עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ran-erez,

מחשב i5 2500K , p8p67 אני חושב לעשות קצת OC בעתיד אני רוצה לקנות 8GB זיכרון האם הCL חשוב לי ? חשבתי על הזכרונות האלה: 1: זכרונות ‏DDR III 1600Mhz‎ - ‏1x4GB G.Skill RipJaw Edition‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11261 230 ליחידה 2: G.Skill Ripjaws-X 2x4GB (8GB) DDR3 1333MHz CL7 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8900 540 לזוג פתוח גם להצעות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  2. שלום ! יש לי כרגע G.skill 2GB 4-4-12 CL4 זה 1GBX2 אני מעוניין לשדרג לאחר כשנתיים את הזכרונות יש ברשותי לוח אם מסוג P35-DS3L אשמח להמלצה בכמה שפחות כסף :] או שהכי פשוט להוסיף עוד זכרונות מאותו הסוג ?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  3. שלום רב, כרגע ברשותי מעבד בעל 2 ליבות בלבד E8400. מזה זמן רב שאני מחכה להזדמנות לשדרג למרובע ליבות, לצורך תוספת כח בעיבוד ודחיסת וידאו, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים המשתמשים במרובע ליבות (GTA IV למשל). אתמול שכן קרוב סיפר על הזדמנות שנפלה לידיו כששדרג לחברה מסויימת את המחשבים ויכול לסדר לי את המעבד Q9400 במחיר של 500 ש"ח (משומש כמובן, אך לא עבר OC או התחממות). בדקתי ונראה שהמחיר הזול ביותר ב- ZAP הוא 860 ש"ח. בדקתי גם כאן, במכירות יד-שניה, ונראה שמוכרים מעבד חזק יותר, Q9550, במחיר של 600 ש"ח. לפי השוואה באתר אינטל נראה של- Q9550 יש דבר שנקרא FSB Parity, מה שאין ל- Q9400, הבנתי שזה חוסך בדיקת שגיאות לצ'יפסט של הלוח (אנא תקנו אותי אם אני טועה). מצד שני ל- Q9400 יש דבר שנקר…

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by 6600GT,

לפורום שלום, יצא לי היום לקנות עוד כרטיס מסך 8800gtx ולמעשה כרגע יש לי שני כרטיסים מסך מאותו הסוג. הלוח שלי היום הוא gigabyte p35ds4 אחלה לוח אבל לצערי הוא תומך חיבור שני כרטיסי ati בלבד ולמעשה כרגע אין לי אפשרות לחבר את שני כרטסי המסך שלי ביחד. אני מחפש לוח חדש שכן תומך בחיבור sli של nvidia, המעבד שלי הוא e6750 ואני לא מחפש להחליף אותו ולכן אני צריך לוח שיתאים לו ולא למעבדים החדשים של אינטל. יש עדיפות שהלוח יתמוך אוברקלוק כמו שלי עכשיו, מעדיף giga-byte כי יש לי הכרות טובה איתם אבל לא חייב. תקציב עד 1000 שקל... חיפשתי יום שלם לוח נורמלי עם sli , רוב הלוחות משום מה תומכים רק crossfire!. מקווה לעזרה! תודה!

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by river,

שלום , קניתי לאחרונה מחשב חדש אבל שמתי לב למשהו מוזר כאשר מדליקים את המחשב אין את הביפ של הביוס מלוח האם , למרות הכל המערכת מתפקדת מצויין ואין בעיות או הודעות שגיאה כלשהן. האם אין את הביפ של הביוס בלוח האם ASUS P5Q PRO ? תודה

• 13 תגובות
    • 863 צפיות
  6. באמת שלא הבנתי איך זה עובד, שמתי לב שאפשר ללחוץ בקצה שלהם והם יורדים עד למטה אבל אין שום דבר שאפשר לשלוף יש למישהו איזה מדריך למשתש של אחד הקירורים או משהו?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by ELDAN RENT A CAR,

שני הלוחות G31 ... הגיגהבייט קצת יותר זול מה עדיף ? הבנתי שאין במלאי את ה ASUS שווה לחכות לזה ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2693 http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. שלום לכולם אני לקראת קניית מחשב ובחרתי בלוח אם של אינטל מבוסס P43 הבא: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DP43TF/DP43TF-overview.htm מקריאה של תגובות בכל מיני מאמרים הבנתי שאינטל לוחות חסרי פיצ'רים ונעולים יותר מהשאר ל OC. ייעוד המחשב יהיה פוטושופ ושימוש כללי ללא משחקים ויכלול כרטיס מסך GeForce 8400GS (עכשיו אתם מאמינים לי?) יש משהו שאני מפספס כאן שהופך את הלוחות של אינטל לכל כך שנואים? זכרו ש OC לא מעניין אותי ואני בקושי מבין מה זה לעזאזל פיצ'רים

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  10. Started by eldarheat,

קניתי לא מזמן מחשב בzed ולדעתי יש כאן משהו מסריח. בדקתי בeverest ומצאתי שהוא לא מזהה את המעבד בcpu type. הוא כותב : CPU Type Unknown, 3000 MHz (9 x 333) בcpu id הוא כותב באמת תשם המלא של המעבד (core2 duo e8400...) עכשיו יש עוד רכיב שלדעתי זה בטוח עבדו עליי הכרטיס זכרון שהזמנתי הוא היה אמור להיות של קינגסטון אבל הוא של חברה Qimonda. מכירים אותה? היא בטח פחות טובה מקינגסטון. אני שם לב שהמשחק מזייף, נגיד בGTA 4 הוא לא מריץ הכי טוב שאפשר תמשחק, יש לפעמים תקיעות מעצבנות אחרי כמה זמן שמשחקים אבל מה שהכי מעצבן זה שאין לו כוח לצאת מהמשחק בעצמו כי הוא לא מגיב ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל לצאת מהמשחק. איך אני יכול גם לבדוק שהמעבד הוא באמת e8400 כי כשפתחתי תמארז והסתכלתי על המדבקה…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by yuval800,

שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב השולחני שלי, כיום יש לי 4GB זכרון, כאשר אלו שני כרטיסים של 2GB כל אחד, אלו הפרטים של כל כרטיס: Memory Type: DDR3 PC3-10600 Manufacturer: Transcend Information Model: JM1333KLU-2G Capacity: 2048 MB Speed: 1334 MHz 667 x 2 Form Factor: DIMM המעבד הוא i7-2600k לוח אם: AsRock Z68 Pro3-M פעם היה מיתוס (לא יודע אם אי פעם זה היה נכון) שלא כדאי לערבב סוגי זכרונות שונים, מה יהיה הכי נכון מבחינתי לעשות? המטרה שלי היא להגיע למינימום 8GB. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by bora8,

שלום לכם: יש לי במחשב זיכרון של 2GBx2 שלG.SKIL ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 2GBx2 איזה זיכרון הכי מתאים להוסיף לזכרונות שיש לי , והאם כדאי להוסיף רק 2GBx2 או 4GBx2 , או בכלל להחליף גם את הזיכרון שיש לי עכשיו ? המחשב מיועד למשחקים כמו: call of duty ghosts , battlefield 4 וכו' הזיכרון שיש לי עכשיו הוא :G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH DDR3-1600 PC3-12800 2048MBx2 DUAL CHANNEL CL7-7-7-24 1.65V הלוח אם שיש לי הוא : ASUS P7P55D EVO P55 SOCKET LGA1156 INTEL I5 תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by eliom,

שלום. יש אפליקצייה הזאת שרשמתי בכותרת לאנודראיד. האם אפשר בעזרתה להפעיל את המחשב שהוא כבוי לחלוטין כשאני מחוץ לבית? ואיך אני יודע אם המחשב שלי תומך באופציה הזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  14. יש לי 2 דיסקים שעובדים במערך של RAID 0 , ע"י בקר חומרה. השאלה האם ניתן לגבות את אותם 2 דיסקים , במערך RAID 1 , שבו גם יהיו שני דיסקים? כל הדיסקים יהיו זהים. או במילים אחרות ,לעשות מערך של RAID 1 על גבי מערך RAID 0?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  15. שלום, שאלה זריזה.. כרגע יש לי 3X2GB של DDR2 800MHZ הגיע הזמן להחליף אינטל E6300 + לוח אם שמתחיל לפקשש עם BSODים למיניהם. השאלה היא האם הזכרון DDR2 הקיים יתאים לקונפיגורציה החדשה, והאם זה כדאי? דוגמת: לוח אם Gigabyte GA-H77M-D3H מעבד Intel Core i3-3220 Tray דרישות: משחקים בלי דרישות יותר מידי גבוהות (starcraft 2 על מסך 19", כרטיס מסך HD4850) פוטושופ עריכת וידאו מידי פעם תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by Ameralis Zaiir,

מישהו יכול להסביר לי מה הולך שם? מה זאת אומרת 2-2-2 או cas 2 וכל הדברים האלו שאני רואה שמדברים על זכרונות (בעיקר לDDR), הבנתי שזה התזמון אבל איך המספרים האלו מתבטאים במציאות?? (אני יודע מה זה הזמן גישה זה קשור לזה איכשהו?) תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by shloosh,

Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Albatron KX18D Pro nForce 2 Ultra Motherboard מה כדאי לי לקחת למעבד הזה????

