עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היה קיים 2 זכרונות של 256 בhyperthread . המחשב P4 2.4 1.5G זכרון כרגע. למה הוא רושם לי overclocikng failed? לא ניסיתי בכלל אוברקלוקינג הזכרון החדש הוא של קינגסטון ורשום על הקופסא PC2-4200 CL4 240 (הישנים מיקרון) [br]פורסם בתאריך: 16.07.2009 בשעה 15:23:20 ואיפה אני אמור לראות שיפור? כי בתוכנת עיבוד מוזיקה למשל לא ראיתי שום שיפור ואולי אפילו יותר תקיעות.

• 13 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by ScreameR,

אחרי בירור הבנתי שהזכרון שהלוח (מלפני 5-6 שנים בערך) תומך ב DDR333, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום פירוט של בכמה זכרון הוא תומך, אני רוצה לקנות שני סטיקים של 2GB של A-DATA, מישהו יודע אם הלוח יתמוך ב4GB DDR333 ? תודה !!!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  3. אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בפורום שם של האודיו כבר כולם הלכו לישן...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  4. קצר ולעניין ציפסט Z370 יהיה בעל חיים קצרים מאוד (ידענו..) ואחריו יגיע הZ390 (גם ידענו..) מה שלא ידענו (וזה לפני הבחור הנ"ל) זה שהציפסט הזה תומך מעבדי 8 ליבות, כלומר מעבד 8 ליבות עם 16 נימים יגיע למייסטרים הגבוהה במחצית השניה של 2018 לדבריו. אם זה נכון, אני יכול רק להגיד תודה לך AMD. https://www.techpowerup.com/237115/intel-to-bring-8-core-16-thread-cpus-to-the-mainstream-desktop-platform-in-2018

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז כך אני לא כל כך מבין גדול במחשבים אבל אני עושה פרויקט עיצובי לשם לימודי ולצורך כך אני מחפש לוח אם שיתאים לי הכי חשוב שיהיה זול עד כדי חינם אם יש למישהוא אחד מיותר. חוץ מיזה אני צריך יציאת DVI \HDMI ויציאת סואד אופטית מובנות על הלוח אם כמו כן מומלץ אם אפשר שגם יהיה לו יכולת לאינטרנט אלחוטית חוץ מי כל אלו לא חשוב לי כל שאר הפרטים. אז אם יש למישהוא המלצות זולות \ משומשות\ אנשים טובים שפשוט לא צריכים אני אשמח. חוץ מהלוח אם כמובן שחסר לי עוד ספק מסוג כל שהוא הארד דיסק וזכרונות . במילים אחרות זה צריך להיות בסוף עמדת מולטימדיה לבית, מעוצבת ברמה גבוהה ואני רק צריך שהיא תציג תמונה וסאוד טוב וכמובן זולה בשביל (סטודנט עני) תודה רבה לכולם מראש

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. שלום, בעקבות מחשב חדש שאני הולך לקנות בקרוב, רציתי לדעת איך הטכנולוגיה של הDDR 3 עדיפה על הDDR 2 ועד כמה היא מהירה יותר .. חשבתי שאם כבר אני אקנה, אני אלך על ה DDR 3 ולא DDR2, אני לוקח לוח P5QC s775 C2Q של אסוס, שתומך עד 1333MHZ בDDR 3. חשבתי ללכת על הזכרון g. skill cl7-7-7-18 pi(שאני רואה שהם בתזמון נמוך יחסית), ומחיר סביר של 400 שקל לשתי חתיכות של 2GB או שכדאי פשוט ללכת על זכרונות DDR2 2x2GB OCZ Reaper HPC Editio על תדר 1066MHZ שגם עולים בסביבות ה400 שקל?

