מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הקטעים נלקחו מ"ידיעות אחרונות", מוסף ממון. 1."מי ישלוט? הTV, הPC או משהו אחר? "לדעתי, יהיו לאדם 3 צגים בבית: צג גדול בשביל בידור, ז"א TV, צג בינוני של עיבוד מידע, ז"א PC או מחשב נייד, וצג קטן שיהיה משהו כמו פאלם וסלולר";"את מחשב הPC הספידו כבר מזממן, ואני יכול לספר לך שהיום מוכרים בעולם מחשבים יותר מאשר מכשירי TV. הלוואי על כולנו המוות הזה. המחשב לא הולך למות." 2. "ייתכן שהביוטכנולוגיה תצמיח את דור המעבדים הבא, שאולי בכלל יהיה ביולוגי, ולא עוד טרנזיסטור ופרוסות סיליקון" אינטל לא מתעלמת מאף מחקר ותחום דעת. אנחנו ממנים מחקרים רבים בטונות האוני' העולם, כדי להיות עם היד על הדופק ברגע שתצוץ טכנולוגיה מפתיעה וחדשה. אבל אל תמהר להספיד את המעבד הקיים, הוא עדיין לא מת. אני מעריך ש…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
איך הם מבחינת איכות, כי בחנות מסויימת ה-2700 מאוד זולים (בסביבות ה-550) ל-256MB.? הם עדיפים על חברות ג'נריקיות אחרות שניתן להשיג במחיר הזה (כולל טרנסנד)
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ואני לא סגור על הלוח שלקחתי (P35C-S3), עדיין אפשר לשנות למה כדאי לשנות? GA-P35-DS3 GA-P35-DS3L GA-P35C-DS3R ????
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל - http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302&dl=1#sp לפי ההגדרות זו תמיכתו בזכרונות ( שימו לב לNOTES) [/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הביאו לי במתנה 2GBx2 800Mhz DDR2 של Kingston והוספתי אותם לזיכרונות הקיימים במחשב ככה שבסך הכל יש עכשיו במחשב 8GB. אחרי שהוספתי את הזיכרונות שמתי לב שלפתע נעלמו לי 4GB מהמחיצה של הווינדוס בהארדיסק וכדי לבדוק שזה לא זה, הוצאתי את הזיכרונות והנה הזיכרון חזר למחיצה. איך זה הגיוני ולמה זה קורה?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבד הזה : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע זכרונות: G.Skill 2GB Kit DDR2 800mhz F2-6400CL4D-2GBPK הלוח אם שלי הוא: Gigabyte Ga-965p-s3 rev.1 האם אני יכול לשים עליו זכרונות 1066 והוא יעשה Downgrade? אני מעוניין לשדרג ל4 ג'יגה. איזה קיט של 4 ג'יגה הכי משתלם לי לקנות ביחס של עלות תועלת באיזור ה300 ש"ח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
של איזה חברה, איך קוראים לדגם? (תודה מראש imac)
-
שלום לכולם הלחפתי לוח + מעבד ...עכשיו הזיכרונות xms2 6400c4 4-4-4-12 איזה מתח הם עובדים מה לתת להם בביוס כי ניראה לי הם עושים בעיות שאני מעתיק קבצים כל המחשב שלי נהיה איטי (עד כדי שיתוק מוחלט כמעט ולא ניתן לבצע פעולות)ויש לי מערכת חזקה מאוד מאוד ניראה לי שהזיכרונות מאטים את המחשב שלי זה המפרט Q6600 4GB xms2 6400c4 4-4-4-12 קורסאייר לוח DFI LANPARTY UT P35-T2R 2X HD2900 CF XFI FATALITY AGEIA PHYSX CARD ספק כוח 1200WAT TT וינדוס ויסטה אולטימיט 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד קטן וקל בתקציב של עד 2500 ש"ח. כרגע היא מתלבטת בין טאבלט 10.1 עם תחנת עגינה מה שיהפוך אותו לנטבוק/טאבלט היברידי לבין נטבוקים בקטגוריה באותו התקציב ופחות או יותר באותו המשקל (עם תחנת העגינה כמובן) מעבר לשאר ההבדלים שהם די ברורים. ההתלבטות כרגע היא בגזרת המעבד. המעבדים שבעיקר ראיתי בתקציב הזה: Atom Z3470 i3 4010U Pentium N3530 או N3520 (שנראים די דומים) האם מישהו יכול לעשות לי סדר איזה מבין המעבדים הללו עדיף? לדרג אותם או משהו? בתכלס כל מה שהיא עושה זה בעיקר עבודה משרדית. במקרה הקיצוני קצת כותבת תווים בסיבליוס אם מישהו מכיר או עורכת קצת בפוטושופ. הנטייה היא דווקא לנטבוקים אם כי הטנרספורמר של אסוס עם ההארד דיסק במקלדת קורץ לה.