עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by giri71,

http://www.lead-pursuit.com/news.htm

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  2. קניתי היום SEMPRON 2200, ולוח אם של GYGABYTE, מדגם GAA-K8NS. עד כמה שאני יודע שניהם סוקט 754 ולכן לא אמור להיות בעיה - ובכל זאת - זה נראה כאילו המעבד יותר גדול מהתושבת (שנמצאת על הלוח אם) שבה הוא אמור לשבת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? אני מוסיף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  3. שלום לכם העניין מאוד דחוף ונכנסתי לכל הסטיקים שיש, לא מצאתי מה שחיפשתי, גם חרשתי על PANDAS ולא מצאתי שם משהו לקנות.. אז ככה, המסך עושה מסכים כחולים בלי הפסקה וזה משהו שקשור לזכרון, אין טעם לתקן כי כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות חדש.. המעבד הוא intel pentium 4 סוקט 478 יש לי כונן קשיח חדש שקניתי לא מזמן עם SATA 2 ואני רוצה לוח שיתמוך בו (לא כמו עכשיו) וגם בישן שהוא IDE יש לי זכרון DDR 400 עם דואל דאטה רייט ואני מחפש לוח שיתמוך בזה (לא כמו עכשיו) הכרטיס מסך הוא AGP אז צריך סלוט כזה.. יש לי 2 CD ROM הנה תמונה אם שכחתי משהו:

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by b127,

מצאתי את זה בזאפ http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=KR-2GB-6400k&affiliate=zap איך זה? האם זה הכי זול?

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by mokisho,

מה זה ה CACHE 1 LEVEL ולמה כשר הרצתי בדיקה ב s@m היה רשום לי נכשל למה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  6. התחדשתי בכונן (SSD (CRUCIAL M4, אך לצערי ללוח שיש לי כרגע אין תמיכה במצב AHCI וכתוצאה מכך אני לא מקבל את מיטב הביצועים מהכונן. אני רוצה לקנות לוח חדש, ואמרתי על הדרך נשדרג את המעבד. זה המפרט שיש לי כרגע: ------------------------------------------------- מעבד - DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200 לוח אם/צ'יפסט - Abit I-45CV Intel Lakeport-G i945GC כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB זכרון (יש לי 2 סטיקים כאלה) - Muskin 996580X2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ספק כח - Thermaltake TR2-420W ----------------------------------------------- (הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטים ותיכנות) התקציב - להשת…

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  7. שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by omerbar,

האם הvcore מושפע מטמפרטורת המעבד? כלומר נניח מעבד i5-6600k רץ על 4.6MHz בVcore של 1.290 וב1.285 נניח הוא כבר לא יציב. האם ככל שהטמפרטורה תרד כך הvcore יוכל לרדת גם כן? ( כמובן עד גבול מסויים)

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. כשאני מחבר מכשיר כלשהו לUSB (ניסיתי גם פסיביים וגם אקטיביים - חשמל) המחשב או לא מגיב כלל, או מתחיל לזהות את הרכיב המחובר, ואז מראה כאילו הוא התנתק, בלי שהדבר קרה בפועל. מוצגת הודעה הבאה באנגלית. POWER SURGE ON HUB PORT A USB device has exceeded the power limits of its hub port. For assistance in solving the problem , click this message. עלי לציין שלא מדובר בחיבור HUB והחיבור ישיר ליציאת USB של המחשב ללא שום תיווך. האם מישהו נתקל עם דבר כזה ? יש לזה פתרון ? ניסיתי להכנס דרך מערכת הפעלה אחרת, והדבר חוזר על עצמו באופן זהה, כאשר אני די מיואש כי העכבר והמקלדת שלי מחוברים בUSB ומתנתקים בלי שום שליטה .... תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  10. אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה

11. בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by danieltal,

ומה יהיה חדש ?

13. שלום חברים , אני עובד עם התוכנות CUBASE ו ABLETON והCPU LOAD בשמיים ! זה מה שאוורסט גילה שיש לי : CPU Type Intel Pentium III Xeon CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz יש לי 4 ג'יגא זיכרון אין לי מושג איזה חברה ואם הוא DDR2 או DDR3 , בכל מקרה רציתי לדעת איזה זיכרון כדי לי לקנות באיזה מהירות ואיזה סוג ניסיתי לחקור את הנושא לא הבנתי אותו כל כך ... תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. קניתי מעבד ולוח אם חדש Intel Core i5 4670 Gigabyte GA-H87-D3H יש לי כבר זיכרונות של G SKILL ופטריוט במהירות 1333 שתיי זוגות של 2GB לכל אחת מהחברות. כלומר 8GB סה"כ. האם כדאי לי לקנות גם זיכרונות חדשים במהירות של 1600HZ ? או שזה לא משמעותי בכלל ? השימוש הוא גיימינג BF3 SC2 עם 7850 כרטיס מסך.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by cha_had,

ערב טוב, אני מתכוון בקרוב לשדרג זיכרון למחשב ולהתקין אותו בכוחות עצמי. יש לי שני כרטיסי זכרון של DDR3, כל אחד 2GB, ואחד מהם אני מחליף בקרוב מאוד ב-8GB. השאלה היא כזו: האם קיים סיכוי שבמגע יד אדם ללא הציוד המתאים, יכול להיווצר חשמל סטטי שעלול לפגוע בלוח האם או אחד מרכיביו? תודה לכל מי שיעזור, חיים

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by shlomiokev,

מה ההבדל בין לוח אם h87 לבין דגם b85 ? תודה לעונים

17. Started by Burkey,

שלום, יש לי שאלה פשוטה. בכותרת ציינתי שני לוחות אם עם ערכת השבבים H87. שני הלוחות נמכרים באותו מחיר. בעת הרכבת מחשב, איך אני אמור לבחור בין השניים, האם קיימים הבדלים משמעותיים ? במה הייתם ממליצים לבחור, ולמה ? תודה ויום טוב !

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  18. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by בור ועם הספר,

האתר פורוניקס (www.phoronix.com) מעלה סקירה ראשונה של בולדוזר על לינוקס. שורה תחתונה - בעיבוד מקבילי בלינוקס הוא חזק מאד, עדיף על ה-2500K ומתקרב לi7-970/990X של אינטל. - במבחנים על ליבה אחת, הוא חלש יותר מהSB אבל עם ביצועים דומים לנהלים הקודמים 920/970/990X הוא מבטיח להעלות סקירות נוספות: - השוואה בין קומפיילרים שונים על לינוקס (גירסאות שונות של GCC, open64, LLVM) - השוואה עם הקומפיילר שנתמך ע"י AMD עצמה והשוואה אל GCC כאשר מכלילים אופטימיזציות ספציפיות לבולדוזר - השוואה מול קרנל לינוקס עם טלאי עבור הבולדוזר (בדומה למה שמדברים על WIN8) - בדיקה של scalability כלומר הרצה של כל המבחנים ב-1/2/4/6/8 ליבות ובחינת התנהגות המעבד. - סקירה על OC וצריכת הספקים הסקירה המלאה כאן: http…

20. ביממה האחרונה התפרסמה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל בשם BranchScope. אין לי לממש חשק לתרגם את עיקרי הדברים אז הנה ללינק שמסביר פחות או יותר במה מדובר http://www.guru3d.com/news-story/intel-processors-vulnerable-to-new-branchscope-attack.html באינטל כבר הודיעו שההתקפה דומה לפרצות הקודמות שהתגלו ושהפאצ'ים הבאים יסתמו גם את הפירצה הזאת.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  21. הכרזות מפתחת השבבים האדומה ליום זה כוללות גם מעבד אחד קטן וזול שמהווה קריצה למשתמשים מתקדמים מצד אחד, ושירות למחשבים דלי תקציב מהצד השני - הכירו את Athlon 3000G לכתבה

22. מספר חודשים אחרי שראינו את מוצרי ה-APU השולחניים של מפתחת השבבים האדומה הופכים זמינים בגרסאות בלעדיות ליצרניות של מערכות מורכבות - בקרוב גם הצרכנים הביתיים הממוצעים יוכלו ליהנות משמונה ליבות Zen 3 שיפעלו ללא דרישה לכרטיסי מסך חיצוניים שעולים הון תועפות בעידן הנוכחילכתבה

23. Started by chook_rl,

היי, קיבלתי את המחשב החדש שלי עם E7500 , וב Win7 כתוב שזה מעבד של 2.9 אבל הוא מתנהג עכשיו ב 2.13 למה זה קורה? האם זה טוב? למישהו יש הסבר?

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  24. כותרת (בזכרונות) הבדלי מחירים של בערך 100 ש"ח ואין לי מושג מה המספרים האלה בכלל אומרים. כמו למשל G.SKILL 1600MHZ 9-9-9-24 שעולה 480 ש"ח לעומת אותו דבר בדיוק עם המספרים 7-8-7-24 שעולה 600 ש"ח... ראיתי שההבדל הוא CL, מזה? מישהו יכול לתת לי הסבר קצר?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.