מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
מהו? תציעו 3 ותנו קישורים או תאמרו איפה יש.. תודה רבה יונתן
-
- 17 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי את המעבד Intel® Core i7-3770K. הבנתי שגרסת Windows Home Premium תומכת רק במעבד אחד, לעומת ה-Ultimate. ריבוי ליבות וריבוי מעבדים זה אותו דבר? איזו גרסה של Windows מתאימה למעבד הזה? Home Premium מספיקה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הנידרשות וכו ,האם מישהו יודע איזה סוג של בדיקות עושים שם ,כלומר האם מדובר בבדיקות בעזרת תוכנות בלבד או עם מכשירים חיצוניים ? והאם יש באפשרותי לבצע לבד בבית את אותם הבדיקות ?
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא עדכון קושחה ללוח Intel Garibaldi D850GB ומלעבד Intel Pentium 4 1400MHz (14X100 וגם לביוס של אותו לוח. תודה !
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה שקורה הוא כזה יש לי לוח P965-S3 של גיגהבייט אבל REV 1 וזיכרונות 667 גנריים לא משהו מיוחד השאלה היא בעקבות הביקורות על E4300 האם כדאי לי לקנות אותו או מעבד E6420-E6320? מבחינת קירור אני מניח שאני אשים קירור סטנדרטי ולא משהו מיוחד אבל הבנתי שאפשר להגיע למהירות טובה גם ככה עם ה E4300 ושאלה נוספת שאומרים שהעלו E4300 ל 3Ghz זה אומר שכל Core הוא על 3 גיגה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה שהלך לי הלוח אם (יש לי מעבד AMD 3800X2) ואני צריך לוח אם חדש.. יש רעיונות איפה למצוא????????????????????????????? תודה
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ftp://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/socka/kt333/a7v333/av33311.zip תהנו
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תקשיבו חבר'ה . אני מתכנן לעשות OC משמעותי . ואני זקוק ללוח אם שיחזיק לי תOC על גבוהה מאוד . אני מעוניין לעשות OC ל Q9550 ולהגיע איתו ל4.00GHZ + - . הצעות ? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי איטי מאוד בחודשים האחרונים ואני לא הבנתי למה יצא לי לברר וכנראה שמצאתי את שורש הבעייה - הזיכרון במחשב יש לי מערכת ווינדוס 7 עם מעבד אינטל Core i5 ויש לי זיכרון של 4GB אבל כשבדקתי עכשיו בMy Computer זה ציין את הדבר הבא: Installed memory (RAM): 4.00GB (2.00GB usable) בדקתי בPerfomance ובאמת יש לי הגבלה של 2GB זיכרון, למה? בציון של ווינדוס 7 המערכת שלי מקבלת 7+ אבל הזיכרון קיבל 5.5 ומשהו פה לא מסתדר לי האם הזיכרון שלי פגום??? אני אשמח מאוד לתגובות שיעזרו!
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
עלמה הוא משפיע? הוא משפיע על משחקים? ומה ההבדל בין הלוחות הוזלים יחסית ליקרים יחסית?נגיד ב- asus אבל לוחות באותה טכנולוגיה של היום שמתאימה למעעבדים החדשים.... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, למישהו במקרה אולי יש בנצ'ים שלהם? כי אני מוצא רק כנגד ל xeon.. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול משהו איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי ווינדוס ויסטה התוצאות של המעבד שלי 6300 נופלים לפי התוכנה sisoft sandra כאשר היה לי אקס פי המעבד קיבל 17500 ואילו עכשיו לפי אותה תוכנה הוא מקבל 13600 יכול להיות שזה משהו שקשור למערכת הפעלה התומכת ב64 ביט? לא הייתי בטוח כלכך היכן לכתוב את זה אז סליחה מראש למהנלים מחכה לתשובות ושיהיה לכם יום טוב
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אוקיי אנשים, משהו מוזר בטירוף הולך עם המחשב שלי. המחשב שלי בן זונה.. מריץ משחקים סבבה לגמרי... קיצר אמרתי בוא נתקין 3DMARK06 נראה מה הוא שווה.. עשיתי את 3 הבדיקות הראשונות, בהכל היה סבבה , חוץ מ-2 מבחני ה-CPU - בהם יצא לי 0 עד 2 FTP מקסימום !!! איך לעזאזל 1?! יש לי QUAD CORE !!! במבחן בסה"כ קיבלתי 11365, אבל מטריד אותי המבחן CPU... מה נסגר ?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
התחדשתי בכונן (SSD (CRUCIAL M4, אך לצערי ללוח שיש לי כרגע אין תמיכה במצב AHCI וכתוצאה מכך אני לא מקבל את מיטב הביצועים מהכונן. אני רוצה לקנות לוח חדש, ואמרתי על הדרך נשדרג את המעבד. זה המפרט שיש לי כרגע: ------------------------------------------------- מעבד - DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200 לוח אם/צ'יפסט - Abit I-45CV Intel Lakeport-G i945GC כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB זכרון (יש לי 2 סטיקים כאלה) - Muskin 996580X2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ספק כח - Thermaltake TR2-420W ----------------------------------------------- (הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים ותיכנות) התקציב - להשת…
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי חברים... מקווה שזהו הפורום הנכון. אני צריך עזרה בהתאמת לוח אם למעבד הנ"ל למטרת OC בינוני עתידי,אני מאמין עד תדר של 4.5 גג. איני חושב שאזדקק לSLI/Crossfire ,ככה שזוהי תכונה שאפשר לוותר עליה,אני כן צריך יציאות USB למארז מקדימה. עדיפות לחברות ג'יגה בייט או ASROCK...אבל לא חובה. אנא עזרו...תודה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אני עושה בדיקה במשך זמן של שנה בערך והגעתי למסקנה שמערכת מבוססת DDR ללא OC נותנת ביצועים שולחן עבודה הרבה יותר איכותי מ DDR2 זה נשמע לא הגיוני נכון ? DDR2-800 מול DDR400 ? אבל זאת עובדה . אני אישית לא יודע איך להסביר את זה ... ממש מטורף הקטע . אבל כל מערכת עם DDR עבדה בביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס , מוזיקה ... הרבה יותר טוב ויציב . זאת בדיקה שביצעתי במשך שנה : DDR533 , DDR667 , DDR800 ... , DDR400 על הנייר DDR2 קריר יותר ומהיר יותר אבל בפועל ללא OC המערכת עם ה DDR הייתה יציבה ואיכותית יותר . דרך אגב יש לי חבר שעובד בחברת IBM שלא האמין לי וצחק והוא במשך כמה חודשים עשה איתי את הבדיקה וראה שאני צודק המחשב היותר יציב ונוח לעבודה היה עם ה DDR !!! תבדקו גם אתם קחו מערכת…
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום יש לי ארבעה חיבורי סאטא במחשב, ואני זקוק לאחד נוסף. ראיתי שמוכרים כבלים מפצלים לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/15-Pin-SATA-Male-To-2-SATA-Splitter-Female-Power-Cable-/170852533241?pt=UK_Computing_Drive_Cables_Adapters&hash=item27c79ac3f9 האם זה יפתור לי את הבעיה? האם ניתן להרכיב שני דיסקים קשיחים על זה? האם זה יאט את המהירות משמעותית? האם אפשרי להתקין מפצל דומה גם לחלק החשמל של הסאטא? תודה!
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בעליו הגאה של מחשב ישן נושן מארץ רחוקה amd athlon xp 1700 gigabyte ga-7va וחסר לי זכרון יש לי רק 256 דבר שגורם למחשב עם כול התוכנות המתקדמות וכול המשחקים החדשים לעבוד לאט דבר שמרגיז אותי מאוד. עכשיו ראיתי שאין יותר להשיג זכרונות 266 מהסוג שיש לי ולכן שאלתי היא כזו האם זכרונוות 400 יעבדו עם הלוח אם מאחר שאני לא ממש מומחה בדברים האלו ולא לוקח סיכונים ביחוד עכשיו כשאני בצבא והכסף זה מצרך נדיר 700 שקל לא מספיק למחייה אז שאלתי היא כזו האם קיים איזה שהוא משהו עם נסיון בשימוש בזיכרון הזה או שעדיף לקנות שני זכרונות של 256 כול אחד מסוג 2700 אני מתלבט וזקוק לעזרתכם לפי האתר הזה הלוח תומך בזכרון 266\333 http://www.offtek.co.uk/product.php?off=49a00b512b087dd3e09f50e9f…
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=99298 בלינק הנ"ל יש כמה מודים שאפשר לבצע בלוח אם הזה (תמיכה בקונרו, אופציות אוברקלוק וכו,,) אותי מעניין אם מישהו עשה את המוד של אופציות האוברקלוק ללוח שלו ואיך הוא עשה את זה בדיוק כי אני מפחד להשמיד את הלוח שלי תודה רבה!!
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה תודה רבה לכולכם
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בשעה טובה באמת קניתי את Q6600 האכזרי ביחד עם לוח P5K של אסוס וזכרונות 2 ג'יגה (שדרוג חלקים),משום מה באמת לא ראיתי שינוי מסיבי בביצועים שלו על XP לעומת ה P4 HT שהיה לי,וזה עוד לאחר פירמוט,מוזר נכון... שיחקתי בדמו של COD4 והוא צלע על הגדרות גבוהות (מה שממש לא הגיוני) ולמען הדיוק יש לי GEFORCE 6600... בסוף התקנתי את ויסטה Home Premium והמחשב עף!! כולל המשחק השאלה היא איפה ההגיון שמערכת יותר כבדה מXP היא למעשה יותר מהירה עם Q6600??? ועוד שאלה קטנטונת אני אוכל להריץ את קריסיס על הכרטיס מסך שיש לי? (או על 7300 se שיש לי בצד)
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות האלו http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE800URB2GK~15~0.htm כמו שאתם רואים התזמונים המוצהרים הם 4-4-3-15 ואכן פתחתי את המארז בדקתי את הזכרונות ואכן זה מה שרשום על המדבקה אולם בדקתי בשני תוכנות cpuz & everest וזה מה שקיבלתי [] איך אתם מסבירים את התזמונים האלו ? האם הזכרונות שקיבלתי דפוקים (יכול להיות ששמו מדבקה לא נכונה ?) ...
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שוטטתי בדברים החדשים שהחנות הזו קיבלה (עוד לא ברור לי אם מותר להזכיר שמות או לא) ונתקלתי בזכרונות הללו שעל פניהם נראים כמציאה לא נורמלית: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10221 מה דעתכם? טעות במחיר שתתוקן במהרה או סוף סוף 2 ג'יגה במחיר שווה?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-