עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מדבר על זכרונות DDR שיעבדו בטכנולוגיית ה-DualDDR במהירות PC3200 בנפח 512MB כ"א. איזו חברה עדיפה מבחינת תזמונים נמוכים , OC , ביצועים , אמינות ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by idanpc,

רק בימים של החמסין!!!!! תרשמו בבקשה את סוג הלוח כדי שאחרים יוכלו להשוות בין אותם לוחות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html רואים בהבדל משמעותי שמעבדי AMD עדיפים במחיר ובביצועים על מעבדי INTEL למשתמש הממוצע וההפתעה הכי גדולה היא שהתכנולוגיה המיושנת של AMD מבזבזת םחות חשמל וצורכת פחות WATS דבר שהייה נראה לא הגיוני ... תיתווכחו עם תום ;D

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  4. אז ככה, יש לי חבר ויש לו כרטיס זכירון של KINGSTON 256 MB מהירות 266MHZ (pc 2100). אני רוצה להוסיף לו עוד כרטיס אחד באותה מהירות והכל וגודל של 256 MB אבל זה של חברה בשם NCP (נראה לי משהו ישן) האם כדאי להרכיב שני כרטיסי זכרון מחברות שונות. האם זה יכול לפגוע בכרטיס הנוכחי שלו? לשרוף אותו לגרום לנזק למעבד ללוח אם? אם יש סיכוי שמשהו יכול לקרות למחשב שלו אני לא רוצה לנסות אבל אם אפשר לנסות ובמקרה הגרוע זה פשוט לא יעבוד אז בסדר. אפשר את דעתכם בבקשה בהקדם? תודה רבה, איתי.

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום רב אני מחפש לוח אם חזק ל gaming של אסוס או גיגבייט עד 1500 שקל! מה הלוח שהכי טוב היום בשוק ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by NerVo,

שלום! לקחתי מחשב ישן פנטיום 4. שמתי לו ווינדוס XP.\ כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט או עושה פעולות למיניהם המחשב עובד לעט, בדקתי וה CPU USAGE על 100%. במחשב יש 768 RAM של DDR1. אם אני ישים יותר זכרון RAM האם זה ישפר את הביצועים והמחשב יפסיק להתקע בזמן צפייה בסרטים באינטרנט או פעולות למיניהם ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by xHitmanx,

רשום לי ב-Bios.. CPU Vcore 1.70v ואני יכול לשנות את זה עד 2.00v השאלה שלי מה זה? ואם אני משנה קורה משהו למחשב שלי?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום חברה אני רוצה לדעת עים הלוח הזה טוב אני עושה הכל במחשב אני כל היום על המחשב חשוב לי שיהיה לי לוח טוב בימיוחד ל-oc אחים שלי אני חייב תשובות דחוף זה הלוח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9707 תודה רבה רבה מראש אלי עסיס :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  9. נניח שאני מריץ נערכת מסויימת עם 200Mhz FSB וזיכרונות DDR 400 סוג אחד עם תזמונים 3-4-4-8 וסוג שני עם תזמונים 2-2-2-5 האם אני ארגיש בהבדל בשימוש במחשב? הכין יתבטא ההבדל במהירות? האם העבודה בווינדוס תהיה יותר מהירה? האם אני אקבל יותר FPS במשחקים? בכמה? 1-2 FPS יותר... או אולי 10 FPS יותר? האם ההבדל יהיה רק בתוכנות באנצ'מארק סינטטיות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by orninyo,

מספר לבטים לגבי שדרוג לSSD על DEL VOSTRO 3460 1. אשמח להמלצה לכונן SSD 256 או 500 מגה עד 1000 ש"ח מKSP או אייבורי 2. האם ניתן להתקין על דגם זה גם SSD וגם HD? אם לא, האם כדאי להתקין HD על CADDY (במקום הכונן CD ROM) מבלי לפגוע בביצועים? 3. האם 2 יפגע באחריות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rosesr,

AXP1800 סטפינג טוב מאוד או AXP1600 סטפינג טוב מאוד?(ל1800 אני מתכוון AROAI או משהו כזה)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoahe,

איך הלוח אם הזה למחשב פשוט Asus P5VDC-MX של DUAL CORE בתקציב נמוך

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  13. היי אנשים יש לי אפשרות להביא לוח אם של ASUS דרך חבר במחיר טוב בבקשה אל תמליצו לי לוחות של חברות אחרות כי אם אני לוקח זה יהיה רק ASUS (פשוט כי אני תמיד יוכל להחליף לחדש) תוכלו להמליץ לי לוח טוב מהרשימה הזאת מ100 עד +200 דולר? השימוש : לרוב זה יהיה למשחקים ואני יקנה גם 8800GT 512 וגם INTELCore2 Quad Q6600 (2.40Ghz 1066MHz, 8MB, LGA775, 64bit וגם אם תוכלו להגיד לי בכלל איך הלוחות של ASUS תודה רבה מראש!!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. היי לכולם התחלתי לחקור לגבי כרטיסי הרחבה של USB3 SATA6 G ונתקלתי בכמה כרטיסים משולבים דוגמת זה http://www.testfreaks.com/blog/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/ בהם בין אם כדי לא להגביל את המהירות או מסיבות אחרות ממליצים (או מחייבים) התקנה ב PCI-E *4 (בחלק ראיתי שהיה מצויין בביקרות שאין מניעה להתקין גם ב- * 8 ). הדבר אולי פשוט יותר בלוחות כמו חלק מאלה שאסוס מציעה בהם יש בנוסף סלוט PCI-E*4. אבל על פניו גם לא אמורה להיות בעיה להשתמש בהם עם אחד מהלוחות מבוססי ציפ 790 של GIGABYTE בהם ישנם שני סלוטים PCI-E.אחד *16 ושני *8. שאלותי: 1. האם באמת אין כל מניעה להתקין בלוחות כאלו בסלוט אחד (*16) כרטיס מסך ובשני את כרטיס ההרחבה? האם התקנה מסוג כזה (ובלוחות בהם …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כמו בכותרת, רציתי לדעת: עבור HTPC (מוזיקה, וסרטי BluRay ברזולוציות של 1080p), מה יהיה עדיף - מרובע ליבה איטי יותר (ה- 9150e) או כפול-ליבה מהיר יותר (E7300/E7400). בכלל, רציתי לדעת איזו פלטפורמה עדיפה ל- HTPC, זו של אינטל או זה של AMD.... פליטת החום היא גם שיקול כמובן. תודה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by guybbc,

יש ברשותי את הלוח הנ"ל עם מעבד D930 אני מעוניין להחליף אותו לE6600 לפי חיפוש שעשיתי גם באתר הבנתי שה MB שלי יכול לתמוך בו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים, מארז וכרטיס מסך יש (7300 ג'יפורס).. תודה מראש, אשמח לכל המלצה.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  18. היי, לא ידעתי האם זה שייך לכאן או למערכות הפעלה. בכל אופן, אני אשמח לדעת האם העובדה שאני מעדכן את החומרה (לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך אך לא דיסקים קשיחים) אומרת שגם אצטרך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש או שאין סיבה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by telzur,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה מעבד לבחור אני חושב intel e6600 אבל חשבתי שאני יכול לחבר כמה מעבדים שיכולים עשות את העבודה טובה יותר אתם יכולים להמליץ לי על מעבדים של אינטל אפשר לבקש בחנות שיחברו לי שני מעבדים???

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. יש לי לוח אם די מעפן. p4m800-m7 של חברת ECS יש לי 1GB RAM וצריך להגיע כרטיס מסך hd 3650 512 AGP עכשיו אני רוצה לשאול, יכול להיות שבגלל שהלוח אם די מעפן, הוא יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס מסך/ או כל דבר אחר באופן כלשהו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by xgamer,

מחפש מקום לקנות את הלוח הנ"ל אני מחפש אותו כבר הרבה זמן הבנתי שהוא לא מיוצר יותר אבל עדיין נראה לי שהוא קיים בכמה חנויות מי שיכול לתת לי שם של חנות אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  22. נאמר לי שלמעבד מרובע הליבות של אינטל q9550 יהיה עדיף לקחת לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 מאשר אותו אחד עם סיומת L בסוף, כי יש לו שש פאזות ולזה עם ה-L רק שלוש ולכן הוא יציב יותר האם נכון הדבר ואילו עוד הבדלים ישנם בין שתיהם?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by fishbone,

שלום רב לכולם אני צריך קצת עזרה יש לי לוח אם NF7 v2 של ABIT ומעבד של AMD Athlon XP 3200+ Barton 512K, 400Mhz ואני רוצה לקנות זכרונות טובים וחזקים אבל אני מתלבט איזה זכרון עדיף לי ליקנות ולמה ? בתודה מראש FISHBONE

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  24. איזה זיכרון הכי כדאי??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd458326653.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd981269069.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1450979791.htm למה יותר טוב?,והאם יש הבדל בביצועים בכל זיכרון?

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by noamborisov,

מתי בדיוק יוצא הDDR3 והלוחות שתואמים לו, בכתבה לא מצאתי תאריך.. כי אני מעוניין לקנות מחשב חדש אז אני מחכה לDDR3.. שמעתי שגם יהיה PCI-E 2 כאילו חדש יותר, הוא גם יצא עם הלוחות החדשים? ואיזה כרטיסים יהיו PCI-E2 משזה לא יהיה... [glow=red,2,300]תודה[/glow] [shadow=red,left]תודה[/shadow] [move]תודה[/move]

• 6 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.