עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HaVoC_850,

יש מידע חדש מה עם SATA3? לאיזה לוח חדש יש תמיכה ב-USB3? מה עם PCI 3? תודה למי שיודע משהו

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  2. אינטל מאשרת כי דור המעבדים החדש שלה תומך בזכרונות בנפח כולל כפול מבעבר - בדיוק בזמן להכרזה על דגמים ראשונים שיוכלו לאפשר זאת הלכה למעשה לכתבה

3. Started by yamedi,

שלום, רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950, כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD), כרטיס TV וסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גם כרטיס פיזיקלי, כרטיס רשת לא ONBOARD השאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל ! תודה

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by abaganuv,

שלום יש לי לוח אם INTEL BUFFALO CREEK 33BUC 1333MHZ עד איזה מהירות של זיכרון אני יכול להוסיף? אני לא מבין בזה כל כך האם 1333MHZ זה המהירות הכי גבוהה של זיכרון שאני יכול להוסיף

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני ממש הסתבכתי בבחירה של זכרונות ובין החברות PATRIOT GSKILL CORSAIR IMUSH? אנא אם יש למישהוא קיט מענין במחיר עד 600 אשמח לכל עזרה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by the_big,

לכבוד פסח הבטחתי לפנק את עצמי בשדרוג רצחני למחשב שלי מעין בדיקת חמץ למחשב .... תמליצו לי בבקשה א: מעבד 1500ש"ח ב: לוח 1000 ש"ח ג:כרטיס מסך 1200 ש"ח ולשאלה שלא נותנת לי לישון בלילה האם AMD עדיפים על INTEL בכלל ובתקציב שלי בפרט. תודה פסח כשר ושמח לכל בית ישראל

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  7. מחפש המלצות ללוח אם עם כרטיס מסך O.B סביר , שיתאים למעבד מסוג INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX עד 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אם אני מעלה את הV של המעבד הרבה מאוד, הוא עלול להשרף? תודה!

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by reyrey_200,

שלום, בפורום מפרטי מחשב הציעו לי להרכיב במפרט מעבד E7200 מהגרסה החדשה. אבל לדאבוני המעבד אינו נמצא בסקאי ולא בTMS.ממה שהבנתי המעבד עולה כיום 650 ש"ח. היכן ניתן למצוא אותו ? והאם הוא יותר טוב מהE6550 ? בתודה,ניב

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  10. להלן הדרוג עלפי לוחות האם שאמורים לצאת מפסי הייצור של היצרניו השונות ב 2005: ASUS תייצר 50 מליון לוחות אם, Foxconn תייצר 40 מליון לוחות אם, Elitegroup Computer Systems - ECS תייצר 20 מליון לוחות אם, Gigabyte תייצר 16 מליון לוחות אם, MSI - Micro-Star International תייצר 15.5-16 מליון לוחות אם. המספרים האלה כוללים את הלוחות שהיצרניות מייצרות עבור לקוחות OEM. חברת Foxconn מיתכוונת להגביר פי 60 את המכירות שלה לשוק הפרטי. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050526A1003.html

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by moshepsh,

שלום לכולם אני רוצה לקנות סה"כ 8gb זיכרון השאלה היא 1.האם לקנות זוג אחד של 2x4 או 2 זוגות של 2x2 האם 2 זוגות משפר את מהירות התגובה? 2.האם אפשר לשים זוג אחד של 2X2 וזוג שני של 2x1 שזה סה"כ 6 gb .? תודה למשיבים ושנה טובה

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by pazer005,

במחשב שאני מתכנן לקנות אני מתכוון לשים 4 וננים של 250b ש-3 מהם יעבוד ביחד ועוד אחד לקבצי מערכת. הומלץ לי בהתחלה, בלי קשר לקחת את P5B כי הוא OC טוב. אבל לאחר הכתבההיום באתר, קצת לא הבנתי אם אני יכול. הכוונה היא ל-P5B Deluxe. ואם לא, איזה לוח אחר הייתם ממליצים לי עליו בטווח המחירים שלו.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  13. אני מחפש את הדגם הספיציפי הזה.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by idan007,

אני לא יודע מה עדיף לקנות: 1)http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=781 2)http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 יש לי שני סטיקים של 512 ואני רוצה לקנות עוד שתי סטיקים של 1GB מאותו סוג כדי שיעבדו ביחד בדואל, אני רק לא יודע איזה חברה עדיפה תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, פתחתי את הדיון הנ"ל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424036.0 בפורום מפרטים אך עם הזמן אני מבין שאני יותר בפער מקצועי אשר בדילמה תקציבית. התוכן מפורט בדיון שם. השאלות המקצועיות העיקריות והנוספות שלי הן: האם יש הבדל מהותי בין המעבדים (E6300 וE5300) והלוחות (מבוסס G41 וP3 אקספרס) ? כמו כן, אודה אם מישהו יוכל לעשות לי מעט סדר בין CORE 2 DUA ל DUAL CORE. נדמה שאת המספר 6300 יש ב2 הסדרות ובחנויות יש בלבול בנתוני שלהם האם יש עוד צפי שדרוגים עם צ'יפסטים אלו? האם זכרונות DDR2 800 רלוונטיים עוד לעתיד או שהופכים תוך כמה חודשים למוצר לאספנים? אודה לעזרתכם בשאלות אלו ואלו שעלו בדיון קודם

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by bermangroup,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס מעבד I5 ורציתי המלצה על לוח אם מתאים לא מבין יותר מדי בפרטים הקטנים אבל בגדול חשוב לי שיהיו כמה שיותר כניסות USB, תמיכה בUSB3 עדיף אבל לא חובה,ותמיכה בDDR3 . טווח התקציב שלי נע בין 500-800 סדר גודל. ודבר אחרון איזה חברה עדיפה מבחינת אמינות ואיכות מוצר לוחות של אסוס או של גיגבייט. תודה

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by INON,

בזמן שהאתחול של המחשב עולה רשום לי 256 זיכרות NVRAM מה זה הזיכרון הזה????

• 7 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. לידיד שלי לוח אם של ג'יגה בייט דגם GA-7ZXE Rev 2.1 אבל אין לו מעבד, השאלה היא איזה מעבד מתאים לו? תודה

19. התקציב שלי מאפשר לי לבחור את אחת הלוחות האלו : GIGABYTE GA-H81M-D2V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5131#sp ASUS H81M-PLUS http://www.asus.com/Motherboards/H81MPLUS/specifications/ על אחד מהם אני יתקין מעבד I5. חוץ מיציאת HDMI שיש ב ASUS, מה ההבדל ביניהם ? מה מומלץ יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אז ככה אני צריך לעשות VMOD למעבד ככה שינתן 1.5V... קראתי את זה: http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/130/2 בעיון רב..והבנתי הכל איך לעשות...רק אני לא מצליח לאתר את המקום הזה על הלוח עוד שאלה...עם מה אני עושה את המוד??..איזה חומר מקשר את הVID4??

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  21. 1066MHZ CL5 הוא יותר גדול אבל הcl שלו יותר מי 800MHZ CL4 וזה יותר קטן ה cl שלו פחות בקיצור מי משתהים יותר טוב? ויותר מהיר?

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

יש מעבד כזה עם 1 מגה קאש?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  23. שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  24. חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …

• 7 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.