מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן התקשרתי לנע מחשבים, ונציג מכירות אמר לי שאם אני מעוניין בפנרין אני חייב לקנות P5E או P5K P5B בשום פנים ואופן לא יתמוך ב Q9450, קיצור, תכננתי לקנות את הלוח אם בשביל המעבד (לוח אם P5E לבד עולה 1200 שקל בנע מחשבים!) למזלי, לפני שעשיתי כל צעד, barel הביא לי הוכחות חותכות ש P5B מריץ Q9450 הודעה שלך ששווה בשבילי 1200, תודה אחי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, אני נמצא לפני בחירת מפרט למשחקים שאמור להחזיק לכמה שיותר זמן. אני חושב על מערך SLI לצורך כך. עד עכשיו הכי קרץ לי לקנות שני 9600GT OC SLI עם לוח ASUS P5N-D שהוא 750I. עכשיו אני רוצה שאני יכול לקנות שני 8800GT ב-SLI, אבל אני אצטרך להוריד מהלוח אם ל-ABIT FATAL1TY FP-IN9 SLI שהוא 650I. מה אתם אומרים? עדיף כבר לקחת את הלוח המתקדם? מה ההבדל בכלל בין 650I ל-750I? בכללי, יהיה הרגש בניצול ובביצועים בין שני הלוחות במערך SLI? וכמה? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הראשון זה : G.SKIL DDR2 4096MB 800 MHZ PK CL4 השני: G.SKIL DDR2 4096MB 1000 MHZ 2x2 dual channl kit CL5 עכשיו אני מתלבט כי אני לא יודע מה עדיף תזמון 4 אבל 800 מגה הרץ... או תזמון 5 אבל 1000 מגה הרץ.. אגב לא רשום שם על התזמון 4 2X2 אז זה אומר שזה יחידה אחת?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הי יש לי לוח של ASUS עם chipset 975 מעבד 6600 2.4 בכונתי להתקין xp 64 ורציתי לקבל כמה טיפים אם יש כאן למישהו למהלך ההתקנה תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף לקחת? שני הלוחות בדיוק באותו מחיר.. ואני מתלבט בינהם. איזה לוח עדיף לOC?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם באמת כל חברה שלא נותנת אחריות של איסטרוניקס מוכרת למעשה מעבד מזוייף. אמרו לי שאיסטרוניקס זה היבואן הרישמי היחיד של אינטל בישראל.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איזה מבין השלושה יתן OC הכי טוב? האיש מפנדס המליץ לי על הASUS והוא אמר שאם איו אותו כדאי לקחת את הDS4. על הפרו הוא לא התלהב מי יודע מה
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מדובר במחשב ישן (7 שנים בערך) המשמש להצגת סרטים בלבד. הוא מחובר למגבר ב-S-Video מהכרטיס מסך ומהיציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול. מעבד : AMD Athalon 1400 Mhz לוח אם: Asus A7m 266 כרטיס מסך: Nvidia 5800 כרטיס קול: Creative Audigy זכרון פנימי: 1GB DDR הבעיה הייתה שהיה לוקח המון נסיונות להדליק אותו: כל פעם הוא היה מגיע לווינדוז (ולפעמים גם זה לא) ואחרי כמה שניות נתקע. ככה שבממוצע היה צריך משהו כמו 7 נסינות בממוצע עד שהוא היה מגיע לוינדוז בלי להיתקע. כל פעם שהייתי מפרמט הכל היה עובד אחלה לחודשיים ואז לאט לאט המצב היה חוזר לקדמותו בהדרגה. עכשיו אני חושב שגם הסי די התקלקל כי אני לא מצליח להתקין וינדוז מחדש. החלפתי לו כבר את כל החלקים מלבד הלוח אם, המעבד והכרטיס מסך כי אין…
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני אעשה OC אצל SKY, ולכן נאמר לי שאני אגיע עם E8400 בOC ל 4.1+- ועם Q9300 ל3.. מה עדיף לשנים הבאות? ומה יתן לי תוצאות יותר טובות במשחקים עכשיו..? בכל אופן, אם אני לוקח את הE8400 אני מקבל את ה98GTX ועםהQ9300 אני אקבל את ה88GTS .. איזה שילוב עדיף לשמקחים לעתיד? אני מחליף משחב כל 4 שנים... יש כאן כמה שאלות, אשמח לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני מתלבט בין asus m2ne לבין GA-MA770-S3 gigabyte מה עדיף לרכוש (בהינתן שאולי אשדרג את המעבד בעוד שנתיים) האם עדיף לוח אם אחר (סדר גודל של 450 שקל)? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
היי הלוח הוא P-35 DSL3R של GB שתומך בדואל צ'אנל עם FSB של 1333HZ הזכרונות הם 2X2GB DDR2 800HZ של transcend, כמו שהבנתי מקריאה באתר , את הדואל צ'אנל קובע הלוח והזכרונות אמורים להיות דומים בפרמטרים מה שקיים אצלי. (וזאת למרות שבאתר החברה, מוצגים זכרונות דומים שמוגדרים כדואל צ'אנל ) לפי הCPU-Z הזכרונות מוגדרים כDUALL אממה..המהירות של כל סטיק היא 400HZ בלבד! מה פספסתי פה אנשים? האם בגלל שדואל של 800HZ זה 1600 וFSB של הלוח 1333 כל ההשקעה בDDR2-800 בטלה בשישים? איך עובד הדבר הזה? השתגעתי כבר מלחפש תשובות, ה'טכנאי' שאיתו אני עובד גם לא מבין את העניין.הוא מלכתחילה המליץ לי על DDR2-667HZ כי כפולות שלהם הם בול מה שהלוח תומך, אבל בעקבות המלצות חד משמעיות בפורום 'מפרטים' החלט…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סוף סוף אנחנו נחשפים ליותר מידע (עדיין אין בנצים) פרטני על המבנה של המעבדים החדשים שעוד שנה כולנו נקנה אותם http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/what-you-need-to-know-about-nehalem.ars http://realworldtech.com/page.cfm?ArticleID=RWT040208182719
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מתלבט בין שלושת הלוחות: abit IP35 Pro Gigabyte GA-x38-DS4 לא מתלהב במיוחד מהצ'יפסט. מה מיקר אותו כל כך. ASUS P5KR מחפש לוח שיחזיק באס יציב של 400,נאמר לי שהיבואן של abit נותן שירות לא משהו-צריך להתחשב בזה. מה אתם חושבים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב לקראת סוף החודש הקרוב, המחשב ישמש אותי ל- 3 עד 4 שנים הבאות. המעבד שיבחר לקראת סוף אפריל יהיה מרובע ליבות, דגם מדויק יבחר לפי המחיר בזמן הרכישה. עיקר השימוש במחשב יהיה בסיסי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה, וצפייה בסרטים, מעבר לשימוש הבסיסי, עריכת תמונות בתוכנות גרפיקה כגון Corel Paint Shop Pro או Photoshop ומשחקים. אני בהחלט חושב לנסות לעבוד עם מערכת ההפעלה Vista. אין לי ידע ב- O.C לכן כרגע איני מתכנן לבצע, יתכן בהמשך כאשר היה לי ידע מתאים. בכול אופן אם יהיה הוא יהיה בסיסי. אני זקוק לעזרתכם בבחירת לוח אם, חשוב לי שיהיה איכותי ואמין (האם יש בתקציב של עד 900 ש"ח ? ) הכיוון הוא לרכוש לוח שתומך גם בזיכרונות DDR2 ו- DDR3, להרכיב בזמן הרכישה 2G של DDR2 ובעוד…
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר בבקשה דירוג של הכרטיסים הטובים ביותר מלמעלה למטה..!? אני חשבתי על זה תהאמת... CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS המפרט שלי...: AMD ATHLON DUAL CORE X2 6000+ 3.0GHZ ASUS M2N-E BFG GEFORCE 8800GT 512MB 256BIT OC2 transcend 1gb DDR2 667mhz CL5 X1 סלוט אחד ENERMAX LIBERTY 400W WD AAKS 250GB 16 MB 7200RPM SATA2 איזה זוג כרטיסים מתאים למפרט הזה...? עוד שאלה...: יש לי עכשיו כרטיס 1GB בודד במחשב והוא די חדש... חודשיים וחצי 3.... הכרטיס הוא..: transcend 1gb DDR2 667mhz CL5 X1 האם להוריד את הכרטיס כשאקנה את הזוג שתמליצו לי או להשאיר אותו... (יש לי מקום ל4 סלוטים והוא לוקח רק סלוט 1)
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אפשר בבקשה דירוג של הכרטיסים הטובים ביותר מלמעלה למטה..!? אני חשבתי על זה תהאמת... CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS עוד שאלה...: יש לי עכשיו כרטיס 1GB בודד במחשב והוא די חדש... חודשיים וחצי 3.... הכרטיס הוא..: transcend 1gb DDR2
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, בעלי מחשב עליו מותקנת תוכנת ההנדסה Matlab מוזמנים לשלוח ב- thread הזה את תוצאות הרצת הפקודה bench משורת הפקודה של matlab. לדוגמא עבור pentiumIII 833MHz , 312MB RAM ,winxp spII ,Matlab R13 : ans = 2.8840 3.5750 1.6720 2.2030 1.6620 3.8160 תודה!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יהיה שינוי גדול במהירויות ? ואם כן מה מומלץ כלוח אם וזיכרונות לוח עד 1000 ש"ח זכרונות 4 גיגה סכום בסביבות 500 ש"ח
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי את הלוח BLKDG965WHMKR ויש לו שליטה במאווררים לפי טמפקטורות. יש לי ZALMAN CNPS8000 לקירור (עם פוטנציומטר חיצוני לשליטה על מהירות). 1) למה כשהטמפרטורה של המעבד עולה, מאוררי "12 כניסה ויציאה לא מעלים מהירות? 2) האם יש בקרה אלאקטרונית על מהירות זלמן בנוסף לבקרה הידנית? זאת אומרת בקרה רציפה? בתודה למומחים, יהודה עריכה: מועבר לפורום קירור - תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי השאלה היא שלי היא לגבי הסוקט הבא של AMD... לפני כשנתיים וחצי בערך קניתי מחשב עם מעבד AMD בסוקט 939, לאחר כמה חודשים יצא סוקט AM2 החדש...והרגשתי סוג של פספוס... אני מתכוון לקנות מחשב בזמן הקרוב, האם אמור לצאת סוקט חדש של AMD בזמן הקרוב? ושאלה לגבי זכרונות: האם שווה לחכות שיצאו זכרונות DDR 3 במחירים סבירים או שאפשר להתפשר על DDR2 במחשב החדש? ואם כן, באיזה מהירות? תודה לעונים, אלחמדולילה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
נראה איזה הבדל ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Shalom i am looking for firewire card for pentium 4 based on texas instruments cheeps does any one knows where can i buy one you can answer in hebrew thank you
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-