עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי בבית מחשב ששימש אותי לא מעט זמן לצפייה בסרטים (כשהוא חובר לטלוויזיה).. המחשב הוא פנטיום 3 800MHZ עם 512 זכרון על 3 סטיקים..מותקן XP נקי בלי זבלה. אני רוצה להריץ עליו MKV של 720P(גיגה בערך לפרק של נמלטים), אני משתמש בMPC ויש לי את הקודקים המתאימים,הסרט מתנגן בערך בסלו מושן בערך.. יש איזושהי דרך אפשרית (הסרת פילטרים,תוכנות וכו') להריץ את זה בצורה סבירה על המחשב הזה? ואם לא אז מה תוקע את הסרט, חוסר זכרון או המעבד? תודה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by eladrevach,

יש לי שאלה.. מה ההבדל בין הלוחות אם האלה ומה הכי מומלץ למישהו (אני ) שמתכנן cf עם הזמן... והאם הsata3 ו הusb3 האלה ירגישו לי במשהו.. http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9021 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8848 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6323 ואם מישהו יודע אם הם תומכים בtorbu boost ואם בעתיד מתישהו מתישהו אני ארצה לעשות oc אם הם יתאימו תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. פשוט הבנתי שהתזמונים על הסכרון שלי הם גרועים ממש Samsung pc 3200-400 mhz 3-3-3-8 האם זה משפיע על המערכת שלי?, שאין עליה אוברקלוק... או שרק באוברקלוק זה משפיע? וכמה? תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  4. Started by Ovid,

maximum shared memory מוגבל ל 512mb בלוחות אם מסדרה 9. אם אני מתכנן להשתמש ב 4600 המובנה שיש בHASWELL עד כמה זה ישפיע עליי והיכן ? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by R9547655G,

אני יודע שיש אבדל משמעותי במחיר אבל עדיין יש להם הרבה במשותף... מה אתתם חושבים לאובקלוקינד היזה שווה..? עושים אוברקלוק למעבד ישן (P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit) ? + שדרוג עתידי...

• 11 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by yaniv_appX,

לסבא שלי יש מחשב ישן עם פנטיום 4 וזיכרון של ג׳יגה והמחשב גם ככה בקושי זז וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג לפחות טיפה רציתי להתייעץ איזה מעבד כדי לשימוש סבא שלי בעיקר משתמש במחשב בשביל האינטרנט אבל הוא גם צריך שהמחשב יתאים לנכדים מבחינת שהמחשב יריץ סבבה כל מני משחקים ישנים אבל שיעבדו טוב וגם משחקי דפדפן וגם שיעבוד עם סקייפ חשבתי על אחד מהמעבדי פנטיום החדשים שהשם שלהם זה gm משהו.. או core i3 כלשהו, תוכלו בבקשה לעזור לי ? וגם חשוב שהמעבד יגיע עם מעבד גרפי שיסחוב ויעבוד טוב כי אין טעם בכרטיס מסך

7. האם ישנן אלטרנטיבות טובות יותר בסכום דומה? תודה. אמיר.

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by ymss69,

מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!! ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  9. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16665 :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: מילא היו שוכרים את שרותיו של מתכנן הדותן

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by yanivno,

שלום, רציתי להתייעצת איתכם לגבי בחירת לוח אם חדש במקרה שאני אכן צריך לחליפו. (להלן קישור לבעיה שיש לי במחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=384571.new#new). השימושים העיקריים שלי הם עבודה ומשחקים, לא מתכנן OC וישנה אפשרות לחיבור של SLI אולם זה ממש לא קריטי מבחינתי וזה לא באמת שיקול. השיקול העיקרי הוא מחיר, מה גם שאני לא רואה סיבה להשקיע כמעט 1000 שקל בפלטפורמה שהולכת (על פי מה שאני מבין) להיעלם עם בואו של ה I7. קראתי חלק מהדיונים סביב סדרת P5Q של אסוס ורציתי לדעת האם שווה להשקיע את ה300 שקל או משהו כזה ולקנות P5Q Deluxe. חשבתי לקנות P5Q או P5Q Pro. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים ביניהם ולכן לא נראה לי שזה כזה משנה בשבילי. רציתי את עזרתכם בבעיה זו - תודה מראש, …

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  11. יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by Vortex,

באתר של לוח האם שלי כתוב שהלוח תומך בזיכרונות DDR200 ו - DDR266 כמה זה במספרים עם ארבע ספרות ( אתם יודעים - 2100, 3200 וכו') ?

13. Started by vToMy,

מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by wolf46,

שלום לכולם רכשתי 2 חלקים של זיכרונות 512MB של חברת PQI, התקנתי את הזיכרונות על לוח P4800D של ASUS (סט של SIS), בדקתי את מהירות הזכרון עם התוכנה everest התוכנה מזהה כי המהירות של כל חלק הינו 200MHZ ואילו המהירות האפקטיבית 400MHZ, במקום 400MHZ ו800MHZ (חיברתי אותם בDUAL). אני מנסה לפתור את הבעיה דרך הגדרות הBIOS אך אני לא מצליח . צריך רעיונות לפתור הבעיה..... כיצד אוכל להיות בטוח שהמוכר לא "עבד" עלי ???????? בתודה מראש אורן