…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי בבקשה המלצה ממבינים, כרטיס האם של המחשב שלי (SuperMicro P6SBA) עם מעבד פנטיום 700 (בניצב ללוח) החזיר את נשמתו לבורא, מן הסתם אני צריך חדש וגם מעבד, בדיוק לזה אני צריך המלצה - האם כדאי ללכת על כרטיס אם תומך AMD או על פנטיום? ואם על AMD אז איזה כרטיס מומלץ. אני מעוניין להחליף כרטיס אם, מעבד וכרטיס מסך. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אז ככה, בתפקידי במהלך היום יום אני מדריך בשגרה נושאי תקשורת שונים. לאחרונה במסגרת העשרת ידע התחלתי בלמידה להדריך טכנאי PC על מנת ליצור גיוון בתפקיד. תחילת הלמידה שלי היא כמובן בסיסו של המחשב, שזהו חומרה. אני נהנה לי, הכל טוב ויפה, ופתאום בא לי הרש"ץ של PC ומבקש ממני לשלוח סקירה על נושא שיש להם חוסר בו והוא הNVRAM. (כמובן כאיש תקשורת NVRAM ישר קופץ לי בראש Cisco) אני נובר לי באינטרנט בעקבות מידע, ומגיע למסקנה שמבחינת צוות PC היא חסרת תקדים. עד עכשיו תהליך הלמידה של זכרונות בחומרה התבצע על פי הטבלה הזאת: http://www.siz.co.il/my.php?i=wmhw4n2izmnd.bmp עכשיו אני הגעתי למסקנה אחרת בעקבות חיפוש מידע באינטרנט על NVRAM(כל זכרון RAM שהמידע נשמר גם ללא מקור מתח אינו NVRAM, זכרון RA…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, אני נמצא כרגע עם מארז Antec three hundred וספק SeaSonic S12II Bronze 520W. שניהם בני שנתיים, ונראה לי שאני לא צריך להחליף אותם. את שאר הדברים אני רוצה להחליף. באופן כללי אני משדרג את המחשב כל 3-4 שנים, ואני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, וזכרונות, שישרדו שדרוג (ז"א שיעבדו 7-8 שנים, כמו המצב עד עכשיו), כך שאצטרך לשדרג רק את הכרטיס הגרפי ואולי ספק (או להוסיף לRAM הקיים). אני חושב שלכן כדאי לוח אם שהוא B85 או H87 (כדי לשדרג לכרטיס מסך שישתמש בPCIE 3 או להוסיף RAM), כמובן שאשמח לשמוע דעה אחרת. מהסתובבות קצת ברשת בחרתי את המפרט: Core i5 4460 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/mabd-core-4460-with-graphics-box-p-16580?cPath=21_22 GA-B85M-D3H http://wellcom.co.il/…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 המעבדים Q6600 Q8200 רציתי לדעת איזה מהם יותר טוב למשחקים ונותן ביצועים טובים יותר ... הQ6600 המהירות שלו היא 2.4 ו1066Mhz וזכרון מטמון 8 והQ8200 מהירות 2.3 ו1333Mhz וזכרון מטמון 4 רציתי לדעת האם שווה לקחת ת 8200 למרות שהוא במהירות קצת חלשה אבל הוא בגרסא מעל ה6600 ? אני מתלבט ולא יודע מה להחליט למרות שהמחירים שלהם ממש צמודים ! תעזרו לי להחליט ... ( לא מדבר בקשר ל OC )
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
מישהו מבין במעבדים לשרתים? אני חושב לקחת את המעבד הזה לשרת שלי, מישהו יכול לתת לי חוות דעת והשוואה לאחרים! נ.ב. עכשיו יש לי על השרת E6400 רגיל, 2.13.....והE5320 הוא 1.8 רק...... צריך ממש עזרה...
