עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. רציתי לדעת עם כדאי לי להוסיף עוד 2GB זיכרון פנימי, מה יהיו ההבדלים? מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750 2.66 Ghz 4mb זיכרון פנימי: 2GB Crosair CL5 800 Mhz לוח אם: Gigabyte P35-DS3L כ. מסך: Geforce 8800 gts 640MB תודה.

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by Vortex,

חדש, שווה 240 שקל?

3. Started by eli_a2006,

שלום חברים אני צריך המלצה לזכרונות למערכת שלי הבנתי ש-bh-5 יהיה הכי טוב אז תתנו כמה הצעות תודה לכולם אלי . המערכת שלי:amd athlon 3000@2700 1.55v dfi lanparty sli-dr. מחיר לא מוגבל אבל שלא יהיה בשמיים.

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  4. אני מתכוון לעשות OC למעבד הזה, אני חדש בתחום אבל עם הזמן נגיע לתוצאות אני מקווה, השאלה היא איזה לוח אם כדאי לקחת? אני רוצה שהאופציות יהיו פתוחות ל OC כמה שיותר, אגב לא מעניין אותי דברים כמו CF או RAID.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. נגיד ויש לי לוח אם של ג'יגה בייט SLI שיש עליו 2 מושבים של PCIE לכרטיסי מסך . השאלות שלי הם כאלו : א. אם נגיד יש לי 2 כרטיסים של 8600GT על הלוח אז הם יתנו לי פי 2 ביצועים ? ב. בהנחה שסעיף א' נכון , אם אני שם כרטיס אחד 8600GT ועוד כרטיס אחר 1950PRO ואני מפעיל משחק שצריך בו DX10 האם שתי הכרטיסים ינוצלו או רק התומך בDX10 ? תודה .

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג ואני כרגע בהתלבטות לגבי כמה רכיבים. מה שרציתי לשאול אתכם הוא דבר כזה, הציעו לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI ואת הזכרונות האלה: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עכשיו בדקתי באתר של G Skill ורשום בעמוד של הזכרונות הנ"ל שהם תומכים בלוח אם עם צ'יפסט H67 אבל לאחר מכן יש פירוט של לוחות אם והלוח הנ"ל לא מופיע שם ולפי מה שאני רואה מפורטים שם רק לוחות עם צ'יפסטים אחרים.. הנה קישור לעמוד באתר של ג'י סקיל: http://www.gskill.com/products.php?index=337 אז קודם כל, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם שני הרכיבים הנ"ל יוכלו לרוץ בצורה טובה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שני מעבדי המערכת שרואים בתמונה הם תוצרת NVIDIA כאשר בגשר הצפוני יש אפיק תקשורת מול המעבד ברשיון מטעם אינטל ואפיק התקשורת שמחבר בין מעבדי המערכת הוא הייפר טרנספורט (שמפתחת מובילה שלו הייתה AMD). מקור: http://www.sudhian.com/showdocs.cfm?aid=663

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by idanpere1,

קראתי פה שכרטיס שעובד על PCI-E 2.0 יעבוד גם על PCI-E רגיל, פשוט בלי החידושים שיש בגרסא 2... אז בעצם איזה הבדל יש בין 2 הגרסאות, והאם אלה שינויים פיסיים בחיבור של הכרטיס או שינויים תוכנתיים או משהו שאפשר יהיה לעשות עדכון BIOS ולהתאים את הלוח אם לכרטיסי PCI-E 2.0 ???? ולשאלה השניה, יש לי 4 חיבורים למודולי זיכרון על הלוח שאפשר לחבר 2 מודולים בסלוטים 1 ו3, או 2 בסלוטים 2 ו4 בתנאי שהם זהים, אז אפשר לחבר בסלוטים 1 ו3 זיכרון מסוג מסוים וב2 ו4 זיכרון מסוג אחר ובמהירות שונה? תודה לעזורים...

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by dori_bashan,

אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by ndv,

Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  11. למשל מה עדף q9400 או E8500 שהם באותו מחיר בערך ? הבנתי שלא כל התוכנות והמשחקים משתמשים ב4 ליבות עד כמה זה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  12. איזה מעבד יותר טוב לגרפיקה ותלת מימד AMD64 3000 S939 או מעבד אינטל 2.8 S775 והאם משנה מבחינת ניצולת המעבד אם אני שם זכרונות פשוטים של

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by rikimaru,

השאלה שלי היא האם מישהו יודע בוודאות האם המעבד Q9550 מתאים או לא מתאים ל-AW9D-MAX? בדקתי באתר של ABIT אבל לא מוסבר שם האם באופן חד משמעי ישנה תאימות בינהם. תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by Xstyle,

קנתי שתי יזכורנות 512 cl 2.5 supertalent ddr400 עכשיו הם באים אם גוף קירור עכשיו דבר ראשון תסבירו לי מזה T1 ומזה T2 ומה שלי ואיך אני עושה ש הזיכרון שלי יעבוד יותר מהר

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  15. לום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  16. לפני בערך שנה רכשתי מחשב חדש לפי המלצות חברי פורום מפרטי מחשב, לפי המלצתם רכשתי מחשב עם מעבד AMD מרובע ליבות (וכמובן לוח אם תואם). מה שיש לי כרגע - לוח אם - Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H המעבד - AMD Athlon II X4 640 Processor (אני ממש מצטער שלא השקעתי לפני שנה עוד 500~ ש"ח והייתי לוקח כבר i5 עם לוח תואם שהיו סוגרים לי את הפינה) הצרכים שלי מהמחשב (מריץ 7 64 ביט) הם - אינטרנט (והרבה, בדר"כ 2 דפדפנים עם מינ' 10 טאבים), פיתוח (תכנות) ב-VS, Python, אני מריץ על המחשב PHP, MYSQL ו-אפאצ'י (עם XAMPP) ובדר"כ רץ לי VM עם מכונת לינוקס/WINXP ברקע שאני עושה בו שימוש מדי פעם. בנוסף אני עובד עם כל מיני עורכים, תוכנות מסרים, וורד ואקסל. בדר"כ לא כל התוכנות פתוחות במקביל, אבל כשזה קורה המחשב…

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by bah10,

אז אני מבין שהרוחב פס של זכרונות הRDRAM עלה מ16 ל32 ביט אבל זה אומר עוד משהו? שניתן לחבר כרטיס בודד של זכרון או שעדיין חובה בזוגות? אם עדיין צריך לחבר אותם בזוגות אז ללוח הנ"ל יש חסרון גדול בגלל שיש לו רק 2 סלוטים לזכרון כלומר אם יש לי 256 RAM נניח 128+128 ואני רוצה להוסיף עוד אני חייב לזרוק 2 כרטיס זכרון ולהכניס במקומם 2 אחרים או זכרון + מתאם. מישהו יכול להוסיף פרטים?

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  18. הסבר קצר... כי אני מבולבל ואני לפני קניית מחשב נייד...

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  19. פרסמתם מבדק ללוח אם שבכלל לא קיים בישראל http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/ASRock_Z77_OC_Formula קראתי ,פניתי לחנויות , אין בכלל לוח כזה בישראל , לא הגיע לוח כזה מה הטעם בביקורת ללוח שלא קיים בישראל למה לא כותבים בביקורת הלוח לא מישראל ואין יבוא לזה .

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by ex_,

היי בקרוב תרוץ מערכת ההפעלה של מק-טייגר דרך מעבדי אינטל זה ברור וזה ענין של זמן(קצר) שהמערכת תרוץ על כל פיסי השאלה היא-האם יש מניעה שאם המערכת כבר רצה על אינטל היא תרוץ גם על amd? או שהם ממש שונים שני המעבדים? איפה ניתן למצא תשובה מוסמכת לכך?? תודה

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שרוף והמעבד כנראה עובד אז רציתי לדעת איך אני יכל לדעת איזה מעבד זה מה שאני יודע זה שזה 1.8 גיגה הרצ (אינטל ) והוא בן 3+- תודה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by OR007,

כיוון שהם עולים אותו דבר רציתי לדעת אילו מהם יותר משתלם ? אני יודע שלג'יגה בייט יש המון פיצ'רים אבל מה לגבי הלידטק ? חוץ מזה רציתי לשאול מה ההבדל בין גרסאת ה-GA 7VAXP לבין ה GA 7VAXP ULTRA שמצדיק את ה-200 ש"ח הפרש ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jackass,

שאלתי מיליון שאלות על איזה לוח NFORCE2 לקחת אבל אז נזכרתי שזה נותן רק שיפור של 2% על KT400... (או שאני טועה?) מה אתם אומרים? ד"א הכרטיס קול בשתיהם באותה רמה? והאם הם תומכים ב 333FSB?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by ארז ש,

היי יש לי מחשב עם לוח אם Asus p5g41t mlx שמאפשר מקסימום של 8gb זיכרון. יש בו 2 סלוטים של זיכרון שכרגע רק אחד מנוצל, 2gb DDR3. אוכל להוסיף זיכרון, עד 8gb, למרות שהמעבד הוא 2 core? כי הבנתי ממוכר באייבורי שבשביל שדרוג הזכרון, אני חייב מעבד extreme ולא כמו שכרגע יש. קישור ללוח אם ולמפרט: http://www.asus.com/il/Motherboards/P5G41TM_LX/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.