עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yousux,

רציתי לדעת איזה מהזכרונות הבאים הכי מומלץ לקניה, גם מבחינת תזמונים וגם מבחינת יכולת OC Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-1066 Vitesta CL5 G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Black G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  2. אני יודע שזו חברה שההתמחות שלהם הם בניית מערכות מחשב שמתאימות לעבודות קשות במיוחד ודורשות מעבד חזק ביותר וכרטיס מסך חזק ביותר והרבה מקום לאחסון טקסטורות. יש לנו מחשב כזה במעבדת רובוטיקה בביה"ס (אני לומד רובוטיקה) אבל עוד לא יצא לנו לעבוד עליו כי אני רק בשנה הראשונה ברובו' ואנחנו רק בחלק התיאורטי של בינארי,תקנים,מתחים וכו'... בכל אופן רציתי לדעת יותר על המחשבים האלו ועל המחיר שלהם... המחשב שלנו יש בביה"ס הוא כחול כזה עם מארז מאוד מאוד דק שעליו עומד מסך תואם של סיליקון גרפיקס 19' בצבע תואם (כחול כזה) אני לא יודע מה הדגם שלו אפילו כי בחיים לא יצא לי לעבוד עליו חוץ מלראות אותו כל שיעור רובו' מאחוריי... תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Maiasony,

ערב טוב יש לי מעבד P4 B 2400 MHZ זה 533 עכשיו האם אפשר לעשות לו DOUL DDR יענו כמו שעושים 2 סטיקים של 3000 למעבד 800 MHZ חשבתי שיהיה אפשר לעשות DOUL DDR למעבד 533 עם 2 2700 תודה על התשובות אגב הזמנתי 6600 GT מ KSP אמרו לי לחכות לשיחה ואף אחד לא התקשר היום בדרך כלל הם איטיים ? :-\

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. נניח יש 2 לוחות אם שתמוכים באותם חלקים בדיוק אבל אחד מהם יותר איכות יכול להיות שעם הלוח היותר איכותי נקבל FPS שונה (גבוה יותר) מהלוח השני ?? *אם כם אז יכול להיות הבדל של אפילו 10 FPS ויותר?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  5. Started by K0b1,

אני רציתי את ה XP2 ולבסוף הוא לא הגיע לפנדה ובסוף התפשרתי על ה HZ האם עשיתי נכון ואם יש עוד מקום שבו מוכרים XP2 של מושקין תודה

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by sniper434,

לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Choice,

AMD Athlon 2500+ EPoX 8RDA3+ GeForce FX 5200 (like it matters...) i wanna buy memo for this system but i dunno which one i should get my budget is about 800 nis (flexy ) thnx in advanced

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by nimrodim,

בבעלותי שתי הרדיסקים SATA, לוח IS7 עם חיבור SATAX2 עם RAID וכרטיס PCI של PROMISE שגם תומך בSATA ו RAID. אני עוסק הרבה בקבצים גדולים של 4 גיגה ויותר. כרגע הדיסקים מחוברים דרך כרטיס ה PCI)PROMISE). מצאתי שקריאה של קובץ בגודל הזה וכתיבה שלו במביל לדיסק אחר SATA או IDE (תוך כדי עיבוד הקובץ) מאיטה מאוד את פעילות המחשב ללא קשר לPRIORITY של פעילות העיבוד. - ןלכן כנראה נובעת מעצם הכתיבה וקריאה של הקבצים הגדולים. א. שאלתי - מאחר ואני צריך קריאה של קובץ גדול תוך כדי עיבוד וכתיבה במקביל לדיסק אחר, מה תהיה התצורה העדיפה לחיבור ההרדיסקים ללוח האם? האפשרויות: 1. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA ישירות ללוח האם? 2. חיבור דיסק רגיל לIDE ו 2 דיסקים SATA לכרטיס PROMIS…

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by Omri4u,

מתי אמור לצאת כזה זיכרון אני רוצה לקנות בתחילת נובמבר מחשב אגב למישהו יש מפת דרכים של אחת החברות? לדוגמא משוקין או מיקרון וכו' תדה רבה לכולם

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by tibia,

שלום ! אני צריך זיכרון לוח אם ומעבד לשמחקים ךקחתי כך אנא תקנו אותי אם זה לא טוב amd 3400(s-754? 1260 GIGBAYTE K8NS 440 ADATA 256 X 2 400 לקחתי את המפרט מksp יכול להיות שהמחירים קצת מוזרים ?!

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by idanohh,

אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בחלק של הזכרון\לוח אם . טוב ככה יש לי 2 מחשבים אחד :AMD 2200 + abit nf7 + 512DDR333 + geforce2gts השני :לוח אם דפוק + מעבד AMD 2000+ זיכרון 128DDR 266+ geforce2 mx400 ככה מה שאני מעוניין לעשות זה לאזן קצת בין המחשבים ששניהם יהיו בערך באותה רמה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לקנות לוח אם חדש וזכרון חדש למחשב השני ראיתי המון לוחות שתומכים ב FWIRE וכ'ו אבל לא היה כתוב כלום על התקן החדש של כ.המסך החדשים PCIX מה שאני צריך לדעת זה ככה : א. האם התקן של PCI-X יכול לתמוך בכרטיסי ה PCI הישנים שלי ??? או שצריך להחליף ? ב. אם אני קונה זכרונות מסוג DDR500 mhz האם הם יעבדו על ה ABIT NF7 ??? ג. המלצה על לוח עם PCI X ו FWIRE ו 64 ביט לעתיד שי…

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by יהונתן,

אהלן קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לדעת אם אני צריך לעדכן את הלוח ASUS STRIKER EXTREME אני חושב שקראתי איפה שהוא על מישהו שקנה ועדכן... עם מישהו יודע משהו על זה אני ישמח תודה...

• 6 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by dm7,

רכשתי מחשב חדש אתמול (ע"פ מפרט שקיבלתי כאן בפורום). רציתי להתקין מערכת הפעלה ( 64 WIN7) אך אני לא מצליח להגדיר בביוס את הכונן האופטי שיעלה ראשון. מבקש הסבר על סדר הפעולות שצריך לבצע לפי לוח האם שברשותי. לוח אם: גיגהבייט H81 HD3. מעבד: I5 - 4590 כרטיס מסך: GTX 760 תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם לאחר ודשים רבים עם נסיונות כושלים לפתור את הבעיה של ה- DUAL CHANNEL בסוף הצלחתי!!! אתם תצחקו אבל כל מה שעשיתי זה לעדכן את הביוס ועכשיו הוא עובד אז ככה לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב לי את הדברים הבאים memory frecuency 200 (ddr 400) memory dual chnnel enabled ואיך שמחתי כשראיתי את זה... עוד שניה היו יורדות לי דמעות אבל מה הקטע שאני הולך לתוכנה כמו SISOFT SANDRA אני מקבל את אותו - BANDWITH כמו מקודם.. =\ וגם כשאני מפעיל את התוכנה CPU-Z הוא כותב לי בקטגוריה של ה- MEMORY ב- CHNNELS שזה עובד ב- SINGLE למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. בכמה mhz בזכרונות, מעבדי הAM2 תומכים?? ראיתי שכתוב בחלק מהמקרים 800 ולפעמים 667. ובכל המפרטים שמציעים פה בפורום מציעים עם ה AM2 זכרונות 667MHZ

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by lou_weed,

בינתיים הטוב ביותר שמצאתי הוא ?M2NPV-VM של ASUS , בגלל שיש גם DVI וגם TVOUT. האם קיימים לוחות-אם נוספים (אפילו לא AM2-socket) שכוללים כרטיס מסך on-board עם יציאות TVOUT+DVI? כמו כן הוא מגיע עם חיבור RGB, האם קיים לוח-אם עם חיבור קומפוננט OB? תודה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 461 צפיות
  17. סליחה על שתי אשכולות שפתחתי צמוד זה לזה. יש לי: מעבד : P4 2.4 533MHZ זכרון: 256MB 333MHZ - סטיק 1. לוח: MSI 865PE Neo 2 S - דואל צ'אנל. בעוד כמה ימים אני אקבל את הזכרון שהזמנתי (שזהה למה שיש לי כרגע, PQI).. אז על איזה מהירות הזכרונות יעבדו? על 666MHZ, או שהמעבד יגביל אותם ל533MHZ(זה קשור?)? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום לכולם יש ברשותי לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R rev1 עם מעבד i7 930 וזכרונות PATRIOT MEMORY PVT36G1600ELK 6 GB (3 X 2 GB) DDR3 1600MHz שעובדים ב3-channel.(שאותם אני מחפש למכור - אגב) קניתי לי את [h=1]Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM Desktop Memory (KHX1600C9D3K3/12GX)[/h] האם אני יכול להרכיב אותם ביחד? או שאני צריך להוציא את הפטריוט ולהרכיב רק את הקינגסטון? תודה מראש, יונתן

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  19. AMD Athlon XP 1900+ Gigabyte 7VRX KT333 Samsung 256MB PC2700 Maxtor 60GB 7200rpm ATA133 נו, מה אתם חושבים? ניסיתי לבחור את דה בסט אוף דה בסט והכל ביחד עולה לי כ- 2600 שקל, לא רע נכון? זה משתי חנויות שונות באינטרנט. אבל אני כנראה אעשה שידרוג רק בעוד איזה חודש בערך ואז כנראה יהיה משהו יותר טוב ויותר זול בשוק...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי את תוכנת SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס השאלה היא מה זה ביוס

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. מה גורם לו להיות גרוע ומה גורם לו להיות מעולה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by schumih,

האם הלוח אם הנ"ל מומלץ? בצירוף למעבד E6300. לא מעוניין ב-OC. מעוניין בכרטיס מסך ON BOARD, והבנתי שזה עונה על הצרכים. אשמח לקבל חוות דעת , תודה!

23. Started by BoobsToch,

איזה מעבד עדיף? Q6600 או E7400? אני בעיקר משחק משחקים, וצופה בסרטי HD ... תודה מראש ;D

• 6 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.