מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, לאור ת'רד ישן שלי בו אמרו לי לא לעשות את הפונקציה הזאת כאוטמטית, אני מתכוון לעשות אותה ידנית... עכשיו רציתי לשאול אם אני מוריד את הCAS ל2 למרות שלפי סנדרה הזכרון שלי הוא 2 עד 100מה"ז ו2.5 עד 133, זה יכול להרוס לי את הזכרון או שפשוט במקרה הכי גרוע הווינדוז לא יעלה ואני אצטרך לשנות בחזרה, אם שווה לי לנסות, עקב זה איזה עוד מחזור אני צריך לשנות? תודה מראש. -שאלה טפשית ולא קשורה לזה, שמתי לב שיש נורית לד על הלוח שלי שלידה כתוב DIMM LED, מה בדיוק היא אמורה להראות?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמחשב עולה הR דיסק לא נמצא בפריימרי MAIN אני מנסה לשנות את זה ואין שום תגובה בשאר המקומות בביוס אני משנה וזה אכן משתנה כמו כן הוא מתריע בעליה על בעיה בR דיסק שאומרת שהמידע בדיסק נמצא בסיכון (מתחת לאותן שורות של הפריימרי וסקנדרי זה מופיע) :s05:
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום ברצוני לעדכן את גרסת הביאוס בלוח אם שלי. הבעיה: אחרי העדכון הלוח יזהה את הזכרונות שלי לפי 1078MHZ למרות שהזכרונות שלי הם 1600MHZ. הזכרונות שברשותי הם : CORSAIR CMT6GX3M3A1600C7 רציתי לבקש עזרה בהגדרתם בביאוס. אם למישהו יש מדריך מסודר או שיעזור בפרטי אני ישמח מאוד. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
קניתי את הזכרונות הבאים של gskill: 2x2G ddr3-2000 pc-16000 דגם F3-16000CL8D-4GBPIS יש לי לוח אם ga-890fxa-ud5. אני מנסה לבדוק את הזכרונות ב- memtest86+ אך הזכרונות מזוהים כ- ddr3-1333. ערכתי את ההגדרות הבאות ב- bios כך שהם יתאימו למפרט הטכני של הזכרונות: בתפריט mb intelligent tweaker (m.i.t.) ערכתי 2 שינויים: שינוי 1: הגדרת התזמונים של הזכרונות תחת תת התפריט dram configuration. הגדרתי את ddr3 timing items ל- manual (כדי שאוכל להגדיר תזמונים) והגדרתי את התזמונים הבאים: cas#l latency - 8t ras to cas r/w delay - 9t row precharge time - 8t minimum ras active time - 24t 1t/2t command timing - 2t שינוי 2: הגדרת המתח שמוקצה לזכרונות הגדרתי את system voltage control ל- manual והג…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי זכרון חדש: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc2_9200_titanium_4gb_dual_channel_kit מה אני צריך לעשות על מנת שהלוח אם יזהה אותו במהירות 1150 ללא O.C למעבד?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? :s05: תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי אני מנסה להגדיר זכרונות 4GB G.Skill 1066 על לוח Maximus formula בספר הוראות כתוב שהלוח אוטומטית מגדיר הכל 800 ולכן צריך להגדיר לו 1066. כשאני מנסה להגדיר 1066, המחשב לא עולה. למישהו יש ניסיון עם הBIOS של המקסימוס?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אני הולך להרכיב מערכת נחמדה הכוללת : P5K-E /WIFI G.SKILL 4GB 1066MHZ Q6600 SPARKLE 8800GTS קודם כל השאלה , האם אני ארגיש הבדל בין ה-CORSAIR 4GB במהירות 800MHZ לבין ה-G.SKILL 1066MHZ 4GB ? שאלה שנייה, האם אני צריך להגדיר ב-BIOS את תדר הזכרונות ? בברכה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, קניתי את הזכרונות האלה https://www.amazon.com/gp/product/B07WMMG2TG/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 ולאחר שחיברתי אותם למחשב זאת המהירות שמופיעה איך לסדר את זה? הזכרונות אמורים להיות במהירות של 3200MHZ ניסיתי להפעיל את הXMP וזה עדיין מראה את אותה מהירות בCPUZ
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. יש ברשותי את הלוח הזה: M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E (אסוס) גרסת ביוס: V02.61. איך אפשר להגדיר את הדבר הזה בלוח?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
סטטוס: התקנת מחשב חדש חדש הבעייה: כיצד להגדיר נכון את מהירות המעבד מעבד: AMD ATHLON XP 2500 לוח: Gigabyte GA-7N400 Pro2 nForce2 Ultra400 הזכרונות הם: Mushkin 512MB PC3200 Blue כרגע מופיע על הביוס (בעליה) 1.1GHz ואני מבין שצריך להופיע 1.83GHz נכון לעכשיו הסוויצים ( CLK_SW ו CLK_RAIRO) על הלוח מצויים במצב "אוטו" שזו ברירת המחדל כמו כן מה מומלץ להיות ה FSB המיטבי. אין צורך ב OC
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אוקיי נכון יש את התיזמונים של הזכרונות, יש את הספרה הראשונה של התיזמונים אוקיי שם אני שם 2 אח"כ אני רוצה לשים 3 (במטרה לשים אותם על 2-3-2-6) וכאשר אני מגיע לספרה מתחת לראשונה אין שם את הערך 3 בכלל, יש שם רק 5,8,4 ועוד כל מיני ספרות! למה אני לא יכול לשים על יותר נמוך מזה? אם אני רוצה למשל לשים על 2-2-2-5 אני לא יכול כי הספרה בכלל לא נמצאת שם באופציות הבחירה. ממה זה נובע? ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הלוח אמור לפתור את כל הבעיות שהיו ב +8RDA . אז הוא פותר או לא זאות השאלה......?? ??? כמה הוא יעלה ??? ולאן יהיה להגיע איתו ב- OC ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי הזמין מחשב והיום קבלתי אותו כדי להרכיב לו את החלקים {לוח אם, מארז, מעבד, זכרונות, היטסינק}, הרכבתי, התקנתי את המערכת הפעלה {XP PRO}, הרצתי 3D MARK אחרי זה נכנסתי לביוס {GIGABYTE GA-7VAX}, ורשום שם שהמעבד רץ ב-27 מעלות ובתוכנה של ג'יגהבייט רשום אותו הדבר ובטעינה רשום בתוכנה של ג'יגהבייט שהמעבד רץ ב-32 מעלות, הגיוני ל-AMD? המערכת: AMD ATHLON XP 1800 0.13MICRON GIGABYTE GA-7VAX KT400 AGPX8 DDR400 SAMSUNG 256MB PC2700 DDR333 CAS 2.5 SEAGATE 40GB 7200 ATA100 2MB CACHE SIMBADA CASE + GENERIC 400W PSU CREATIVE INSPIRE 2400 2.1 2S+SUB IIYAMA 1413 PRO 0.25 HP OPTICAL MOUSE PS2/USB SONY X52 CD-ROM DRIVE SONY 1.44 FLOPPY DRIVE זו המערכת, אני יודע שיש דברים שלא קשורים אבל אין…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סיפור קטן שקרה לי עם הלוח אם שפשוט הייתי חייב לשתף ! נתחיל, לפני תקופה קצרה עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם לגירסא חדשה שככל הניראה גרמה לי לבעיות עם ה POST אתמול במקרה ראיתי BIOS חדש שלא מופיע באתר GIGABYTE, ככל הניראה BIOS לא רשמי אני לא יודע מה חשבתי לעצמי שהחלטתי להתקין אותו אבל עשיתי את זה, הפלאש הסתיים בהצלחה. ברגע שהדלקתי את המחשב ואחרי שאפסתי את הביוס, המחשב לא עלה. ה BIOS היה דפוק אני וחבר ניסינו להתקין את ה BIOS מחדש דרך כונן פלופי ישן שהוא הביא, ללא הצלחה לאחר קצת חיפושים בגוגל, מצאנו פיתרון שככל הניראה בעזרתו דפקנו את ה BIOS השני חבר שלי פשוט גיבה את ה BIOS הנוכחי (הדפוק!!!) לביוס הגיובי !!! פה אמרתי לעצמי, זהו. בזה הרגע הרגנו את הלוח אם ! (שאגב, נגמרה האחריות לפ…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. במהלך בדיקה של מחשבים ניידים ראיתי הצעה מוזרה-שני מעבדים כשהחדש יותר באותו מחיר של הישן אבל יותר חלש.מה הולך פה? T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB שאר המפרט של המחשב הוא בדיוק אחד לאחד..גם המחיר זהה. איך זה הגיוני שדגם יותר חדש יהיה יותר חלש? או שיש לו איזהשהיא ארכיטקטורה חדשה יותר ולכן שווה לי לבחור בו למרות המטמון והמהירות שעון האיטיים יותר? זאת גם חנות נורמאלית לא משו לא ידוע (KSP ) תודה לעונים. {אנלא יודע אם זה שייך למדור ניידים כי אני שואל רק על המעבד,תעבירו בבקשה את הדיון אם זה לא המקום הנכון..}
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=BV80605001905AM〈=heb&cart=127788073317899887 קצת לא ברור לי העניין על פניו אותם נתונים כמו של I7 870 /1366שמתומחר בארץ בסביבות ה 3000 ש"ח ה I7 875K/1156 מגיע עם ערך מוסף של מכפלה פתוחה TURBO BOOS ונמחר ב 1580 ש"ח :s05: אם כך פני הדברים זה ממש מציאה מזל שלא קניתי את ה920.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד היי, אני מניח שזאת שאלה שהולכת וחוזרת די הרבה כשזה מגיע לתחום השדרוג, בעיקר בין 2 המעבדים האלה. אבל בכל זאת המידע באינטרנט כל כך גדול שזה כבר נהיה בלאגן. עיקר ההתעניינות שלי היא לגבי האמינות של AMD בתחום המעבדים בשנים האחרונות. בזמן האחרון הייתי בקבוצה האדומה בתחום כרטיסי המסך, ואפשר להגיד שאני לא הכי מרוצה מזה, בעיקר יש הרבה בעיות סביב הדרייברים שלהם, ככשדוגמה שלילית מאוד מבחינתי לAMD היא שלקח להם 4 חודשים לתקן באג בדרייבר שלא אפשר למשתמשים עם 2 מסכים להשתמש במחשב שלהם בצורה סדירה. https://community.amd.com/thread/228886 שזה הפך אותי ללא מרוצה מהRX 580 שלי. וזה אחרי בעיית התחממות בR9 290 הקודם שהיה לי שלהם, שלצערי גם לא האריך ימים, שרד 3 שנים ו…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן. נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המעבד שלי, המיפרט רשום בצד. שימושים עיקריים של המחשב הם משחקים מהשנים האחרונות בעיקר 2006-2010 ובעיקר משחקי RPG כמו: Oblivion, Fallout, Metro 2033,The Witcher וכו'. אני משחק על רזולוציה של 1440x900על הגדרות גבוהות ובלי אפקטים. אני לא מחפש שם של מוכר או קישור למכירה אלא שמות של דגמים שיהוו שדרוג משמעותי למערכת. התקציב שלי הוא 300 למעבד יד-שנייה. ועדיפות גבוהה למעבדים עם יכולות אוברקלוקינג מוכחות. בנוסף חשבתי גם למכור את 3 הסטיקים שלי ולקנות 2 חדשים עם תזמונים טובים, שיעבדו בדואל צ'נאל וישפרו את יכולות האוברקלוק של המערכת. השקעה של 75-50 ש'ח בכולל. האם לדעתכם זה שווה את זה? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי את הלוח המוכר של gigabyte 7VRXP,ונראה לי שעם כל הלוחות החדשים והמדהימים שיש עכשיו אולי כדאי להחליף כבר לוח אם חדש... יש לי r9700 pro והוא על 4x עכשיו אז אולי כדאי לעבור ל-8x ועוד כמה דברים אחרים כמו בעיה מעצבת של סאונד וכו'... שתהיה ערכת שבבים טובה nforce 2 או 3 אפילו... או אם יש משהו יותר טוב... יש לי 500 שקל,על מה אתם ממליצים שיהווה שיפור מהלוח הנוכחי, ואם אתם חושבים שכדאי לשפר משהו אחר אז גם תגידו!!! תודה!!!! ;D נ.ב יש לי amd 2000 אם זה משנה.. ואמרו לי שזה לוח טוב MSI K7N2 Delta-L nforce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR 400, AGP8X, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0 וגם מתאים בול לתקציב... מה עם זה Chaintech 7NIF2 nForce 2 Motherboard (Dual DDR400, AGP8X, VGA + TVOut, LAN, …
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
כמובן שלוח זה יעבוד המהרה חביבה ואני מתלבט בין : P-4S 333 DDR + sb + lan P4 (sis) 4SDA DDR (478) 645Ultra (sis) DDR +sb עצות של המנוסים באלה..
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-