מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
בבקשה, מי שיש לו עכשיו EOPX 8RDA ועשה איתו OC שיגיד לכמה FSB הוא העלה ואיזה REV יש לו. או גם מי שהיה לו 8RDA והוא נדפק לו או משהו. בבקשה, זה דחוף! :-\
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בקרוב בקרוב עוד 3 שבועות אבא כבר בחול . המפרט שאני לוקח הוא זה - A64 3200+ Albtron K8X800 Pro2 Mushkin 512 3200 R9800P כמה זמן הוא יחזיק ? עם שינויים קטנים,והאם נחוץ פה 1024 זיכרון ?
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה על סוגי זיכרונות מה זה NR , NQ , PK ,HK י? מה ההבדל ביניהם? איזה הכי טוב? דרגו... יש להם שימושים שונים זה מזה? (דוגמה: לאוברקלוק או שימוש ביתי פשוט...) והאם יש עוד סוגים? *דרך אגב, מה זה D9 ו- REV י? ו-ST ?? עריכה: כל השאלות הנ"ל מופנות גם אל GKX ,D9GCT ,D9DQT , D9GMH ,D9GKX תודה מראש לעונים *R.S
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי את לוח האם הבא: Gigabyte GA-Z97-HD3 ולא המערכת(Windows 8 Pro) ולא EverstUltimate לא מזהים את לוח האם. ניסיתי לעדכן צ'יפסט - לא עזר. יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני יודע של intel יש את המעבדים בטכנולגית הHT ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר... וגם לשאול אם AMD משתמשים גם בטכנולוגיה הזאת או בטכנולוגיה דומה....
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
טוב אז.. לאחר מחשבה רבה-פשוט לא הגעתי למסקנה.. ראו את חוסר ההבדלים ביניהם במשחקים שונים, באוברקלוק של 3.8: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3533&p=3 הבדלים כ"כ זניחים! יכולות האוברקלוק של ה-940 הם בערך 4.2/3GHz. כמה של ה-720? חוץ מזה, איך פותחים עוד ליבה ל-720, ועם איזה לוח ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כותרת
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני יודע שחפרו בנושא אבל לא מצאתי תשובה קונקרטית או הכרעה כלשהי. בשורה התחתונה איזה לוח אם עדיף למשתמש הביתי (שימושי המחשב הם משחקים, סרטים, אופציה ל OC קליל בעתיד) ההבדל בינהם הוא בערך 80 שקלים כך שהמחיר לא מהווה שיקול ? תכלס, האם שווה להשקיע בערכת השבבים החדשה ? אני לא רואה את עצמי מחליף מעבד או משדרג זכרונות ל DDR3 בשנתיים הקרובות. להלן המפרט שאני קונה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1095 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1668 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤206 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קראתי בעניין את ההשוואה ואכן ניתן לומר כי נעשתה פה עבודה רצינית והושקעה הרבה עבודה אם זאת מכיוון שאני מקפיד לקרוא השוואות שנעשות בחו"ל גיליתי לתדהמתי פערים גדולים בנתונים : לדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=10&action=reviews ולדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=2&action=reviews נראה לי שהתוצאות לא משקפות נאמנה את הנתונים
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כשבועיים בלבד אחרי שהוצג לראשונה, לוח ה-N7 המרשים והיקר מאוד הופך לקצת יותר משתלם, עם קיצוץ של 17 אחוזים במחיר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם. יש לי תקציב לקנות מעבד חדש. המעבד שיש לי כרגע (i5 4690) לא מספיק כלכך למשחקים של היום ויוצר צוואר בקבוק משמעותי בחלק מהמשחקים. חשבתי לשדרג לI7 8700K מכיוון שהוא חדש ומאוד חזק ויוכל להספיק לי לאורך זמן ולהריץ משחקים חזקים. האם כדאי לי לשדרג אליו או למעבד אחר? מפרט כולל: I5 4690 GTX 1070 GSKILL 16 GB RAM DDR3
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי את הזיכרונות הנ"ל: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special 3-4-4-10 שתיי סטיקים של 512, כיום ישנם כבר משחקים/ובקרוב מערכת הפעלה שדורשים יותר מזה (ואני כבר מרגיש את זה). אני כבר משתמש בכול הג'יגה שיש, ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה (שני סטיקים של 512) שיעבוד בדואל.) עכשיו השאלה שלי אם הזיכרונות האלו: OCZ DDR2 1GB 800MHz EL Platinum XTC 4-5-4-15 יעבדו בצורה טובה עם הזיכרונות שיש לי, יש לציין שאלו DDR2 ומה שיש לי זה DDR. אני לא רוצה שזה יתנגש אחד עם השני או משהו דומה לזה. יש לציין שמהחנות שאני קונה את הזיכרונות לא הצלחתי להשיג עוד שתיי סטיקים של מה שיש לי כי לאותו הזמן זה היה מהדורה מוגבלת שאותה חברה שחררה (OCZ) אז אלו הזיכרונ…