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by yanivganor,

AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN ASUS A8V Deluxe 939 CORSAIR TWINX 1024MB DDR 400MHZ 3200XL ZALMAN 7700CU או AMD ATHLON 64 3500+ BOX 939PIN MSI K8N NEO2 PLATINUM OCZ DDR 1024MB 400mhz EL PLATINUM REV2 DUAL CHANNEL ZALMAN 7000CU

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by landmn,

אני מחפש מחשב שיתן לי מקסימום כוח חישוב ישיר (לא למשחקים) במינימום כסף. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=103208.0 הגעתי למסקנה ש-Athlon64 3000+ יתן לי יחס טוב של ביצועים למחיר. עקב הצורך להעביר את המחשב ממקום למקום, עלה רעיון לקנות מחשב נייד (עד 6000 ש"ח, כולל 512mb, אפשר משומש/משופץ), אבל אני לא יודע איך להשוות את כוח העיבוד של המעבדים הניידים למעבד שבחרתי. שאלה שניה - האם עצם העובדה שהמחשב נייד יכולה להוריד את יכולת העיבוד באופן משמעותי (כשמחובר לחשמל) ? דוגמאות למחשבים ניידים - Pentium "4" Mobile / 2.8 Ghz Satellite A45-S151 Toshiba Pentium "4" / 2.8 Ghz PC-RD10 Sharp Pentium 1.6 Dothan 2M (Zeus of KSP(

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. בעוד 3 שבועות אני קונה את המחשב החדש שלי שיהיה פנטיום 4 2.4 השאלה שלי היא כמה זמן אוכל להישאר עם המעבד הזה והמשחקים יעבדו חלק (בלי אוברקלוק) תודה

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  18. Started by balash-,

מה המעבד פנטיום 4 סוקט 478 הכי חזק שקיים? אפשר לקנות כזה? מה השווי שוק שלו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by alia,

p4 530j 3000mhz fsb800 l2 cache 1 mb 775 לפי cpuz לא רשום x86 או x64 אני לא יכול להעלות כרגע צילום מסך תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. או לפחות להגיד לי מה הערך באינטל של המעבדים הבאים: athlon xp 2500 athlon xp 3200 וכל מה שביניהם. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  21. אני עם זכרונות 533 ואני מחליף לוח + מעבד, זכרונות לא בא לי להחליף פשוט כי זה כבר יוצא לי יותר מידי והסבירו לי שאפשר לעשות אובר קטן גם בלי זה. מה המעבד שיהיה לי הכי חזק עד 450~500 שקל ? אפשר גם של AMD. מה שאני חשבתי עליו זה E2180 בגלל המכפלה הגבוהה ואני אוכל להגיע איתו עד 2.66 GHZ שזה ניראה לי מספיק למשחקים של היום ושל עוד שנה שנתיים לא ? ותגידו, יש אזה מעבד חדש וטוב שהולך לצאת בשבועיים הקרובים ?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by Le-Fay,

מקווה שזה בסדר שפתחתי בשביל זה ת'רד נוסף, אבל היה נראה לי שזה כבר נושא נפרד. אז, בכל אופן, לפני שאני קונה סופית את הזכרונות... יש לי קצת לבטים. PC3200 או PC4000 :s05: נראה לכם שיש יתרון ממשי ברכישת ה PC4000 ? התצורה הנוכחית שלי היא מעבד Athlon 64 3200 על לוח EPOX 8KDA3J. אני מניח שאם אני ארכוש את ה PC4000 אני אשתדל להוציא מיהם את המיטב (ממה שהבנתי זה אומר, לתזמן אותם הכי נמוך שאפשר ולהשתדל להעלות קצת את המהירות אם כי לא על למאקסימום של 250MHz). השאלה היא האם אני באמת ארגיש בהבדל רציני בין מצב כזה לבין זכרון PC3200 מקביל שמתוזמן נמוך ועובד ב FSB של 200MHz?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by RobiNooB,

ה 3200 כבר מיושן ואני לא מעוניין להחליף הכל מחדש ...רק מעבד איזה 4600 ....5000 ...יהיה נחמד איפה ניתן להשיג עוד ומה יהיה המחיר ? תודה .

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by YH21,

אהלן יש לי מחשב בן 5 עם לוח אם D915GAVL וזיכרון DDR1 512MB 400MHZ למרות שהוא ישן הוא עובד אחלה והבעיה היחידה היא איטיות. תוכנות אופיס ודפדפנים רצים עליו בסדר גמור. התחלתי לעבוד עם תוכנות גרפיות (InDesign, Illustrator, Photoshop) והייתי רוצה להוסיף עוד זיכרון RAM. כמה כדאי להוסיף ובכמה זה יוסיף לאורך חיים שלו? אני לא מעוניינת כרגע לקנות מחשב חדש. חוץ מזה, האם WIN7 ירוץ טוב על מחשב כזה? והאם כדאי בכלל לעבור? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  25. אהלן, אני בקרוב רוכש מחשב חדש, אבל אני מתלבט בין שתי מעבדים: Q6600 לבין Q8200. [לוח אם - GA EP43-DS3L, קירור AC Freezer 7 Pro]. איזה מעבד יותר כדאי לי לקחת שיחזיק לי ליותר זמן [3-4 שנים]? אני יודע ש6600 מיוצר ב65 NM וצורך יותר חשמל והוא כבר הולך וניהיה ישן, אבל הוא יותר חזק מQ8200, השימוש יהיה למשחקים[לא בהכרח כבדים כולכך, אבל אני רוצה להריץ את CRYSIS, COD5], גלישה באינטרנט וICQ, מסן ומוזיקה.

• 10 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.