מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לדעת מה הבדל ביניהם ?
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ב-22 ליולי אמורים לרדת מחירי מעבדי ה-Core 2 Duo, השאלה שלי היא האם גם ה-E6420 או ה-E6320 ירדו במחירים? האם יהיו להם אלטרנטיבות טובות יותר באותו מחיר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray מחיר: 928 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L LGA 1156 מחיר: 457 כרטיס מסך ATI Radeon HD 6850 Sapphire מחיר: 1008 מהאתר http://wellcom.co.il/catalog/index.php המטרה של המחשב היא למשחקים, האם אפשר להרכיב חלופה טובה יותר ממשפחת AMD?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אוקי שאלה קצת הזויה, אבל אפרט קצת: כמו בכל תחום בעולם, גם בתחום המחשבים ההולך ומתפתח יש מצבים של סטטוס טכנולוגי שלא מתקדם בהרבה.. למשל מעבדי ה ATHLON 64 שרדו זמן דיי רב בכהונתם ונתנו מענה ביצועים דיי גבוה למשך תקופה של איזה שנתיים לעומת הפנטיום D שמת דיי מהר ולא היה שווה כלל את הכסף.. תהיתי מתי לדעתכם הטכנולוגיה תגיע לשיא רגעי ויהיה משתלם לקנות מחשב חדש.. אני יודע כאמור שבקרוב יוצאים הפירמה החדשה של אינטל הקוואדים המשופרים והכפולי ליבות עיטירי הקאש... וכמובן המעבדים של AMD... האם לדעתכם במועד יציאתם יהיה משתלם לבצע רכישה של מחשב על מנת להחזיק אותו זמן רב ? או שהטכנולוגיה בריצה ולא יהיה מצב של קיפאון כמו בתקופת ה ATHLON 64
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ממליץ לעדכן, יש תמיכה במעבדי אינטל מסדרת E החדשים בטכנולוגיית 45 ננומטר. לפני העדכון, כיילו את הBIOS להגדרות ברירת המחדל, הורידו את התוכנה @BIOS מאתר GIGABYTE , התקינו את התוכנה. סגרו אל כל היישומים הפתוחים ברקע במחשב (זה כולל אנטיוירוס, תוכנות מסרים, חלונות אינטרנט וכו') פתחו את התוכנה @BIOS . לפני העדכון, שמרו את קובץ הBIOS הנוכחי שלכם (Save Currect Bios) - למקרה שתרצו לחזור אחורה. כדי להתחיל את העדכון, בחרו ב Update BIOS From File. נווטו אל קובץ הBIOS שהורדתם (הורדה למטה) ולחצו OK. אל תגעו בכלום במשך העדכון ותקוו שהכל יעבור בהצלחה. כנראה שתוכנת הRECOVERY המובנת תציל את הלוח במקרה שהעדכון נכשל. (אבל לא לסמוך עליה יותר מדי) הורדות: - קובץ הBIOS (גרסת F8) של GA-P35-DS3L…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד חדש סוף סוף אני חשבתי על הQ6600... או שפשוט עדיף לחכות לפנרין כדי שתיהיה ירדית מחירים? או שזה בכלל לא ישפיע? מה עדיף לעשות? ואני לא מתכנן OC
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ערכתי preformance test של PASSMARK וקיבלתי בסוף ציון של 1158 במקום 3000+ [לפי האתר] בדקתי את פעילות המעבד בזמן הזה וגיליתי שבכלל ליבה אחת לא עובדת יש לי מעבד 4 ליבות AthlonII x4 630 2.8Ghz ולוח אם gigabyte GA-MA770T-UD3 http://img231.imageshack.us/i/52510814.jpg/ מישהו אמר לי שיכול להיות שבBIOS מוגדר מסיבה לא מובנת שליבה אחת לא תפעל, איפה אני יכול לשנות את זה או שאולי יש סיבה אחרת או דרך אחרת להיות בטוח אם מה שאמרתי נכון בבקשה עזרו לי, תודה.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש לוח אם עבור AMD AM2 עם CHIPSET 6100. שמתי לב כי ישנם לוחות עם CHIPSET 405 וגם עם 430. עוד שמתי לב כי ה - 405 תומך ב - PCIe X 8 וה - 430 תומך ב - PCIe X 16. האם זה נכון? אם כן מה עדיף לכרטיס מסך PCIe X 16 דוגמת Leadtek 8500GT PCIe? ד"א השאלה קשורה למפרט הזול המומלץ למשחקים שם הלוחות הן כמדומני עם 400/405.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הזיכרונות שלי kingston kvr 2gb 1066 לזיכרונות של 1066 4gb OCZ Reaper יש לי לוח אם של גיגה בייט מדגם p35ds3l ומעבד Q6600 מקריאה בפורום ישראלי שאני כרגע לא זוכר את שמו הבנתי שזכרונות של OCZ עושים בעיות על לוחות של ג'יגהבייט , מישהו יכול לאשר טענה זו?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
Asus Maximus vi gene or hero http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286664-ASUS-Maximus-VI-Gene-Review ---------- http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?286794-ASUS-Maximus-VI-Hero-Review חוץ מהעובדה מהגדלים של הלוחות מה יותר עדיף יחובר אל מעבד i5 4670k תודה
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני אצל חבר שיש לו SDRAM עכשיו והוא רוצה לדעת את ההבדל בין זה לDDR הוא לא יודע כם לשדרג... יש לו P4-1.8 R9500PRO 768 SDRAM והוא מקבל ציונים נמוכים בבאנצ'מארק ומישחקים עובדים לו איטי...
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי במחשב כבר 2GB זיכרון, ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. אני משתמשת במערכת ההפעלה Vista 32Bit, מעבד DualCore Pentium של אינטל במהירות 1800 מגה-הרץ. אם זה עוזר אז יש לי צילום מהתוכנה אוורסט: http://img576.imageshack.us/i/49748063.jpg אני מחפשת בטווח של עד 300 ש"ח, רצוי אפילו פחות. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע מה היתרונות או החסרונות בצ'יפסטים i845G ו- i845E חוץ מהכרטיס הגרפי שיש ב- i845G ואיזה מהם כדאי לקנות ? בתודה מראש. רוני.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
היום הזמנתי מחשב חדש: gigabyte p35s3r ocz platinum 4-5-4-15 enermax librety 500 hd2600xt ddr3 מארז ג'יגהבייט האוררה arctic cooling freezer מחר מגיעים לחנות מעבדים חדשים מסדרה e8000 בחרתי כרגע ב e8200 והוא עולה בדיוק כמו Q6600 אבל אני לא יודע איזה מהם עדיף לקנות או שאולי כדאי להוסיף קצת ולקנות e8400 במהירות 3GHZ וכמו כן רציתי לשאול אם הלוח הנ"ל ממולץ? והאם המאורר מספיק טוב לאוברקלוקינג? יש לי אפשרות לקנות זכרונות מארה"ב הזכרונות שבחרתי מספיק טובים או שכדאי לקנות משהו יותר חזק?
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות עוד זיכרון, בEverst כתוב שיש לו לוח אם : DFI Nf4 Series ו בדקתי את הסטיקים שיש לו עכשיו אז יש לו 2 כפול 512 וכתוב עליהם DDR400. (אם זה משנה בשביל לדעת איזה לוח אם יש לו יש לו דואל קור 3800+) בכל מקרה הוא רוצה להוסיף עוד 2 ג'יגה ראם, איזה סטיקים הוא צריך לקנות? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת של איזה חברה הזיכרון שלי ומי היבואן, על הציפים רשום NANYA ועל החלק הירוק רשום שזה מיוצר בארה"ב יותא מזה כלום. של מי הזיכרון? ומי היבואן?
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
איך המעבד Intel Core 2 Quad Q9300 למחשב של 6000 ל- עריכת וידאו, עבודה משרדית ומשחקים (עד 3GB)? יש לי תקציב של עד 1300שקלים למעבד, אם יש ספקות ועיצות לגבי זה או לגבי אחד אחר. אשמח
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם P4V800D-X.. עכשיו יש לי על הלוח 4 חריצי זיכרון "כחול-שחור, כחול-שחור" עכשיו רציתי לדעת איזה מהחריצים הוא חריץ PRIMARY..? יש לי שתי כרטיסי זיכון אחד 256 והשני 512 אני רוצה לדעת היכן אני ממקם את שניהם..! תודה!
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום. כרגע יש לי לוח אם Z97 עם 2 זכרונות ראם DDR3 של קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד 4 ראם, מה צריך לקחת בחשבון? האם אפשר לעבוד עם 3 כרטיסים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-