עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by orkir,

שלום לכולם, יש לי כרגע לוח אם 965P-S3 של GIGABYTE וזוג זכרונות 512MB 800MHZ של PQI. אני מעוניין להוסיף עוד 1GB של זכרון למחשב, השאלה שלי היא אם אני יוסיף שני סטיקים של 512MB 800MHZ גם הם של PQI האם אני יוכל להמשיך לעבוד בDUAL CHANNEL? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  2. Started by akalithium,

כרגע יש לי 2x512 Mb Kingston 667 אחותי כרגע בארה"ב ויכולה לקנות בשבילי עוד זכרון השאלה שלי היא ע"מ שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL אני חייב לקנות את אותו דגם או לא ? אני אקנה כנראה עוד סט של 2X512 וכמה עולה ג'יגה זכרון כאן בארץ ?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  3. Started by iftahbe,

שלום לכולם! יש לי מחשב פנטיום 3 733 עם 128 מ"ב זכרון SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון ויש לי שני זכרונות 64 מ"ב sdram האם זה אפשרי? האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by Jesper,

יש לי זכרון שאלו הפרטים שלו: Module Name Samsung M3 68L3313CT1-CB0 Module Size 256 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC2100 (133 MHz) אני רוצה להוסיף עוד 256. קודם כל האם לוח האם שלי תומך בדואל? יש לי לוח אם Intel Brownsville D845GBV אם אתם לא יודעים אז איך אני יכול לבדוק אם הוא תומך בדואל? אם הוא תומך אז איזה זיכרון הייתם ממליצים לי להוסיף? אם הוא לא תומך אז אתם חושבים שעדיף לי לוותר על הזכרון הקיים ולהחליף אותו ב-512?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Or ei,

אני רוצה להוסיף עוד 512 במקסימום 300 ש"ח הבעיה היא שהזכרון שיש לי כרגע די יקר לקנות עוד סטיק כזה וגם לא משתלם כבר אז חשבתי להוסיף Kingston 512Mb 400MHz CL2.5 השאלה חוץ מה שינוי ל2.5 יהיה איזושהי הפרעה לעבוד בDC מבחינת צ'יפים שונים? או שבכלל כדאי לקנות את הזכרון 2.5 הכי זול שאני מוצא?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  6. Started by lioryb,

יש לי במחשב 2G זכרון, HMT112U6TFR8C-H9 (ראו תמונה מ-CPUZ) אני רוצה לשדרג אותו ל-4G, במינימום מחיר. מה אתם ממליצים? מישהו מכיר חנות בהרצליה פיתוח?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by daniel86,

אם יש לי זכרון ddr3 1600 mhz של 8 ואני רוצה להוסיף עוד אחד, האם המחשב יעבוד לי על 3200 Mhz? או שלא משנה כמה זכרונות אני אוסיף כל זכרון עובד לחוד והמהירות לא מתחברת יחדיו?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by extra-g,

את המחשב שלי קניתי מזמן ככה שאני לא זוכר בדיוק איזה לוח אם זה (חוץ מזה שהוא של אסוס) אני רוצה להוסיף עוד כרטיס זיכרון השאלה שלי היא - איך אני בודק: 1. איזה לוח אם יש לי 2. עד כמה זכרון הוא תומך 3. כמה זיכרון יש לי ושל איזה חברה עדיף להביא עוד ממורי סטיק של אותה חברה נכון? תודה!

9. Started by MiD,

כרגע יש לי סטיק אחד של 256 MB DDR 266, ורציתי להוסיף לפחות 256 מגה נוספים... בגלל שעכשיו הזכרונות של ה-333 וה-400 הרבה יותר נפוצים, וגם מחירם לא עולה על ה-266 שכעת לא קל למצוא, רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון במהירות 400 מה"צ, הזכרונות יעבדו טוב ביחד? או שיש סיכוי שיהיו בעיות וחוסר התאמה? מה דעתכם על המותגים: SPECTEK? ELIXIR?

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by shevah,

שלום לכם, קראתי את הנעוץ ואני חייב לציין שנהנתי מכל רגע, כתוב בצורה טובה וזורמת, הרבה פירוט, בקיצור, תודה לכל אלו שעסקו במלאכה. ועכשיו לעיניין, אני רוצה להוסיף למערכת שלי עוד 2*2GB כדי שהכל יזרום טוב יותר: Q9450 P5Q DELUXE : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications mushkin rad line 1066MHZ 2*2GB שרציתם עכשיו בדיול צ'אנל על 800MHZ. שמתי את עיני על קינגסטון PC2-8500 KHX8500D2K2/4G‎ : http://www.tomshardware.com/reviews/4gb-memory-overclocking,2024-5.html או לינק ישר לדף: http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_4G.pdf המצב כרגע: אני מתכנון להמשיך להריץ את הזכרונות ב400 MHZ השאלה אם הקינגסטון שהבאתי יתאימו. בדקתי את הפרמט…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by TheSlidead,

