מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי קינגסטון 1 גיגה 667 5cl מקל יחיד חשבתי להוסיף עוד אחד בדיוק אותו דבר השאלה איזה שיפור בביצועים אני אקבל? משהו ששווה 200 שקל??
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום. רוצה לשדרג טיפה מחשב ממש ישן. הלוח שיש עליו זה זה כרגי יש עליו שני סטיקים של DDR2 כל אחד של 1GB. אני רוצה להוסיף עוד 2GB. בלוח כתוב שמקסימום זיכרון זה 4GB. זה אומר שאני חייב למצוא שטיקים של 1GB מקסימום או שאז פשוט לא היה קיים יותר גדול? אני יכול לשים 2 סטיקים של 2GB או אחד של 4? ומקסימום שלוח תומך זה 667. אם אני ישים DDR2 800 הוא פשוט יעבוד ב 667 אבל יעבוד, נכון? - - - תגובה אוחדה: - - - ואני רוצה לשים בלוח זה מעבד יותר חזק. משהו בסכנון E8400. הלוח יתמוך? בעיקרון כשיצרו אותו, עוד לא היה מעבדים כאלה.. תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן ברשותי שני זיכרונות כל אחד 4 gb. אני רוצה להוסיף עוד 8 gb למחשב. האם להוסיף סטיק אחד של 8 או עדיף שניים של 4? כמובן שהם יהיו אותה חברה ואותו הדגם. השאלה אם שניים 4 או אחד 8? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי מחשב לא מזמן אם 4gb ram עכשיו אני רוצה להגדיל את זה ל8gb ram יש לי crucial 4gb ddr3 1600 mhz אם אני ישים corsair 4gb ddr 1600 mhz זה משנה משהו או שמה יותר טוב crucial או corsair תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 וחצי שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ואם זה יעזור אני לא כל כך מבין בזה אבל מרפרוף קצר פה בפורום הבנתי שיש קצת חשיבות לכך שהזכרונות יהיו מאותו חברה, תזמונים וכל ז…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם מעבד Intel i3 2120 ולוח אם H61M-P20 (G3) MSI - כרגע יש לו סטיק אחד של Micron Rendition 4GB DDR3 -1333. בעקרון אני רוצה להרחיב את הזכרון כי לפעמים המחשב קצת איטי כשיש הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית או תוכנות שהן יותר כבדות. הבנתי שאם שמים שני סטיקים אז מומלץ שהם יהיו זהים, אבל אני לא חושב שאפשר לקנות את הדגם שיש לי עכשיו. בכל מקרה, אני לא חושב שאני צריך יותר מ8GB, אבל אני אשמח לקבל המלצות והצעות מה הכי כדאי לעשות. תודה רבה מראש, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי : הכרטיס מסך הוא שונה החלפתי לR9 270 TOXIC במקום הGTX 750 הזכרון שיש לי עכשיו https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14438 עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 8 GB RAM אני יכול להוסיף את הזיכרון הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FR_8 ? למרות שחוץ מחברה שונה והתיזמונים שונים זה יכול לעבוד עם הזיכרון שיש לי עכשיו ושיהיה לי 12 GB RAM ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נהייה איטי בזמן האחרון [ WIN 7 ] האם הוספת מודול של זיכרון זהה תעשה את העבודה? האם המחשב מסוגל לקבל מודול זיכרון נוסף ? רוב העבודה שלי היא שימוש בתוכנות גרפיות ( אוטוקאד, פוטושופ, סקטצ'אפ..) האם כרטיס מסך ישפר את הביצועים? אם כן, איזה מומלץ? (בלי להשתולל במחיר) להלן מפרט המחשב :[table] [tr][td]CPU Type [table][tr][td]DualCore Intel Pentium E5300, 2600 MHz (13 x 200) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Name [table][tr][td]Gigabyte GA-G31M-ES2C (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) [table][tr] [td] [table][tr][td] [table][tr][td] [table][tr][td]Motherboard Chipset [table][tr][td]Intel Bearla…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