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by fakeman,

http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 עולה 537 ולא תומך ב-USB3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 עולה 478 ותומך ב-USB3 עכשיו אני לא מבין, הלוח השני גם עולה פחות וגם תומך ביותר דברים, או שיש איזשהו יתרון לראשון? אני שואל כי דווקא הלוח הראשון יותר נפוץ פה בפורום והמלצתם לי עליו(קניתי אותו), השאלה היא למה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by HingedEmu2,

היי כולם שמעתי כבר פעם-פעמיים בפורום, על כך שיש דרך לקחת ראם ולהשתמש בו ככונן נוסף (שנמחק בכיבוי המחשב), שנותן ביצועים מהירים מאוד. אז קודם כל- זה מעשי? איפה אני יכול לקרוא על זה עוד? דבר שני, זה שווה את המאמץ? דבר שלישי, איך בכלל מבצעים את זה? ??? וחוץ מזה, איך אני בכלל מנצל את ה"כונן" הזה? אני מתכנן לבצע את זה עם 4GB כי יש לי כרגע 2*4GB ואני על מערכת 32, אז עד שאני אשיג 64 זה ייתן עלייה בביצועים...

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  9. טוב, קניתי מחשב שלם לפני שבוע בערך, עכשיו עם המארז החדש שקניתי לא היו ברגים. אז התקשרתי לחנות והם שלחו לי ברגים בדואר רשום שהגיעו אחרי שבוע (יום שישי). אז בנתיים מיקמתי את כל החלקים החדשים של המחשב במארז ישן (פיתרון זמני עד שיגיעו הברגים למארז החדש). אז הברגים הגיעו, אבל יש בעיה: אני תמיד מיקמתי את לוח האם במארז ע"י הברגים האלה, שבורג אחד ממקמים על המארז ואז שמים מעליו את לוח האם ואז מבריגים מעל זה עוד בורד. אבל שוב, מרוב חוסר יעילות מוחלט, החנות לא שלחה לי את הברגים האלה. היא שלחה לי ברגים לבנים, שבצד אחד אפשר להבריג את הבורג למארז ומהצד השני יש כזאת צורת חץ. עכשיו, אני מתקשה להתקיין את לוח האם במארז עם ברגים כאלה כי אני לא יודע מה לעשות איתם. אני צריך קודם להבריג אותם ע…

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by Basic,

הבנתי מחנות מחשבים שיש שקיות קטנות עם חומר שהוא סיליקון, שמשמש למריחה על ליבת המעבד, להעברת החום. האם זה אותו דבר כמו שאר המשחות הטרמיות ? מה ההבדל בינהם ? והאם סיליקון מוליך חשמל ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by MasterOr,

אחרי שקראתי את הביקורת בLegit Reviews על הXL החדשים של CORSAIR עלו לי כמה שאלות 1. רציתי לדעת מה זה הPerformance Mode ואם כדאי לשים אותו או לא? 2. ולי יש כאלה תזמונים חרא 2.5-4-4-8 כדי לי להוריד את התזמונים ליותר נמוכים.?? אני לא משנה שום מתח אז יש לי סיכוי לשחיקה ? אני בלי OC

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by ratzabi,

אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  13. ידיעה מעניינת ב -XBIT Asustek to Support Future AMD FX "Bulldozer" Chips on Current Mainboards. http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20110316164945_Asustek_to_Support_Future_AMD_FX_Bulldozer_Chips_on_Current_Mainboards.html יש לי 890GX של אסרוק, מקווה שגם חברות אחרות יאפשרו שימוש בבולדוזר בלוחות שלהם

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מתלבט בין 2 לוחות אם ל2600K - asrock-fatal1ty או GIGABYTE P67A-UD7 מה עדיף ל OC ו crossfire של 5770

