עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אז ככה אני לפני קניית כרטיס מסך נורמלי (כרגע voodoo 6 mb) וזה הכרחי לשדרג גם את הזיכרון ובימים הקרובים אני נוסע ל KSP(במידה ואני אחליט שאני קונה אצלהם) למרות שהם נותנים אחריות רק שנה על כ.מסך וזיכרונות. יש לי P4P800E Deluxe מעבד P4 E 2.8@3.0 קירור סטוק זיכרון Micron 256 mb pc3200 2.5-3-3-6 בעיקרון אחרי שאתקין על המחשב הזה כ.מסך נורמלי וזיכרון אין צורך ב OC (למרות שאני עובד בבאס 215 סתם כי בא לי) אני רוצה לקבל ייעוץ על הזיכרון שעליי לרכוש. אני כבר יודע מראש שתמליצו לי על AData 500(כדי שאפשרויות ה OC בעתיד יהיו טובות) אבל הבעיה שכבר יש לי סטיק אחד של 400.....רציתי לדעת אם ה AData 400 היא אופציה טובה בשבילי ? (גם מהסיבה שהמחיר שלה ירד מ490 ל 450 -הכוונה לסטי…

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by xtlvx,

היי, אני קונה את הלוח הזה: Gigabyte GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2814 ויש לי 2 שאלות: 1) כתוב באתר שלהם: Supports next generation of 45nm AMD Socket AM3 processors מה הכוונה ? שייצאו מעבדי AM3 הלוח הזה יתמוך בהם? כלומר אוכל לקנות בעתיד מעבד AM3 ולהרכיב אותו על הלוח הזה? 2) אני אוכל לחבר 2 מסכים למחשב ולעבוד עליהם במקביל? תודה!

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by udi s,

שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב שליי לפיילר איזה לוח יתאים לי מסגרת התקציב עד 1000 שקל (רק ללוח שאר הדברים כבר נלקחו בחשבון) כ. רשת 1gb כמובן יכולת להכיל הרבה אמצעי איחסון העדפה לאסוס או גיגהבייט תודה מראש אודי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ?? ומה המחיר שלו ? ואמרו שיש מצב שהוא יתמוך בקונרו!

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  5. לוח אם מבית MSI דגם P35 Neo Combo או GIGABYTE GA-P35-DS3L איזה מבין השניים עדייף

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by yz101,

המודלים של E2140 וE2160. איך הם ביחס לשאר הגרסאות של C2D? הם נראים ממש זולים? איפה הם מבחינת יחס ביצועים/מחיר? ואיזה מן לוחות תקציביים מתאימים להם בהתאם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…

8. Started by CoolOne,

ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  9. אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום

10. Started by arikg,

שלום לכם, זכרון חדש של KINGSTON מסוג HYPER בנפח 1066 MHZ מזוהה כ - 800 MHZ גם בביוס וגם בתוכנות שונות CPU -Z ואברסט על 2 לוחות חדשים של GIGABYTE שתומכים גם ביותר מ - 1066 MHZ .... (סה"כ נפח 2 סטיקים של 2 GB כל אחד) הסבר יתקבל בתודה.

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by go_go,

אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by maor-a-,

רציתי לשאול לגבי ה AMD DUAL CORE 4200 איך המעבד הזה? איך הוא בהשוואה ל Intel Core 2 Duo E6300 Box ?

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Machu picchu,

שלום לכולם, המחשב שלי קצת מקרטע בזמן האחרון. אני סטודנט ואני בעיקר קורא PDFים, גולש ברשת, וורד. הרבה חלונות ביחד. כרגע אין לי זמן לחזור להיות גיימר. חשבתי להוסיף ג'יגה זיכרון. הלוח אמ שלי הואMicrostar Int. 848P Neo-V. ויש לי שני זכרונות של 256mb אני חושב שזה ddr333, צירפתי נתונים על הזכרון שלי מהתוכנה סיסטם אינפו. השאלה שלי היא אם אני אוסיף שני זכרונות DDR400 512mb של קינגסטון לדוגמא, האם התצורה של 1.5GB זכרון עובדת טוב? לפי מה שהבנתי הזכרוות יעבדו לפי הזכרון האיטי יותר, מה שלא כ"כ מפריע לשימושים שלי, לא? תודה! Property Value Memory Summary Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Maximum Capacity 4096 MBytes Memory Slots 4 Name Physical Memory Array Device Locator Slo…

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by שמנואל,

שלום. נתבקשתי לעזור לחבר בעניין מחשב שהוא קיבל ופניתי כמובן מייד אליכם הוא קיבל את המחשב עם המעבד שציינתי ועם 64 מגה זיכרון , אבל מכיוון שזה סלרון ניסינו להקביל אותו עד כמה שאפשר לפנטיום או לפחות להבין מה הוא "שווה" ודי התקשנו: האם זהו מחשב שיכול "להחזיק" חיבור ADSL בתנאים סבירים (ללא הורדות מטורפות או משחקים) - יש לו USB . האם אפשר לעשות לו הקבלה (גסה אפילו) לפנטיום כלשהו ? יש עליו ווינדוס 98 שעובד די טוב - האם כדאי ל"תפרן" כמוהו להשקיע 250 ש"ח על מחשב שכזה ? תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by SeaMonster,

אוקיי , אז עמדתי להזמין היום את ה 955 , נכסנתי לאתר של RSM ואני רואה שניכנסה כמות קטנה של 720BE למלאי! ההבדל בינהם הוא ~250 שקל, השימושים הם בעיקר משחקים. מה אתם חושבים , כידי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין את ה 720 במקום ה 955? , כי לפי מה שאני הבנתי ההבדלים בינהם במשחקים זניחים תודה וסליחה על כאב הראש!

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  16. שלום. לתחנת עבודה שתריץ תוכנות תלת מימד ותרנדר אני רוצה מהירות רינדור פר עלות. עשיתי בדיקה פשוטה וראיתי שהביצועים הגבוהים ביותר שאני יכול להוציא בלי לחסל את הארנק זה משני מעבדי q6600 אני לא רוצה להביא שני מארזים ולהפוך אותם לחוות רינדור כי זה יצא לי מחיר דומה למעבדים הרבה יותר יקרים (עוד 1000 שקל על לוח וזיכרון מהיר למעבד השני). אני צריך לוח שיהיה אפשר לשים בו שני מעבדים. נפרדים עם 4 ליבות. ראיתי לוחות של asus שיש בהם שני סוקט 775 אבל כתוב שהם תומכים במעבדי XEON ולא כתוב שהם גם תומכים במעבדי core due יש לוח כמו שאני מחפש? תודה.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by Supra Man,

שאלה לי אליכם בחיפוש אחר לאפטופ. יש אפשרות לפנטיום 1.8 או לסלרון 2.2 מה עדיף במחינת ביצועים?? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הלוח: http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9020 שאר המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 1225 ש"ח -פנדה זכרון- PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- WD 160GB 7200RPM 8MB 330-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by Rio_911,

אני משתמש בווינדוס 7 RC 64 ביט יש לי 6 ג'יגה ראם DDR3 1333mhz (http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=759) ואחרי כמה זמן שאני עובד על המחשב הזיכרון כמעט ותפוס לגמריי זה מחשב חדש, וגם העניין של 64ביט עוד חדש לי.. אבל זה לא נראה לי תקין שאני מריץ מסנג'ר, גוגל טוק, תוכנת ניהול הורדות ואנטי וירוס (נוד32) והזיכרון מלא ב5 ג'גה ויותר.. אני רק אציין שהמחשב פועל ברצף יומיים ושמונה שעות, ושיצא לי לנסות משחקים בזמן הזה... אבל עדיין זה לא נראה לי הגיוני, אפילו שזה זיכרון שמתנקה באיתחול, לא נראה לי הגיוני שהוא יהיה כמעט מלא כשקצת תוכנות רצות והן גם לא מעמיסות מידי... תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפני כחודש קניתי זיכרון KINGSTON של 2GB ביגלל שאחד הסטיקים של הGSKILL הלך לעולמו, עכשיו הכנסתי תסטיק לבדיקה נוספת אחרי חודש, ואופה פיתאום הוא עובד עוד פעם ללא בעיות וגם OC אפשרי עליו עוד פעם מה יש קסמים בעולם המחשבים ? איך סטיק שרוף מחייה את עצמו ? יש למישהו תשובה לזה ? כשהוא נישרף המחשב לא עלה,והיו ציפצופים ופיתאום קסם הכל עובד ללא בעיות, מישהו יכול להסביר לי תתופעה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  21. כי אני קונה מחשב אם Creative Inspire 5200 (5.1) black ורציתי לדעת אם צריך ליקנות כרטיס קול או שזה מיותר?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by adamkat,

אני קונה מחשב עוד מעט וחשבתי לעצמי למה צריך, המשתמש הממוצע, מעבד כפול ליבה? או אפילו מרובע ליבות כמו שאינטל הולכים להוציא בעתיד. האם ריבוי הליבות הזה יכול להשפיע על אפליקציות שלא כתובות באופן יעודי (multi-threading)? האם בן אדם ממוצע שמשתמש 95% מהזמן באינטרנט ובתוכנות אופיס יכול להפיק תועלת מהתכנולוגיה הזאת? אני מבין שזה הכיוון שהטכנולוגיה הולכת אליו ואני לא רוצה לתקוע את עצמי על העקרון אבל אם מישהו יסביר לי קצת מה קורה פה אני אשמח. תודה

23. Started by bears,

הFSB של הלוח הוא : 1600Mhz,כשאין מעבד שעובר את ה1333... http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2844

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  24. יש לי לוח אסוס ומהירות הזכרון בו היא 333 DDR . הבעיה היא מה קורה אם אני מוסיף זכרון שעובד ב400 DDR . האם הלוח יכול להפגע או שזה לא מפריע לו ????

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  25. תותחים יקרים!! אני צריך את עזרתכם בעיניין הזכרונות, אמרו לי שבישביל A64יותר טוב שתיים אותו דבר(256*2) מאשר אחד גדול(512). אז אנה מכם עיזרו לי בסוגייה זו. בתודה נתי!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.