מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1) מהירות הזכרונות - בתכנון חשבתי לקנות 800, אבל רציתי לשאול אם ההבדל במהירויות קריטי מבחינת הביצועים? אם אני אקח 667 או 1000 זה ישפיע בצורה ניכרת? 2) q9300 או e8400 , מה עדיף? 3) לוח gigabyte GA-P35-DS3 או לוח gigabyte GA-P35-DS3L ? מה עדיף ומה השוני ביניהם? אני לא מתכנן לעשות OC. תודה
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=e8400 מה ההבדל בין שנייהם?
-
- 7 תגובות
- 38.6k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות זכרון במהירות800 Mhz של 2 ג'יגה ב-SkyPC רצוי תקציב של 200 ש"ח חשבתי על זה: זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤220 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T8UX2GAC5 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב מיושן שכולל מעבד פנטיום 4 דגם 630 סוקט 775. יש לי 1200 שקל להשקיע על שיפור המחשב(לא הרבה) רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות לוח אם שתומך גם במעבד הנוכחי שלי וגם במעבדים ממשפחת Core2Due ובעתיד אני יוכל להחליף פשוט מעבד ולא שאר הדברים. כרגע יש לי 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך מיושן של ATI של אפיק מסוג AGP. חשבתי אולי עכשיו לרכוש לוח אם+כרטיסPCIE+זיכרון מסוגDDR2+ספק כוח מתאים ובעתיד לרכוש מעבד חזק יותר מסוג Intel Pentium Dual-Core E2200 Box לדוגמא.. מה דעתכם על זה?וזה בכלל אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה נפוצים יותר ויותר לוחות אם בגודל micro-ATX (במיוחד באלו המכילים כרטיסים גרפיים מובנים). מעניין אותי לדעת על מה יכול להשפיע פקטור הגודל. ידוע לי, שבלוחות ה-micro קיימים פחות סלוטים לכרטיסים. כמו-כן, הגיוני שפיזור החום בלוחות ה-micro בעייתי יותר. נושא זה (פיזור החום) הוא אשר מדאיג אותי מכל. האם קיימים הבדלים נוספים הנקבעים על-פי פקטור הגודל? האם נושא פיזור החום באמת משמעותי, כאשר משתמשים במארז סביר (אני מתכנן על Compucase 6A19B), ולא מתוכנן OC? או שהופך להיות זניח? בתודה, ilil
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ביצעתי לזכרונות שלי (ניתן לראות את הדגם במפרט) אוברקלוק. הם היו על תיזמונים של 4-4-3-5 ב 800MHZ. שיניתי את התיזמונים ל 4-4-4-12 ב 960MHZ(כי כמובן זה לא עבד עם התזמונים בברירת מחדל וכמובן ששיניתי את המתח) האם זה באמת עדיף (בגלל שאומנם העלתי את התדר אך שחררתי קצת את התיזמונים). וכמה שיפור לטובה אמור להיות?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחליף את לוח האם +המעבד מ-AMD ל-INTEL אנימחפש מעבד עד-600 ש"ח כפול ליבה כמובן שיהיה חזק במישחקים וכמו כן מחפש גם לוח-אם שמתאים למעבד INTEL ההעדפה ל-GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום,אני בונה מפרט בשבועיים האחרונים וזה השילוב הסופי(אני מקווה) מעבד Q9450 לוח אם ASUS P5KR כ.מסך BFG 9800GTX זיכרון G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 מארז CoolerMaster CM690 צורב לא רלוונטי כרגע דגם קשיח 320AAKS WD ספק: Corsair VX 450 1. לפי מה שאני מבין GSKILL הם שוים ברמה לחברות הגדולות יותר,אך מתומחרים יותר טוב. אני מתכנן OC קטן ל3.2 עם המעבד,כך שהבאס אמור להיות 400 לא לגמרי הבנתי את היחס בין הזכרון לOC עצמו,איך זה עובד,מה עדיך לOC כזה CL4 או CL5,והאם בכלל הקיט הזה כדאי. 2.ראיתי את המארז והתלהבתי,הוא מגיע עם 3 מאווררים של 120,למשהו יש חוות דעת עליהם? דחיפת אוויר טובה? רעש? אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאווררים של 140 על הגג של המארז ועוד 120 על הצד…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם G.SKIL נמנים ברשימה של הזכרונות ברמה הגבוהה ביותר כמו OCZ וקרוייסר או שהם ברמה יותר נמוכה? ועוד שאלה איזה חברות כיום הכי מומלצות לקניית לוח אם? אני כנראה לוקח גיגהבייט אבל אני רוצה לראות אם יש חברות יותר מומלצות ויותר טובות.. תודה רבה.
-
- 39 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דיפדפתי באשכולות ולא מצאתי תשובה לשאלה מה ההבדל בין המעבדים האלה ? לפי הנתונים הם ממש זהים אבל עדיין ההבדל במחיר הוא 400 - 500 ש"ח תודה.
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את המעבד והכרטיס מסך. המפרט הנוכחי: gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק מחפש מעבד Athlon 64 Dual Core שמתאים ל- socket 939 לא מוצא כזה - מוכן להשקיע כ-200-250 ש"ח בזה כמו כן מחפש כרטיס מסך ב-400-450 ש"ח למשחקים שמתאים לספק שיש לי (420W) וללוח (לדוגמא כרטיס עם DDR3 מתאים ללוח שלי?) תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מערך SLI מה שדורש לוח אם לSLI. אני בחרתי לקחת את הלוח האם הזה: לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤519 הבעיה היא שאני גם רוצה את הQ9300/Q9450, ולפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוח אם הנ"ל. אם זה נכון, האם אני אוכל להתאים בין מערך SLI למעבדים הנ"ל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם היה אפשר לספר לי מידע על ה Nehalem מה הולכים ליהיות הביצועים שלו (מה מצופה לפחות) וחשוב מאוד מה התאריך יציאה שלו תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב, ואני רוצה שיהיה לו 4GB של זיכרון (2*2GB). אני מתלבט בין חברת OCZ לחברת Corsair... לפי מה שהבנתי לזכרון של חברת Corsair יש קרור יותר טוב על הזיכרון... תודה רבה... עריכה: אני קונה זכרונות במהירות 800Mhz, וההפרש בין המחירירם לא גבוה... בקשר למהירות 1066Mhz, זה נכון שהיא עושה בעיות???
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
חברה מישהו קונה לי מארצות הברית לוח אם ורציתי לקבל המלצות ואם מישהו יודע אז גם חנות באזור ניו יורק מנהטן מעוניין גם לקבל דעה על הלוח הבא asus P5N-E SLI והאם הוא תומך בפנטיום 4 נ.ב. חשוב כרגע שהלוח יתמוך גם בפנטיום 4 וגם במעבדים החדשים ביותר היום טווח מחירים עד 150 דולר
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם זה דיי דחוף, ארצה לדעת אילו זכרונות יהיו הכי טובים לאוברקלוק מבין ה2 מTMS, בנפח 4GB כמובן: A-DATA Vitesta 800+ 4GB CL4 http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD2800EU-Duo Working Voltage:1.9V - 2.1V או GEIL BLACK DRAGON 800 4GB CL5 http://www.geilusa.com/products/show/id/115 Working Voltage:1.9V - 2.4V האם ה Working Voltage ישנה באוברקלוק? בנוסף לכך לפי מה שהבנתי לוח הP5N-D תומך רק עד 800 בסטנדרט, זה אומר שאם אני אקנה 1066 אז זה יפעל לי על 800? זה דיי דחוף לי, בתודה, אור כהן[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 19:59:55 חברה זה דחוף להיום!!! טוב חברה בחרתי בA-DATA מפני התזמונים הנמוכים שלהם, גוף הקירור , ותמיכתם בSLI. http://www.pcstat…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב עם 4GB של זיכרון פנימי (אני גיימר כבד, וגם רוצה מחשב שאני לא אצטרך לשדרג\להחליף בזמן הקרוב). קראתי לאחרונה שווינדוס XP בגירסת ה-32 ביט שלה לוקחת 2GB לעצמה ומשאירה 2GB לאפליקציות. אפשר עם שינוי מסויים של הקובץ boot.ini לגרום לה להגדיר 3GB לאפליקציות ו-1GB לעצמה - אבל שוב, מניסיוני ווינדוס לא צריכה כל כך הרבה RAM כדי לפעול כראוי, ולכן זה סוג של ביזבוז. לעומת זאת הבנתי שלגירסת ה-64BIT של ווינדוס XP אין את ההגבלה הזאת. אז השאלות שלי למומחים פה הן: 1. האם כל מה שציינתי נכון 2. אם כן, האם כדאי לי להריץ את גירסת ה-64BIT על המחשב החדש? 3. קראתי קצת והבנתי שלגירסת ה-64BIT יש כל מיני בעיות תאימות, וצריך "להתעסק" איתה די הרבה. האם למישהו פה יש ניס…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם- Asus P5GD2-X ואני מעוניין לקנות זיכרון פנימי טוב במחיר של עד 300 שקל. אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות על דגמים מסוימים ועל כמות הזיכרון שיש בדגם שתמליצו עליו. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום ויום טוב.. ברשותי כרגע לוח אם של חברת אסוס סוג A8N-SLI עם שני סטיקים של 512MB כל אחד של חברת OCZ DDR מדגם gold adition. והשאלה שלי היא כזו, אתמול קניתי ב"נועה" .1GB OCZ DDR Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2 האם אני יכול לחבר אותם ושיהיה לי בעצם 3GB זיכרון ושיעבוד לי בתאימות?? הודה לכם על תשובתכם המהירה. אור.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-