עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliasfen1,

אני מניח שזה אתר מכירות מחשבים למישהו יכול לתת לי כתובת האתר

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  2. אהלן, אז לפי הכותרת ניתן להבין כי אני מעוניין לרכוש מעבד מסוג Intel Core i9 10850K 3.6Ghz 20MB Cache s1200. ולשם כך אני צריך לוח אם חדש כי לוח האם שלי מתאים למעבדים מסוג של עד i7. אשמח להמלצות ללוח אם במחיר של עד 1000 שקל שמתאימים, לוח האם הנוכחי שמותקן אצלי הוא Asus PRIME H270-P אז משהו טיפה יותר טוב מזה, אם אפשר אפילו כמה שיותר זול אבל עדיין לא פחות טוב בביצועים כמובן. מקווה שהייתי ברור, תודה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  3. שווה לשדרג מ E6300 2.8GHZ ל E8400? המחשב בדגש על משחקים בכמה אחוזים יהיה שיפור?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by אוריפ,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ. חום המעבד הוא 63 מעלות. זה נורמלי? אם לא איך אפשר לקרר אותו יותר? החום אמור להשפיע במשהו על פעולות המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  5. אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן היה לי בעיה הבאתי זיכרונות 667 היו לי 800MHZ עכשיו חבר הביא לי 2 סטיקים DDR2 667 2G רשום עליהם KINGSTON הם קצת קטנים יותר מהרגיל הפעלתי EVERST CPU-Z הם מזהים שזה KINGSTON איך אני יכול לדעת שזה KINGSTON מקורי?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  7. יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by icebreak,

http://www.eetimes.com/news/latest/showArticle.jhtml;jsessionid=2R2JDWESPI1NOQSNDBESKHA?articleID=175400070 Advanced Micro Devices said it expects to solve supply issues with some of its desktop processors by the first quarter. The Sunnyvale, Calif., chip maker sent a letter to some of its partners stating that several of its desktop processor models were in high demand and would continue to be difficult to obtain, said two systems builder who asked to remain anonymous. One of those systems builder said the note specified the Athlon 64 3500, 3800, the dual-core X2 3800 as well as the lower end Sempron 2600 and 2800 as being in tight supply.

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by Kfir2,

נכון לעכשיו נראה שמעבדי ה- 32 BIT יותר נפוצים מאשר ה64 BIT. רציתי לדעת אם כל המעבדים החדשים הם 64 BIT כברירת מחדל כי זה לא מצויין בשם שלהם . למשל כל המעבדי CORE DUO של אינטל הם 64 BIT?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by composite,

שלום, מכיוון שאני משדרג את המחשב אני רוצה להתאים אותו ל- OC. אילו מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת C של אינטל? ואיזה מעבדים מומלצים לאוברקלוק מסדרת AthlonXP של AMD? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by ELDF,

שלום לכולם. אני מחפש להחליף את לוח האם שלי במחשב. כיום אין לי תמיכה ב SATA III. המעבד athlon II X4 640 אשמח להמלצה ואפילו הפניה ללוח תומך (AM3+) בשביל שדרוג עתידי חובה יציאה אופטית! לפחות 5-6 חיבורים פנימיים SATA III זהו בגדול, מקווה שלא שכחתי משהו חשוב.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by Gal1992y,

עברתי לVISTA ULTIMATE ואני רוצה לשדרג את הזכרון, כרגע ישלי את זה http://www.skypc.co.il/pl_product~996632~15~0.htm mushkin 1gb*2 5-5-5-18 800mhz אני רוצה להוסיף סטיק אחד של 2GB כדי שביחד ייצא 4GB [אם אפשר לינקים לזכרונות טובים עד 250 שקל] השאלה מה מתאים לזכרון שלי.. בנוסף להתחשב בזה שיש לי gb- ga ds3l p43

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by psybrain,

אני מתלבט בין כרטיסי זיכרון .. בכל מני קטגריות .. 1. מהירות כגון : 1666 MHZ וכו' ולגבי CL עד כמה זה חשוב ולגבי האם לקחת 4 GB או 6 GB והאם זה כל כך משמעותי עבור מחשב לגיימרים ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  14. דור המעבדים השולחניים המיועד להגיע אל השוק בשנה הבאה נקרא על שמו של עוד אמן רנסאנס מפורסם - וכולל כמה וכמה מאפיינים שאמורים לגרום לכולם להתרגשלכתבה

15. Started by bloodlion,

במקרה ואתה רוצה לקנות מחשב חדש פצצה ויש לך תקציב מוגבל על איזו משתי החברות תלך? אינטל או AMD?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by PandemicFan,

שלום ! אני מעוניין לקנות את הקירור הנ"ל. המשקל של הקירור לפי היצרן הוא 520 גרם, ושמתי לב שאין לו חיזוק מאחורי הלוח אם. יש לי חשש שזה יפעיל יותר מידי כוח על הלוח אם, האם זה בסדר ?

17. Started by STi,

יש לי לוח M2N SLI DELUXE רשום עליו שהוא-XMS2 READY קניתי כאלו וראיתי שיש זכרונות שרשום שהם sli ready ואצלי לא רשום,אני מפחד שזה בעייתי. הזכרונות שלי זה XMS2 512X2

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  18. שמתאים למערכת AMD 3200 939 ולוח msi k8n neo4 ultra אני צריך 2*512 המחשב מיועד לאינטרנט PHOTOSHOP ומשחקים חשוב שתיהיה איזה אופציה לעשות לזה קצת OC בעתיד שהמחשב יחשב ישן קצת..

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by edi,

לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by SilentBob,

עוד אחד מהדברים המעניינים שאסוס הציגה בתערוכת Computex 2016 היה מחשב הקונספט Avalon - שמתיימר לבטל את הצורך של הצרכן הממוצע להתעסק עם כבילה וניתובה במארז. ה-Avalon מגיע עם מארז ולוח אם בתצורה ייעודית, בה כל אחד מרכיבי המערכת הראשיים מקבל תא משלו שבו צריך רק להרכיב אותו ללא יותר מדי אפשרויות להתבלבל: המעבד והקירור שלו יותקנו במרכז העליון, יציאות לוח האם יגיעו בקופסה משלהם מתחתיו, ספק הכוח וכונני האחסון יותקנו בתאים מתחת - ומשני הצדדים יהיו איזורים עם חיבורי PCI-Express עבור כרטיסי המסך (או כל רכיב אחר לבחירתכם). הכל, כאמור, ללא התעסקות בחוטים וכבלים. לנו זה מזכיר במידה רבה את Project Christine של חברת Razer שהוצג לפני כשנתיים, ומה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by loopsteron,

החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E. 3.5ghz יספק אותי מאד. איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS אנא מכם תעזרו לי להכריע תודה מראש

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by reloader,

שלום כולם. אני כנראה השבוע אזמין מחשב חדש אבל אני נשאר עם המארז שלי. השאלה שלי היא אם הפאנל הקדמי של המארז מושפע ע"י הלוח אם באופן ישיר. ז"א שאם יש לי USB במארז הוא מושפע מהלוח אם ישירות? לצורך העניין, יש לי את המארז Gigabyte Aurora 3D מלפני 7 שנים. עדיין לא היה USB3 אז. אבל אם אקנה לוח אם חדש שתומך USB3 כמו כל לוח אם היום והוא יחובר למארז, הUSB בפאנל הקדמי יקבל תמיכה של USB3? בקיצור איך בעצם פועל הפאנל הקדמי ומה משפיע עליו?! תודה רבה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  23. אז מה בדיוק הופך את הלוח הזה: Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤560 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1388 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤560 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤543.2 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ לP45 ? הרי יש לו רק סלוט PCI-E אחד ולכן הוא לא תומך בCF/SLI ?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by iib,

בנתיים... ממשיכים לאכזב. חבל. צר לי בשביל AMD. צר לי בשבילנו. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7890

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  25. שלום לכולם. אני קונה מחשב מהחברה איסטרוניקס, עכשיו 2 שאלות לי אליכם. Intel Core2Du Quad 2.4 q6600 8m 1066 יותר/פחות טוב מ Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box עכשיו, לי נתנו את הראשון(core2du) האם יש הבדל ביניהם? או שהם אותו דבר פשוט יש להם שם אחר? רשמתי נגיד בzap את המעבד הזה, זה לא מצא, ואת השני זה כן מצא. וגם ניסיתי לראות כמה m יש לאקסטרים, אבל לא רשום בשום מקום. ניסיתי לברר באתר הראשי של אינטל בקשר למעבד Core2Du, אין שום מעבד כזה בכלל אז בבקשה לא להגיד סתם, המעבדים האלו הם אותו דבר או שהם שונים? תשובה מדוייקת בבקשה ומפורטת.. 2. עוד שאלה קטנה בקשר ללוח אם, בחברה הנ"ל נתנו לי את הלוח אם הבא - Dragontailpeak ATX\DDR 2800\1333 האם הלוח אם הנ"ל טוב? בדקתי ב"מפרט הטכני" של ל…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים