עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל עקרוני בהרכב הליבה עצמה כלומר בטכנולוגיה שהליבה בנויה בה בין מעבד רגיל של אינטל לבין מעבדי extreme של אינטל חוץ מיוכולות הOC וממהירות השעון שלו?? בקיצור אם אני עושה OC למעבד רגיל של אינטל מאותו סדרה של המעבד EX ומגיע לאותה מהירות שעון ויש להם אותו cache memory האם הגעתי לאותם ביצועים?? בתודה עידו

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by elad78,

בפרט, OCZ 1GB 667Mhz. (ללא אוברקלוקינג)

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  3. לפורום שלום. אבקש לדעת אילו זיכרונות מהירים יותר ואם זה משמעותי. (הלוח שלי תומך ב 800M) CL-5-5-5-15 CL-5-5-5-18 CL-4-4-4-15 תודה מראש עמוס.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by golan1971,

מה כדאי לי לקנות את q9300 6 ק"ש או q6000 כי יש לו 8 ק"ש אני צריך לקנות וזקוק לחוות דעת סופית

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. שלום,אשמח את תעזרו לי... 1. אני עכשיו בXP ,לא מתכנן לעבור לויסטה. האם יש טעם לקנות 4GB זיכרון או להסתפק ב2? אינ יודע שחלק יגידו "המחירים כל כך זולים היום אז עדף לקנות כבר 4" אז לא קשור למחירים-שווה לקנות 4GB לXP? 2.מתכנן לעשות SLI של 9600GT OC ... מתלבט כרגע בין שני לוחות: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L או Asus P5N-D מתכנן לעשות OC לE4700 [אגב האם יהיה צאוור בקבוק אם אני אגיע לסביבות ה3.2GHZ ?] אז...אני יותר בכיוון של הג'יגבייט,במילא עוד מעט מחליפים תושבת ואמרו שהביצועים הם זניחים..מה דעתכם? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by ShoVaLK,

יש לי כמה שאלות בנוגע לנושא הזה... 1) מה מעבד טוב צריך להכיל איזה סוגים איזה חברה... ליבה כפול... מגה ארץ גבוה ועוד כל מיני דברים? (אם אפשר לתת דוגמאות לטובים וללא טובים ) 2) מה זה SLI? תרחיבו בבקשה תודה 3)בשביל מה צריך BIT יותר גבוה למה זה? נגיד 64 וזה... 4)איך אפשר להדיל בין DDR3 ל DD2 ו DDR1 יש הבדלים בולטים ?? (ראיתי תנושא עם ההסברים על החיבור ולא הבנתי מי יודע מה..) תודה למי שעונה

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  7. שלום לכולם..! יש לי לוח אם מפורק של המחשב הישן שלי ואני רוצה לבדוק אם הוא טוב עדיין איך אני בודק...? תודה לעוזרים..! nimrods

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  8. מה עדיף? 1. לוח אם של gigabyte או asus 2.על איזה כרטיס מסך עדיף שהשבב יישב -שוב אני יודע ש gigabyte היא מארחת פופולרית 3. מה עדיף 2 giga זיכרון DDR2 או 1 DDR3 giga 4. האם עדיף dual core 2 מהדגם המתקדם יותר או quad מהדגם הסטנדרטי? ואם אפשר להגניב שאלות שלא כל כך קשורות לפורום,אבל אם הגזמתי אז פשוט אל תענו,לא רוצה להרגיז אף אחד חלילה 6.איזה חברה אתם מעדיפים לדיסק הקשיח שלכם 7. איזה אנטי וירוס 8.ואיזה חנות מחשבים?ksp ?והאם ivory כל כך נוראים כמו שאומרים? המון המון תודה לכל מי שעונה ולו רק על חלק מהשאלות, אלו שאלו שתמיד מציקות ואף פעם לא קיבלתי תשובה לעניין ושוב ,אחלא פורום! תודה לכל העונים יהונתנוש

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. מבקש המלצה ללוח אם חדש אשר יחליף את ה-965P-DS3 הנוכחי, שיהיה בעל יכולת OC גבוה. חשבתי לכיוון לוח של SLI אבל מתברר שהם אוברקלוקרים עם ביצועיים די סבירים. אני מתכנן לצרף לו E8400 או QUAD כלשהוא ולסחוט ממנו את ה-4GHZ שעליו יותקן THERMALRIGHT 120 ULTRA EXTREME כאמור, אני די פאן בוי של ג'יגה בייט והסתכלתי על סוגי הלוחות שלהם, ה-DS4 למשל מגיע רק עם XFIRE. האם ישנו לוח אחר שלהם בעל יכולות OC גבוה ו-SLI? מה שאני מחפש זה לוח עם SLI או בלי שיהיה איכותי ושיתן ביצועי OC גבוה(רצוי ג'יגה בייט), אם אין אז ASUS, ABIT וכו... תודה.

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by omer-m,

שלום, אני חושב על קניית מחשב מותג (דל) שולחני, בו ישנה אפשרות להתקנת מעבד מסוג xeon. אני לא מכיר את המעבד הזה במחשבים שולחניים (תחנות עבודה) אלא רק בשרתים. אם אוכל לקבל עוד מידע אודות המעבד הזה אשמח מאוד. עומר

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by ielran,

הי, הזמנתי מחשב וקיבלתי אותו היום. הבעיה היא שהזמנתי לוח-אם ASUS M2A-VM, אבל שמו לי ASUS M2N-VM... מה ההבדלים בין שני הלוחות? האם הם זניחים, או שכדאי להתעקש ולהחזיר את הלוח שקיבלתי ולקבל במקומו את מה שביקשתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  12. Started by motifi,

מה ההבדל בין דואל קור לבין קור 2 דואו

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by honda71,

רוצה לקנות את המעבד Q9450 האם הדבר כדאי ? מחירו כעת 1550 ש"ח . האם המחיר שלו יירד בקרוב?

14. Started by 114508534,

היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת זיכרונות וכמו כן תוכנה שתוכל לבדוק את כל המערכת . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מאוד שמח שיש ביקורת על DDR3 אבל חבל שלא דאגו לרכיב אחד (טוב של DDR2) כדי לקבל איזהיא תמונה על עד כמה זה אופקטיבי. כלפי מה שהבנתי בכתבה תיזמוני השעון הם כפולים מתזמוני השעון של DDR2 שאומר שהם שווים ...

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  18. יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  19. היי, אני מתלבט איזה שילוב של לוח אם ומעבד לבחור, המיועד למשחקים שעליו ישבו 2 9600GT / 8800GT ב-SLI: אופציה ראשונה: מעבד: Q9450, לוח: Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI אופציה שניה: מעבד: Q9300, לוח: Asus P5N-D chipset 750I. באופציה הראשונה המעבד יותר חזק, ובשניה הלוח תומך ב-SLI של X16 על שני הכרטיסים כלומר כוח גרפי חזק יותר. אז באיזה משנתי האפשרויות המחשב ירץ משחקים יותר טוב גם בעתיד? הערה: לא מתוכנן שום OC! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by amirx19,

אם לוקחים 8200 וממהירים אותו למהירות של ה8400 האם יהיה איזה שהוא הבדל בביצועים בניהם אפילו הפעוט ביותר?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  21. שלום הוספתי היום עוד 2 גיגה זיכרון של OCZ עכשיו כל הסלוטים מלאים בזכרונות והזכרונות נורא קרובים אחד לשני והם נוגעים גם אחד בשני כמו בתמונה: השאלה שלי אם יש סכנה לזכרונות(הם לא בOC) בגלל התחממות? ואם צריך לדאוג להם לקירור שהם במצב הזה או שהם יכולים לעבוד ככה בלי בעיות? תודה!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  22. Started by NTT,

שלום, אתמול ראיתי מחירים של זכרונות בזאפ, ו2GB זכרון,DDR2 עם 800MHZ,CL4 של קרוסייר עולים 330 ש"ח,ו660 ש"ח דיי עומדים בתקציב שלי(6K ש"ח), אז ל4GB זכרון יש היום שימוש? אני מתעסק במשחקי תלת-מימד,תכנות,גרפיקה ברמה של פחות מגיימר,אבל לא בכל כך הרבה(אני צריך מחשב חזק,אבל לא מטורף).

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם חבר שלי ממש סגור על עצמו שהוא חייב לוח אם ב- 1600 שקל כדי שהוא יוכל לשדרג בעתיד את המחשב . אני בא להוכיח לו שאפשר להשיג את הדרישות שלו גם בהרבה פחות כסף ! : 1) תותח באוברקלוק 2) תומך במרובע ליבות 3) תומך ב- SLI התקציב הוא עד 800 , אני זקוק לזה מהר כדי שהוא יוכל לשנות את ההזמנה ! יש לציין כי התקציב הכולל שלו למפרט הוא 6000 ש"ח , וכי הלוח אם לוקח כמעט שליש מהתקציב !! תודה לכם !

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by jack77,

דיברתי עם FOXPC והם אמרו לי שכרגע אין להם את הasus p5n-e והם המליצו לי על הAbit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 וראיתי שהוא הרבה יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדלים בינהם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yotam360,

איזה מעבד יותר עדיף בסטוק וב-OC?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים