מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
אוקי מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512mb 3 gb ram לוח אםIntel G31 BIOS for G31M-S2L F6 חרגיה של 50 אפשר 100 אבל בלחץ!! רציתי להחליף ל q9400 אבל אמרו לי שזה לא מישתלם . מה אתה ממליצים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעובד עם מעבד celeron 766mhz ואני רוצה להחליף אותו במעבד p3 1ghz . מצטער שאני לא כותב עוד פרטים, זה מחשב ישן אני לא יודע... אז האם אפשר להחליף, איך אני יכול לבדוק והאם אני צריך לשנות איזשהם הגדרות?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המעבד לי ואני רוצה לעשות את זה בעצמי.. השאלה היא האם זה קשה ומורכב והאם אני צריך גם לקנות משחה טרמית כדי למרוח ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי XP1600 שרוף הוא אצלי פחות משנתים יש עליו מדבקה של CDL אפשר לשלוח אליהם ולקבל חדש ? יש למישהו מושג מי אלה?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב ביום שישי עם המעבד Q8200 לאחר בדיקה נוספת פה ובעוד מקומות הבנתי שהוא לא משהו... יחסית ל Q6660 וגם המחיר שלו די מוגזם (בחנות נאמר לי שכבר לא מוכרים יותר את Q6600 ) האם כדאי להחליף ל E8500 (אני לא מתכוון לעשות OC) או דברים כאלה והמחשב נועד לקצת משחקים עריכת תמונות ולא מעבר... או שאתם ממליצים על מעבד אחר.. (בתקווה שיסכימו להחליף לי ברגע האחרון) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן הבעיה שלי נראית פשוטה אבל עקב חוסר ידע וניסיון אני צריך עזרה בכדי לפתור אותה על לוח אם asus cuv4x-c מותקן celeron 700 עם 256 sdram במקרה יש לי בצד פנטיום 3 833 שגם מתאים ללוח אם הזה וגם מתאים לזיכרון אז איך אני עושה את זה? לכל הגאונים והגאונים בדיעבד שם אודה לכם על מדריך קצר לפתרון נ.ב. גאונות מוזמנות לשלוח גם דואל
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום. מעבר ממערכת AMD למערכת Intel. האם הדבר דורש התקנה מחדש של מערכת ההפעלה [Windows]? או שיש סיכוי שאפשר לשלוף את הכונן, להתקין את לוח האם החדש, את המעבד, ופשוט להדליק את המחשב? סליחה אם השאלה הזויה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אופציה להחליף את חלקי הליבה של המחשב שלי מפנטיום 4 3.0C + לוח תואם למעבד אתלון 64 3200+תושבת 939 מבוסס NF4 (כרטיס מסך אני אשדרג בנפרד). ההחלפה לא תעלה כנראה כסף. מה דעתכם כדאי מבחינת ביצועים מעבד מול מעבד? נא לא לתת עצות מיותרות לשדרוג לכפול ליבה כלשהוא מאחר והן אינן רלוונטיות.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
האם משנה איזה סוג סוללה (5v,3v,1.5v וכו') לחבר ללוח אם? מדובר במחשב נייד מדגם hp compaq nc6220. על הסוללה הנוכחית לא מצוין מתח.
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים לקחתי לנקות אבק עם קומפרסור אצלי בעבודה, הכל היה טוב עד לאחר שפירקתי את הקירור מרחתי משחה והחזרתי ונשאר לי בורג אחרון של הקירור (Thermalright Ultra 120 eXtreme) הברגתי והמברג השתחרר לכיוון הסלוט בלוח, והוא נשבר (כמה פינים יצאו) הייתי ממש בבאסה כי זה לוח ממש לא זול, Gigabyte GA-EX58-UD5 ואחרי הרבה שיחות עם היבואן (מור לוי) אין אפשרות להחליף בגלל שבר. עכשיו זה סלוט שאני לא משתמש בו, אבל אני ממש רוצה לסדר אותו בגלל שאם אני ירצה בעתיד מעל 6GB לא תהיה לי אפשרות, מה עושים ?
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אני מחליף לספק שונה, מה אני עושה עם הנורות מקדימה וכפתור ההדלקה של המארז, להיכן הם מתחברים?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהוא התנסה עם זה טכנאי הציע לי לי להחליף את הקבלים בלוח אם לטענתו הם כמעט גמורים המחשב כבה לפעמים ועולה לאט , בינתיים החלפתי ספק כח מדובר על מחשב פנטיום 4 אבל ישן
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום אני מקבל חום מקסימום (100C) במעבד בזמן שהוא 100% מנוצל אני משתמש כרגע במאוורר Arctic Alpine 11 Pro ולאחרונה קיבלתי מחשב גיימיניג ישן בן 7 שנים בערך שחבר לא היה צריך ושם יש מאוורר ZALMAN CNPS9900A LED שהוא ניראה במצב תקין לגמרי עכשיו השאלה שלי היא האם עדיף את המאוורר החדש,או את הישן כי אולי ההולכת חום ומהירות הסיבוב של המאוורר הישן הוחלשו עם הזמן אז מה עדיף ישן או חדש? תודה מראש על העזרה (-: לינקים למאווררים CNPS9900A LED-http://www.zalman.co.kr/contents/products/view.html?no=403 Arctic Alpine 11 Pro-https://ksp.co.il/?uin=9940
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הראם שיש לי כרגע שהוא 4 GB RAM 1333MHZ ל 8 GB RAM 1660 של CORSAIR עכשיו אני מתבלט בין שני זכרונות שהם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15454 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12346 הלוח אם שלי הוא Z68MA-D2H-B3 הוא יתאים? והאם הם טובים אני קונה אותם כי יש משחקים שמצריכים כמות RAM יותר גדולה וישלי מערך אז זה חשוב.
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, לבן דוד שלי נשרף הכרטיס מסך והלוח אם. הלוח אם הקודם שלו היה MSI P35 PLATINUM עם 4 חריצי זיכרון, והיה לו 4X1024MB זיכרונות. באייבורי אמרו לו שלא מייצרים יותר לוחות אם עם 4 חריצי זיכרון, ובגלל הם אומרים שהוא צריך להחליף גם זיכרונות... בקצרה, מה יהיה לוח אם שווה בביצועים ל-MSI P35 PLATINUM שהיה לו? האם יש לוח אם עם 4 חריצי זיכרון שיתאים? הספק שיש לו הוא 450W והוא מתכנן לקנות גם כרטיס מסך, משהו בסביבות ה-5770HD אז חשוב שהלוח אם לא יגביל אם זה אפשרי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם יש אפשרות להחליף רק את שבב הביוס כדי להתאים את הלוח למעבד חדש . אני מתכוון ממעבד של 533 ל 800 בלבד
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD אני מוכר את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low Profile ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע חשבתי על Sychty big shirukin לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע כרגע הדילמה שלי נמצאת בזכרונות בין 1600 ל1333 כיון שההפרש מחיר הוא סטי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב שכבר זמן מה סובל מקריסות/אתחולים/מסכים כחולים, לאחר שלא הצלחתי להבין מה הבעיה לקחתי אותו למעבדה (דבר שלא עשיתי מעולם) שם בדקו והגיעו למסקנה שהלוח-אם דפוק. (MemTest מראה שגיאות ב2 זוגות שונים של ראם בכל אחד מ4 החריצים) המפרט שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Crucial Ballistix Sport 2x8GB FSP HYPER 700W Radeon HD 7870XT Western Digital 1TB Samsung Evo 850 SSD 250GB ומארז פשוט של Cooler Master elite המעבדה אמרו שהלוח שיש להם לא תואם את המעבד שיש לי. אני חושב שכבר לא כדאי לקנות לוח כל כך ישן (אם בכלל נמכר תושבת AM3). אמ;לק: צריך המלצה לשילוש זול כמה שאפשר,…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין להחליף מעבד, לוח וזכרון. הקיים הוא: i5 2500K באוברקלוק ל 4.5GHz, לוח MSI Z77!-GD65, זכרון Corsair Vengeance DDR3-1600 אני רוצה להרכיב את המחשב מחדש במארז Obsidian 250D ולכן דרוש לוח Mini ITX. למעבד חשבתי ללכת על ה i5 6600, דרוש אצלי מעבד חזק כי אני מנגן סרטים עם אינטרפולציה והאצת חומרה. לגבי הלוח אני לא סגור מה אני צריך, נראה שאין ממש מבחר גדול של לוחות Mini ITX לפחות ממה שבדקתי ב KSP, TMS, Ivory, IQPC וכו. אשמח להמלצות לגבי לוח אם טוב.
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, וחג שמח קיבלתי היום במתנה את הזכונות הבאים: Kingston HyperX 2GB pcs2-6400 CL4 240 והנוכחים שיש לי זה : OCZ 2GB PC2-5400 5-5-5-15 עכשיו, שמעתי שעם אני אוסיף את החדשים לישנים, זה יכול ליצור בעיות, נכון ? אני משתמש ד"א ב-XP SP3 אז מה כדי לי לעשות עם הזכרונות ? להוסף? להחליף אותם בנוכחים ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן - 3 שנים אני רוצה לחזק אותו - להוסיף זיכרון איך אני יודע מה הזיכרון המתאים? (חשד סביר שזה SDRAM) תודה שמוליק
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
הרצתי 1M ב23.297 בE6400 ועכשיו (כמובן אחרי RESET) נותן לי 24.640 למישהו יש רעיון למה?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני מתלבט, כי הלוח הקודם היה נראה יותר פאנסי, יותר באנדל עם הרבה פיצ'רים, ואפילו יציאה אופטית לסאונד מה שאין בחדש. האם טעיתי?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום!היה לי מעבד של אי אמ די עם לוח אם nf7 של אביט. עכשיו קניתי מעבד של אינטל עם לוח p35 ds3l של גיגה בייט.הכונן הקשיח נשאר ולהפתעתי הוינדוס עלה ועובד.איך זה יתכן? מובן שכדאי שאפרמט, אך עד שאגבה את המידע האם יש סיכון?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-