מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום. חיפשתי פורום מקצועי ולפי ההודעות כנראה שמצאתי. מעוניין בשדרוג מחשב, הכולל מעבד QX9770 (הוא כבר אצלי) מצ"ב מפרט של לוח אם, כ.מסך וזכרונות. בנוסף, מאוורר למעבד מדגם ZALMAN CNPS9700 LED 110mm 2 Ball CPU Cooler . המחשב מיועד למשחקים כבדים שיוצאים היום ויצאו בעתיד, עבודה משרדית לסטודנט (PDF,C++,אינטרנט וכו'). איך המחשב? האם היית משנה משהו? ובקשר לספק, אשמח לשמוע פה הצעה, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני מעוניין בטמפ' די מדוייקת, כי שמתי לב שכאשר הטמפ' מתקרבת לאיזור ה-50 המעבד פועל לאט בצורה משמעותית.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תוכנת SPEEDFAN נותנת לי אינדיקציה שחום המעבד שלי בעבודה רגילה הוא 60 - 75 צלזיוס האם זה חום סביר? ומה החום המקסימלי שמעבד יכול לעבוד בו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם שלי: http://asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1866&modelmenu=2 אני יכול לעשות SLI? אני מבין שיש לי שני PCI-E אבל אחד הוא 16X(הכחול) ואחד הוא 4X(השחור). מזה 16X 4X? ואם אני כן יכול לעשות SLI אז האם ה-4X לא יתן את כל הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
האם זה יכול לגרום בעיות\האטה? שני הזכרונות מאותה חברה ובאותה מהירות (800MHZ). הלוח אם הוא : ABIT IP35P INTEL P35 FSB1333 DDR2 1066 אני מתכוון במילא להתקין גרסת 32 ביט של חלונות אז שאר הזכרון לא יזוהה בכל מקרה. האם להתקין 2+1 יכול לגרום להאטה ? תודה רבה לכולם אורי
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הPCI-E של הלוח הוא 16X מלא או מסורס ? השאלה זה האם אפשר לשים כרטיס מסך נורמלי כמו ה9600GT ומעלה ולא תורגש בעיית ביצועים כלשהי ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מתי ההשקה של CPU של AMD ?ואיזה לוח יהיה ?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤301 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 AMD Athlon 64Bit AM2 4600 DualCore BOX כמות: 1 - מחיר: ¤308 http://tms.co.il/product/2748
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
היי, אני צריך צריך עזרה, בניתי מפרט שאני ממש סגור עליו.. אבל יש דבר אחד שמטריד אותי... הלוח אם. אני לא מבין בלוחות אם בשיט.. והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם שלי מספיק טוב ומתאים בשביל המחשב, כי אנשים אמרו לי שאני צריך אחד יותר טוב ממנו. אז פליזז תעזרו לי ותגידו לי אם אני צריך אחד אחר.. ואם כן.. אז איזה ולמה.. תודה! (להלן המפרט) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤282 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤463 כמות:1 …
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם.. היה לי לוח P35C-DS3R אך הוא נשרף לי עם המעבד..(יש בו נזק פיזי לא יודע אם יחליפו) ולפי מה שהבנתי שבוע הבא מגיע P45.. האם כדי לקנות P45 במידה ולא יחליפו לי ? ובמידה יחליפו לי האם אני יוכל לבקש מהחנות לקנות לוח אם אחר במקום מה שהיה לי.. כאילו לעשות טרייד אין..אם אני יקבל זה יהיה חדש... :s05: :s05: :s05: וכמובן מה יהיו טווח המחירים של הלוחות החדשים !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, מה דעתכם ? האם לקנות מחשב בסוף יולי / תחילת אוגוסט או לחכות חודשיים אח"כ כאשר יגיעו מעבדי Nehalem בסוף 2008? האם הארכיטקטורה של המעבד תהיה כ"כ מסיבית ויהיו הבדלי ביצועים משמעותיים ? זו תושבת חדשה.. לא יהיה ניתן לשדרג מעבד מהדור הנוכחי בלוח האם. תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 לא מעט שנים אני עובד עם ASUS X OCZ , והבעייה שתמיד הייתה לי איתם היא תאימות הזיכרונות ללוח וטמפ המעבדים. אני מעוניין לנסות את השילוב הנ"ל אשמח למידע על ניסיון עם הזיכרון/לוח הנ"ל. מעבר לעובדה זו המארז למערכת זו יהיה LANBOX (M.ATX) כרגע מורץ עם 820, בטמפ סביבה של 62C. אשמח לקבל מידע על טמפ המערכת הזו במקום סגור,עם האוורור המקורי של המארז/מעבד 9450 או QUAD אחר ברמה הזאת(לא 6600/9300). אשמח לקבל כל סוג של מידע לגבי הלוח או אם יש סוג אחר של G35/M.ATX שיעבוד במקום הלוח הנ"ל בשילוב הזה. אשמח לקבל מידע על סוג אחר של זיכרון שנוסה עם הרכיבים…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בונה HTPC איזה מין המעבדים הנ"ל מתאים יותר להרצה של קובצי HD במינימום טמפרטורה וCPU נמוך & PVR מקליט ברקע יום טוב אשמח לקבל עצות ללוח אם במחיר סביר (חשבתי על לוח של NVIDIA ב350 ש"ח בעל יציאה של HDMI ?)
-
- 7 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm אני רוצה לדעת את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתיוגם את הטמפרטורות שלהם במאמץ תודה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? P45 החדש או X48 והאם לוח אם: ASUS RamPage Formula טוב ל O.C .?. [יעוד בעיקר למשחקים כבדים מאוד]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם! ראיתי כי מחירי המעבדים של AMD ממש נמוכים, ורציתי לשאול, מבחינת ביצועי משחקים, איזה מעבד הייתם מעדיפים: Intel E8400 AMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX AMD ATHLON 5600 AM2 DUAL CORE 2 X 1MB BOX איך הייתם מדרגים את המעבדים הנ"ל מהטוב, לפחות טוב? תודה אורי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
אני מתכנן שבוע הבא ללכת לקנות סוף כל סוף מחשב חדש. כבר החלטתי שאני רוצה מעבד Q9450. אני כבר לא סגור על איזה לוח אם אני רוצה, מה שאני כן יודע - זה שאני רוצה לוח אם שהוא DDR2 ולא HYBRID. יש לי בין 800 - 1000 שקל להוציא על לוח אם, כשהמחשבה היא לקדימה. ההתלבטות שלי היא בין ה - P35 - DS3R P35 - DS4 X38 - DS4 או שבכלל עדיף לי להמתין עוד שבוע שבועיים וללכת על P45 ולסיים עם זה, אני לא הכי לחוץ בעולם ויכול להמתין עד סוף החודש תחילת חודש הבא, אבל ממש מנסה להחליט על איזה בורד ללכת. אני יודע שזה תלוי בשימושים שלי ואם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE, אני מעדיף לא לסגור את הדלת לאפשרות לא יודע אם אני אעשה את זה, מה שאני כן יודע שאני לא רוצה לוח שעושה גם DDR2 וגם DDR3 מעדיף שהוא יהיה DE…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הלוח הנ"ל והוא לא מוצא פרטים באינרטנט על הלוח הזה.. רציתי לברר כמה זיכרון ובאיזה תדר אני יכול לשים בלוח זה? תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
לא יוצא לי לשדרג את המחשב לעיתים דחופות, שלא נדבר על זה שלא בא לי בכלל. אני מועניין לקנות עכשיו לוח-אם טוב ולא לחשוב על שידרוגים לטווח הארוך ביותר. לא בטוח עדיין אם אני באמת רוצה SLI. התקציב לא משנה.
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
יש לי את זה בביוס(המערכת בצד)והCMOS עומד על ההכי גבוהה שזה 62 מה זה ביכלל?
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-