מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול שאלתי אם כדי לקנות זכרון ואמרו לי שכדי לי לקנות ?512MB TwinMOS? ויש בחנות במלאי היום אותו דבר רק מהחברות: ?512MB Aeneon? ?512MB Starex? ?512MB Spectek? זה משנה מאיזה חברה?! ישנה חברה עדיפה מבין אלו או ש- TwinMOS עדיפה וכדאי לי לחכות?! או שזה לא משנה בכלל המחיר זהה כולם ב300 ש"ח באחריות לשנה
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלוםם אני צריך לוח שיתמוך לי SLI המעבד שברשותי E6600.. התקציב הוא עד 1000 לא עושה OC...
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי אני יודע שזה כנראה נשאל מיליון פעם אבל מזה אין לי כוח לחפור את הפורום בשביל תשובה מסכנה, מצטער. אני צריך לוח לOC ל775 עם PCI-E מחיר סביר לא בעננים.. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? הלוח הזה טוב ? אמרו לי שהוא זבל מה אתם אומרים שווה?
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם Asus P5P43TD Pro והזמנתי זכרונות חדשים 2X2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel. לאחר הקנייה ראיתי שבמפרט כתוב שהוא מתאים לצ'יפסט Intel P55. שאלותיי: 1. האם אני צריך להחליףאת הזיכרונות, מפני שזה לא יעבוד על הלוח שלי? 2. איך יכול להיות שהתזמונים של ה-G.Skill טובים יותר (7-7-..) מרוב הזיכרונות להם תזמונים פחות טובים (9-9-..), אך הם עולים אותו דבר? תודה,
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, האמת שהנושא קצת חוצה פורומים... יש לחבר שלי 2 לוחות אם, אחד MSI MS-7222 והשני MSI MS-7173 אני רוצה לחבר לאחד מלוחות האם כרטיס מסך עם יציאת DVI, עכשיו לפי מה שראיתי באינטרנט לאחד (7173) יש סלוט PCI-E ולשני יש PCI-E2... האם אני יכול להתקין על הלוח אם עם הסלוט PCI-E כל כרטיס PCI-E גם אם הוא 2? (אני מאמין שלא אבל רק רוצה תשובה סופית) במידה ולא איפה אני יכול למצוא כרטיס מתאים? בנוסף מה ההבדל בין PCI-E X16 לבין PCI-E X1? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי לוח אם ישן שהדגם שלו זה ASUS P4T עם צ'יפסט INTEL I850 וסוקט 423(לא זוכר את הדגם המדויק של הלוח) שיש לו חיבורי USB אני מניח ש1.1, השאלה זה אם אני אחבר כרטיס הרחבה של USB2, אז מה שאני אחבר לכרטיס יעבוד ב400MBs? ועוד שאלה: נגיד ואני מוריד במהירות של 1.250MBs(מגה בייט) ואני מחבר לUSB1.1 הארד דיסק חיצוני, ומוריד אליו הכל. אז תיהיה הגבלה? יהיה צוואר בקבוק? אריאל
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz + Zalman 9500 Cooling for CPU | Corsair DDR2 800Mhz 4-4-4-12 XMS 4X 1GB | sapphire ATI Radeon HD4870 DDR5 512Mb QP Black| Gigabyte GA-P35-S3G Socket 775 | Thermaltake 600Watt עכשיו יש לי עוד כרטיס מסך של אותה חברה ואותו סוג עם אותה כמות זיכרון בידיוק : Sapphire HD4870 512M רק גרסה רגילה בלי קירור משופר וכל זה... מה שאני רוצה לעשות זה CF... בישביל זה אני צריך לוח אם שתומך בCF... אני צריך המלצות ממכם על לוחות אם בתקציבים כמה שיותר משתלמים ונוחים... והאם הביצועים באמת ישתפרו והאם הספק יסחוב... שימו לב לשאר המפרט גם.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 2GB זיכרון(2X1) מסוג שמצורף בתמונה למטה ואני מעוניין לשדרג בעוד 2-4 GB כיצד עליי לקנות ומה עלי לקחת בחשבון? מה לגבי תזמונים וסוג תושבת? חברת הזיכרון? האם לשדרג בDUAL או סטיק אחד מספיק? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש! הכל עובד כשורה בינתיים ואני מאוד מרוצה! הייתי רוצה לשאול האם הדברים האלו תקינים: 1) משום מה ה- Turboboost לא עבד, התקנתי את הכלי של אינטל שאמר לי שזה בכלל לא פעיל. אז נכנסתי לביוס וראיתי שהאופציה בכלל על Disabled. מאז שהפעלתי אני רואה את המעבד קופץ ל-3.2 GHZ כשצריך והכל סבבה. לא ממש שאלה אבל מה הקטע שזה יהיה כבוי כברירת מחדל? זו אחת מהסיבות שהלכתי על i5 2) הרצתי Prime95 ותוך כמה דקות החום של המעבד קפץ לסביבות ה-60 והמאורר התחיל להסתובב הרבה יותר מהר (ממש היה אפשר לשמוע איך הוא מאיץ ואחרכך מאט כשכיביתי את הprime). האם זה נורמלי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני משתמש חדש ולא מצאתי