זה המפרט מחשב שיש לי כרגע: מעבד: Intel core 2 quad QX9770 לוח אם: gigabyte X48-DS5 זיכרון: Corsair 2GBx2 יש לי עוד שני סלוטים פנויים לזיכרונות בלוח אם ויש לי עוד זיכרונות של חברת OCZ של 1GBX2. האם זה בסדר אם אני אוסיף עוד 2GB זיכרון של חברה אחרת לא מאותו דגם ממה שקיים או שזה רק יפגע בביצועי המחשב כי זה לא אותה מהירות זיכרון וכו'? האם זה יעשה את המחשב מהיר יותר? לפי מה שקראתי בנעוץ זה בסדר למרות שזה יפעל לפי המהירות של הזיכרון האיטי יותר. אז האם זה כדאי?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, פירקתי היום מחשב ישן שיש לי בבית, ומצאתי בפנים שני כרטיסי זיכרון פנימי מסוג Kingstone, 512MB, וכרטיס אחד DDR2 2GB. החלטתי להוסיף את הזיכרון למחשבים קיימים בבית, וכאן עולה השאלה: לי במחשב יש שני כרטיסים של 1GB כל אחד מסוג Kingstone, האם אפשר פשוט להוסיף את הכרטיס של ה 2GB ללוח אם? כמו כן אני רוצה להוסיף את שני הכרטיסים של ה 512MB לשני מחשבים נוספים שיש לי בבית, אחד לכל אחד. גם במקרה זה, פשוט להוסיף את הכרטיסים ללוח אם, סתם ככה? אין בעיה עם כך שמספר הכרטיסים יהיה אי זוגי? (פעם אמרו לי שבנוגע לזיכרון פנימי, צריך שהכרטיסים ילכו בזוגות..). תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום אנשים, כרגע יש ברשותי זיכרון של 1 ג'יגה מסוג ?(OCZ GOLD 800MHZ DUAL CHANNEL(2* 512 אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה של חברת KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL, כך שבסופו של דבר יש לי סה"כ 3 ג'יגה זיכרון. יש לציין גם שתיזמוני השעון של שני סוגי הזכרונות שונים. ocz - 5-5-5-12 וה- KINGSTON - 4-4-4-12 שאלתי היא האם ישנה אפשרות לשלב זיכרונות של שני יצרנים שונים. ד"א, לוח האם שלי: GIGABYTE 965P-DS4 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 512*2 ( גי'גה ) זיכרון של OCZ ddr2 800 dual רציתי לדעת אם אני יכול להשים חברה אחרת וכל השאר אותו דבר וזה יעבוד כמו שצריך, או שעדיף מאותה חברה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם לוח אם 845 ULTRA MSI וזיכרון 128 DDR שכתוב עליו 2100. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 256 מסוג 3200 שיש לי בבית. הטכנאי אמר לי שתהיה לי בעיה ואכן כשבאתי להוסיף את הסטיק המחשב לא עלה. שאלותי הן: 1. מה זה ה -2100 וה- 3200 - למה הכוונה ? 2. האם זיכרון מדגם מתקדם יותר לא אמור לדעת "לרדת" לרמה של המיושן יותר ? - עד כמה שהבנתי זה כך צריך להיות. תודה לכל מי שיוכל להסביר לי.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היום הוספתי עוד 512 זיכרון למחשב ויש לי ג'יגה זיכרון עכשיו שפועל בדואל איפה אני אראה את השיפור והאם זה היה שווה את זה ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע סטיק אחד של 256MB DDR והייתי רוצה להוסיף עוד 512MB DDR. אני לא מבין גדול בנושא ותהיתי אם תוכלו לומר לי איזה דגם בדיוק אני צריך לרכוש. אני חושב שכדאי לציין שניסיתי להכניס סטיק של 512MB DDR מהמחשב הקודם והמחשב לא עלה, אני מניח שהבעיה הייתי חוסר תאימות, לכן אני פונה אליכם לפני הרכישה. הנה מידע על הלוח אם (מתוכנה בשם EVEREST) : Motherboard Properties: Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock …
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 :2.66G לוח אם : GIGABYTE: GA-8VM800M-775 זכרון: DDR 512MB 400HZ לפי האתר של גיגבייט ניתן להרחיב זכרון עד 2GIGA האם כדאי ? האם זה ישפר את המהירת של המחשב ? האם ההחלפה היא פשוט לשים 2 זכרונות של 1GIGA מבלי צורך בהתקנה\תוכנה נוספת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
כל העסק של שדרוג הזכרון די מבלבל... היתי שמח אם תוכלו לענות על כמה שאלות בשבילי: האם אפשר לחבר 2 זכרונות שאחד הוא DDR 400 ו 256 והשני הוא דומה, רק 512 והוא CL2? ומה זה אומר ה CL? זה שונה מ DDR רגיל פיזית? יכול לעבוד איתו במקביל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש לי לוח P5GL-MX של אסוס עם 256*2 DDR400 + סטיק של 512. ברצוני להוסיף עוד סטיק של 512 מגה כדי שגם זה יעבוד לי בדואל צ'אנל עם הסטיק שיש לי כרגע. וגם להרחיב את הזיכרון במחשב. באילו שיפורים עיקריים אני ארגיש?
-
- 1 תגובה
- 427 צפיות
-
-
לאח שלי יש פנטיום 533 על לוח אם של אינטל VC820 יש לו סטיק אחד של 128 מגה PC800 RDRAM (בסלוט השני יש משהו שבחוברת של הלוח נקרא CRIMM, חצי מגודל הסטיק הרגיל, בלי צ'יפים). הוא מריץ על המחשב XP ונראה שהמערכת כל הזמן משתמשת בזכרון הוירטואלי (ההארדיסק רוב הזמן טוען, במיוחד במשחקים כשהוא מדי פעם מודיע על חוסר זיכרון וירטואלי... כן כן אפילו ג'נרלס עובד ). חשבתי להוסיף לו עוד זכרון, השאלות הן האם זה כדאי? כמה להוסיף 64/128? והאם זה לא יעשה בעיות, כי בכל מקום ראיתי שצריך לשים RDRAM בזוגות ולי יש רק סטיק אחד?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4, עם זיכרון DDR2 של 512MB. אני רוצה להוסיף למחשב עוד 512MB. איך אני יכול לדעת איזה זיכרון יתאים למחשב? יש זיכרון DDR 2 800MHZ, יש 1066MHZ...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בן כמה שנים טובות כרגע קיים בו 2X2GB אני רוצה לשדרג ל16GB הלוח האם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ מותקנים במשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג HD103SJ שני כרטיסי מסך של ATI RADEON 5750 המקסימום זכרון שיכול לקבל הוא 16GB ויש לו מקום ל4 סטיקים של זכרון כמה שאלות 1. אם הבנתי נכון אם הלוח אם יכול לקבל מקסימום של 16GB כל סטיק יכול להיות מקסימום 4GB, האם אכן זה כך? 2. הבנתי שיש מצב לעדכן BIOS של הלוח אם ואז יוכל לקבל עד 32GBהאם זה נכון? אם קיים עדכון כזה ללוח אם שלי? איפה מוצאים אותו? 3. בהנחה שיש לי בחירה בין 4X4GB לבין 2X8GB מה עדיף לי? מבחינת ביצועים, בכסף ההבדל שולי עד לא קיים. תודה, חזי
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב נייד מדגם Vostro 3450 של Dell עם 4GB זיכרון מסוג DDR3. במחשב יש 2 סלוטים של זיכרון. אני מעוניין להוסיף זיכרון. בדקתי מה הקיבולת המקסימלית ומצאתי ש-8GB זוהי הקיבולת המקסימלית. השאלה שלי היא האם הקיבולת המקסימלית היא עבור כל סלוט? או שעבור 2 הסלוטים ביחד? ז"א, האם ניתן לשים 2 סלוטים של 8GB או שאפשר רק עד 8GB בשני הסלוטים יחד? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-