מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה כולל גם את שאר ה REV של הלוח הזה אבל עדכון הביוס האחרון (F12) שיבש לי משהו במאוורים. כרגע המאורר של ה CPU עובד על 1700 ללא שום אפשרות לשליטה עליו. הייתי צריך ללכת לביוס ולשנות את ה Fan controller ל VLT במקום ה AUTO שהוא היה עליו ועדיין אני מרגיש שיש שינוי משמעותי ב RPM בין ישומים שונים. כרגע אני על 730 RPM במנוחה ובמאמץ הוא עולה ל 1700. מישהו עוד נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מאחר ולשניהם יש בדיוק את אותן התכונות (אותה מהירות, זיכרון, CPUID) אז למה לא ממליצים את המעבד הנ"ל? האם הוא גם יהיה מוצלח למשחקים ואפלקציות? http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=178255 ההשוואה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
עומדים מולי 2 זכרונות, שניהם 4-4-4-12, 4GB 2X2048, של Corsair וG.Skill. יש הבדלים מהותיים בין החברות, או שאפשר להתפשר על הG.Skill ולחסוך 200~ ש"ח? ומנגד, יש חשיבות כ"כ גדולה לתזמונים, או שאפשר להתפשר על 5-5-5-15? תודה.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם הזיכרון הבא נתמך ע"י המחשב שלי? OCZ Reaper HPC Edition 4GB(2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2RPR800C44GK - Retail (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227267) המפרט שלי הוא מימין תודה מראש syberpuppy
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב לעריכת מוסיקה עם המפרט הבא: Intel Pentium 4, 1500MHz Asus P4T, Dual RDRAM 640MB RAM - RDRAM NVIDIA Geforce4 MX 440 with AGP8X ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון לDDR, RDRAM ממש יקר ולא מיוצר כבר וסטוק של איזה 2GB DDR נראה לי יביא תוצאות. אני לא מחפש מחשב לגיימרים אז כרטיס מסך מספיק לי Geforce4, אני צריך להחליף לוח אם כדי להעיף תRDRAM ולשים DDR? מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט חדש יותר טוב? (:
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי ואני רוצה להחליף בו את הזיכרון,הבעיה שאני לא בטוח עם יש לי DDR או DDR2 ואני גם לא יודע מה מומלץ לקנות ומה יתאים לי ללוח אם. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי שם שתי זיכרונות של kingston 256,וזה הופיע עליהם: KVR400X64C3A/256 איזה סוג כרטיס אני צריך לקנות מה כדי 1GBX2 או 2GB?? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
ברור לי שהמשווקים הרשמיים בארץ לא יתחילו למכור את סידרת המעבדים החדשה עד שהם לא יפטרו מהמלאי הישן. מניסיון העבר גם ברור לי, שכאשר הם יחליטו לייבא את q9300 הם ידרשו עבורם מחירים מופקעים למרות שהם יקנו מאינטל את ה-q9300 בדיוק באותו המחיר של q6600. התרגיל הזה ידוע לי היטב ולכן אני מחפש דרך להביא אותו מחו"ל ביבוא אישי. נתקלתי באתר הבא: http://www.ipmart.com/main/product/Intel,Core,2,Quad,Q9300,25GHz,,6MB,shared,L2,Cache,,1333MHz,FSB,,Core,2,Quad,,Socket,775,36027.php?∏=36027 האתר מוכר לכם ? מה המוניטין שלו ? איך יתכן שדווקא באתר הזה יש את ה-9300 ואין אותו באתרים אחרים ? האם יתכן שמדובר ב-q9300 שנפסלו למכירה עקב פגמים בייצור ,ואיכשהו לא הושמדו בבקרת האיכות והגיעו בדרך לא דרך ל…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההבדל בין E6750 ל E8200\E8400 ? מה הם ההבדלים הבנתי משהו בסגנון שה8 הוא 45NM שמה זה בדיוק? עכשיו הבדל המחירים הוא לא גדול אך הבנתי שיש הבדל רמה דיי גדול? אפשר הסבר ? תודה!
