עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.engadget.com/2011/01/03/intels-2nd-generation-core-processor-family-announced-includes/

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  2. Started by ofer_mat,

אך אני יודע אם יש לי PAT ?

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  3. אם אכן יש הבדל ביניהם איך הQ6700 ביחס לQ9300. אם אין הבדל ביניהם איך הם ביחס לQ9300?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by eliasfen1,

אני מניח שזה אתר מכירות מחשבים למישהו יכול לתת לי כתובת האתר

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני ניצב מול דילמה כזאת לקנות I5 עם לוח חדש וזיכרונות חדשים שכל הסיפור זה איזה 1500 שקל + - או פשוט לקנות PHENOM X4 955 באיזה 900 שקל שכבר יש לי לוח שתומך במעבד וגם קניתי זיכרונות מעולים לפני חודשיםם 2X2GB Kingston HyperX וחבל לי עליהם שהם כמעט ולא היו בשימוש ואני נוטה לכיוון ה955 גם כי זה משתלם וגם כי ראיתי המון ביקורות והשוואות בין שתי המעבדים וברוב ה955 מנצח במבחני המשחקים שזה השימוש העיקרי שלי במחשב. וגם מה שהכי מרתיעה אותי בI5 זה הלוחות שהתושבת שלהם לא טובה ועושים בעיות בOC ואני לא מסוגל לחיות בלי OC כי אפילו אם לא צריך אני עושה סתם בשביל הכיף. מה אתם אומרים?

6. כמובטח, אינטל משיקה היום רשמית את מעבדי Core-X של סדרת 10000 הידועה 10th Gen Core-X. סדרה זאת מביאה בעיקר הנחה גדולה למעוניינים באקסטרים לכתבה

7. Started by vladk,

איזה מפרט יותר עדיף: AMD ATHLON XP 2000+ EPOX 8K5A2+ Kingstone 512MB DDR333 מחיר = 2200 או Gigabyte 7VAX VIA KT400 AMD XP 2000 MUSHKIN DDR 256MB 3200 מחיר = 1900 ( והאם הגיגהבייט תומך ב AGP 2.0 ? (כוונה לכרטיסי TNT2 ישנים) ) תודה :-) נ.ב. אם נזניח את ההבדל הכמותי של הזיכרון. נניח שלשניהם יש 256MB והמחירים דומים.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  8. Started by Guy950,

הביאו לי במתנה 2GBx2 800Mhz DDR2 של Kingston והוספתי אותם לזיכרונות הקיימים במחשב ככה שבסך הכל יש עכשיו במחשב 8GB. אחרי שהוספתי את הזיכרונות שמתי לב שלפתע נעלמו לי 4GB מהמחיצה של הווינדוס בהארדיסק וכדי לבדוק שזה לא זה, הוצאתי את הזיכרונות והנה הזיכרון חזר למחיצה. איך זה הגיוני ולמה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  9. דור ה-NUC החדש מוצג רשמית, עם עיצוב מוכר ומבחר חיבורים חיצוניים מתקדם יותר לכתבה

10. Started by roeiw,

יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by omery000,

אני מתכנן לבנות מחשב גיימיג High End והחלטתי ללכת על מחשב שולחני קטן במיוחד (Mini-ITX) מצאתי את המארז הזה: Lian Li PC-Q18 והלוח אם היחיד שהצלחתי למצוא הוא של אסוס ונורא יקר (1100 ש"ח) Asus P8Z77-I (קישור) רציתי לדעת אם יש עוד לוחות בארץ דומים לזה או עדיף לי בכלל לקנות אחד מאיביי?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  12. Started by man-of-God,

שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם : p55a-ud3 הגעתי אתמול לחנות במטרה לקנות http://ksp.co.il/?uin=13540 בסוף יצאתי עם http://ksp.co.il/?uin=13485 השאלה היא האם עשיתי החלטה נכונה או שהיה עדיף לי להישאר עם הבחירה הראשונה ? האם הזכרונות הללו מתאימים בכלל ללוח שברשותי ? הזכרונות עדיין לא נפתחו ועתידים להיפתח מחר בערב (עם קבלת מארז חדש )

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  13. Started by DexoSez,

שלום... יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz + Zalman 9500 Cooling for CPU | Corsair DDR2 800Mhz 4-4-4-12 XMS 4X 1GB | sapphire ATI Radeon HD4870 DDR5 512Mb QP Black| Gigabyte GA-P35-S3G Socket 775 | Thermaltake 600Watt עכשיו יש לי עוד כרטיס מסך של אותה חברה ואותו סוג עם אותה כמות זיכרון בידיוק : Sapphire HD4870 512M רק גרסה רגילה בלי קירור משופר וכל זה... מה שאני רוצה לעשות זה CF... בישביל זה אני צריך לוח אם שתומך בCF... אני צריך המלצות ממכם על לוחות אם בתקציבים כמה שיותר משתלמים ונוחים... והאם הביצועים באמת ישתפרו והאם הספק יסחוב... שימו לב לשאר המפרט גם.. תודה.

14. Started by rock-night,

אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  15. אהלן המחשב מזהה רק 960 מתוך 1024 מתוך הזיכרון. בתוכנת הניטור siw רואים שהמקסימום של הזיכרון הוא 1024 בתוכנת aida רואים 960 מה יכולה להיות הבעייה? האם צריך לפרמט? תודה

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  16. רוצים מחשב נייד אימתני עם מעבד משושה ליבות? ב-Eurocom וב-Clevo ישמחו למכור לכם אחד כזה לכתבה

17. חשבתי שיש לי במחשב הנוכחי כרטיס זיכרון (2 ג'יגה) של קינגסטון בעוד שמסתבר שיש לי כרטיס זיכרון של value OCZ 2 GB 800mhz DDR2 5-6-6-18 יותר נכון 5-6-6-15 ומסתבר שכרטיסי זיכרון של OCZ לפחות מאותו סוג לא זמין בכל חנות ומקום וגם יחסית יקר לכרטיסים של חברות אחרות (למשל קינגסטון או G.SKILL) השאלה שלי היא כזו אם אפשר לשים כרטיס של חברה אחרת בעל מפרט זהה למשל של G.skill או של קינגסטון ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל....? נשמע קצת מופרך לא? אבל עדיין זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  18. Started by Yuvky,

ראיתי כתבה מעניינת בטומס על סוג הזכרון הזה ^^^ ולא הבנתי בדיוק על מה מדובר. משהו יכול להסביר?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by YoTaMi,

איזה מעבד יותר טוב ? Q9550 2.83 ghz או Q6700 2.66 ghz או Q8200 2.33 ghz או E7400 2.83 ghz איזה מהם יותר טוב ? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by 123456789,

רציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה או גנרי'ק או מהסוג היותר טוב(איך קוראים לו ???) רציתי לדעת אם יש הבדלים במחירים כי אם יש האם הם שווים מיבחינת עלות/ביצועים על זכרון הגנרי'ק ???

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. ddr2 עם מהירות 1200 יהיה יותר מהיר מDDR3 עם מהירות 800?

22. Started by Gil80,

אהלן. קראתי באתר של ג'יגהבייט כאשר מחברים שני כרטיסי מסך ב-crossfire המהירות של הפורטים יורד ל- X8 כאשר פורט של PCI הוא X16. האם זה ככה בכל הלוחות אם (מגבלה טכנולוגית להשאר באותה המהירות)? או שזה קטע של ג'יגהבייט? קראת את זה פה

23. אני כיום עובד על מערכת 2000 SERVER ומערכת סלרון 1200 ומזכרון 512 ECC משרת יש לי הצעה לקבל לוח של MSI ושני מעבדים PENTIUM 3 933MHZ והזכרון שלי ב 1400 ש"ח או לקנות לוח מעבד XP 2000+ וזכרון DDR 256 במחיר של 2000 ש"ח כיום אני מריץ את המערכת הכוללת בקר SCSI שמפעיל 2 HD SCSI , בקר DXR2 לסרטי DVD כרטיס הרקולס XP, כרטיס טלוויזיה,כרטיס רשת. יש לי די הרבה עומס במערכת, ביחוד שאני מקודד סרטים מ DIVX ל VCD האם כדי את המערכת עם שני המעבדים או האחד החדש תודה

24. על מנת שאול להתחיל בבניית בלוק הקירור שלי אני צריך תרשים של הסוקט כולל חורי העיגון. צריך את זה כמה שיותר מדוייק. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. תודה!

• 13 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by sigald,

בעת עדכון הביוס המחשב נתקע, וכעת הוא לא עובד כלל. מה עושים? אפשר לתקן או להחליף את הביוס או שצריך לקנות לוח אם חדש?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים