מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-memory&modelsid=771037,788219,738636,788220 CL6 שווה 150 ש"ח תוספת על פני CL7 או לא? ,תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפורום שלום , יש לי התלבטות קשה , קניתי לוח חדש של גיגה בייט לוח מפואר דגם 8I945GMH-RH(קניתי כבר לפני חודשיים) קניתי גם אחד גיגה זכרון מהירות 667 , הארד דיסק sata 2 200 גיגה, הבעיה שנשארתי עם המעבד הישן שלי אינטל פנטיום 4 3.0(תומך hyper - theading), אני לא מרוצה ממנו ואני יודע שהוא ישן , התפנה לי תקציב קטן של 650 שקל ואני רוצה לקנות מעבד שיחזיק לי משחקים וריבוי ישומיים במהירות ויעמוד בכבידות גדולה יותר. אני רוצה לקנות Pentium D 820 Intel לינק : http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=384 השאלה שלי האם שווה לי לקנות את המעבד הזה ואם כן כמה הוא יותר טוב מהמעבד שלי כרגע (הלוח שלי תומך אך ורק בפנטיום 4 ופנטיום d) כמה ההבדל גדול במשחקים אם בכלל... תודה...
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום.עקב צורך בכסף אני מוכר את הכ.מסך שלי . המעבד שלי הוא 2500K 3.3 GHZ ובמקום הHD6850 שהיה לי, אני הולך להשים X1950 עם 512 מ"ב . הםא יהיה צוואר בקבוק? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שימוש במעבדי ה-Xeon העדכניים ביותר של אינטל ובעוד מספר אמצעי חומרה מחוד החנית של השוק מאפשרים לחברה האמריקאית להציע תחנות עבודה מדהימות לכתבה
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, יש שאלה שמציקה לי די הרבה זמן - מה ההבדל בין Celeron ל Pentium. אני תמיד שומע את המשפט "פנטיום יותר טוב" אבל זה לא ממש מספק. אם נניח יש לי מעבד Celeron 1.2GH ומעבד Pentium 800MH - מי יהיה יותר טוב ומהיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה בKSP (באייבורי אין כלל) כול לוח אם מתחיל בסביבות ה500+. זה ככה, או שאני מפספס משהו? אם זה משנה, אני מעוניין לרכוש I5 8400.
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
שתי שאלות : 1) יש זכרון mushkin 2700 ורשום עליו ddr-sdram מה הכוונה ? האם זה ddr333 רגיל ??? 2) Mushkin 256mb DDR 3000 יעבוד בלי בעיות ב epox 4sda ?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS P5B-E. בלוח יש יציאת COM פנימית. בחוברת כתוב שניתן לקנות מודול כזה שמתחבר בכבל ליציאה הפנימית ומוסיף את היציאה הזו מאחורה (במקום כרטיס PCI/PCI-E כלשהו). מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המודול הזה?
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוחות החדשים כתוב שיש מאיץ גראפי מובנה בצ'יפסט וגם במעבד אינטאל החדש יש מאיץ גראפי.(h67+i5 2500) איזה מהם יעבוד דרך היציאת וידאו? יש לוח בלי מאיץ גראפי כדי לחסוך בעלויות? בנוסף אפשרי לחבר 2 מסכים בDVI במערך כזה?(ללא תוספת כ.מסך)
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה זכרונות טובים יותר לE6300... (עם P5B Deluxe) 2x512MB Corsair DDR2 XMS2 PC2-4300 533MHz CL4 3-3-3-8 nonECC Unbuffered או 2x512MB Geil DDR2 PC2-4300 533MHz CL4 CAS 4-4-4-12 nonECC Unbuffered,6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB ההבדל במחירים הוא נמוך.. הcorsair עולים 40 שקל פחות.. אבל האחריות על ה geil היא לכל החיים.. ועל הcorsair רק 3 שנים.. :s05: :s05: תודה..
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב את המעבד e6300 בלוח האם שתומך רק ב- FSB800 , כלומר בלוח האם הזה: P5VDC-MX - Intel LGA775 Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU - Dual-Core CPU - Intel Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready - DDR2 & DDR Combo - Integrated Graphics - PCI Express x 1 - Serial ATA 3Gb/s (RAID 0, 1, 0+1, 5 & JBOD) *Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor Add To Compare List Print
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה ברשותי הלוח הנ"ל, והוא נדפק. העניין הוא, שאני אצתרך מישהו שיהיה מוכן, שאחבר אל הלוח שלו את הHD שלי, כדי שאוכל להעלות את מע' ההפעלה, ולמחוק שם מס' דברים, וכך לאפשר הפעלה של הווינדוז על כל לוח אחר.. אני גר בירושלים, אך אוכל גם להגיע לאיזור המרכז.. יצירת קשר: 0522866280 perrynir@gmail.com בתודה מראש, ניר פרי.
