מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . ברצוני לרכוש מעבד 8400 ולוח אם מתאים . יש למישהו המלצה על לוח אם טוב בסדר גודל של 500 ש"ח? הציעו לי gigabyte ga-p35c-d53 . האם הוא טוב? אני ממש לא מבין בלוחות אם וכנראה גם לא אבצע OC בגלל חוסר ידע ולכן זה פחות חשוב לי . תודה מראש, שגיא
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם , קרובים שלי מגיעים אליינו מארצות הברית ושאלו מה אני רוצה אז חשבתי על לוח אם. המיפרט שלי כרגע AMD 4000X2 2GB OCZ Golden Edition CL 5 X1650XT Gamers Edition DDR 3 HEC 300W ART מה שאני מחפש שיהיה בלוח אם זה שיהיה עשוי מחומר טוב ויציב. איכותי בשביל אוברקלוקינג לא יותר מדיי אבל עדיין. 4 סלוטים של ראמ. קירור חביב לצ'יפסט אופצייה לקרוספייר ותביאו לי לבנתיים מאתרים כמו Newegg ו Amazon.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם מסוג: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D עם זכרון של 1GB. לאחרונה המחשב ניהיה מאוד איטי, ואני רוצה לרכוש לו זכרון נוסף כם של 1GB לפחות. איזה כרטיס כדאי לי לקנות? אני לא כל כך מבין בזה. (אם אפשר דגם מפורט, שאוכל לחפש אותו ) תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד Q9300 איזה לוח אם הכי טוב עד 750 שקל? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 432 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת לוח-אם מידגם GIGABYTE GA-M61SME-S2 או כל מדריך אחר שקשור להרכבת לוח-אם תודה!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הסדרה החדשה E8200\E8400\E8500 הייתי בחברה פרטית קטנה שמוכרת מחשבים ונותנת שירות עכשיו כניראה שתמחשב שלי אני קונה משם והבנתי ממנו שהסדרה החדשה כביכול(הזמנות) נמכרת אבל לא הגיעה... האם זה ככה? הוא אמר שהם יגיעו בערך עוד חודש 18-17 באפריל למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום,אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין כמה לוחות מבוססים ציפסט 650I : http://tms.co.il/product/3665 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI N650i http://tms.co.il/product/4919 Gigabyte GA-N650SLI-DS4L http://tms.co.il/product/3968 Asus P5N-E SLI אני הולך לעשות OC למעבד E4700 מ-2.6GHZ לבערך עד 3.2GHZ . הסיבה שבחרתי בלוחות שתומכים SLI,זה בגלל שהכרטיס מסך שאני הולך לקנות הוא 9600GT ,ובעתיד אני ילך להוסיף עוד אחד. אז..מה לדעתכם עדיף? מי אוברקלוקר יותר טוב? עכשיו עוד שאלה..לפי מה שהבנתי,במצב SLI שני הPCI-E יעבדו על X8 . האם אני מנצל ככה SLI ? כמה אחוזים אני בערך מנצל? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג קצת את המחשב וחשבתי על ערכת השבבים החדשה (X38) והמעבד החדש E8400 של אינטל (לא מעוניין כלכך במרובע ליבות ובמיוחד לא ב65NM כדוגמת הQ6600 ומרובעי הליבה החדשים יעלו די הרבה),עכשיו חשבתי לייבא אותם מחו"ל אך לא מצאתי קישורים מתאימים (והאם כדאי להביא כאלו חלקים מחו"ל??מתוכנן OC די רציני). חשבתי על הלוח של ASUS הP5E החדש כי הוא מגיע עם באנגל עשיר ומגוון מאוד ומאוד מושך אותי ועל המעבד הנ"ל(יש לציין שיש לי קירור BIG TYPOON ומשחת קירור מותאמת כיוון שאני מרכיב את הרכיבים של AC). לשאלתי מה שווה כספית יותר לייבא מחו"ל (אם ההפרש די רציני אז אשמח ללינקים מתאימים מחנויות ששולחות ארצה כיוון שיש לי אפשרות לפטור את החבילה ממכס כיוון שאני חייל,או ששווה יותר לקנות בא…
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB INTEL E6300 1GB DDR2 עכשיו עם אני יקנה זיכרון פנימי למחשב 4GB DDR2 והוא יהיה לי עם המפרט שלי אני ירגיש שינוי במשחקים? למשל נגיד בפרו סטריט יעבוד לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק אני מתכוון בלי לאגים והעם אני יקבל הרבה FPS?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
למחשב שאמור להחזיק כמה שיותר זמן על מה עדיף ללכת? חשבתי על ה-X38 בגלל התמיכה ב-PCI-E שהוא דור שני.. סוג של יתרון לא? בכל מקרה, ההשקעה לא ככ בעייתית
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה שאין לי כל כך מושג איך לפתור אותה. כאשר אני מכבה את המחשב (לא REBOOT). הסדר של ה BOOT PRIORITY מתבלגן לי. בעקרון יש לי ASUS P5B . יש לי שני הארדיסקים, אחד SATA והשני IDE. אני רוצה לעשות BOOT מה-IDE. כאשר אני מכבה את המחשב, הסדר של הBOOT משתנה. חוץ מזה שום דבר לא משתנה ב-BIOS. שמתי לב, שכאשר אני מכבה את המחשב, לעתים המחשב לא מזהה את הIDE. וחשבתי שאולי בגלל זה מתהפך לי הסדר. כאשר המחשב כבר דולק, כמה שניות ולא מזהה את הארדיסק, REBOOT פותר את הבעיה. האם יש משהו שאפשר לעשות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני חושב לקנות 8800GT 512 MB * 2 איזה לוח אם במחיר עד 1000 ש"ח יהיה טוב ל-OC? ספק 520W CORSAIR מעבד Q6600 4GB RAM 320 SATA2[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 12:09:54 מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני עומד בפני רכישה של מחשב נייד חדש ואני בהתלבטויות גדולות בין שני מחשבים: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8675212&type=product&id=1197074865130 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8534188&type=product&id=1186008220258 ההבדל העיקרי הוא בלבחור או AMD או intel. ואני חייב את עזרתכם. איזה מחשב עדיף לקנות? נאמר לי ש intel חזקים מאוד אבל קראתי בכתבות שבמבחנים AMD ניצח. מצטער על הבורות שלי. אבל אתם התיקווה האחרונה של מישהו שלא מבין במחשבים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח Asus P5B DH Deluxe. התקנתי חלונות XP מחדש היום, ומאז הבקר SATA של Jmicron - זה שנמצא משמאל למעבד, קצת מעל חיבור ה- PCI-E (בצבע שחור) בצד האחורי של המארז - הוא נורא איטי. לא משנה מה חיברתי אליו - דיסק קשיח, דיסק קשיח אחר, צורב DVD ... כל מה שחיברתי עובד בצורה מאוד מאוד איטית (קצב העברת מידע של פחות ממגה לשניה בערך). ניסיתי קצת לשחק עם הביוס, אבל אולי מישהו מוכן לעזור? אולי פיספסתי משהו? כל עזרה תתקבל בברכה. עריכה: יש לי מעבד כפול ליבה, וכשאני מעביר קבצים מהצורב DVD שמחובר ל- SATA הזה, למחשב - המעבד נמצא על 53% מאמץ, כלומר ליבה אחת נטחנת לי בטירוף וכל המחשב נהיה איטי. HF
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את זה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤1937 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם זה מחיר טוב וסביר ללרכיבים הנ"ל? האם הלוח אם הזה יסתדר עם 7800GT שיש לי עכשיו? והאם יש לו יציאת SPDIF ? והאם אני אצטרך גם קירור למעבד אם אני לא מתכנן OC והמטרה מהמחשב היא משחקים וסרטי HD ? ושאלה אחרונה איפה אני אמור להתקין את הרכיבים במחשב שיש לי,אני משדרג את המחשב הקיים.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
כנראה ש-gigabyte היא ממש לא חברה שמכבדת את עצמה מפני שאפילו בלוחות היקרים ביותר שלה כמו ds3p,ds4 שתומכים ב-crossfire, התמיכה הזאת היא יותר על הנייר מאשר במציאות מפני שבכל הלוחות שלה שמבוססים על P35 החריץ הראשון הוא 16X והשני הוא 4X. ראו בעצמכם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2745&ProductName=GA-P35-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2747&ProductName=GA-P35-DS3P מכאן נובע שהכרטיס הגראפי השני שיוכנס ל- pci-e x4 , למעשה לא ינוצל במלואו. לא מספיק כל זאת אלא שאפילו החריץ המסורס הזה עובד על אותו האפיק שעליו יושבים 3 חריצ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בדרך כלל אני קונה מעבדים של אינטל.וחשבתי כרגע לשדרג ל מעבד q9300 מצד שני בעוד תשעה חודשים מחליפים את המעבדים לסוקט אחר. אז עלתה לי מחשבה .אוליי לקנות מרובע ליבות AMD ואופציית השידרוג העתידי של המעבד תישאר פתוחה . מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- GIGABYTE NVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX" S-FDB 120mm Quie אני מעוניין שהזכרונות יהיו 800 מגה הרץ.. השאלה שלי היא איזה חברה לקנות ומה זה זכרונות עים CL5 ? כי זה מה שאמרו לי לקנות אשמח אם תעזרו לי כי אני צריך תשובה בדחיפות בכדי שאוכל להזמין את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם ניתן להרכיב את הזיכרונות הנ"ל על לוחות שבהם יש רווח קטן בין הסלוטים של הזיכרון? בדיקה קצרה עם הזיכרונות הראתה שאם אין רווח בין הסלוטים(כמו בהרבה לוחות ל AMD) לא ניתן לשים יותר משני סטיקים וכך גם טוענים באתר של OCZ, האם בכל זאת קיים לוח לאינטל שכן ניתן להרכיב עליו ארבעה סטיקים? אציין שהזיכרונות כבר ברשותי אך לא הלוח כך שאני מתלבט בין מספר אופציות: 1. למצוא לוח אם לאינטל שיכול לקבל ארבעה סטיקים כאלו. 2. לפרק את הקירור המיוחד שלהם ולשים קירור פשוט יותר בתקווה שמה שמשנה באמת זה הציפים עצמם ולא הקירור. 3. להחזיר את הזיכרונות ולהחליף אותם ב Reaper's רגילים שיכנסו ברביעיה בכל לוח אם.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום.... אני יש לי מחשב דיי נכה אבל אני רוצה לשפר אותו בדקתי את לוח האם ולצערי הרב גיליתי שהוא תומך בDDR 400 MHZ...... כרטיס מסך טוב שמתי (ATI 2600 HD PRO) ובשביל קצת לאזן את המערכת נישאר לשים זיכרונות..... בבעלותי כעט מקל של 512 מב ראם..... אני רוצה לשדרג למקסימום (לשני ג'יגה ראם) עכשיו בדקתי בKSP ויש שם מקל של 1 גיגה ראם שעולה 300 שח!!!! מזה? טכנולוגייה מיושנת שעולה כמעט כמו חדשה או שעשיתי טעות כל שהיא ויש מחיר נמוך יותר למקל של גיגה ראם DDR 1..... התקציב - מקסימום 300 ש"ח בלי חריגות..... תודה מראש! מקס
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
E6850 3GHz 1333MHz 4MB G0 ליבה כפולה Q6600 2.4GHz 1066MHz 8MB G0/B3 ארבע ליבות או שאתם ממליצים על משהו אחר עד 1500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המעבד זמין בארץ ב-KSP.. נראה לי קצת חשוד... אבל גם אם לא.. סתם מחיר מופקע.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5433
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לדעת על איזה מעבד אתם ממליצים לקנות שהכי משתלם מבחינת יחס עלות/תועלת למשתמש שלא מתכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש בפורום על הנושא אבל לא הצלחתי למצאו נושא רלוואנטי שממש עונה לי מישהו יכול להביא לי את הדף שבאמת משווה בינהם וקובע מה יותר טוב או מישהו יכול להסביר לי כאן את ההבדלים כי למעשה ה QX הוא האקסטרים מבינהם והוא עולה יותר זול ב200 שקל אז זה קצת לא מובן....
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-