בארכיון הפורומים שלכם תשובה לשאלות שלי. קודם כל שלום לכולם קראתי הרבה בפורומים שלכם ובעקבות התרשמותי החלטתי שאני בשל לבחור במחשב חדש AMD . אני צריך מחשב סטנדרטי לגמרי- קצת משחקים , קצת אינטרנט , קצת סרטים . הבעיה היא שבכל חנות שאני הולך אליה אומרים לי : "מ קרה לך ??? amd ?? אל תתעסק !!! " "הבעיה שהמעבד מתחמם - ואין שום בקרה שתמנע ממנו להישרף " " המחשב יעבוד יותר מעשר שעות - בטוח נשרף המעבד " "ה- Bus של ה-AMD יותר צר " ואני אומר : "אבל קראתי ב-HWzone שאין שום בעיה לעבוד עם AMD והוא תומך בהכל ויש פונקציות שעובדות אפילו יותר טוב מאינטל" "בחיים לא יכול להיות" בקיצור - אני קצת מפחד מהקטע של ההתחממות - קראתי גם כל מיני דברים על משחות קירור ?! ומשהו …
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך לוח פנטיום 3 (370 Pin ) .... יש הצעות? תודה מראש? ד"א - חבר שלי סיפר לי שיש לוחות ל-P3 שתומכים ב- DDR , זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
לאחר שהלך לי ה- 2.8C היקר שלי :'( אני כנראה קונה מעבד חדש וכידוע לכם מאד קשה למצוא כרגע 2.8C בארץ. מצאתי בינתיים רק ב- LogicPC, ובהנחה שבאמת יש כרגע כאלה אצלהם, יוצא לי שלקנות את ה- 2.8C עולה 1,140 ובחנות מסוימת (דילר כזה) אני יכול לקנות 3.0E ב- 199$ שזה כ- 1070 ש"ח (אם 1$ = 4.6NIS). והאמת תמיד לא היה לי מזל לכל מה שנוגע להתחממות מעבדים (ובעקיפין זה מה שהביא להליכתו של המעבד היקר שלי לעולמו), ואני האמת די מפחד ממה שיקרה עם פרסקוט במהירות 3 גיגה הרץ, ואני בשום פנים ואופן לא הולך להשקיע בקירור נוסף. יש לי רק משחה טרמית סבירה (Coolermaster HTK-001) שאשים בין המעבד לגוף קירור הסטנדרטי של אינטל שיבוא איתו. אני באמת צריך לפחד? :-[ מה כדאי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
איך משפיעים עלי, המשתמש הבייתי, הבדלי זמן הגישה של הזכרונות?? הרי ההפרשים כ"כ קטנים משום שזמן הגישה נמדד בנאנו שניות! איך אני אראה את ההבדל לדוגמא בין זיכרון בעל זמן גישה של 2.8 NS לבין 2.2 NS? נ.ב אני מדבר בעיקר על הזכרונות שמשמשים כרטיסי מסך, אך גם זיכרונות רגילים.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אוקיי אז לפי כל הנתונים יש לי מעבד 1.6 A ! כי על הלוח אם שלי כתוב SOCKET 478 אבל ! סנדרה במראה משהו שונה וזה כל הזמן מציק לי! :-\
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם , זה שכבר ימים ואפילו שבועות אני מחפש תשובה לשאלתי ועדיין אף אחד לא יכות לענות לי עליה. מה מבין השניים עדיף, הAsus P5KC או הGigabyte GA-P35C-DS3R? האסוס עולה 964 ש"ח והג'יגהבייט עולה 854.40 ש"ח. אז מה עדיף?! והאם האסוס באמת שווה את ה100+ ש"ח האלה?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ממליץ לעדכן, יש תמיכה במעבדי אינטל מסדרת E החדשים בטכנולוגיית 45 ננומטר. לפני העדכון, כיילו את הBIOS להגדרות ברירת המחדל, הורידו את התוכנה @BIOS מאתר GIGABYTE , התקינו את התוכנה. סגרו אל כל היישומים הפתוחים ברקע במחשב (זה כולל אנטיוירוס, תוכנות מסרים, חלונות אינטרנט וכו') פתחו את התוכנה @BIOS . לפני העדכון, שמרו את קובץ הBIOS הנוכחי שלכם (Save Currect Bios) - למקרה שתרצו לחזור אחורה. כדי להתחיל את העדכון, בחרו ב Update BIOS From File. נווטו אל קובץ הBIOS שהורדתם (הורדה למטה) ולחצו OK. אל תגעו בכלום במשך העדכון ותקוו שהכל יעבור בהצלחה. כנראה שתוכנת הRECOVERY המובנת תציל את הלוח במקרה שהעדכון נכשל. (אבל לא לסמוך עליה יותר מדי) הורדות: - קובץ הBIOS (גרסת F8) של GA-P35-DS3L…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם הלחפתי לוח + מעבד ...עכשיו הזיכרונות xms2 6400c4 4-4-4-12 איזה מתח הם עובדים מה לתת להם בביוס כי ניראה לי הם עושים בעיות שאני מעתיק קבצים כל המחשב שלי נהיה איטי (עד כדי שיתוק מוחלט כמעט ולא ניתן לבצע פעולות)ויש לי מערכת חזקה מאוד מאוד ניראה לי שהזיכרונות מאטים את המחשב שלי זה המפרט Q6600 4GB xms2 6400c4 4-4-4-12 קורסאייר לוח DFI LANPARTY UT P35-T2R 2X HD2900 CF XFI FATALITY AGEIA PHYSX CARD ספק כוח 1200WAT TT וינדוס ויסטה אולטימיט 32 ביט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-