עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. החלפה מחד ליבה לליבה כפולה. האם יש צורך להתקין מחדש את הוינדוס?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by or_si2,

הדגם של הלוח אם: Asus p5vd2-mx הלוח אם תומך בDDR2 עד מהירות 533 אבל קניתי שני סטיקים שהם במהירות 667 איך אני מגדיר שהזיכרון יעבוד על 533? בזמן האחרון שאני נכנס לכל מיני משחקים המחשב נתקע ולא מגיב ופשוט קופא מה שאפשר לעשות זה רק לכבות ולהדליק שוב ולפי מה שהבנתי שהמחשב קופא זה בעיה של המעבד ולא של הזכרון איך אני מסדר את הבעיה הזו? נראלי שהורדה של המהירות ל533 תפתור זאת אבל אני לא יודע איך עושים זאת בדיוק לפי הביוס

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  3. Started by Achiron,

לפי מה שהבנתי חייבים 2 חריצי PCIE16 בשביל זה. לי יש רק אחד. זה אומר שCF יורד מהפרק? או שיש אפשרות לפיצול של PCIE16 ל2?

4. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם לסוקט 775 שיהיה כולל תמיכה ב SLI, חשוב שהלוח יהיה טוב ב OC, אבל שיהיה כמה שיותר זול, פיצ'רים וכאלה מיותרים לי... החברה של הלוח לא משנה לי... תודה

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  5. הלוח הוא m2n32 -sli nvidia nforce 590 sli אני מתקין את הדרייבר אבל עדיין מראה לי שכרטיס קול לא מזוהה, מה עושים, לפני הפורמט הכל עבד כמו שצריך ובעליה של הוינדואוס שומעים את הצליל שהחלונות עולים . תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zurkin1232,

קניתי מחשב חדש. לוח אם GA-P35-DS3. זכרונות G.SKILL תזמונים 4-4-4-12. משום מה הם רצים לי על 5-5-5-15... אני מצרף תמונה של CPUZ. אשמח לקבל הסבר.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by Nirro,

מחפש דחוף לוח אם ל-E6550, עם parallel port חובה, ו-dvi. האם יש דבר כזה ? (חיפשתי אינטל ואסוס ולא מצאתי)

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  8. שאלה אחרונה בהחלט בנושא לפני שמאשפזים אותי :-[ לגבי לוח למחשב HTPC באתר של ג'יגהבייט הבדל בין שני הלוחות בכרטיס הקול. ויציאות. 1. GA-G33M S2L באחד 5.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה. לא תומך בסאונד טכנולוגיית בלו ריי. על הלוח אפשרות רק ליציאת OUT של SPDIF בסאונד. http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2692 2. GA-G33M S2 כרטיס קול מובנה 7.1 ערוצים. תומך בסאונד בלו ריי. אפשרות ליציאה וכניסה של SPDIF http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2557 האם ההבדלים קריטיים עבור מחשב HTPC? האם להתאזר בסבלנות ללוח השני? כרגע אמרו לי שלא ניתן להשיג. אשמח לדעת את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. סימנתי את אלה שכדאי לכם לקנות אם אתם קונים מחשב למשחקים, בסביבות ה-1000-1300, אם יש לכם סבלנות חכו ל-Q9450 הכי משתלם הוא יהיה במחיר של ה-6600 עוד כמה זמן... ה-Q9XXX יוצאים באפריל אם אינני טועה, לא מציע לקנות לפני כי המחירים יהיו בשמיים... ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by langa,

שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  11. האם בניית מחשב חדש על בסיס המעבד המדובר כדאי גם לאחר יציאת המרובעים החדשים ? הקריטריונים המעניינים הם : מחיר בנקודת זמן זו / טכנולוגיה (מיושנת?) / אלטרנטיבות. שימושי אופיס כלליים, חיבור כמדיה בייתית להקרנת סרטים, משחקים בעתיד הרחוק יותר. תודה גל

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  12. איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  13. Started by shaithebest,

בהמשך לשאלה שלי מישהו יודע משהו על זכרונות NCP? אני מסתכל בעיקר על ה NCP DDR2 800 MHZ 2048MB 2 כאלה דומים שיעבדו בדואל המלצות?דיעות?נסיון אישי למישהו עם המוצר? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  15. Started by nandrut,