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למשחקים כבדים, לפחות לאיזה 3-4 שנים, רזולוציה בינונית, תקציב למעבד עד 1300 בלי הקירור, מתוכנן OC אבל ממש לא הרבה... אין לי בעיה לחכות ל-Q9XXX אני מתלבט בין Q6600 , E8400, Q9450 מה הכי משתלם מבחינת ביצועים / מחיר, זאת השאלה העיקרית
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מדובר על E8500 בנסיון לOC עכשיו לפי מה שהבנתי הגבול שלו הוא 72 מעלות. עכשיו תוכנות כמו EVEREST וSPEEDFAN מראות לי בול 10 מעלות יותר ממה שREALTEMP מראה לי. לדוגמא אם בריל הטמפ' היא 39 אז ב2 האחרות היא 49 וזה משתנה בהתאם, הבדל של 10 מעלות תמיד. אז איך אני יודע מה הטמפ' האמיתית שלי?
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מעדיף AMD אבל מי שמבין אני רוצה ממש לדעת מבחינה טכנית מה עדיף סתם מעניין אותי לדעת
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
אז כמו שכתבתי אשמח לשמוע תשובות
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בשעה טובה באמת קניתי את Q6600 האכזרי ביחד עם לוח P5K של אסוס וזכרונות 2 ג'יגה (שדרוג חלקים),משום מה באמת לא ראיתי שינוי מסיבי בביצועים שלו על XP לעומת ה P4 HT שהיה לי,וזה עוד לאחר פירמוט,מוזר נכון... שיחקתי בדמו של COD4 והוא צלע על הגדרות גבוהות (מה שממש לא הגיוני) ולמען הדיוק יש לי GEFORCE 6600... בסוף התקנתי את ויסטה Home Premium והמחשב עף!! כולל המשחק השאלה היא איפה ההגיון שמערכת יותר כבדה מXP היא למעשה יותר מהירה עם Q6600??? ועוד שאלה קטנטונת אני אוכל להריץ את קריסיס על הכרטיס מסך שיש לי? (או על 7300 se שיש לי בצד)
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם,זיכרון ומעבד בתקופה הקרובה וחשבתי שאולי בצאת K10 תתכן ירידת מחירים\יהיה שווה לקנות אותו כי הוא כבר "הדור הבא".. אז, מישהו יודע מתי הוא יוצא ואם כן שווה לחכות לו? המחיר שלו יהיה מחיר סביר?
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
דור המעבדים השולחניים המיועד להגיע אל השוק בשנה הבאה נקרא על שמו של עוד אמן רנסאנס מפורסם - וכולל כמה וכמה מאפיינים שאמורים לגרום לכולם להתרגשלכתבה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
- 2 followers
-
-
עד היום הייתי נעול על "שם" בבחירת לוחות אם - תמיד ידעתי שלוחות של Asus או Gigabyte עדיפים על Asroc או biostar בעקבות התייעצות בפורום המפרטים לגבי מחשב חדש, עלתה השאלה, האם באמת יש עדיפות ללוחות של הייצרנים ה-"נחשבים" על פני ה-"פשוטים" - בעיקר מבחינת אמינות - כאשר מדובר על אותן תכונות ? מה דעתכם ? ואם אני כבר כאן, רציתי להתייעץ לגבי בחירת לוח אם לסוקט 1155 - אני מחפש לוח עם לפחות 6 חיבורי SATA פנימיים, 2 חריצי PCIe x1, רצוי שני חריצי PCI עבור כרטיסים ישנים ואם אתם מכירים לוח מודרני עם חיבור פרללי - אשמח לדעת עליו (למרות שנראה לי שכבר אין דבר כזה ואצטרך להשתמש בכרטיס הרחבה או מתאם מ-USB) לא מתוכנן OC כך שהלוח יכול להיות מבוסס H67 וכמו כן, אין לי צורך בריבוי כרטיסי מסך (אבל…
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
דגם Ice Lake יחיד עם מעטפת הספק מוגדלת של 28 וואט נעלם מהרישומים הרשמיים של יצרנית השבבים - נראה כי רק מוצריה של אפל יוכלו ליהנות מהיכולות האלו בדור הנוכחי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-