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אז ככה: 2 המעבדים עובדים על 133FSB. מהירות הליבה ב 2500+ היא 1866(מכפלה 14, ע"פ bit-tech)(בנעה מחשבים כתוב 1830 מה"ז, יוצאת מכפלה לא עגולה) ואילו מהירות הליבה ב 2600+ היא 2083(ע"פ נעה מחשבים ולמיר, שוב, לא יוצא מכפלה עגולה) מה שאומר שההבדל ביניהם הוא במכפלה. אבל בכל מקרה המכפלה פתוחה והמחשב מיועד ל OC, אז יש איזשהי סיבה שאני אקנה את ה 2600+ ב 60 שקל יותר מה 2500+? ומה מהירות הליבה האמיתית ב 2600+? נ.ב. שניהם מיוצרים ב 13 מיקרון... ועוד דבר: בלמיר מחשבים כתוב שה 2600+ עובד על 333 באס. זאת טעות נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  16. האם הוא מסוגל לעבוד עם כרטיס מסך HD4850/4870/4890? במקרה שלא, האם ניתן בכל זאת לתקין על הלוח אם כרטיס מסך מהסוגים הנ"ל ולהשתמש בהם? או שהשימוש בלוח אם עם כ. מסך מובנה שולל זאת?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  17. שלום לכולם! אני עומד כרגע לפני קניית מחשב חדש. מטרת המחשב הוא משחקים ועבודה משרדית. עכשיו הייתי רוצה לשמוע דעתכם האם בכלל כדאי לחכות למעבדים החדשים? כיאלו נניח המעבדים החדשים כבר יצאו - ההמלצה שלכם תהיה לקנות אותם או ההמלצה למטרות שלי תהיה על המעבדים שיש כבר כיום בשוק? כמו כן - צפויה הורדת מחירים למעבדים שיש היום? או שזה אמור לקחת זמן? תודה רבה ושבת שלום

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by TGA,

היו לי שני מחשבים ישנים מאוד בצד שישבו מלאה זמן ולא נגעתי בהם, לפני יומיים רציתי שהם יעופו מפה אז התחלתי לפרק חלק חלק מן המחשב. העלתי את שני לוחות האם של שני המחשבים ששניהם PC400 ליד2 והוא שואל אותי אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR SDRAM.. מישהו יכול להגיד לי אם שני הלוחות תומכים כי אני מנסה לבדוק ואני לא מוצא :\

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  19. דור ה-NUC החדש מוצג רשמית, עם עיצוב מוכר ומבחר חיבורים חיצוניים מתקדם יותר לכתבה

20. Started by yosi299,

איך הזכרון שלהם? זאת חברה טובה? הפריט הוא PATRIOT 512MBX2 DDR 667

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  21. הכירו את הנבחרת: יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה על לוחות האם החדשים מסדרת Z390 של אינטל אשר נוצרו במטרה להתאים לדרישות התובעניות של משתמשים שאפתנים לכתבה

22. Started by yaniv1306,

קניתי זכרונות מסוג דיגמא 667MHZ 1 GB X2 הם מחוברים בדואל מעבד E6600 לוח אם גיגהבייט 945P השאלה הראשונה היא כזאת הורדתי את תוכנת אברסט מהאתר ושם מופיע כי הזיכרונות הם בתדר של 333 MHZ ?(אני לא אמור לראות 667MHZ)חשבתי שהעבודה בדואל מכפילה את המהירות ולא מחלקת אותו שאלה שניה- רשום באברסט לגביי תיזמונים של הזיכרונות מול התדר של המעבד למה הכוונה לדוגמא 266< 4-4-12-4 דרך אגב אני לא מצליח לבצע MEMTEST עם גירסאת הדיסק באתחול הוא לא קורא אותו יש למישהו רעיונות???

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by Hatori_Hanzo,

זקוק להמלצה לרכישת מעבד,לוח אם וזכרונות לOC ומשחקים בתקציב של 3000 ש"ח *שתהיה אפשרות של PCI Express X 16 כפול 2,יש אפשרות שארצה מערךCF בעתיד *יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by yoav1000,

האם הCORE 2 DUO הוא 64BIT או 32BIT?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  25. יש לי מעבד intel pentium 4 2000 MHz האם הוא מעבד 32 ביט או 64 ביט? תודה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.