עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Guarding angel,

http://www.sapphiretech.com/en/products/mainboards_specifications.php?gpid=131 האם הלוח הנ"ל של ספיר טוב יותר מ http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278

2. http://news.com.com/Apple+to+ditch+IBM%2C+switch+to+Intel+chips/2100-1006_3-5731398.html?tag=nefd.lede שבוע הבא ההכרזה... חברת APPLE מפסיקה את השותפות עם חברת IBM, ארוכת השנים, במסגרתה המחשבים שלה השתמשו במעבדי ה POWERPC. זהו צעד הסטורי של החברה, כאשר משנת 1994, היא השתמשה רק במעבדים אלו... מעכשיו תעבור החברה להשתמש במעבדי INTEL במחדשבים שלה. כמובן שישנם השלכות כמו הפיכת כל התשתית ומערכת ההפעלה למחשבים מבוססים מעבדי INTEL, דבר שאומר שבעתיד, אולי יצליחו להשתמש בכל מחשב מבוסס X86 למערכת ההפעלה הפופולרית של APPLE בשם OS X... יש לציין, כי נושא זה עלה בכותרות מספר פעמים בעבר בגדר שמועות שלא התבססו, אך כעת נראה שזהו השלב הסופי, ואכן APPLE תעבור למעבדים של INTEL.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by moris,

היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק? תודה!

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by or,

כעט ש100% ניתן להשיג את שתייהם בארץ נותרת רק השאלה איזה לוח יור טוב מבחינת יציבות ומבחינת oc

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by pissdrunx,

יש לי לוח של gigabyte 7vrxp rev 2 ויש אליו איזה משהו שנקרה raid אין לי מושג מה זה ו גם אני לא מצליח להתקין אותו יש לי windows xp home בהתחלה של הפעלת המחשב יש הודעה mbultra133... searching for drivers ואחרי 10 שניות בערך זה רושם no drivers atached וממשיך בטעינת הוינדוס איך אני מבטל או מטקין את זה תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by avi15,

אני מחפש לוח אם SOCKET 478, עם 4 חריצים לזיכרון DDR1 וAGP X8 וכרטיס רשת מובנה. חברה לא משנה, תקציב בסביבות 500[כמובן עדיף כמה שיותר זול] תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by nadav1379,

כמה עולה מעבד של אינטל 2.4C ? וכמה עולה מעבד של אינטל 2.6C ?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by moshe_91,

תגידו זכרונות של geil הם טובים ?.. זאת חברה טובה ?.. כי אני אישית לא מכיר את החברה הזו ... תגידו, אם יש לי כבר שתי זכרונות של 512 כל אחד עם הספק של 4-5-4-15 ואני מתכוון להוסיף עוד שתי כרטיסים של 512 כל אחד וההספק שלהם הוא 4-4-4-15 זה לא יגרום לבעיות ?.. איזה הספק מבין שני אלה תכתבתי הוא טוב יותר ?.. אהה ושכחתי להגיד ששתי הזכרונות הם של 667 מגה הרץ ... ?תודה מראש,?משה[br]פורסם בתאריך: 23.09.2007 בשעה 19:24:50 אני גולש באתר דרך הפלאפון (נדפק לי המחשב) ככה שאני מצטער שאני מגיב ופשוט לא עורך את ההודעה שלי כי אני לא יכול ... תסתלו במפרט המחשב שלי שמתחת לכינוי איזה לוח אם יש לי כדי שתוכלו לענות לי על השאלות ...

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  9. בוקר טוב חברים פירקתי מעבד תושבת 478 ,אחד הפינים נשבר והמחשב הפסיק לעבוד האם האחריות מכסה מקרה כזה? אודה לכם על עזרתכם-אני מיאוש - תודה רבה אגב,האם המעבד לא אמור לעבוד גם אם נשבר פין אחד?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by ProSoldier,

אני מתלבט איזה זיכרונות לקחת: אלה: G.SKILL 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 550 (PC 4400) Samsung TCCD Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231004 או אלה: Patriot 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220033 הבדל המחיר 8 שקל בערך. מה דעתכם לקחת?

• 15 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by חובב,

כנראה שהלך הלוח אם הנוכחי GA EP43 S3L עם מעבד E7400 כמובן שהזכרונות הם DDR2. המערכת הייתה OC (כמה שנים) ,רציתי לדעת איזה לוח אם עם יכולות OC כדאי לקנות (300 ~שח)? ראיתי את הלוח [h=1]Intel® Desktop Board DQ45EK[/h]האם הוא יתאים?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by NIR-T,

בכל מקום אומרים לי משהו אחר.....אני מדבר על שני סטיקים של 256MB, אל תתייחסו לכסף כי זה לא הפרש עד כדי כך קריטי, אני לא עושה ש-ו-ם OC וגם לא אעשה בעתיד.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by King Of Action,

אז ככה , אני רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה : P4 2.4B שעובד ב-3 ג'יגה (OC) + זכרונות 512 מגהבייט OCZ DDR PC 2700 שעובדים במהירות יותר גבוהה בהתאם ל-OC המערכת הכללי (לא יודע בדיוק את המהירות שלהם , קיוויתי שתוכלו להגיד לי את זה ) . VS AMD BARTON 2500 + 256 MB PC 3200 . *אין לי אפשרות לעשות OC למערכת ה-AMD . אז מה יותר חזק ? ועם מה אתם ממליצים להשאר (*לקחת) ?

14. Started by yanivchik,

מבקש מפרט ללוח אם זה, מה הוא כולל ואיזסה אפשריותת יש לו.. שאלה לגבי נעבד, מהו המעבד המהיר ביותר של אינטל בטכנולוכיה של 64 ביט כבול ליבה, אבל במחיר סביר משהו כמו 1500 ש"ח? תודה רבה מראש....