שלום, עפ"י המפרט שלי, האם כדאי לאחר הורדת המחירים הנוכחית - להוסיף עוד 2 או 1 ג'יגה זיכרון. -האם הווינדוס XP שלי יתמוך בכך ו\או VISTA עתידי? -האם הזכרון שארכוש חייב להיות מאותו דגם שיש לי כרגע? תודה לעוזרים. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1650PRO 256MB DDR3 ברטיס טלוויזיה: MSI TV@nywhere Master דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: Kingston 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 כונן: Toshiba DVD-RW SD-R5272 מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU

12. אהלן! אני רוצה לשדרג את כמות הזכרון שיש לי מ-8GB ל-16GB - כיום יש לי זכרון (סטיק בודד) בתדר 1600 ותזמון CL9 ומבחינת מחיר (יש לי הטבה שמאפשרת לי לרכוש רק בKSP) האפשרויות שיש לי הן או זכרון בתדר 1333 עם אותו תזמון, או תדר 1600 עם תזמון CL10 או CL11. השאלה שלי היא קודם כל מבחינת תאימות - האם עדיף תדר נמוך יותר ואותו תזמון או אותו התדר ותזמון שונה? השאלה השניה היא מבחינת ביצועים, מה עדיף? תודה!

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by idan,

יש לי זכרון מאפן שקיבלתי של 256 DDR 266Mhz אני רוצה לשדרג ל512 איזה זכרון הכי מומלץ.... תודה מראש עידן

• 12 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by sharmeiri,

שלום לכם שדרגתי מחשב (של מישהו אחר) ע"י הוספת זיכרון DDR400 PC3200 -512mb של sumsung -הזיכרון שהיה במחשב הוא ddr400 pc3200 256mb לא ידוע שם החברה . כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מציג מסך, כתוב שם שיש בעיה של אובר קלוקינג :בשביל להכנס ל SETUP לחץ על F1 ובשביל לטעון הגדרות ברירת מחדל לחץ F2 -כאשר אני לוחץ F2 ווינדווס עולה והכל עובד ממש טוב(הרבה יותר טוב). ביטלתי את המסך הזה דרך הגדרות הביוס. כאשר אני עושה ריסטרט ווינדווס נסגרת, המסך נכבה, אבל המחשב נשאר דלוק עם נורה ירוקה ולא עולה שוב. אם אני מדליק את המסך ידנית אין כלום NO SIGNAL -רק אחרי ריסט פיזי בכפתור המחשב עולה שוב. בתוכנת CPUZ בתזמונים של המעבד, ראיתי שיש בעיה עם cas# latency שבכרטיס הוא 2.5 ובכרטיס זכרון החדש הוא 3 …

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום! ברשותי מחשב דיי ישן מסוג Intel P4 2.8 עם לוח אם של Asus P4P800 המצב הנוכחי: שני זכרונות מסוג DDR 400 256MB X 2 = 512MB עובד על DualChannel כלומר סך הכל 512 זכרון (256X2) עכשיו אני רוצה להתקין Vista ואני רוצה לחזק את הזיכרון אך אני לא יודע מה כדאי לקנות סטיק 1 של 512 שני סטיקים של 512 סטיק 1 של 1024 מה הייתם ממליצים? פשוט פעם אמרו לי שלא מומלץ לעבוד עם 4 סלוטים מלאים של זיכרון ועדיף שיהיה רק 2 סלוטים תפוסים. הייתם מוסיפים שני סטיקים של 512 או סטיק אחד של 1024? תודה

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  16. שלום! יש לי מחשב מבוסס AMD בעל מעבד 1.1Ghz עם לוח אם של ECS ו-128 מ"ב זכרון DDR 266MHz (בכרטיס אחד) וכרטיס מסך on Board. אני רוצה לשדרג אותו מעט כי הוא ממש זוחל, להוסיף זכרון להחליף כרטיס מסך (כבר יש לי GeForce2, אני לא צריך יותר, אני רק רוצה שלא ישתמש ב-on Board, כי הוא משתמש בזכרון shared ואז אני נשאר עם 96 מ"ב). השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף כל גודל זכרון, בלי לפחד שלא יתאים וכו'. התקשרתי לחנות אחת ואמרו לי ש-256 מ"ב, 266MHz DDR עולה 300 ש"ח, ושאני לא אוכל להשתמש בזכרון שיש לי כרגע, כי זה הולך רק בזוגות, האמנם? ובכלל לאיזה גודל כדאי לשדרג, 256, או אולי 512? אם אני אוכל להשאר עם הזכרון הישן, אני אקנה רק 256... המוכר נשמע לי אינטרסנט... תודה רבה על תגובותיכם.

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  17. שלום יש לי לוח אם Intel D865GKD יש לי 2 זכרונות 256 ddr קניתי זכרון giga כמו בקשור http://www.trg.co.il/sg_product~246~7~0.htm המחשב לא עלה שלחו לי זכרון אחר המחשב עולה אבל לא מזהה תזכרון מישהו אמר לי שיכול להיות שצריך להגדיר משהו תודה מראש מוסיף את מפרט המחשב [br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 01:41:11 הנה המפרט[attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המערכת שלי מורכבת מ מעבד Intel q9550 ולוח אם של Giagabyte EP45-UD3LR זיכרונות - 3*2GB של DDR2 800MHZ (שניים מתוכם של קורסאייר בדואל ואחד של קינגסטון) אני עובד לא מעט עם תוכונת עריכה והבנתי שאני רוצה לשדרג את הזיכרון- גם להרחיב וגם, אם זה אפשרי, זיכרונות יותר מהירים. אני לא מצליח להבין מה מגביל אותי לשדרוג זיכרון- המעבד- לוח האם או כל אחד מהם. יש למישהו המלצה לזיכרונות, שיתאימו למערכת כמובן, וייצרו שיפור משמעותי (עד בערך 1000 ש"ח) וגם- האם החלפה של הקינגסטון הבודד בשני זיכרונות נוספים שיעבדו בדואל תיצור שיפור משמעותי? תודה

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  19. Started by sheff2k2,

יש לי מחשב i5 מלפני 7 שנים, עם לוח GA-B75M-D3H. כרגע יש לי 8GB זכרון(שני סטיקים של 4GB, מהירות 1333 של חברת GSKILL אם אני לא טועה). אני רוצה להכפיל את הזכרון, אך מכיוון שכל נושא תאימות זכרונות לא ברור לי, אני רוצה להתייעץ אתכם בדיוק מה לקנות, כדי שלא תהיה בעיה. קודם כל, האם ניתן באופן עקרוני לשים מספר אי זוגי של זכרונות, כלומר להוסיף סטיק של 8GB לשני הסטיקים של 4GB הקיימים, או שיש צורך לקנות 16GB זכרון ופשוט להחליף? כמו כן, מה לגבי תאימות דגמים? מצאתי את הרשימה הזו: https://download.gigabyte.com/FileList/Memory/mb_memory_ga-b75m-d3h.pdf מופיעה שם כמות מוגבלת של דגמים- האם זה חקוק בסלע? האם באמת אני חייב לשים אך ורק את אחד הדגמים המצוינים שם?…

20. Started by nati.menash,

שלום יש לי במחשב שני זכרונות של 4 GB כל אחד מסוג קינגסטון DDR3 . יש עוד שני סלוטים פנויים. אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב. האם עדיף להוסיף אחד של 8 או שניים של 4? האם אפשר לקבל המלצה לזיכרון טוב שאפשר לקנות? אלו הנתונים של המחשב:

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by gm446,

שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף זכרון RAM למחשב, מפרט נוכחי: AMD Ryzen 3700X Asus Prime X570-P Corsair Vengeance RGB Pro 32Gb 2*16 המחשב הוא מחשב אולפן ליצירת מוזיקה אלקטרונית, חוץ מזה משמש למשחקים ולמעבדות ב VMware (תחום IT וסייבר) אני מעוניין להוסיף 32Gb נוספים כי הזכרון מתמלא לי בפרוייקטים כבדים, אך הדגם שכרגע קיים אצלי כבר לא נמצא במלאי באף חנות, והבנתי שלא מומלץ לערבב דגמים שונים. התייעצתי עם התמיכה של Corsair בנוגע לאיזה דגם כדאי להוסיף 1. קיט של 2*8Gb מדגם זהה עם אותה מהירות שקיים כרגע במלאי. 2. או קיט של 2*16Gb מדגם אחר של DDR4 כמו LPX או Dominator. לטענת התמיכה של Corsair לא כדי לשלב קיטים שונים גם א…

22. Started by mdin123,

יש לי שני כרטיסים בגודל 256 במהירות 400 DDR1 של חברת KINGSTON ולוח אם של ASUS דגם P4S8OO. עכשיו קניתי כרטיס אותו דבר רק בגודל 1024. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שלושת הכרטיסים למחשב? תודה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם כפי שאתם רואים יש לי 256 RDRAM UNREAL II לא פועל מי-יודע-מה ולפי הרבה ת'רדים זה הRAM בלי קשר לUNREAL2 האם כדאי? יש שתי אופציות 256RDRAM שבסוגריים כתוב (128X2) שעולה 570 ש"ח [!] ואחד אחר שהוא 256 ובסוגריים (32BIT) וזה עולה 490 ש"ח [!] WTF ההבדל ומה הקטע של השחיטה הזאת למה זכרון כל-כך יקר?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by tranquil,

שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by The_overclocker,

אני רוצה לקנות 256 זכרון SDRAM אבל מופיעים מושגים כמו DOUBLE SIDED שאין לי מושג מה הם או מה מבדיל אותם מאחרים. אני לא רוצה לעשות טעות, אז אני אודה על עזרתכם ! נ.ב שמעתי ב טק טיוי ש OEM זה בעצם Original Eqipment Manufacturer זה נכון ?, אז איך זה מתבטא פה בזכרון ?

• 10 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.