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם שווה להשקיע היום על מחשב מבוסס אתלון XP?? קיבלתי מחבר מעבד 2200 פלוס ואני רוצה לקנות לוח של גיגהבייט מבוסס אנפורס 2 אולטרא.הלוח תומך ב SATA והוא יחסית מתקדם. אשמח לקבל עצות ודעות. הרבה תודה.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בס"ד שלום האם זה משנה לאיזה כיוון אני מרכיב את גוף הקירור על המעבד, (אפשר לשני הכיוונים וזה יושב אותו הדבר), אשמח לקבל תשובה. תודה מראש שחר. MSN shaharmix@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לא חייב צמר גפן נכון ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל תשובה לגבי מספר שאלות כדי להיות בטוח: 1. איזה כרטיס מסך מובנה יש בלוח אם GA-H55M-S2H? (יציאות VGA, DVI, HDMI) 2. הלוח אם והמעבד יכולים להריץ ביחד סרטי 1080P בלי בעיה? (מדובר ב-2 או 4 ג'יגה זיכרון שיהיו בלוח אם) 3. האם המעבד i3 530 הוא דומה לQ9550 מבחינת ביצועים? (אני יודע שהייצור שונה, זיכרון מטמון וכל זה) יש לי הערכות מסוימות אבל תמיד עדיף להיות בטוח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד Barton 2400 ל XP 2400 רגיל ? מה משמעות ה - 512KB של Cache ? מה ההבדל ביניהם באחוזים מבחינת ביצועים ? האם הברטון שווה את תוספת המחיר ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מארז חדש שיש לו צג טמפרטורות בחזית שלו. כתוצאה מכך שמתי לב למשהו מוזר. טמפרטורת המעבד בזמן העבודה נעה בין 52-54 מעלות. דבר שהוא נורמלי למעבד Athlon XP 2000 על פי מה שקראתי בפורום. אבל כשהמחשב עובר למצב Standby הטמפרטורה מגיעה עד ל-57 מעלות. האם המחשב לא אמור להתקרר במנוחה? קונפיגורצית המחשב היא: לוח האם: Asus a7n8x deluxe זכרון 512 DDR333 CL2.5 ספק גנרי 300WAT (הזמנתי ספק Enermax 350W שאמור להגיע בקרוב) 2 דיסקים 120GB של מקסטור SATA מחוברים ב-RAID כרטיס מסך Radeon 9800 מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למבצע ללוח אם+מעבד+זיכרון מחיר עד 900 ש"ח למחשב רב תכליתי שאר הרכיבים קיימים יש מבצעים מעניינים ??? המפרט הקיים נמצא בפרופיל שלי תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הזמנתי Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM מה אמור להיות כתוב על הצ'יפ?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס והתוכנה נקראת ASUS PC PROBE
-
- 6 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם יש לכם טבלה פשוטה המראה איזה מעבד ראשי מומלץ לאיזו מטרה(משרדי, משחקים בסיסי,בינוני וכ"ו) מהזול אל היקר כולל מעבדי amd ? כך שאוכל להשוות בין שלל ההצעות שיש לספקים ובהן מעבדים שונים. כמובן שככל שהדרישות יותר גבוהות צריך גם זכרון,כרטיס מסך, ולוח יותר מהירים, אך לפחות בנושא המעבדים ברצוני לדעת מה עדיף לאיזו מטרה מהזול ליקר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום. ברשותי לוח האם הבא: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d845hv/ מתוצרת אינטל כמובן. אני מעונין לפתוח את האפשרויות הניתנות בכל לוח אם אחר דרך הביוס. המצב הוא שאין לי שום אפשרויות מתקדמות לשיפור הביצועים,מה שממש מעיק עליי ובגלל שאני שונא את אינטל,ואת ניורון כמובן,שמכרו לי את המחשב ברמאות אני ממש ממש רוצה לפצח את ההגנות האלה בדרך כלשהיא. אני רק רוצה לציין שאני לא מפחד להלחים,לשבור,לרסק,לשדרג ולשרוף את לוח האם שלי במטרה להשיג את האפשרויות האלה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי שאלה מאוד פשוטה: התדר הרגיל של המעבד הזה הוא 3.3 אך שמעתי שיש לו turbo boost והוא מגיע ל 3.7 רציתי לדעת איך הוא פועל והאם הוא אוטמטי הוא שצריך לשנות משהו ב bios?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-