עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הטמפרטורה הממוצעת של מעבד הRYZEN 2700X שלי עומדת על 93 מעלות(באדום) על פי SPECCY. המעבד שלי כרגע לא עושה כמעט כלום מבחינת מאמץ, יכול להיות שהכלי הזה לא עובד טוב עם RYZEN? או שהמעבד שלי באמת כל כך רותח?

2. כתבה מספר 1: http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=441&pgno=0 כתבה מספר 2: http://www.bangkokpost.com/Database/05Sep2007_data006.php כתבה מספר 3: http://www.overclockers.com/tips01210/ בקיצור AMD מנסה להטות את הכתבות בנוגע לבצלונה על ידי כך שהם מחתימים את התקשורת שכל מידע שישוחרר לגבי ברצלונה חייב לעבור את אישור AMD. בנוסף לכך AMD מגבילה מאוד את מספר האתרים שיקבלו את ברצלונה לטובת מבחני ביצועים - נטען שרק הפרסומים החיובים כלפי AMD יקבלו אותם. אתם תשפטו.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. רציתי לדעת בעיקר איך הלוח והאם כדי לשנות ? לפי מה שקראתי נראה אחלה פשוט פחות החלק החזק שלי לוחות אם תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by piki,

הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  5. הלן חברה : ) אני צריך ליקנות לוח מעבד וזיכרונות המטרה העיקרית של המחשב היא אולפנית לעבודה עם מוסיקה קיו באס ונואנדו למי שמכיר..... אני מתכנן לעשות oc בפעם הראשונה לא לא לימצוץ ממנו את כול מה שאפשר שיהיה יציב בסבבה (אין לי ניסיון בזה אז אני קצת חושש) אני חשבתי על : asus comando intel q6600 DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-6400 800Mhz CL5 2x1Gb DUAL PACK (אפשר 1066 ??) זה יוצא בערך התקציב שהוא +-3500 שח מה אתם אומרים ? או שאולי כדי לעבור לציפסט 680i כי אני יוכל לעשות oc יותר חזק ?? חשוב לי להגיד שאני לא משחק בכלל אז אני לא ידע אם אני צריך sli ו-crossfire אבל אולי-תגידו אתם : )?? אני יכול להשקיע נגיד 4000 שח למעבר (עוד 500שח) אם זה שווה את זה בקיצור מה הכי כדאי בסכום כ…

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  6. כך שמעתי היום מבחור שעובד עם איסטרוניקס , אם גם לכם ידועים פרטים ספציפיים ,פרסמו אותם כאן. הגיע באמת הזמן שהיבואן הרשמי יזיז את התחת שלו ,מפני שהוא פשוט מאבד פלח שוק לא קטן והלקוחות מצביעים ברגליים וקונים מעבדים כאלו מיבוא מקבילי, חרף מחירם המופקע . אני אשמח אם מישהו כאן יסביר לי מדוע דווקא היבואן הרשמי הוא האחרון שמביא את הדגמים האחרונים בשעה שכבר ניתן להשיגם מזה מספר חודשים ברשתות כמו גיבור,קספ ואייבורי .

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. היבואנים בארץ כבר לא מביאים יותר נורתוודים - לכל מי שמחפש. זמנים רעים לאוברקלוקרים בארץ.

8. Started by BlackSheep,

מישהו יכול לתת לי את האתר שלהם פה או בפרטי? הוא אבד לי ממזמן ואני לא זוכר מה השם של החברה. תודה על העזרה :-)

9. Started by blabla2002,

הגיע לארץ לוח אם הראשון של sli לאינטל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3253

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  10. החלקים שאני הולך לקנות הם C2D e6300 tray + AC freezer 7 pro Asus P5N-E SLI G.Skill 2GB 800mhz HK ב3227 שקל מפנדס התקציב הוא בערך 3200 לשילוש+קירור אם צריך מתוכנן OC כבד ל3.4-3.6 מה שיצא אני מעדיף לא להכניס קירור כבד מדי כי לפעמים אני מזיז את המחשב מפה לשם.. אני כרגע בעמוד של האישור הזמנה ומחכה לתגובות שלכם... תודה

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

לאחר המתנה ארוכה בהחלט - מסיבת עיתונאים רשמית של יצרנית השבבים מחר (יום שני, ה-8 באוקטובר) צפויה להעניק לנו את לוחות האם ממשפחת Z390 ואת מעבדי דור ה-Coffee Lake המחודש לכתבה

12. Started by m0ti,

היום הגיעו החלקים שהזמנתי ויש לי שאלה בקשר למריחת המשחה הטרמית על המעבד המעבד הוא: ?Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore? קראתי את המדריך באתר ורואים שם בבירור איפה מורחים את המשחה אב אצלי כל גב המעבד כסוף ואין לי מושג איפה למרוח גם על היטסינק אין לי מושג איפה למרוח כי יש עליו כבר חומר ואני לא יודע אם צריך למרוח על החומר הקיים

13. שלוןם, פתחתי ת'רד לא מזמן בנוגע ליכולות של IS7,נשאר הרושם של לוח OC מצויין וזול! כמה שאלות לפני שאני נפרד מ500 ש"ח(מKSP ד"א,תודיעו אם יש יותר זול!): 1.מה זה PAT\MAT\GAT שמאט...הבנתי שאין לו את זה,פרטו נמקו והסבירו. 2.מה ההבדל בין 865PE לבין 865G לבין 875 ? 3.האם זה פרימטיבי שלזכרונות שם יש 4.8 G per sec לעומת הAI7 שבו זה 6.4 ?(כמה יש ללוחות של 64 ביט נגיד....?,האם אני אסבול מזה?) 4.שיטטתי הרבה,ושמעתי עליו רק דברים טובים,מה אתם אומרים?(אני אצליח להגיע ל18*200 לדעתכם?(יקורר מעולה!)) 5.מה הקטע של AGP*8 pro ,לזה יש ת'"רגיל",האם מזה אני צריך לדאוג?אני אסבול מזה?... זהו. כמו שאמרתי,בKSP אמרו שנשאר אחד אחרון,אז אני צריך לעשות החלטה סופית בקרוב מאוד!בבקשה תענו... יום טוב.

• 11 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by SilentBob,

מפתחת השבבים מסאניוייל מציגה תוצאות רבעוניות עגומות במיוחד, עם ירידה גדולה בהכנסות וגם הפסד של 180 מיליון דולר. האם כרטיסי ה-Radeon Fury יצליחו להציל אותה, לפני שיהיה מאוחר מדי? לכתבה: http://hwzone.co.il/היום-השחור-של-amd/

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. היום שיחקתי ב americas army ברשת ובו זמנית הייתי עם חברה שלי ב skype המשחק עבד בצורה מזוויעה ה fps שלי נפל לרצפה מה אפשר לעשות? (אני סגור על זה שזה מעבד,תקנו אותי אם אני טועה..)

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. במקום אחד אני שומע אי אם די שהם יותר זולים ובמקום אחר אינטל כשמדובר בלוח עם שני מעבדים השאלה למסקנה מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  17. היום סוף סוף אני קונה את המחשב שלי... הנה המפרט : FX55 או 4000+ לוח צריך המלצה OCZ EL REV2.1GB X800XT PE (אם אפשר גם המלצה לחברה בכרטיס מסך ) Raptor 74GB X2 ANTEC P160 ANTEC480W עדיף לוח תומך PCI-E בעיקבות אלה שיצאו לאחרונה .

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  19. היום קיבלתי את המחשב ובהתחלה הכל טוב ויפה אני מדליק רואה שעשו לי אוברקלוק ל 3.6 מעבד E8400 אחרי זה לא יודע היה לי שמה בעיה עם התקנת הווינדוס ולחצתי כמו דפוק alt+ctrl+del וזה כניראה איפס לי הכל עכשיו אני לא יודע מה לעשות ? וגם שאני בודק בתוכנה cpu-z ב multiplier קופץ לי כל פעם מ *9 ל *6 שזה משנה את כל המהירות בבקשה הסבר איך אני יכול לשחזר את ההגדרות שהיו לי לפני

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-duo-overclocking.html פשוט מטורף

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060420023749.html

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. אני יודע שבAMD או באינטל יש הבדל אם אתה שם יחס של 1:1 לבין 6:5 נגיד ובחברה שניה זה פחות משמעותי אז רציתי לדעת אצל מי ועוד משהו אם עשיתי OC למעבד X והגעתי לקצה היכולת שלו והיחס עם הזכרונות הוא 1:1 ואני יודע שזכרונות שלי יכולים להגיע ליותר רחוק אז כדי לי להרים תיחסים כלפי הזכרונות (למשל 1:2 לזכרונות)

• 15 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by arik89,

שלום אני באתי לנקות את ההיטסינק ולמרוח גריז טרמי חדש ושמתי לב שבין המעבד להיטסינק יש חתיכה מרובעת של משהוא שנראה כמו אלומניום זה צריך להיות שם??

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  24. היום אני לוקח מivory מחשב שקניתי איך אני יכול לזהות שסמו לי venice ולא wenchester? תודה

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  25. מה דעתכם על לוח האם הבא של ASROCK למעבד E6400 קונרו : מטרות שימוש: עבודה כללית, משחקים, ללא OC ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E קישור למידע עליו: http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm אם לדעתכם הוא לא טוב מספיק אז אם אפשר הצעה ללוח אם אחר אך זול (פחות מ600 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.