה אני שואל .. אני חייב לדעת .. תודה!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1614045,00.asp אני חושב שהבדיקה מתייחסת כמובן גם לJ .. כיוון שאין הבדל מהותי בין שני הלוחות הללו.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה הלוח מקבל רק 6 נק'..? האם הם הורידו נק' רק בגלל המחיר...? (קצת קשה לי להבין את הכל..) יש לוח אחר טוב יותר (המחיר ממש לא משנה..!)? תגובות..

• 63 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. אני רוצה לחבר למחשב ישן מאוד [בן 8 שנים] כרטיס מסך 430GT 1GB Point of view, אבל הלוח שלו זה ASUS P4PE והוא אפילו לא תומך בזיכרון DDR2 ??!!!! אז רציתי לדעת אם זה יעבוד... [דרך אגב אני מחליף גם ספק כוח.] תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. היי כפי שאפשר לראות יש לי מחשב די ישן, שכשהיה חדש הוא היה די חזק. אחרי שהלוח עשה לי צרות מפה ועד הודעה חדשה, עושה רושם שהוא כבר לא שמיש כ"כ. כלומר אפשר להפעיל את המחשב אבל אלא אם כן הטמפרטורה בחדר ממש נמוכה הוא יתקע לאחר מס' דקות ומרגע שזה קורה נגמר הסיפור. כרגע נראה שיש סיכוי טוב שאני אקבל זיכוי על הלוח לפי מה שהוא שווה היום מ-DFI. שזו בדיחה עצובה מאוד. כי ממה שהבנתי לא ניתן להשיג היום בכלל לוחות של סוקט 939. מה שמשאיר ברירה בודדת: יחד עם הלוח חייבים להחליף גם מעבד וזכרון, ואם כבר מחליפים אז לא נראה לי לעניין להשאר עם הכרטיס מסך הישן שלי. מה שמשאיר אותי עם רכיבים שעלו *המון* כסף בזמנו : - מעבד אופטרון כפול ליבה מדגם 165 - זכרון GSKILL DDR1 500Mhz מסדרה HZ - כ…

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by Rockstatement10,

דגם הלוח שלי הוא PEGATRON IPMSB-H61 אני יודע שזה לא הכי מוכר, חלק מהאתרים ציינו שהוא יתמוך במעבדי I5 וחלק ציינו שהוא תומך רק במעבדי I3. (יש לי כרגע I3) אפשר לקבל תשובה ברורה? או שעדיף אם כבר להחליף לוח עם שדרוג המעבד? גם יש ברשותי SSD והוא מחובר ל-SATA 2.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by אלוף במחשבים,

שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ? אני לחוץ רצח ! כי כבר הזמנתי ...... לא אכפת לי שזה יעבוד לאט יותר והכל ... אבל האם יהיו בעיות כלשהן ?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  24. יש לי את הלוח Epox EP-4BDA שתומך בזיכרונות 2100. בלוח יש לי את הזיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2. כיצד אי התאימות הזאת מתבטאת? ועוד שאלה, מה הם המספרים האלה 2100, 3200, 3700....

• 7 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.