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by Mortar,

http://www.intel.com/support/platform/ht/os.htm לפי אינטל לHYPERTHREADING AKA HT יש תמיכה אך ורק בWINDOWS XP (ללא LINUX, שם יש תמיכה במספר מערכות), האם לדעתכם זוהי מזימה בין שתי החברות ? האם הייתם עובדים רק עם WINDOWS XP עם מעבד בעל HT ? והאם נראה לכם שעם מערכת הפעלה כמו WIN2K PRO הטכנולוגיה תעבוד ? זה מוסיף הרבה בכלל ?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  16. אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לשדרג את הזיכרון במחשב שלי. כרגע יש לי 1GBX2 OCZ 800MHz DDR2 PC2-6400 Platinum (אפשר לראות את המפרט המלא בצד), ואני מתלבט האם להוסיף עוד 1GB או 2GB בהתחשב בעובדה שאני משתמש ב-Windows xp ועל כן מראש מוגבל ל-3GB או 3.5GB אם אני לא טועה. מבחינת עלות/תועלת איזו אופציה עדיפה מבחינתי, ואם הולכים על האופציה של 2GB, האם עדיף מקל זיכרון אחד או שניים של 1GB? בנוסף רציתי לדעת האם זה משנה אם אני מתקין זיכרון של חברה אחרת (שעובד על אותו תדר אבל על מתח שונה) בתוספת לזיכרון שיש לי עכשיו (שעובד על 2.1 Volt)? האם עדיף לקחת דגם אשר דומה לדגם הנוכחי שלי מאותה חברה? אני לא מתכוון לשנות את מערכת ההפעלה שלי, וכן לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by NeoTrix,

קניתי בדיוק כרטיס מסך חדש GTS 250 את המפרט תוכלו לראות בצד... אבל המעבד הוא Intel Core 2 Due E6750 @ 2.66ghz שתכלס מעבד סבבה לגמרי וגם חזק. בנוסף לכך פה כמה חבר'ה אמרו לי שאין מצב שיהיה לי צוואר בקבוק.. אבל כשהרצתי GTA IV זה הפעיל לי בגרפיקה מעולה... אבל עם תקיעות כאלה נוראיות מצד שני COD4 הפעיל לי על הכי גבוה מן הסתם... אבל לכו תשוו עכשיו COD4 ל GTA IV... בקיצור מה דעתכם? האם יש מצב שזה צוואר בקבוק? או שמשהו דפוק אחר קורה פה? יש איזו דרך לבדוק? אני יושב פה עכשיו ואוכל ת'לב :\ הוצאתי כסף על כרטיס חדש וספק כוח חדש אני תכף קורע ת'וריד חח

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by TopSound,

הבנתי שיש בעיה קטנה בלוח האם ASUS P5K-E, ברגע שמתקינים עליו כרטיס מסך "מפלצתי" אז הכרטיס מכסה 2 חיבורי SATA ומונע את הגישה ואת השימוש בהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת אילו כרטיסי מסך לא מכסים את חיבורי ה-SATA, בכדי לדעת איזה כרטיס מסך לרכוש? כי למען האמת אחת הסיבות שאני רוצה לרכוש את לוח האם היא 6 חיבורי SATA לעומת רק 4 בדגם הסטנדרטי P5K. תודה.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by tintin,

שלום לכולם. אחרי כ 10 חודשים של שימוש הלוח אם שלי ASUS BLITZ FORMULA הלוח הכי טוב ל P35 הלך לעולמו. בזמנו שילמתי עליו 1600 שקל. בחנות מציעים לי להחליף ל GIGABYTE X48 DS4 ללא עלות, אך לפי דעתי הלוח הזה הוא נחות יותר מבחינת קירור וכו'. ביקשתי את ה ASUS RAMPAGE FORMULA שעולה בחנות הזאת היום 1260 שקל. בחנות מסרבים להחליף לי כיוון שהם טוענים שהלוח שלי שהיה שווה 1600 שקל בזמן שקניתי אותו שווה היום 600-700 שקל. הם רוצים שאני אוסיף עוד 600 שקל כדי לקבל את הRAMPAGE שהוא אותה רמה גבוהה רק ציפסט יותר חדש. אמרתי להם שזה לא בא בחשבון שאני אוסיף 600 שקל על לוח שיותר זול ממה שאני שילמתי על הבליטז. ביקשתי זיכוי אבל הם לא מוכנים לזכות אותי בטענה שהם יכולים להביא לי את הבליטז. האם מישהו יו…

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  21. אני רוצה לעדכן אותו בכדי להוסיף לי יותר אפשרויות

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  22. שוטטתי בדברים החדשים שהחנות הזו קיבלה (עוד לא ברור לי אם מותר להזכיר שמות או לא) ונתקלתי בזכרונות הללו שעל פניהם נראים כמציאה לא נורמלית: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10221 מה דעתכם? טעות במחיר שתתוקן במהרה או סוף סוף 2 ג'יגה במחיר שווה?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by nicirnTAL,

אני לא מצליח להכנס לביוס כדי לשנות את סדר ההלאה! (Boot Priority)

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. תודה אני רוצה לקנות GEIL 3200 256MB

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by Adun,

הי, הייתי רוצה לדעת האם בלוח האם שלי http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_VI_HERO/ יש תמיכה של סראונד 7.1 או 5.1 ? אני מתכנן לקנות אוזניות גיימינג שכאלה, http://hwzone.co.il/community/threads/544445-%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92#.U1GkV1dcZ8k והבנתי שאם הלוח אם לא תומך, חבל על הכסף, לא יהיה שום אפקט סראונד. אשמח לתשובתכם!!

• 2 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים