מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
1.83 ג'יגה הרץ ולא 2500 כפי שקוראים לזה??
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
איזה לוח יספיק לי ? לא מעניין אותי כל מיני גימיקים שעליהם משלמים עוד כסף שיהיה לוח טוב שיוציא תמקסימום בתקציב של 850 שקל אם חריגה קטנה גג
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
4 XMSים, ולאקספלורר עדיין לוקח 10 שניות לעלות... 8)
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5VD2-MX לוח חרא אבל תומך בליבה כפולה ובFBS של 1066 ז"א תומך במעבד E6600 שאני רוצה להביא בשדירוג . השאלה שלי היא כזאת . האם יהיה לי צוואר בקבוק בביצועים כי אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך שלי שכרגע יש לי 8600GT ואני הולך להביא במקומו 8800GTS וכמובן גם ממעבד E2140 לE6600 . האם בגלל הלוח יש מצב שירדו הביצועים של הרכיבים שאני מתכנן להביא ?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בקצרה: הייתי רוצה לשדרג מחשב קיים (p4, 1.8ghz) מ- 256MB ליותר. הרבה יותר. מיותר לציין שהמחסור בזיכרון משמש כצוואר בקבוק רציני. מאחר שלא התעסקתי עם חומרה מזה זמן רב, שהרי אני עדיין משתמש ב 733MHZ שלי עם ה- SDRAM האהוב(?) והמוכר, הייתי מבקש לדעת: כיצד ניתן לזהות האם מדובר ב DDR, DDR2 או אולי בכלל SDRAM? האם הדרך היחידה היא לחפש את דגם הלוח ולהמשיך משם, או שיש איזו תוכנה שתוכל לעזור לי לאתר את מבוקשי? כמו גם, אני זוכר שבזמנו היו כל מני מגבלות על נפח זיכרון אפשרי שהלוח מסוגל לספוג. אני מניח שהמצב עדיין קיים? וגם, אם אני זוכר נכון, היה עניין שמאפשר מקלות זיכורון בכפולות של 2, או משהו כזה.. כאילו, מקל אחד לא עובד אבל שניים או ארבעה עובדים. הזיכרון שלי ממש מעומעם. אז, מה אתם אומ…
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש הלוח הוא P5Q איזה כמות זיכרון כדאי לי לשים? 2/4GB ושל איזה חברה? ואם יש סטיק אחד של 4GB אז כדאי? שמעתי שזה עדיף.
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי לוח אם DDR3 P45C NEO-FIR 7.1 1GLAN MSI האם או תומך בזכרונות DDR3? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הוספתי עוד 2 גיגה OCZ במהירות 800 וה 2 גיגה הקיימים של twimons במהירות 667 הלוח תומך 667 יש אפשרות לתזמן יותר טוב את הזכרונות ?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הוספתי כרטיס של 2 גיגה על שניים של 512 כרגע יש לי 3גיגה השניים הישנים יותר חלשים (פרטים בקובץ המצורף) השאלה היא עם עדיף להשאר רק עם הכרטיס החדש באיזה סלוט להשתמש ואם כדאי פשוט להוסיף עוד כרטיס ???? כשבררתי על עוד כרטיס ראיתי שהם יותר מהירים משלי החדש לא מצאתי תואם ( המחשב עובד בסדר השימושים הם גראפיקה אריכת וידאו אפטר אפקט מיה פלאש פוטושופ אילוסטריטור) אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי אנשים. קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי בת'רד הקודם. ולבעיה הנוכחית: התקנתי זכרונות חדשים מסוג OCZ Titanium PC2-9600 2X2GB במתח של 2.1 וולט בקירוב. CAS/RAS:5 5 5 18 עכשיו לגבי ה-SPD. בברירת מחדל, זה על 800MHZ אבל כשאני לוקח שליטה ידנית יש לי שם מהירויות לא מובנות... הלוח אם תומך עד 1200MHZ לפי מה שכתוב על הקופסא אבל ה-BIOS נותן לי אופציות מוזרות כגון: A->266 B->200 C->333 D->400 ואז בתפריט נפתחות לי מהירויות כמו A2.66 B3.00 C4.00 וכו'... כמובן אני קצת שולף מהזיכרון.... מה שאני לא מבין זה מדוע כתוב על הזיכרונות שהם תומכים במהירות של 1150MHZ והלוח אם תומך עד 1200 אבל ב-BIOS אני מקבל מהירויות כמו 1333 או 1600 או 1111MHZ??? כרגע הזיכרון מוגדר על 555.5MHZ FSB:D…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש מצב שמעבד יושב לא נכון על התושבת והמחשב עדיין עובד " רגיל " והטמפרטורות תקינות ?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לשני המעבדים יש מחיר דומה, ומבחינת מהירות הAMD גבוה יותר נכון? אז למה דווקא רוב ההמלצות הם על הIntel? סליחה אם השאלה טיפשית, אני די חדש ואני מנסה להבין מה עדיף כי אני בקרוב יקנה כנראה מפרט עם אחד מהמעבדים האלה..
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם זה נכון ש agp 8x נותן ביצועים גבוהים יותר מ agp x4?
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. השאלה אמנם לא עליי, אלא על חבר שלי, אבל ככה הכותרת קליטה יותר חבר שלי, קנה מחשב חדש לא מזמן הוא הזמין לוח אם מתוצרת GIGABYTE ליתר דיוק: K8NMF-9 אבל , הוא קיבל : Asus Av8 SE אלו לא אי הדיוקים היחידים בהזמנה /קבלה, אבל, ההבדלים הם לא נוראיים. אני ממש לא יודע מה לייעץ לו, מצד אחד הוא הזמין NF4 של ג'יגהבייט , מצד שני הוא קיבל אסוס, אמנם עם צ'יפסט של VIA אבל זה אסוס... מה אתם אומרים? דבר נוסף: ישנו הבדל במחירים של כ150 ש"ח לטובת הלוח של אסוס , עכשיו האם זה עקב היקרנות הטבעית של אסוס או כי הלוח הזה איכשהו שווה את המחיר המוגבר (לעומת הלוח השני)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי כולם. רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים של החברות השונות. תודה מראש לעונים.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אתמול בשמחה התחלתי להרכיב את הלוח ;D, אבל בכל זאת זו פעם ראשונה, אז כמה שאלות ???: זה הלוח - http://www.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=A8N-VM+CSM מצוין שם משהו לגבי מאוורר CHA_FAN, מה זה? לא קיבלתי שום מאוורר עם הלוח וברור לי שזה לא המאוורר של המעבד Optical Drive Audio, למה זה נועד (כתוב שזה INPUT AUDIO) אז מה בעצם השימוש המומלץ מניסיונכם? קיבלתי BRACKET לחיבור FireWire, מה השימושים שלו? 24-PIN POWER CONNECTOR, למארז שלי AC - http://www.arctic-cooling.com/pc_case2.php?idx=12 יש רק 20 PIN זה מספיק טוב?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי לוח אם Asrock Z77 extreme 6 ללוח זה 3 חיבורים לכרטיס מסך , נכון לעכשיו הכרטיס שלי יושב על הסלוט העליון ביותר שקרוב לגוף הקירור של העבד מדובר בקירור מדגם NH-U12P SE של חברת Noctua מדובר ביחידת קירור לא קטנה שאלתי היא כזאת האם יש משמעות אם אני מעביר את הכרטיס מסך מסלוט אחד לסלוט אחר כדי לקבל יותר מרווח בין הכרטיס מסך והגוף קירור ?
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז ככה- שדרגתי את הנייח שלי לאחרונה. פרט ל-3 גיגה זיכרון DDR2 שנוספו וכרטיס מסך אחר, שדרגתי גם את מערכת ההפעלה ל-win7 64bit. אלא מה- מעבד אתלון 64 3500+ לא מחזיק את המערכת בקלות- התקנת עדכונים אורכת מעל ומעבר לזמן הגיוני (שעות ארוכות עבור קובץ בגודל של כ-90MB.), והCPU usage עומד על 100% מרבית הזמן. אני לא יודע מה שווה בכלל מדד חווית המשתמש של מיקרוסופט, אבל המעבד קיבל 4.1 בעוד שאר רכיבי המערכת זכו ל-5 ומעלה. אם כן, במידה ואין תקלה כלשהי בתוכנה, המעבד ככל הנראה יוצר צוואר בקבוק. אם כן, הייתי רוצה להתאים לחומרה הקיימת מעבד חדש יותר. לוח האם שלי הוא מדגם m68m-s2p של גיגהבייט. על האריזה כתוב AM3 ready. אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר. רצוי מעבד מרובע ליבות ומעלה (גיימינג קל עד ב…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מחפש המלצה למעבד לוח אם וזיכרון עד 500 ש"ח המחשב ישמש לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-