עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by semi-t,

היי ביום ראשון אני מקבל לוח אם חדש, מבוסס nForce 4 שיחליף את הלוח הנוכחי (הזמני) שלי שמבוסס צ'יפסט של ATI. הבנתי שהדרייברים של ה-SATA שלו יהיו אלה של Nvidia שהם שונים מהדרייברים הנוכחיים שלי של Silicon שמתאימים ללוח הנוכחי ואותם התקנתי בהתחלת התקנת ה-XP.. האם לאחר החלפת הלוח אני צריך לפרמט שוב שאת מחשב ולהתקין את הדרייברים החדשים שבאים עם הלוח החדש? תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  2. Started by Dvich,

שלום. חבר שלי מתלבט בין שלושה לוחות אם: MSI Neo4-F Gigabyte K8NF-9 DFI nF-4 DAGF השאלות לגבי הלוחות הם: איזה הוא הטוב ביותר לOC? (בבקשה אם אפשר לדרג) איזה הכי יציב ואמין? לאיזה יש את הפיצ'רים הטובים ביותר? ובכללי, למישהו שרוצה לעשות OC מכובד אך גם צריך כרטיס קול איכותי (עדיף עם 2 יציאות) והרבה יציאות S-ATA וIDE (מינימום 4 ו2 בהתאמה)? תודה.

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  3. יש לי במחשב 2 סטיקים של: 256MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 במהירות שעון..(אם זה הגיוני) של 200 Mhz . אני מעוניין להסיף עוד: Kingston 512 266mhz המחשב יפעל.....יותר טוב?! והאם זה ביכלל יתאים? תודה

• 15 תגובות
    • 846 צפיות
  4. קניתי לוח והוא הגיע ללא כלום.... רק לוח . החנות אומרת שהוא OEM . נראה לי שאפילו OEM מגיע עם דברים בסיסים כמו מחוברת, דרייברים, כבלים, IDE. רימו אותי?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by sergey_k,

שלום לי יש את הלוח http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8ST800-L.htm אני רוצה לקנות זיכרון ב KSP של ADATA 512 הוא 400 MHZ אני יכול לשים אותו בלוח שלי הוא יפעל? זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 245 245 סה"כ 245 זה יפעל בלוח שלי ? נו אולי מישו יודע אני רוצה ליקנות מחר

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  6. אז ככה... בן דוד של חבר שלי קנה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ וחבר שלי מקנא בו אז הוא אמר לי לפרסם חלקים למכירה כדי לקנות AMD בקיצר יש לו P4 2.6C ואני אומר לו שפירסמתי (יש לו רק 256MB זיכרון ואמרתי לו שזה מה שעושה את המחשב איטי אבל הוא רוצה AMD מי אני שיתווכח איתו) פתאום הוא אומר לי:"אל תפרסם אח שלי (אח שלו למד אלקטרוניקה ועובד באמדוקס והוא חכם אני מכיר אותו) אמר לי שזה סתם מיותר כי אין הבדל בין מעבד ברמה של P4 3GHZ (במקרה הזה AMD 64 3000+) לבין ה-2.6C שלו ואפילו אין הבדל בינו לבין 1Ghz!!!" על פי הדברים של אחיו הגדול המעבד עובד במהירות 400MHz כי ככה עובדים הזיכרונות וזה לא משנה אם יש לך יותר זה מעין צוור בקבוק כזה שלא משנה איזה מעבד יהיה! אפילו אם היה 1GHZ בסוקט 478 למש…

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by motorishta,

יש לי כרגע 3700 ש'ח לקנות בהם 4 חלקים ואני זקוק ליעוץ...(רק AMD?) חשבתי על מעבד 3500+..... ולוח אם של גיגבייט דגם K8nsnxp939 אני רוצה קירור במים ..(ניתן לשינוי) וזיכרון זה משהו שאני בדילמה איתו כי המבחר ענק וכל יום אני שומע שמשהו אחר יות טוב מהשני בקיצור אני חושב שאתם יכולים לעזור לי ואני בטוח שיש מפרט יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו בסכום הזה דרך אגב המחשב בעיקרון מיועד לדברים רגילים.....העיקר שהכל יעבוד מהר מאוד וישמור על טמפרטורה נורמאלית תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  8. שלום לכולם אני חדש פה... אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו... תודה לכל העוזרים...

• 15 תגובות
    • 846 צפיות
  9. הללויה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  10. שלום לכולם. קראתי פה בפורום ששינוי הזיכרון בביוס מT2 לT1 משפרת את הביצועים בהרבה ולא פוגעת בכלל בכלום. ניסיתי את זה(אני עכשיו מדבר ממחשב ישן יותר) על המחשב שנמצא בחתימה ולאחר שעשיתי SAVE AND EXIT המחשב פשוט לא עלה ! כאילו יש קול שהוא עובד אבל אין שום דבר על המסך, כלומר המסך שחור לגמרי ואי אפשר לעשות כלום. אפילו לכבות את המחשב אי אפשר וצריך בשביל זה להוציא את החיבור של הספק מהחשמל. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?? האם יכול להיות שנשרף חלק מהמחשב?!? אני מאוד לחוץ. תודה מראש. נ.ב המעבד נמצא ב2200 מה"ז.

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by D135,

אני מקווה שלא יצאתי טמבל הpenryn הם המעבדים האלה נכון? http://hwzone.co.il/news/1192645687/18798 אם לא אז הכוונה שלי היא מתי יצאו המעבדים שיש בלינק. אני חשבתי לקנות את הQ9450. משתלם?

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by razorer,

אני צריך לבחור מעבד למחשב חדש. עכשיו הE4400 זול יחסית לE6550 ועולה 640 לעומת 900+, השאלה היא אם ההבדל בביצועים משמעותי? המחשב הוא למשחקים,הורדות ואינטרנט והכרטיס מסך הוא X1950PRO,לא מריץ תוכנות כבדות ותוכנות קידוד. אני מעדיף אינטל על AMD, איזה מעבד של AMD ברמה של E4400? ואיזה לוח עדיף? אני לא עושה אוברקלוק. P31 DS3L או P35 DS3L ההבדל בין הלוחות הוא 130 ש"ח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by udi,

אני רוצה לקנות את המעבד בנ"ל שאני ניגש לחנויות ושואל על stepping כל פעם מביאים לי אות אחרת G0 , B3 .... האם סידרת היצור של המעבד באמת חשובה ? והאם עלי להתעקש על סידרה ספציפית ?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by moshel7,

על כמה צריך להיות הנתון במעבד הנ"ל אצלי זה כך:Field Value CPU Properties CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2 4800+ CPU Alias Brisbane CPU Stepping BH-G2 Engineering Sample No CPUID CPU Name AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4800+ CPUID Revision 00060FB2h CPU Speed CPU Clock 1004.6 MHz (original: 2500 MHz) CPU Multiplier 5x CPU FSB 200.9 MHz (original: 200 MHz) HyperTransport Clock 1004.6 MHz Memory Bus 200.9 MHz DRAM:FSB Ratio CPU/5 CPU Cache L1 Code Cache 64 KB per core (Parity) L1 Data Cache 64 KB per core (ECC) L2 Cache 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties Motherboard ID 05/22/2007-NV-MCP61-6A61KG05C-00 Motherboard Name Gigabyte GA-M61…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  15. Started by acoca_net,

:s05:שלום יש לי לוח אם מסוג Gigabyte GA-81945P-G אני לא יודע איזה מעבד לקנות. התקציב שלי הוא 400 שקל. תודה מראש אורי.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by zahi74,

יש לי את לוח GA-965P-S3 ויש לי זיכרונות KINGSTON HyperX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL KIT רק שהמחשב לא מצליח לזהות את 800 ומזהה אותו כ- 667 עידכנתי את הלוח F11 וגם זה לא עוזר נכנסתי לביוס וניסיתי לשנות רק שבתוך הביוס הוא מראה לי שהוא נמצא במצב קבוע על 667 אני משנה ל-800 וכלום זה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה??? המון תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  17. שלום, לא בטוח לגמרי שכאן זה המקום הראוי לפרסם את השאלה, תקנו אותי אם יש בעיה. יש לי מחשב (יכולים לראות את המפרט בפרופיל) עם שני סטיקים של זיכרון - 4GB כל אחד - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B לאחרונה אני דוחק את גבולות הזיכרון הללו ושוקל לשדרג ל-16GB עם ערכה נוספת מאותו הדגם, שבזמנו (לפני שנתיים בערך) עלתה לי 333 ש"ח, אך לא מוצא את הערכה המדוברת בשום מקום. אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר למצוא יפנה אותי לכתובת הנכונה, ואם לא - אז אשמח לשמוע רעיונות חלופיים (ובשאיפה זולים - מתחת ל-400 ש"ח). שני פרטים שנראה לי כדאי לציין - לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H קירור מעבד: Scythe NINJA 3

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by galh_5,

שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by ls10,

שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון

20. Started by shalev sil,

אני מעוניין להרכיב מחשב ואני רוצה לקנות z390-i ורשום שהוא סדרה מיני השאלה אם זה מספיק בשביל מחשב גיימינג אני לא כלכך מבין ואשמח לתשובה..

21. שלום. אני מתלבט ביני לבין עצמי מה קורה למערך או מנגנון הטורבו כאשר מעלים את המכפלה באופן ידני במעבדי ה Sandy Bridge. האם בעצם העלאת המכפלה משמעה העלאת אותה נקודה מקסימלית שמנגנון הטורבו שואף אליה? או שמא בכלל בשינוי המכפלה יש ביטול אוטומאטי של מנגנון הטורבו? מבלבל

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by kalda01,

אין צורך בוידאו מובנה. מחיר עד 500 ורצוי צ'פסט P67.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  23. אני כיום עובד על מערכת 2000 SERVER ומערכת סלרון 1200 ומזכרון 512 ECC משרת יש לי הצעה לקבל לוח של MSI ושני מעבדים PENTIUM 3 933MHZ והזכרון שלי ב 1400 ש"ח או לקנות לוח מעבד XP 2000+ וזכרון DDR 256 במחיר של 2000 ש"ח כיום אני מריץ את המערכת הכוללת בקר SCSI שמפעיל 2 HD SCSI , בקר DXR2 לסרטי DVD כרטיס הרקולס XP, כרטיס טלוויזיה,כרטיס רשת. יש לי די הרבה עומס במערכת, ביחוד שאני מקודד סרטים מ DIVX ל VCD האם כדי את המערכת עם שני המעבדים או האחד החדש תודה

24. http://www.tomshardware.com/cpu/20030217/index.html האתר של טום עשה השוואה של 65 מעבדים כולל אפילו מעבד P1 100MHZ. והתוצאות מדברות בעבד עצמן.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by BobCaT,

מה עדיף לי P4 2.2 עם FSB 400 או533 אני לא ממש מתכוון לעשות OC אבל אולי עוד כמה זמן אני ירצה אז מה עדיף להישאר עם 400 או להחליף ל533 יש לי אפשרות להחליף ללא תשלום נוסף ובכלל מרגישים הבדל ביצועים בינהם?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.