עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בגלל בעיה בSKYPC אין להם DFI ואני נאלץ להזמין לוח אחר , האם הX48 DQ6 טוב לאוברקלוק ? מעבד E8400 זכרונות 1066MHZ G.SKILL זה מאוד דחוף לי ותודה מראש! ואם יש משהו אחר ( חייב מSKYPC ) במחיר של הDQ6 אז תציעו בבקשה! זה מאוד חדוף תודה! שכחתי לציין שאני רוצה להגיע לOVERCLOCK EXTREME , בסביבות ה500FSB

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. היו לי 2 סטיקים של 512MB 667MHZ = 1GB החלטתי לקנות עוד סטיק של GB1 667MHZ אך בחנות היו רק 800MHZ אז התפשרתי על 800MHZ. השאלה שלי אם הלוח אם ( שתומך בזיכרון 800MHZ ) יסתדר עם 2 סטיקים 667MHZ וסטיק 800MHZ ?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by h0e,

שלום רב, כרגע ברשותי זכרון DDR שרץ ב 166MHz: 2.0-3-3-7 וב 200MHz: 2.5-3-3-8 (אני מריץ אותו ב200, רק רציתי לתת את כל המידע שיש לי לגביו) אני רוצה לקנות עוד זכרון למחשב אשר רשום כ 400MHz: 3-4-4-8 אני מניח שההשוואה היא ל 200MHz בזכרון הנוכחי שלי וההכפלה זה צורת ביטוי שונה של טכנולוגית ה DDR (תקנו אותי אם אני טועה) אני לא מעוניין לעשות OC, מה בדיוק יקרה כאשר אני אחבר את שתי הזכרונות האלה למחשב ביחד? ממה שאני מבין כל הזכרונות ירוצו בצורה המושתפת המהירה ביותר שהיא תהיה 3.0, אך האם זה יתבצע אוטומטית או שאני אצטרך לבצע שינויים? בנוסף עד כמה שאני מבין ההשפעה של מהירות הזכרון על המהירות הכללית של המחשב היא מינימלית ולהשקיע עוד 300 שקל בזכרון חדש של 2.5 הוא לא דבר כדאי (במידה והכל י…

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by ניר.,

מישהו יכול להגיד לי כיצד אני מוא את סוג הדגם בלוח אם של ASUS?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by marking,

קניתי אותו לפני שנתיים כשהוא רק יצא והוא היה הכי טוב... עכשיו אני שואל איזה מעבד אמור להתחרות בו? (מצד החברות המתחרות כמו שAMD) איך הביצועים שלו לעומת P3? או בכלל?

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  6. Started by 3idan,

שלום אני רוצה לקנות מחשב ובוא מעבד 2.8 רציתי לדעת עם יש למישהו מעבד כזה ועם יש איך הוא??? בבקשה תעזרו עידן

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by a_a_aa,

שלום, מדובר במחשב שני בבית עם מעבד פנטיום 4 [ כן כן ישן ] פירמטתי אותו והתקנתי וינדוס 7 ווהכול זורם לאט [ תוכנות עולות לאט דפדפן אינטרנט וכו'] פתחתי את המחשב ומצאתי 2 זכרונות : כ"א 256MB 533 D2 סה"כ 512 MB להערכתי האיטיות נובעת מהזיכרון הנמוך 1. האם יש בסיס להערכה שלי ? 2. איזה זכרונות כדאי לי לרכוש [ אולי אפילו יד 2 ] 3. התקציס- כמה שפחות

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  8. Started by Randy Orton,

הלוח הזה עולה 430 ש"ח וראיתי אותו באתר של KSP ב 250 !!! מה אתם אומרים ? הבעיה היחידה שם שאין לו VGA OB הוא תומך בטכנולוגיה DUAL CORE עריכה : ומה אתם אומרים על הלוח התקציבי הזה ? 400 ש"ח http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=807&l1=3&l2=11&l3=240 הקטע שאין שם VGA OB

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

בזכרונות DDR, מה מסמל CL2?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by dany_uru,

איזה מעבד עדיף במחשב נייד, הT2130 או הT2330 ? ה2130 הוא 1.8 מגהרץ dual core וה2330 הוא 1.6 מגהרץ core duo ויותר חדש. תודה רבה. דני

• 7 תגובות
    • 463 צפיות
  11. Started by ranko,

ברצוני לבדוק תזכרון RAM שברשותי,הורדתי את תוכנת memtest86-3.5.iso לדיסק וצרבתי אותה,הפעלתי אותה במצב דוס. הבנתי שאסור שהתכונה תעשה יותר מ5-6 טסטים,מכיון שזה יכול לשרוף את הכרטיס זכרון. שאלתי היא וגם צרפתי תמונה, כמה טסטים עברתי עד עכשיו,כי פשוט התוכנה עבדה בערך 10 דקות,וזה הראה מספר 7# למעלה,ולמטה זה הראה בשורה של ה"פס" 0,דיינו זה טסט 7? ? 7? או 0,או לאן אני צריך להתסכל לשורה של ה"פס" או "טסט"? זה קצת מבלבל,בגלל זה החלטתי לעצור תבדיקה,ולעלות תשאלה פה תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 18:32:21 עוד תמונה[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום לכולם, רגשתי אתמול מחשב חדש: לוח אם מדגם: ASUS P5GC-5X ודיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 160 GB הבעיה שלי היא כזו: קניתי את המחשב בחלקים, והרכבתי אותם (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשבים)., אבל משום מה, כאש אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס, בסעיף של IDE, הוא לא מזהה לי את ההארד דיסק בתור פריימרי, אלא בתור שני או שלישי. וככה אני לא יכול למעשה לבצע התקנה של הווינדוז. אין לו ג'אמפרים מאחורה, כמו לדיסקים הקשיחים הישנים. אז איך אני משנה את ההגדרה שלו לראשי? תודה

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by amit71,

שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים .למפרט הנ"ל האם 2GB זכרון של 667MHZ מספיק או צריך 800MHZ האם אני יבחין בהבדל (מערכת הפעלה VISTA)אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .

14. Started by avid,

שלום, מה היתרון בלוח עם חיבור 8 פין על פני 4 פין? לאיזה צורך זה משמש? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה לוח אם של asus במחיר של עד 1200 ש"ח אני צריך שהלוח יתמוך ב- Sata, AGP X8, DDR1 ומעבד פנטיום 4 מתושבת Socket 478 אם תוכלו לתת לי המצלצות ללוחות אם טובים ובמחיר שצינתי תודה !!!!!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  16. שמתי לב בחלון השחור כשהמחשב עולה שהוא רושם לי שאני משתמש ב 320 ארץ במקום 400 (כל 4 הסטיקים הם 400 ארץ) ההבדל בינהם הוא שזוג אחד הוא CL2.5 והזוג השני CL3 מה לעשות ? האם זה תקין ? או שלוותר על הזוג הקטן יותר ? 2*512 CL2.5 2*256 CL3 לוח P4P800 asus (חייב לציין שעשיתי חיפוש אבל לא מצאתי דיון דומה) בתודה מראש אבי

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by shaharo,

לאחר שקראתי את המאמר עדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הזאת האם אפשר לעשות Dual DDR עם שני זכרוונות אותו דבר מאותו חברה? או שחייבים לקנות את החבילות במחיר מופקע ?

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by rafiisak,

שלום. השאלה היא אולי קצת טפשית אבל אני לא ממש מבין בקטע של זכרונות יש לי 512 DDR ואני רוצה להוסיף עוד 512 ואני לא יודע כמה MHZ יש לי בזכרון. האם זה חשוב שלזכרון שאני מוסיף יהיה אותו MHZ כמו לנוכחי? ואם כן איך אני בודק כמה יש לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by NOVA,

תודה מראש. ועוד שאלה, מהם היתרונות של usb 2.0 על הusb הרגיל והישן (חוץ ממהירות, כמובן. בכמה באמת הוא יותר מהיר)?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הסתכלתי לדוגמה בזיכרונות של קרוסייר ויש להם או ממותגים או ווליו.... אין לי שמץ של מושג מה ההבדל ביניהם . מישהו יכול להסביר לי.....?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by Tzion,

נגיד AMD1800 והוא ישרף לי (בתקופת האחריות) בעתיד ויפסיקו ליצור אותו, במה יחליפו לי אותו? במעבד יותר חדש?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by Belgid,

שלום חברים,קניתי מעבד שהייתה עליו מדבקה, הסרתי אותה ואני רוצה לנקות אותו. האם ניתן לנקות עם אציטון או שרק עם אלכוהול? ואלכוהול הכוונה לאלכוהול טהור? או שערק גם זורם ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הדור החדש והמבטיח של AMD עתיד לקבל את הבמה בתערוכת CES 2017 בינואר לכתבה

24. Started by b127,

שלום, אני מתכנן שדרוג למחשבי, והחלטתי ללכת על ה6400. מה שאני מחפש זה לוח אם שיוציא ממנו את המיץ... והבוונה לOC מקסימלי על אויר. דהיינו מינמום באס 400. הדרישות שלי הן: הכנה למעבד מרובע ליבות. OC בטוח ובקלות עם ביוס סביר. לא חייב שום תוספות מלבד RAID ושבב קול איכותי. עדיפות ללוח עם יציאת E-SATA משיטוט הבנתי שעומדים על הפרק הלוחות הבאים גיגהבייט DS4 אסוס P5B DLX אסוס P5W-DH Deluxe מה ההמלצה הסופית? כמובן שנימוקים יכוונו אותי יותר טוב. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by INFERNO,

מי יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.