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי המחשב ישמש אך ורק לצפיה בסרטים וחייב להיות חזק מספיק לפענח h264 ב1080P. אני מחפש המלצה ללוח אם micro atx עם יציאת hdmi (גם כן ב 1080p) ומעבד חזק לצרכים הללו (המארז קיים כבר) ראיתי את הלוחות הבאים עבור AMD: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6288 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6287 איזה לוח עדיף מהשנים האלה? איזה כרטיס מסך טוב יותר, ה nvidia או ה ati? איזה מעבד לצרף ללוחות האלה? עבור מעבדי אינטל לא ממש ראיתי לוחות במפרט דומה, איזה אופציות קיימות בגזרת האינטל? (הזכרון כנראה יהיה 2gb של סמסונג או קינגסטון ב800mhz, לא מעוניין ב OC)
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני כרגע עם פנטיום 4 3 ג'יגהרץ ולוח של GB שלצערי לא תומך במעבדי CORE של אינטל. קיצור אני רוצה לשדרג: מעבד- רק של אינטל, חשבתי על E8400 או על Q6600 או על המרובעים החדשים שצריכים לצאת? לוח אם- איזה ערכת שבבים? P35 או X38? שימו לב שאני לא מתכוון לעשות OC... את הזכרונות DDR2 שלי, הכרטיס מסך וההארדיסקים אני משאיר מן הסתם, זה רק שדרוג. חשוב לי שהלוח אם יתמוך בכל הטכנולוגיות שצריך וכ'ו... שיהיה עם כרטיס רשת וקול מובנים, FIREWIRE וכל מה שצריך. התקצבי שלי הוא 2000-2500 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לוח msi הכי פשוט מול לוח ג'יגה בייט 965 עם אותו מעבד וזכרון יהיה הבדל בביצועים? במהירות תאכלס בווינדוס עם מעבד 4500 ו2GB זכרון אבל לוח מהזניח ביותר (כמובן שתומך בדו 2) או לוח כמו של ג'יגה בייט 965 שנחשב איכותי יהיה הבדל תאכלס במהירות בווינדוס/אינטרנט? +-+ אני שואל רק על מהירות עבודה בווינדוס לא על פיצ'ירים אחרים כמו תושבות בלוח וכו' +-+
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב, והולך קצת לאיבוד בחיבור החוטים הקטנים לפינים בלוח. אני חושש לגרום לקצר לפני שאדליק, אז אשמח להסברים 1. האם צריך לחבר את שני סוגי הכבלים מהספק ללוח? גם ATX וגם ATX12V? 2. יש לי את טבלת החיבורים הזו על הלוח, אני לא מצליח להבין מה צריך לחבר למה על הכבלים שיוצאים מהמארז רשום 1. power_led לאן אני מחבר אותו? :s05: 2. Power sw 3. hdd.led 4.reset_sw כמו כן יש לי שנים באודיו 1. HD, שממנו יוצאים איזה חמש זרועות קטנות, mic power, mic in, ground, r-ret ועוד. 2. AC 97 איזה מהם אני צריך לחבר? אלפי תודות מראש!![br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 22:45:23 כמו"כ -רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד המחשב מריץ ויסטה 32 ומשחקים "כבדים" אני יודע שיש בעיות עם 4GB וויסטה 32 אבל אל תתיחסו לזה עכשיו השאלה אם אני ירגיש את ההבדל בביצועים במשחקים\מערכת הפעלה שיהיה שווה את המחיר? ואני רוצה לקנות זוג זכרונות נוסף כמו שיש לי כרגע האם זה כדאי? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי לוח די ישן של +GIGABYTE 7VTXE ומעבד AMD 1800, לפני זמן מה המחשב נדפק (כנראה התחמם), היו מלא סקטורים פגומים בדיסק הקשיח (שסודרו), אך שתי מערכות ההפעלה שהיו עליו נדפקו לגמרי (עדיין אפשר לראות אותן כשהמחשב עולה- כלומר ה-BOOT SECTOR תקין). המחשב היה אצל 2 טכנאים והם טענו שהדיסק הקשיח נדפק וצריך להחליף. החליפו דיסק, אבל מה, עכשיו שמתי לב ששיחקו עם ה- clock switch בלוח אם, הורידו את המהירות ל1150 MHZ. אם אני מעלה אותו ל-1500 (כמו שהיה תמיד), שוב מסך כחול כשחלונות עולים. ניסיתי לצרוב גירסאות BIOS שונות, לא עוזר. רק לעבוד במצב של 1150 MHZ. האם נראה לכם שהלך הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש משהו שמעניין אותי שלא כך הבנתי מקריאה מכתבות וסיקורים לגבי ריבוי הליבות. במעבדים של היום כידוע יש יותר מליבה אחת בוא נדבר על מרוטבעי ליבה ה Q או הפינום יש לכל מעבד 4 ליבות בואו נגיד שכל ליבה פועלת ב 2.0GHZ אם נקח תוכנה שלא מבינה בכלל מה זה ריבוי ליבות , ונותנים לה TASK מסויים האם העיבוד יתבצע כאילו על מעבד חד ליבתי 2.0GHZ ואותה תוכנה משתילים לה קוד שתבין לעבוד במקביל ב 4 ליבות , האם עכשיו התוכנה תבע את ה עיבוד במהירות כפול 4 משעשתה קודם , הרי שעכשיו 4 מעבדים 2.0GHZ מבצעים את העיבוד ביחד !! ולבסוף האם ה VISTA תומכת ביותר מ4 ליבות !?? והאקס פי SP2 ??
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי,כך שאוכל להריץ משחקים חדשים.בבדיקה שערכתי גיליתי כי כרטיס המסך שלי לא מעודכן,וצריך לשדרג את כרטיס הזיכרון. אם אני רוצה לשדרג ל 8800,אני כנראה אצטרך לשדרג גם את לוח האם שלי. אילו זכרונות ולוחות אם אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשב יפעל כראוי עם הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שמעו אנחנו מעבירים חצי מחשב שלי לאחותי וקונים לי לוח אם חדש + מעבד חדש וגם זכרונות. כרגע יש לי 2 של 256 ועוד אחד של ג'יגה עכשיו אני צריך להעביר לפחות 512 לאחותי עם הלוח אם. אז מה שאני חשבתי זה להעביר אליה את ה-2 של 256 ולקנות אצלי עוד אחד של ג'יגה, הבעיה זה שאני חושש ששתיים לא יספיקו לי, אז חשבתי להוסיף עוד 2 של ג'יגה ואז יהיה לי 3, הבעיה שנוצרת היא שלא יהיה לי DC, שלפי מה שהבנתי זו בעיה רצינית, למרות שכיום אני ללא DC, הייתי מעדיף באמת להוסיף בביצועים... כמובן שאפשר להעביר אליה א ה- 2 של ה- 256 ולהוסיף אצלי עוד 3 ג'יגה אבל זה כבר יוצא ממש מלא כסף, ותחשבו שחוץ מזה אני גם רוצה לקנות מעבד + לוח אם... אז מה אתם חושבים ? מה אתם הייתם עושים ? אתם חושבים שאני אנצל בכלל 4 גי'גה …
-
- 4 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח אם הזה??? asus p5ne sli הינה לינק שלו http://www.skypc.co.il/pl_product~31033~10~0.htm
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, האם שווה לשים במחשב חדש מעבד דו ליבתי מהסדרה החדש של אינטל כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20632 או שעדיף ללכת על מרובע ליבות? מבחינת מחיר הם דומים, ההיתרון שאני רואה כרגע לכפול הליבה הוא בנושאים כמו SSE 4.1, FSB של 1333 וכו' וכמובן מהירות של 3.2 ג'גה הרץ בקירוב (ואפשרויות OVERCLOCKING רציניות) מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה אומר צוואר בקבוק במעבד? איך זה נובע? ולמה זה גורם?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לכפול ליבה חזק מאוד וכרגע יש לי לוח אם 939 והבנתי שאפשר להשיג רק ביד שניה מעבדים כאלה ואני לא רוצה יד 2. אי אפשר לדעת מה המעבד שווה וכו'... איזה לוח אם,חייב להיות בעל יציאת SPDIF, ומעבד חזק אתם ממליצים לי בתקציב של 1000 ש"ח בערך לשניהם ביחד. מה אתם אומרים על זה: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore 465 MA770-DS3 AM2+, 770, DDR2 1066, PCI-E ואני רוצה להוסיף גם 2 ג'יגה זיכרון בתוספת 500 ש"ח . יש לי כרטיס מסך 7800GT הוא יסתדר עם כל זה? לעוד פרטים תסתכלו במפרט שלי. או שאולי בכלל כדאי לעבור לאינטל אם אני כבר משדרג? המטרה היא בעיקר משחקים וסרטי HD תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 6.03.2008 בשעה 09:41:28 מישהו יכול לעזור לי בבקשה להחליט מה לקנות :s05:
-
- 4 תגובות
- 419 צפיות
-