עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חברים שלום. רציתי לברר משהו. רציתי לדעת שבעת שאני מרכיב מחשב האם ישנה חשיבות מירבית של תאימות מבחינת FSB של לוח האם והמעבד. האם המהירויות צריכות להיות זהות לחלוטין או שאפשרי שיהיו שונות. - שהמעבד יהיה יותר גבוה או לולח האם. וגם אשמח לדעת מה משתנה אם הם לא תואמות. תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by LIOR42,

האם שינוים בביוס יכולים לגרום לתקלות במחשב לדוגמא העלמת כרטיס קול

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by wizzede2,

אהלן יש לי זיכרון 1024MB DDr-2 533 MHZ של SAMSUNG, ואני מעוניין לקנות עוד זיכרון, אבל כל הכרטיסים של סאמסונג שמצאתי הם נורא יקרים. האם אפשר לקנות דגם של KINGSTON 512MB DDr-2 533 MHZ וזה יעבוד ביחד בלי בעיות? או שאסור לערב בין חברות שונות?

4. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by shkaf,

מעוניין לקנות לעצמי עוד כרטיס זכרון אחד, רוצה לקנות 512 כי אין לי אפשרות יותר, הלוח אם פשוט לא תומך אז ככה אני מתלבט בין 512MB Kingston HyperX (CL2) ל 512MB Corsair (CMX) CL2 בKSP שניהם עולים 350 אז אני שואל בתכלס מה עדיף לא מעוניין לבצע OC על הזכרון דרך אגב שניהם DDR 400 תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  6. חברת Chuwi ממשיכה לספק לנו הצעות בלתי צפויות בהתבסס על המעבדים המוזלים של אינטל, כשהפעם היא שמה לה למטה להילחם ב-MacBook Air ודומיו לכתבה

7. Started by tintin,

שלום לכולם. אחרי כ 10 חודשים של שימוש הלוח אם שלי ASUS BLITZ FORMULA הלוח הכי טוב ל P35 הלך לעולמו. בזמנו שילמתי עליו 1600 שקל. בחנות מציעים לי להחליף ל GIGABYTE X48 DS4 ללא עלות, אך לפי דעתי הלוח הזה הוא נחות יותר מבחינת קירור וכו'. ביקשתי את ה ASUS RAMPAGE FORMULA שעולה בחנות הזאת היום 1260 שקל. בחנות מסרבים להחליף לי כיוון שהם טוענים שהלוח שלי שהיה שווה 1600 שקל בזמן שקניתי אותו שווה היום 600-700 שקל. הם רוצים שאני אוסיף עוד 600 שקל כדי לקבל את הRAMPAGE שהוא אותה רמה גבוהה רק ציפסט יותר חדש. אמרתי להם שזה לא בא בחשבון שאני אוסיף 600 שקל על לוח שיותר זול ממה שאני שילמתי על הבליטז. ביקשתי זיכוי אבל הם לא מוכנים לזכות אותי בטענה שהם יכולים להביא לי את הבליטז. האם מישהו יו…

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  8. מתי צריכה להיות מורגשת הירידה הבאה במחירים של מעבדי AMD?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  9. Started by STi,

שלום,יש לי שאלה לגבי זיכרונות שעובדים יחד כ-DUAL ומכפילים את המהירות. בד"כ מוכרים אותם בזוגות,לפי מה שראיתי. השאלה היא האם מוכרים אותם אם בבודדים ואני יכול לקנות אחד ואח"כ לקנות אחד נוסף והוא יעבוד במהירות כפולה על DUAL.אמרו לי שזה תלוי בעצם בלוח עצמו,כאילו לא משנה איזה זיכרון זה הלוח עצמו אחראי על אפקט ה-DUAL. תודה רבה! מתן

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  10. עריכה......... איך הזיכרונות האלו DDR II 800Mhz - Life Time Warranty‎ - ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ לעומת אלו OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Vista Upgrade 5-6-6-18 OCZ2VU8004GK מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  11. אני מעונין לקנות את הזיכרונות הנ"ל במחיר מצחיק(750 שח לעומת העלות המקורית שלהם שהיא בסביבות 1500שח!!!) 1)איזה ציפים מגיעים איתם?? 2)הם צורכים הרבה מתח??(אני יכול לספק עד 2.9v ) 3)האם המחיר שווה(יש אחריות עליהם לכל החיים אצל היבואן ) 4)עד איפה אני אוכל להגיע איתם באובר קלוק(בערך) 5)האם התיזמונים של הזיכרונות האלה(2,3,3,6)הם טובים והאם זה משנה מבחינת ביצועים?? (דגם מדויק =CMX512-3200C2PT) תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  12. מה טוב יותר למשחקים ואוברקולק בעתיד זה ?AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? --ABIT ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?---ASUS ?GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E?--GIGABYTE http://www.ksp.co.il/hmain.php מה עדיף אני לא מבין בזה הרבה יש שמה פרטים על הלוחות בלינק עם אתם יכולים תקראו אותם

• 15 תגובות
    • 911 צפיות
  13. Started by ~Zeus~,

אני צריך עזרה בבחירת לוח-אם כי אני קונה מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3500 S939 Venice ואני מתלבט לגביי הלוח-אם. מה ההבדלים בין NF4 לNF4 U מבחינת: 1) ביצועים/ניצול יכולת המעבד 2) יכולת שדרוג בעתיד לרכיב חדש, כלומר האם בNF4 U ניתן להתקין רכיבים שאי-אפשר להתקין בNF4 ? 3) אם יש עוד- תכתבו אשמח אם תעזרו לי!

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  14. שלום. אני שואל מתוך סקרנות - ומקווה שזה בסדר. היום שוחרר מבחן bench ראשוני (לא רשמי) של Sandy Bridge. במבחן גרפי, המעבד קיבל ציון די מדהים, שקרוב מאוד ל"אחיו" אשר משתמש בכרטיס GeForce [לצערי אני לא זוכר את הדגם של הכרטיס כרגע]. הדבר הזה מביא אותי לשאלה: מה עושה בדיוק הליבה הגרפית (האם אכן אני מנסח זאת נכון?) כאשר מותקן כרטיס מסך יעודי? האם היא "ישנה" (מלשון - Sleeping)? האם היא לא בשימוש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by NuXeR,

יש לי לוח אם Epox 8RGA+ וחשוב לי מאוד האחריות , אני לא יכול לוותר עליה. רציתי לדעת , אם אני אעדכן את הביוס , האם האחריות נתבטל ? האם זה תלוי בחנות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  16. בס"ד מה עדיף לי E5300 או E6550 במה ההבדל מה יותר טוב למשחקים? (אני מעדיף לא OC) ויש הבדל בין C2D ו DC במשחקים שהתדר שווה? (לא מדבר על זיכרון מטמון) ולמה ? ואם אפשר לוח יחסית זול לCF של 4670 (יש לי כבר אחד) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

המחשב בבית הוריי הלא צעירים החל לעשות אתחולים מחדש בתדירות הולכת וגדלה. הוא לקח את המחשב ל"מעבדת המחשבים שהוא מכיר", האם אבחנו את הבעיה כ"תקלה בלוח אם" והחליפו אותו בחדש. נתן לו קבלה רגילה של 420 ש"ח ללא שום פירוט על טיב העבודה. מה שנעשה נעשה, אני כרגע מנסה למזער נזקים, השוק הזה הוא כידוע ג'ונגל שלם ללא שום פיקוח, כל אחד היום הוא טכנאי מחשבים. האם אני יכול לדרוש ממנו חשבונית מפורטת העבודה שנעשתה ולא קבלה רגילה? לוח האם שהותקן הוא Manufacturer : ACER Product : EG31M Version : R01-B4 אני מניח שזה לוח אם מאוד ישן, אבל האם אני יכול לדרוש תעודת אחריות, manual ודיסק דרייברים? (האחרון אני מניח שלא ניתן בכוונה כדי להיות תלויים בהם). בחיפוש אגב לא ברור האם לוח האם הוא של ג'יגהבי…

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by stingeR-,

שלום, יש לי את המפרט הבא : AMD Sempron 2800+ @ 2.56GHZ ששווה ערך בביצועים לAMD ATHLON 3800+ לפחות... Gigabyte K8NS Samsung DDR400 1GB Gigabyte GeForce FX5500 256MB האם המפרט הבא בשילוב מתאם DVI לHDMI יהיה מסוגל להתמודד עם סרטי HD 720P? ואם כן? האם גם 1080P אפשרי? ואם לא - מה הכי זקוק כאן לשדרוג.. האמתי שכרגע נבדק 720P על המפרט רק עם כרטיס 7600GT והכל נראה סבבה... רק שה7600GT עובר למחשב אחר ולכאן אני מעביר FX5500... דרך אגב לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא מכיוון שבפורום אודיו וקולנוע ביתי אני לא חושב שמבינים כלכך בעוצמה של מחשבים ועיקר הכוח לעיבוד של סרטי HD במיוחד במפרט הנ"ל נופל על המעבד.. ככה שנראה לי שזה הכי מתאים. אם לא - מנהלים, נא להעביר...

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  19. מצאתי לקנות כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה שהוא בעצם בנוי מ-2 כרטיסי ג'יגה . עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למחשב זה הכרטיס:GSKILL DDR 2048MB 400MHZ 2.5-3-3-6 זה הלוח אם שלי: ASUS P4VP-MX לי יש 2 כרטיסי זיכרון של 256MB (PC3200 DDR SDRAM האם הכרטיסים יעבדו לי בלוח הזה? מאוד חשוב לי שתענו כי אני חייבת לשדרג תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by liav12,

אהלן, השתגעתי כבר מרוב נסיונות לדעת מה טוב לי למחשב. כרגע 2GB במערכת על ארבעת הסלוטים. מעוניין להוסיף עוד זכרון שיהיה 4 גיגה ומעלה. חשבתי על רעיון לקנות עוד 2GBX2, ואז יצא לי 5G על המערכת אך יעבדו על 667MHZ. או שפשוט לקנות 4G רגילים וזהו, מה ישנה עוד גיגה אחד? עכשיו מה מומלץ לקנייה? בדקתי ב KSP וראיתי שיש להם ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC‎ או כאלו ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition‎ אני מבצע OC על המערכת, אך לא מפוצץ... דעתכם? תודה

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  21. השאלה בכותרת... תודה!

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by roeiw,

תודה.

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  23. חבר'ה לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג T220 ואיתו ניפתח התיאבון אני רוצה להתחדש במפרט חדש... יש לי מפרט על הכוונת אני פשוט מתלבט בין המעבדים והכרטיס מסך! עכשיו אני יסביר איפה "אני אוכל כל פעם תסביך מחדש": לגבי המעבד אני מתלבט בין QUAD שהוא Q9550 לבין E8400 שהוא INTEL CORE 2 DUO עכשיו חשוב לציין אני לא מתכנן O.C ואני לא ילד מושפע שקונה מחשב רק לפי GTAIV מה שכן חשוב לי העתיד הרחוק -אנחנו רק הולכים ומתפתחים הן בחומרה,תוכנה,משחקים וישומיים אני לא גיימר גדול אבל אני מחפש מערכת שתוכל להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות באיכות גבוהה מאוד! אני מתכוון לשחק משחקים כבדים מאוד כמו FAR CRY2,GTAIV,PRINCE OF PER,CRYSIS,NEED FOR SPEED UNDERCOVER ועוד רשימה ארוכה.... אני יודע שרובם לא תו…

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by eliXir,

לחבר שלי יש: Intel 1.6GHZ 256RDRAM Radeon9600PRO עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000, ואין לו 100FPS במשחק קאונטר סטרייק, מה שלא אמור להיות. לפי דעתי, זה בגלל הלוח אם: intel D850MV. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  25. שלום אני מתכוון לכנות את הלוח MSI "K8N Neo2 Platinum" בעקבות שיש לי כרטיס מסך RADOEN 9800 PRO AGP השאלה שנשאלת היא המעבד שהולך להיות עם המחשב הוא AMD 64 3500 והזכרון הוא Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology בקיצור קראתי אתמול באתר על לוחות שיצאו מבוססים על מעבדי NF4 משולבים עם PCIE וגם AGP וזה מאוד יעיל לשידרוג בעתיד שבמקרה של לוח משולב אני אצטרך לקנות רק כרטיס מסך מבלי לשדרג את הלוח { אחרי הכל המעבד מספיק חזק והזכרון מספיק לזמן הקרוב } . רציתי לשאול את דעתכם האם כדי לקנות את הלוח שרציתי של MSI או לקנות לוח משולב לפי המלצתכם { כמובן שהוא צריך להיות סוקט 939 } הודה לכם על העזרה

• 12 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים