מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בעזרה לקניית לוח \מעבד\זכרונות חדשים, אני לא כלכך בעניינים אז אם מישהו יכול לעזור לי בנושא אני אשמח. המחשב הוא לעבודה משרדית(אינטרנט מוזיקה אופיס וכו') פחות או יותר תודה מראש לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? איך אני מזהה? והאם אחד מהם יכול להתחבר לאחר ?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמעתי שאינטל הורידה את המחירים כדי לחסל את אי אם די .הנה למשל כפול ליבה של אינטל.המחיר שלו ירד לאדמה .השאלה אם כל ההנחות האם שווא היום לעזוב את האי אם די ולעבור לאינטל ?
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם היום יש בכלל תוכנות או מערכות הפעלה שמנצלות את ה 4 ליבות והעם ביום יום למשחקים הוא יותר טוב נגיד מ e8300???
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לוח אם לcore 2 E6300 עם כרטיס קול אם יציאת spdif coaxial מתכוון לעשות oc בינתייםחשבתי עלGA-965G-DS3 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1982 או לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לא ברור לי מה הבדל בינהם תודה
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן. בימים האחרונים אני מסתכל על המון מפרטים של לוחות אם ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין P67 ל- Z68. אשמח להסבר בנושא.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם מהסוג שבכותרת, מדגם Asus H81T. לוחות מהסוג הזה מגיעים עם חיבור DC 19V שאליו מחברים מטען כמו של מחשב נייד. בשום מקום אני לא מוצא רפרנס לאיזה הספק אני צריך (90/120/150 או אולי אפילו יותר). כמו כן אני לא יודע מה החיבור בדיוק, האם הוא כמו של מחשב נייד של אסוס? ואם כן של איזה מהדגמים? (יש חיבור קטנים יותר וגדולים יותר). אשמח אם מישהו יידע לתת לי הכוונה יותר מדוייקת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני מזמין AMD 2400 ?FAN ASUS A7N8X READON 9700 PRO GIGABYTE קודם כול אני מתלבט בחלקים האלו?? האם אני יכוללהשיג יותר טובים במחירם ?? או משהו יותר משתלם ויש לי בעיה גם בזכרונות , יצאו זכרונות NFORCE 2 מה ההבדל ביניהים לזיכרון CORSAIR רגיל ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 7 תגובות
- 538 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם GTX 670 במטרה שיריץ משחקים בשנים הקרובות, המחשב כולל 8 ג'יגה זיכרון ראם מדגם KINGSTON HyperX. כעת הועלתה מכירה ב eBay של אותו דגם זיכרון במחיר יחסית זול, האם רכישה כזאת למטרה עתידית שווה לדעתכם או האם מדובר בבזבוז כסף. המטרה לשחק משחקים ברזלוציה 1920x1080 בשנים הקרובות (3-4 שנים בהם לא אשדרג מחשב). לדעתי יגיע שלב בו משחקים ידרשו יותר מ8 ג'יגה זיכרון ובשלב הזה DDR3 יהיה יקר לשדרוג (אותו מצב שקורה כרגע עם DDR2), האם כדאי לרכוש עכשיו ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להביא את אחד החלקים מארה"ב(וגאס) וזקוק לייעוץ מה הכי יחסוך לי להזמין משם(לוח,מעבד או זיכרון)
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הברטונים 2500 כשאומרים שהם נעולים למה מתכוונים? שהמכפלה נעולה או שרק הבאס? במילים אחרות האם אני יכול לעשות אוברקלוקינג למעבד על ידי באס (עם זיכרון ולוח מתאים כמובן)?
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה לדעת אם טכנולגיית 64 ביט של מעבדי אינטל נתמכת בכל לוח אם...כי אמרו לי שזה לא תלוי בלוח אלא במעבד עצמו...או שצריך להיות כתוב "64 bit ready"?? ואם כל לוח תומך ב 64 ביט אז מה זה אומר שכתוב במפרט של לוח אם "64 bit ready"?? בתודה עידו
-
שלום כולם, יש לי מערכת כזו (בת שנה אולי יותר) M2N-E asus AMD 5600+ 8800 GTS 640MB OC2 ו - 2GB 667mhz ddr2 ------------------------- אני מאמין שזה מגביל אותי משמעותית.. יש לי ויסטה כמובן... כמה קריטי יהיה השדרוג ל 4GB? האם זה יורגש?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ומה בדיוק להתקין חוץ מה-NFORCE 3 ? (כרטיס קול יש לי לא OB) http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=607&kind=1 ועוד משהו זה איזה תוכנה למדידית טמפ' עדיף לי להוריד או שיש לי משהו שבא עם הלוח?
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כאילו לא איפה יש מפעלים, אלא איפה זה התחיל, תוצרת איזו מדינה המעבדים, איפה חברת האם יושבת???? - אני מקווה שהבנתם אותי :-\ נ.ב - אני מתכוון לכך שנגיד המכונית פולקסוואגן היא גרמניה אך מיוצרת גם בברזיל ופורטוגל וכו' וכו'
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כרגע 1x1024mb/667/cl5 קיבלתי במתנה 2x512mb/667/cl5 אם אחבר את 512 על סלוטים 1+3 ואת הגיגה על 2 או 4,הדואל יעבוד עם 2x512 ? מעבד e-6300 לוח asrock xfire esata תודה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקיי לפני בערך כחודש קניתי A-DATA 512 RAM VT , עכשיו אמרו לי להוציא את הסטיק של ה 256 כי אם אני ישים שתי זכרונות מחברות שונות אז המהירות תרד,האם כדאי לשים את הסטיק של ה - 256 ? תודה
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
4X1GB = 2X2GB מבחינת ביצועים והכל? תודה
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון ל I5 ,קונה מערכת בIQPC. שאלתי אותם לפני שבוע אבל לא ענו לי. הבעיה שהזיכרונות המתאימים אצלם יקרים באופן מזוויע ואני חייב משהו זול יותר... אולי יש משהו בKSP או אייבורי? או משהו באשדוד. חשבתי לקחת את G.Skill 4GB Kit DDR3 PC3-10600 1333MHZ 7-7-7-18 F3-10600CL7D-4GBPI מ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2504&products_id=24663&PHPSESSID=c2b8cbdb7d37b8a4838ba30df2b61b9d ב400 אבל לא יכול לחכות 3+ שבועות וכו'
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
למה אין יותר מעבדים בסלוט 1? פעם אמרו לי עלויות וכל מיני דברים אבל לא קיבלתי תשובה סופית סתם מסקרן אותי כי יש לי אחד כזה של פנטיום 3 500MHZ ורציתי לדעת למה לא מייצרים מעבדים בשיטה הזאת
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-