אני בונה HTPC לחבר ואני מעוניין לרכוש עבורו לוח עם ערכת הציפסט החדשה 780G יש 2 לוחות שבאים בחשבון: של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 ושל ASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI כרגע בארץ זמין רק הASUS אך אין לא יציאת אופטית מובנת(מה שאפשר לפתור בעזרת ברקט פשוט), השאלה שלי האם מלבד זאת יש עדיפות לGIGABYTE (איכות הרכבה וכד') מכיון שהבנתי שאין צפי להגעת הGIGABYTE לארץ.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  16. היי כולם! בסופו של דבר אחרי שרציתי לרכוש E8400 הוא עדיין לא היה במלאי בחנות שממנה אני קונה. אני יודע שהמעבד זמין בחנויות מסויימות באינטרנט אך מטעמי נוחות אישיים בחרתי בחנות הקרובה לביתי במרחק הליכה כך שגם אוכל לממש אחריות בלב שקט ולא אצטרך לשלוח את המוצר בדואר.. כמו כן הוא "זיכה" אותי בסכום נחמד על הציוד מהמערכת הישנה שלי. לאחר שקראתי פוסטים נרחבים באינטרנט בנושא (בגוגל - Xeon E3100 vs. E8400) נוכחתי לדעת שהוא אותו מעבד, אחד לאחד, בעל אותה ליבת Wolfdale עם ייצור של 45nm אותה מהירות ואותן תכונות בדיוק. לכן, אני יכול להציע לאלה שרוצים E8400 ולא יכולים להשיגו ללכת על המעבד. ההבדל היחידי ביניהם הוא מה שרשום על המעבד עצמו ועל הקופסא.. סיבות נוספת ומעניינות שנתקלתי בהן …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by naory159,

יש סטיק בודד של 2GB מסוג DDR??

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום לכולם סוף סוף הצלחתי לקנות מחשב חלומי לוח ASUS P5K-VM שתומך בקוואד ו4 סלוטים של זכרון מעבד INTEL CORE 2 DOU E4500 2MB כי לא בא לי על קוואד.....(נשדרג עוד שנתיים רק אחרי שהוא יתחיל לתמוך בהכל וישרדו המחירים טטאלית) ואחלה מארז עם המון איוורור אני סומך על החנות מה שנשאר זה הזכרונות.............. כפי שכולם יודעים יש המון זיופים( www.taga-magam.co.il סתם תיכנסו) ואני רוצה 2 זגרונות שכל אחד 2048MB [br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 13:00:37 שיט בטעות לחצתי על כפתור השליחה (מקלדות סיליקון חחחחחח)בכל מקרה........אני רוצה 2 חלקים שיעבדו ביחד 4 גיגה בדואל צ'אנל וכאן הקטע הרע....... מסתבר שקינגסטון אמיתי עולה 450 שקל לחלק אחד זתומרת יותר מ800 ל4 גיגה מלא כסף......מה לעשות? CROSS…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  20. מה כמות הזיכרון המומלצת למחשב HTPC לסלון? ישמש למשחקים(בינוניי לא כבדים) מוסיקב, סרטים וקצת אינטרנט. במידה ואני מתקים עליו Vista home premium בשביל תוכנת המדיה סנטר. האם יספיקו לי בהחלט 2GB? או כדאי להשקיע ולשים 4GB זיכרון? ( תוספת של כ 300 ש"ח אם אני מגדיל) האם עם הVISTA ומשחקים הזיכרון יהיה גבולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  21. ואם משהו יודע מחירים.....

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  22. שמעתי שיש את המעבד הזה ב-ksp וגם ב-ivory , אולם המחיר יקר 1500 ¤ ולא ידוע לי אם הוא נמצא בשניהם בזמינות מיידית . בכל מקרה ,אני ממש ,לא מתלהב להזמין את המחשב הבא שלי משתי הרשתות האלו ואני גם חושב שלפחות את ה-"שילוש" (מעבד,זיכרון ולוח אם) עדיף לרכוש במקום אחד כדי להימנע ככול האפשר מבעיות תאימות פוטנציאליות .

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by lidro,

תראו אני לא כל כך מבין במעבדים ואני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על המעבד הזה Core 2 Quad Q6600 אני לא רוצה את ה6700 נראה לי כי הוא יקר מדיי אבל ראיתי לא מזמן בעיתון שרשום שלא כדאי לקחת מעבד 4 ליבות אמרו שהוא לא תומך בהכל לא יודע לא הבנתי בדיוק אז אם אתם יכולים להסביר לי בדיוק מה ההבדל בין 4 ליבות ל2 זה יהיה נחמד ואם הבחירה של המעבד נכונה לדעתכם

• 1 תגובה
    • 384 צפיות
  24. Started by bogy65,

יש לי מעבד Q6600 עם OC של 3.2 GHZ אוקי עכשיו התוצאה של מעבד Q6600 ברגיל הוא משהו כמו 3500 אבל שלי אחרי הOC שווה ל2100 משהו כזה...אז מה שאני שואל אילו דברים יכולים לגרום לכזה דבר לקרות?(המחשב חדש קיבלתי לפני 6 ימים) לפי התוכנה 3DMARK06 בבקשה זה דחוףף... הטמפ' במאמץ היא 50 מקסימום...

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  25. Started by NTT,

הוא יצא כבר לחנויות באיזה שהוא מקום בעולם?אם כן,מתי הוא יגיע לארץ בערך? ואם לא,אז יש תאריך ליציאה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים