עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by michaelr,

יש כיום מיליון ואחד חברות שמיצרות לוחות אם אני רוצה לפתור אחת ולתמיד מיהי החברה הכי טובה בעולם ביצור לוחות אם ASUS GIGABYTE DFI MSI ///// באמת שאין לי שמץ של מושג . ולכם יש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by HUNTI,

אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by HUNTI,

אז ככה, אני קונה מחשב חדש ואני לא רוצה להתפשר על הלוח אם. אני רוצה להשקיע בו... אני צריך את העזרה שלכם: איזה לוח אם מובסס על אינטל פנטיום שתומך ב dual ddr (זה חשוב אני מתכוון להשתמש בזה) ו USB2 וכל הדברים האלה הכי טוב?? לא חשוב כמה הוא עולה (לא להגזים) כאני רוצה את הכי טוב. תודה לכל מי שיעזור!! :) :)

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום חבר שלי רוצה לקנות פנטיום 4 והוא רוצה את הלוח אם הכי טוב שיש! לא משנה מחיר או חברה פשוט שיהיה הכי טוב שיש לא מתוכנן אוברקלוק ולא משנה הצ'יפסט של הלוח אל תמליצו על הלוחות החדשים שיוצאים לאינטל עם ה800 MHZ כי הוא ביום ראשון הולך לקנות את המחשב תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by timac,

מה הלוח אם הכי טוב בתקציב של 600-650 שקל מותאם לקונרו..?? הלוח לשימוש כללי בלי OC עדיפות למשחקים.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by yonni,

אני משדרג מחשב בקרוב ועדיין לא החלטתי אם זה יהיה לPENTIUM או ל AMD... מה שכן אני יודע זה שחייב להיות FIREWIRE על הלוח אם..(onboard) אינני מתכנן OC בקרוב אך הייתי רוצה לשמור על האופציה פתוחה. תקציבי ללוח הוא סביבות ה - 800-900 ש"ח .. תנו המלצתכם ללוח הכי טוב שעונה על התנאים גם ל -PENTIUM ול- AMD תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by Pop3Sail,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם חדש כי שלי די מיושן... p4b533 של asus.... אתם יכולים להמליץ לי על לוחות טובים? עדיף שיהיה בksp.co.il אבל לא חייב... ואל תגידו לי סתם שם ושאני ילך לחפש.. בבקשה תגידו גם איפה אפשר לקנות אותו מחיר עד 1000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם בעל סוקט 478 לפנטיום 4 של אינטל. שיתמוך בזכרון DDR400 (דואל צ'אנל) ויהיה לו כרטיס מסך / קול / ורשת מובנה. החברה לא כלכך משנה, רק שיעבוד. ויהיה יציב. תודה רבה לכולם, פיטר.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by fers,

טוב קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 mb 3 gb ram ספק כוח EZcool 450 w לוח אם G31M-S2l אז ככה אני הולך לשדרג תמחשב ל:מערכת קירור mugen 2 למעבד כדי לבצע oc ספק כוח sasocik 600w כרטיס מסך hd4890 1gb או ה h5830 שיצא חודש הבא. אז ככה וידיתי פה בפורומים וביגלל שיש ללוח אם חריץ של PCIE x16 ביגלל ה geforce 9800 הכרטיס יחזיק והלוח אם יהיה בסדר למרות שהוא קצת מיושן. עכשיו השאלה שלי היא : חבר של אבא שלי שהוא בעצם טכנאי אבל ניראה לי שהוא סתם מנסה ליקנוס כסף אמר שהלוח חלש והוא לא יחזיק וכדי ליקנות מחשב חדש ב5000 שקל שכרגע אין לי יש לי רק 1500 לדעתי זה סתם שחיטה כי הוא בנה לי תמחשב הנוכחי ליפני חצי שנה ,שנה! מה אתם אומרים הרבה אנשים אמרו שזה יחזיק ...

10. Started by Billy1123,

יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…

11. Started by Yaron-Cohen,

אז המעבד הוא SEMPRON 3000 בסוקט 939 והלוח אם GA-K8NF-9 הבעיה היא שהוא מזהה את המעבד כ200 מגהרץ....משמע...בלי המכפלה שלו... מה קרה?...איך מסדרים את זה?...CRL COMS לא עבד... ובאותה נשימה....המחשב לא מזהה את הHDD של WD 40BB... שהוא עובד לי במחשב השני...

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  12. יש משהו מאוד מוזר במערכת שלי. המערכת שלי הינה- המפרט שלי הוא- E2160 GA-EP41-UD3L GIGABYTE OCZ Gold GX XTC 2*1GB 5-5-5-15 DDR2-667 (333 MHz 8800GTS 320MB ביג טייפון המעבד עובד ב- 200*9 1.325V טמפרטורת מעבד היא (40C וזה בלי מזגן בדרום).כשאני מנסה לשנות את הFSB אפילו ל201 המחשב אינו מסוגל לעשות POST. ביטלתי את C1E וכל מני מגבלות שקשורות לחום וגם הגדרתי את התדר של PCI-E 100.משהו פשוט לא הגיוני לי, זה לא שהמחשב לא מסוגל לזה ,זה נראה כאילו הלוח אם חוסם את זה? אפילו ב1 הFSB לא יכול לעלות? חשוד... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ומה הפתרון?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Trol,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 מפרט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2507 הוא תומך בכרטיסי מסך PCI Express 2.0 ? כמו זה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/27_67/products_id/8703?osCsid=339901a02fcb253450e91a527ff6e040 ? אני לא ידעתי אם לשאול פה או בכרטיסי מסך, מקווה שצדקתי, תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by HitmanX,

יש לי לוח של Elitegroup שמסרב לפעול.. אני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא נותן לשנייה מתח למאוררים שמחוברים אליו ונכבה. מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by KL-xXx,

שלום רב רציתי לדעת אם תהיה לי בעיה כלשהי בעבודה משוטפת של שני קיטים של זיכרונות הבאים: G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL על לוח אם: ASUS P5B Deluxe או אולי משהו יודע איפה אפשר לקנות את הקיט הבא G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK בלא יותר מ-300 ש"ח תודה מראש

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by tibia,

ובכן , אחרי כמה שנים טובות הלוח אם שלי נשרף ועברה האחריות , הלוח אם שהיה : gigabyte k8nf amd 3000 a-data 1 g עכשיו האם שווה שלדרג כבר הכל ? [ התקציב 1500+-] או בעצם שווה לחפש לוח אם כזה ופשוט להחליף? פשוט אני כבר לא בעיניינים אז מי שמציע להחליף הכל שיגיד בבקשה תחליף תודה מראש לכל העזורים

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by matanyaniv,

קילתי אתמול מחשב חדש. עשיתי סידור חוטים וחיברתי כמה מאווררים.. הדלקתי את המחשב והתקנתי את הווינדואוס. בגלל שלא היו לי דרייברים לכל הדברים(לוגיק לא הביאו לי) ניתקתי את המחשב וחיברתי את הישן כדי להוריד דרייברים ולצרוב , לאחר הצריבה חיברתי את החדש ולאחר החיבור הרחתי ריח של שרוף והלוח ציפצף , על הלוח בלדים הקטנים היה כתוב הקוד P1.... אני לא יודע מזה אומר. חשוב לציין שהמחשב עבד פשוט מצויין ומהר מאוד לפני ההפעלה השניה..., כרגע שאני מדליק אותו כל המאוררים עובדים וגם ההארדיסק והכוננים האופטיים עובדים אבל הלוח מצפצף ולא מדליק את המסך , מה הבעיה כאן? הלוח הוא EPoX 8RGA+ הכרטיס מסך הוא Gigacube RADEON 9800NP יכול להיות שהקוד היה 1P או PI או P1 או IP.... עזרו לי בבקשה , המחשב חדש ל…

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום, אני יודע שכולם ממליצים על הלוחות של ePox,Dfi &MSI,.. אבל מה עם הלוח אם הזה של ג'יגהבייט?Gigabyte GA-K8NSNXP (nForce3 250) - ATX.... הנה קישור..:[url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NSNXP.htm, מה טוב בו,חסרונות,מה כל התכונות הללו..?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. הלוח אם שלי gigabyte ga-p35-ds3l תומך ב DDR3 ? אני חושב על שדרוג של הזכרון תודה.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. זה הלוח אם שלי: http://www.memory-up.com/Memory_Finders/ECS-Memory-ECS-M922-Memory.html וזה הכרטיס זיכרון שאני רוצה לקנות: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7790 אני יודע שהלוח אם שלי לא תומך במהירויות של הזיכרון הזה, אבל האם הוא יקלוט אותו בכל זאת וישנה את המהירות שלו למקסימום שהלוח אם יכול? ויש לי עוד שאלה, כרגע יש לי 512 ראם עם מהירות של 266mhz. כדי לשדרג ולקבל את הביצועים הכי טובים שאפשר, אני צריך להוסיף ג'יגה עם אותה מהירות של 266mhz, או להוציא את ה 512 ולהכניס ג'יגה עם מהירות של 333mhz (כי זאת המהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך)? אז מה עדיף- 1.5 ג'יגה במהירות של 266mhz, או 1 ג'יגה במהירות של 333mhz?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  22. יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?

23. Started by yosizach,

נאבד לי הדסיק שהיו כל ההתקנות של usb והעדכונים וחבר שלי אמר שבאתר אפשר למצוא הכל ואפילו עדכונים יותר חדשים .. מה האתר למישהו יש את הכתובת המדויקת תודה.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by bbarakt,

הלוח אם שלי הוא P5K-E ובספר (או באתר של ASUS) רשום: 2x PCI-E x16 (blue @ x16 mode, black @ x4 or x1 mode מזה אומר? אם יש לי אפשרות לעשות CF זה יהיה CF יעיל?

• 2 תגובות
    • 443 צפיות
  25. Started by swisaavi,

הזמנתי זכרונות pqi turbo ddr2 667mhz cl 4-4-4-12 אלה 2 סטיקים של ג'יגה שעובדים בדואל צ'אנל התקנתי אותם, ובתוכנות cpu-z וב everest רשום שהתזמונים במהירות 667mhz הם 5-5-5-15 ולא 4-4-4-12 מה שרשום במדבקה על כל אחד מהם, ועל האריזה. התקשרתי לחנות ממנה הזמנתי, דיברתי עם הטכנאי, והוא אמר לי שהלוח אם שלי כנראה לא תומך בתזמונים האלה ובמהירות הזאת (667mhz, cl4), האם זה נכון? אך לפני שהוא אמר לי את זה הוא אמר לי לשנות את התזמונים באופן ידני בביוס, שאלתי אותו אם זה לגיטמי לגבי כל אחד שקונה את הזכרונות האלה, הוא אמר לי שכן וככה צריך לעשות בכל לוח אם על מנת שהזכרונות יעבדו עם התזמונים הנמוכים... ועוד משהו קטן, הזכרונות לא פועלים במהירות 533mhz cl4, למרות שהקודמים שהיו לי כן פעלו...

• 4 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.