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by MW,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון של CRUCIAL האם הם חברה טובה ? אני רוצה לקנות Crucial 512 MB PC2700 333 MHz DDR RAM האם זה שווה 50$? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by Dom1no,

מצטער אם זה לא המקום הנכון אבל השאלה הזאת מתייחסת לכמה תחומים. בכל אופן, אני מתכוון לקחת את הE8500 כחלק ממחשב למשחקים. (4870, 4G זיכרון 650W, לא יודע מה רלוונטי מהמפרט, תבקשו ואני אתן) עכשיו רציתי לשאול על האפשרות של הOC שהחנות מציעה למרות שהוא בחינם והכל, זה כדאי? ז"א אני לא מבין הרבה אבל בגדול אני יודע שOC מבוסס על יציבות, אז האם כדאי לתת לטכנאי בחנות X לבצע המהרה שכלל הנראה לא תלווה בבדיקות מקיפות (אני מניח) או שהתדר הנוכחי של המעבד יספק אותי?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  21. Started by rotman,

שלום לכולם , התקנתי עוד 2 סטיקים של גי'גה במחשב סה"כ יש לי עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה של חברת קרוסאיר DDR2 ב 667 מגה הרץ. משום מה , כשאני נותן קליק ימיני על ה MY COMPUTER ואז PROPERTIES הוא רושם לי שיש לי רק 3.5 ג'יגה זכרון (מצורפת תמונה). זה נורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by Asot,

בשעה טובה באמת קניתי את Q6600 האכזרי ביחד עם לוח P5K של אסוס וזכרונות 2 ג'יגה (שדרוג חלקים),משום מה באמת לא ראיתי שינוי מסיבי בביצועים שלו על XP לעומת ה P4 HT שהיה לי,וזה עוד לאחר פירמוט,מוזר נכון... שיחקתי בדמו של COD4 והוא צלע על הגדרות גבוהות (מה שממש לא הגיוני) ולמען הדיוק יש לי GEFORCE 6600... בסוף התקנתי את ויסטה Home Premium והמחשב עף!! כולל המשחק השאלה היא איפה ההגיון שמערכת יותר כבדה מXP היא למעשה יותר מהירה עם Q6600??? ועוד שאלה קטנטונת אני אוכל להריץ את קריסיס על הכרטיס מסך שיש לי? (או על 7300 se שיש לי בצד)

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. האם כשמכניסים מודולים חדשים של זיכרון למחשב צריך לעשות איזה כיוון לפני? הרכבתי לניסיון שני מודולים שעל פי הנתונים אמורים לעבוד עם הלוח שלי , והם לא העלו בכלל את שלב הביוס (מסך חשוך) , האם זה אומר שהם לא מתאימים/לא תקינים, או שאני צריך לעשות משהו לפני? לפני כן היו שם שני זיכרונות קודמים שעבדו, וגם עובדים כרגע , אך בדקתי גם בלעדיהם. באחת התגובות שענו לי כאן מישהו כתב שצריך לעשות איזה כיוון עם הסטיק הישן ורק לאחר מכן להכניס את החדש.

• 14 תגובות
    • 862 צפיות
  24. יש לי 4 סטיקים בלוח: 2 של חצי ג'יגה ו2 של ג'יגה ארבעתם במהירות 800 ddr2 ברצוני להוסיף זכרונות במקום החצי ג'יגה א. האם זה ישפיע משמעותית על ביצועיי המחשב ב. אמרו שרק אם אשתמש עם צערכת 64 ביט ארגיש הבדל הלוח שלי הוא asus p5w dh והמעבד של אינטל 6600 2.4 GHZ

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by HeroesCut,

רציתי לדעת אם אני יכול לבצע OC למעבד כאשר יש לי את הלוח אם הנ"ל.. הספק מאפשר OC טוב ויש קירור למעבד..

• 6 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.