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=47627 אפשרות לSLI בלוח nForce 4 ULTRA חחחחח 200 נקודות הפרש ב3DMARK05 לדעתי מצאו פה פתרון ממש שימושי.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי ש- ABIT IB9 עם צ'יפסט 965 מקביל פחות או יותר במחיר ל GA-945PD-S3 ו ל-GA-946PDS. של Gigabyte ולא למקביל של Gigabyte עם צ'יפסט 965... יש לכך סיבה? כמו כן, מה עם המקביל של Foxconn ?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לגבי לוח אם שיתאים למעבד שכתבתי בכותרת.. כמו כן חשוב לי שיהיה אפשרי לעשות לו אוברקלוקינג בקטנה.. ושיהיה לו יציאה אופטי, חובה. עד 800 ש''ח. הזיכרון יהיה 1 ג'יגה ddr2 667 Mhz תודה..
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של גיגה של מושקין 800 CL5 ויש לי עוד שני חריצים פנויים אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני גיגה אני צריך המלצה לזכרונות זולים וטובים רציתי לדעת איך ADATA? ובנוסף יש לי עכשיו VUSTA 32BIT אני צריך לעבור ל X68 נכון?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי את הלוח הזה: M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E (אסוס) גרסת ביוס: V02.61. איך אפשר להגדיר את הדבר הזה בלוח?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן... אני בטוח שדנו כבר בנושא הזה אבל אני מחפש ולא מוצא. איזה לוח אם יש לו גם צ'יפ Nforce2 Ultra400 וגם Soundstorm? אני הבנתי של AN7 יש אבל באתר של אביט זה לא מוזכר בכלל... וכמובן אני מחפש שהם יהיו של אביט או אפוקס... (אם יש משהו אחר מומלץ ל OC עצבני אז תגידו) תודה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שקניתי את המעבד הזה.הוא בא לי עם הקירור האורגינל.אומנם אני לא חיברתי..כי אני לא ממש מבין בחיבורים. אבל קניתי מהטכנאי שלי.הוא חיבר לי את כל המחשב.עכשיו אני מסתל על הטפרטורה של המעבד... ואין לי מושג אם הטמפרטורה הזאת אמורה להיות ככה...למרות שהבנתי שהיא לא אמורה להיות ככה (עוד במנוחה). אז אני שולח תמונה.ותגידו לי בבקשה אם זה אפשרי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לפטופ מסוג DELL XPS 13 9350 (ישן, אבל עושה את העבודה :)) לוח האם הוא מסוג 07TYC2. כרגע יש לי 8GB זיכרון, ואני מעוניין לשדרג ל16GB. השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט ועבודה משרדית. ישנן תוכנות הדורשות 16GB, ולכן אני מעוניין לשדרג. אשמח להמלצות לגבי כרטיסי זיכרון שיוכלו להתאים ללפטופ הנ"ל. תודה.
-
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לפני 3 או 4 שנים רכשתי את המחשב שלי במפרט הבא: לוח אם: Intel Avalon D915GAV ראם: 512 מגה ב2 סלוטים של 256 כרטיס גרפי: Nvidia Geforce PCX5300 עם 128MB מעבד: Intel 3G (מה שכתוב בחשבונית קנייה. אני חושב שמדובר ב3 ג'יגה הרץ, וידוע לי שהמעבד שלי הוא במהירות כזו) מזה זמן רב שאני מתכנן שדרוג למחשב והדברים שרציתי לשדרג הם: הראם: 2GB בסלוט 1, אם אפשרי להשאיר את אחד הסלוטים של ה256 וכרטיס גרפי: Gigabyte Nvidia Gefoce 9600GT 1GB אחרי חיפוש קצר אחרי לוח האם שלי, נפלה לי אבן גדולה על הלב: הD915GAV (לוח אם) תומך DDR בעוד שה9600GT בכלל תומך בDDR2 וDDR3 אם זכרוני אינו מטעה אותי. אני חושב שגם לגבי הRAM יש אותה בעיה- לא נראה לי שהעגלה שלי תסחוב יותר מג'יגה.. מה אני יכול לעשות כדי לשד…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני יכול לקנות 3000 939 או 3400 754 אני יודע ש ה754 לא יתן לי לשדרג בעתיד ... אבל עד כמה זמן אני יוכל להשיאר עם ה 3000 טוב תעזרו לי להחליט ותגידו לי מה אתה היתם עושים תודה אופק
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-