עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eranir,

בזמן האחרון יש גם בפורום הזה וגם בזה של מפרטי מחשב הרבה שאלות בנוגע למעבד שכדאי לבחור עכשיו בהתאם למחירים בשוק. אולי מישהו יוכל לכתוב סקירה קצרה ועניינית של השיקולים הרלוונטיים כרגע? AMD מול אינטל מבחינת מחירים, OC, מחירי לוחות וכל מה שיכול להיות רלוונטי. למי שפחות שולט בשוק (כמוני) להסתכל על בנצ'ים זה לא מספיק...

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by ExsTaZzi,

שלום המערכת שלי כרגע היא: לוח אמ: gigabyte ep45-ds3 מעבד: intel E8500 3.16ghz זיכרן g.skill 8192MB ספק כוח cool master 600W וכרטיס מסך nvidia gigabyte 275gtx 896mb רציתי לשחק בכמה משחקים ונתקלתי בבעית הפעלה בגלל זיכרון נמוך של הכרטיס מסך. חשבתי לחפש כרטיס תואם כמו שלי ולחבר אותו בsli או לקנות כרטיס מסך מתקדם יותר לפי המלצתכם. אז השתי שאלות שלי הם: א. האם זה ישנה הרבה אם אחבר כרטיס דומה בsli ואם כן האם זה משנה מי היצרן? ב. אם אחליט לקנות כרטיס חזק יותר האם הלוח אמ שלי יתמוך בו לדוגמה כרטיסים עם זיכרון בטכנולוגית DDR5? ואם לא תיווצר בעיה בעקבות זה. תודה רבה לעוזרים אשמח קצת לאור בנושא והמלצות.

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by moshel7,

שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת לוח-אם מידגם GIGABYTE GA-M61SME-S2 או כל מדריך אחר שקשור להרכבת לוח-אם תודה!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  4. הענקית הקוריאנית רוצה להיות מוכנה להפיכתו של תקן ה-DRAM החדש לפופולרי יותר, ומתחילה להוריד את מחירי השבבים כבר עתה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-ddr4/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי את sisoft sandra, האם זה ה-stepping mask? תודה.

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  6. יש לי תוכנה ייעודית שטוחנת את הזיכרון והמעבד זמן ריצה שלה על P D ו 2 ג'יגה זיכרון לוקח 2.5 שעות כאשר החלפתי לAMD 6600 ו4 ג'יגה הגענו לזמן של 1.25 שעות כאשר עלינו לFX 72 ו4 ג'יגה חזרנו שוב לזמן של 2.5 שעות האיש הטכני טוען כי בגלל שהלוחות אם של הFX דורשים זיכרונות מסוג ACC שהם איטיים יותר, לכן הביצוע גרוע יותר ולכן הוא לא נותן ביצועים כמו שצריך (מאחר ויש גישה רציפה לזיכרון על ידי התוכנה) האם אתם מכירים לוחות אם עבור הFX שאינם דורשים שימוש בזיכרון ACC? תודה

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  7. אני בפרוצס בניית מפרט לחבר ואני רוצה לבזבז לו כמה שאפשר פחות כסף ובגלל שהוא גר באשקלון הוא לא רוצה להסתבך הם חלקים לא איכותיים שיצטרך להחליף עז אני רוצה את הזיכרונות הכי זולים והכי אמינים שאפשר למישהו יש המלצות??? אה כן כמעת שכחתי מה ההיתרון של דואל קיט לעומת סטיק אחד והאם אפשר הסתדר הם סטיק אחד בביצוע אוברלוק קטן (Q6600 2.4-3.0) (המחשב יוזמן מSKYPC)

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  8. שלום כשיש זכרון DDR2 שרשום שפועל ב1150MHZ עם תזמונים של 6-6-6-21 לדוגמא אז אם מריצים אותו ב800MHZ, התזמונים יכולים להיות טובים יותר ולפעול ב4-4-4-15 נניח ?

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by rabbit,

http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_33&products_id=1552&osCsid=2c85e9a1c08c50bb64b9284952da32e6 זה המעבד והלוח : jetway 845gea תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by odi,

רכשתי זכרונות ddr 3 של קינגסטון במהירות 1333 וה pc wizard מזהה אותם כמיוצרים על ידי מיקרון . :-\ על הזיכרונות יש מדבקה של קינגסטון . שאלתי היא האם זה זיוף או שמא מיקרון מייצרת עבור קינגסטון ? הכל עובד בסדר בינתיים אבל אני מעוניין לדעת.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. דגם ה-Swift Canyon העתידי בפלטפורמה הזעירה של אינטל מוצג באופן בלתי רשמי, ומבטיח עוד יותר יכולות ומאפיינים מכל מה שהיינו רגילים לקבל עד היום לכתבה: http://hwzone.co.il/הצצה-ראשונה-לדור-הבא-של-מחשבי-ה-nuc-מבית-אי/

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by tg,

שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים בעיקר-כולל אמולטורים שדורשים מעבד חזק רציתי לדעת קודם כל אם מספיק זכרון 4 גיגה-יספיק לשנים הקרובות ? או שכבר לקנות 6 והאם עדיף מעבד AMD או INTEL ? איזה גם מתחמם פחות ? תודה מראש גיל

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. שלום לכולם , רציתי שתעשו לי סדר קצת בבלאגן שיש לי בראש כרגע... יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 , הבנתי מקריאה בפורומים שיש כמה דורות למעבדים האלה ( A , B , C ) לפי מה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה..) A הוא באס 400 B הוא 533 ו C האחרון שיצא לא מזמן עובד על 800 . אני קניתי ת'מעבד לפני חצי שנה בערך ועד לפני כמה ימים לא היה לי מושג איזה דור המעבד שלי אז העליתי את התוכנה AIDA32 והיא הראתה לי שהמעבד שלי 2.4 A ... אבל אני יודע וגם בטוח לפי הצצה בביוס שאני עובד על מהירות 533 והכל על דיפולט אצלי בביוס... כרגע אני מתעניין בלוח אם חדש כי אני רוצה להיכנס לעניין האוברקלוק ( אני חדש בתחום ) ולפי ניסיונות שעשיתי במערכת שלי עם מומחים בנושא לא הצלחנו להפעיל את המערכת במצב יציב אפילו באובר…

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  15. Started by O N BOARD,

קיבלתי לוח אם "חדש" ב"קופסא" - רק שסימונים מוזרים על הלוח גורמים לכל מי שמסתכל על זה להאמין שלא יכול להיות שכך יוצא "לוח חדש" מחברה כמו גיגהבייט - ומדובר כאן למעשה בלוח שעבר תיקון,,, ובחברה שמוכרת לוחות "מתוקנים" - כחדשים האם ככה מסמנים "לוחות" שעברו תיקון וטיפול ? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ShowImage.asp?path=1_144160345.jpg&msgid=144160345

16. Merom - למחשבים ניידים, Conroe - למחשבים שולחניים, Woodcrest - לשרתים. כולם כפולי ליבה בלבד, לגרסת השרת כבר מתוכנן מחליף מרובע ליבות. המעבדים מבוססים על פילוספיית הפיתוח של הפנטיום M אבל מעבר לכך הם מעבדים חדשים לגמרי. אמורים להגיע לשוק בסוף 2006 ! מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23055 הערה: כלומר עד סוף 2006 לאינטל אין שום דבר שיחליף את הזיאון הנוכחי?

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by leda,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין P35 לבין EP35 ההבדל במחיר הוא 3 שח. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by creed111,

מעוניין לשדרג את המחשב הסלוני שלי. המחשב משמש להקרנת סרטים ולמשחקים כגון pro evolution, fifa. לפני שאני מגדיר תקציב לשדרוג, רציתי לשאול האם יש היום לוחות אם שכרטיס המסך המובנה שבהם יספיק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל (ואת המחליפים שלהם שיצאו בקרוב), או שעליי עדיין להסתמך על כרטיס מסך נפרד. במידה וניתן להסתפק בכרטיס המשולב, אשמח לשמוע המלצות על דגמים כאלו של לוחות (גם לאינטל וגם ל-AMD). *כרגע משחק ב 720*1280, אך בעתיד הקרוב ייתכן וזה יעלה גם ל 1920*1080

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  19. Started by __MIKO__,

המפרט שהוצע לי: לוח 800 מה"צ ASUS p4p800 . או לוח של גיגה בייט שמציע גם כניסת פייר -וייר .מעבד P4 2.4 800מה"צ זכרון 256 400מה"צ DDR ומארז כלשהוא. כל זה כולל התקנה ב 2500 ש"ח אשמח לקבל הצעתכם

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by hilik,

After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. מה לדעתכם יהיה השיפור בביצועים במשחקים ובבנצ'מרקים שבודקים את עוצמת המחשב באופן כללי? intel 2.0ghz ל AMD3200 ו- AMD3200 לעומת 3800X2 ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם עד כמה משמעותי ההבדל בין שימוש בלוח אם של פוג'יטסו במחשב מותג מבחינת אמינות וביצועים על הרכבת מחשב בהתאמה אישית? ללא קשר למחיר יקר יותר או זול יותר. זה הלוח אם: http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-D3162-B.pdf זה המחשב: http://www.buzzshops.co.il/upload/PDF/p910(1).pdf תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by shauli,

טוב, אז ככה, רציתי לקנות שני זכרונות של 512 במהירות 400, אבל המוכר רימה אותי ושם 4 של 256, ושיערתי שכל אחד במהירות 400.... עכשיו, בדקתי בתוכנה אוורסט, ונדמה לי שכתוב שם שהמהירות של כל זיכרון 200 מגהרץ (wtf?!) אני מצרף כאן תמונה מאוורסט, תגידו לי בבקשה מה המהירות, והאם הזכורונות האלה סבירים, כלומר, אפילו שהם ארבע סטיקים, האם הם בסדר. הנה התמונה: http://img281.echo.cx/my.php?image=untitled4oi.png מה אתם אומרים? בתודה, שאולי

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by anri,

לא בטוח בכלל שזה המקום לכתוב בו תהודעה, מכיוון שלא נראה לי שזאת בעיה במעבד עצמו...אבל לא נורא שמשיהו יעביר אם זה לא המקום . בכל מקרה, אני עובד עם ווינדוס ויסטה 64 המערכת עובדת סבבה הכל טוב ויפה, וגם המעבד בניצול של 1% - 10 בלחץ ... משום מה, אחרי כמה זמן המחשב מתחיל להיות איטי, אני בודק ניצול ביצועים, ורואה שהמעבד קפץ ל 100% והוא ממשיך לעבוד ככה עד שמבצעים ריסט . אין שום וירוסים בדקתי כמה פעמים, ושום ספאים ותוכנות ריגול, המערכת דיי חדשה... * נשמע דבילי, אבל שמתי לב שזה קורה כמעט כל הזמן, אחרי שהמחשב כעבור 25 דקות ככה מכבה תצג . המעבד אגב Q6600 זיכרון 4 GB

• 0 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.