מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג T220 ואיתו ניפתח התיאבון אני רוצה להתחדש במפרט חדש... יש לי מפרט על הכוונת אני פשוט מתלבט בין המעבדים והכרטיס מסך! עכשיו אני יסביר איפה "אני אוכל כל פעם תסביך מחדש": לגבי המעבד אני מתלבט בין QUAD שהוא Q9550 לבין E8400 שהוא INTEL CORE 2 DUO עכשיו חשוב לציין אני לא מתכנן O.C ואני לא ילד מושפע שקונה מחשב רק לפי GTAIV מה שכן חשוב לי העתיד הרחוק -אנחנו רק הולכים ומתפתחים הן בחומרה,תוכנה,משחקים וישומיים אני לא גיימר גדול אבל אני מחפש מערכת שתוכל להריץ משחקים על רזולוציות גבוהות באיכות גבוהה מאוד! אני מתכוון לשחק משחקים כבדים מאוד כמו FAR CRY2,GTAIV,PRINCE OF PER,CRYSIS,NEED FOR SPEED UNDERCOVER ועוד רשימה ארוכה.... אני יודע שרובם לא תו…
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם מעבדי ה-Zen הבאים של חברת AMD הולכים לתת תחרות אמיתית למעבדיה של חברת אינטל בכל החזיתות? לפי הדיווח הבא, נראה שזה בהחלט עשוי לקרות בשנים האחרונות נדמה ש-AMD איבדה את "מגע הקסם" שלה בכל הנוגע לייצור מעבדים, ועל אף שזו המשיכה לייצר מעבדים למחשבים השולחניים הם אינם מצליחים להתחרות ולו במעט במעבדיה של המתחרה המושבעת, אינטל, חוץ מלהציע אי-אילו פתרונות מעט יותר משתלמים בשוק התחתון. המצגת הבאה, שהוצגה על ידי מהנדס ב-CERN, עשויה לבשר על כך שימיה היפים של AMD בשוק המעבדים השולחניים אינם מאחוריה והיא אף עשויה לעשות קאמבק רציני כנגד אינטל עם מעבדי ה-Zen החדשים שלההמיוצרים בתהליך של 14 ננו-מטר. המצגת מדברת על לא פחות מ-32 ליבות פיזיות אמיתיות שלכאורה יתחלקו כל אחת מהן ל…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני יודע שבזמנו דווח בחדשה על הלוח biostar NF4ST-A9. אני מהמסכנים עם כרטיס מסך חזק בAGP שלא יכולים להרשות לעצמם לקנות כ.מסך חזק חדש בPCI-EX... נ.ב אם כבר דיברו על הנושא הזה כאן אני מתנצל מראש.
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב עם לוח אם של ABIT ( מסדרת NF7). המאוורר שלו התקלקל לא מזמן (הפסיק להסתובב), ושלחתי אותו לתיקון במסגרת האחריות. החברה שקניתי ממנה את המחשב אמרה לי את הדברים הבאים: א. המאוורר לא במסגרת האחריות. ב. זו בעייה ידועה, וגם אם נחליף לך את לוח האם ללוח אם זהה, הבעייה תחזור על עצמה תוך 2-3 חודשים. ג. החלפת לוח אם עשויה להזיק לשאר רכבי המחשב. הם הציעו לי לוח אם אחר, מדגם שונה מזה שקניתי. אין לי מושג איזה דגם זה (אם הוא שקול, פחות טוב, או יותר טוב). ההרגשה שלי היא שאין להם לוח אם מהסוג שלי במלאי, והם מנסים לתת לי משהו פחות טוב. השאלה היא עד כמה התירוצים שלהם אמינים, ועד כמה שירות של חנות כזו שווה משהו (שקלתי לקנות מהם חומרה נוספת בעתיד).…
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מבקש המלצה ללוח טוב (תושבת 775). דרישות חובה: תמיכה בRAID 0 ESATA תמיכה בלפחות 8GB RAM בתדר 1066 תקציב:800 שקל
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
OK אז ככה יש לי עכשיו מעבד amd 1.1 t-brid mb: asus a7v333 זכרונות memory:twinmos 512 3200 +256 micron 2700 טוב קיצור אתם יכולים לראות את שאר החלקים ב "מפרט המחשב" שלי. יש לי אופציה לקחת את ה xp 2500 ולתת חבר שלי את את ה 1.1 שלי והוא יתן לי את ה HD שהוא 30 גיגה (תמיד אנחנו עושים החלפות כאלו ) ואופציה שניה זה לקנות הרדיסק חדש של 120 גיגה.... אני פשוט לא יודע מה לקחת... המטרה שלי היא משחקים ....אבל הבעיה היא ש אני מפחד ואני לא יודע אם יצא איזה משהו טוב בקרוב שאז אני יתחרט נגיד על זה שקניתי את ה xp2500 ..... מה אתם אומרים?? לחכות עוד קצת זמן שאולי ירדו המחירים או יכנס איזה מעבד חדש....וביינתיים לקחת HD טוב או ללכת על ה xp 2500 ??
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב גיימיג High End והחלטתי ללכת על מחשב שולחני קטן במיוחד (Mini-ITX) מצאתי את המארז הזה: Lian Li PC-Q18 והלוח אם היחיד שהצלחתי למצוא הוא של אסוס ונורא יקר (1100 ש"ח) Asus P8Z77-I (קישור) רציתי לדעת אם יש עוד לוחות בארץ דומים לזה או עדיף לי בכלל לקנות אחד מאיביי?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע במחשב שלי יש מודול בודד של זיכרון DDR2 במהירות 800, זיכרון סטנדרטי לחלוטין, אם אני אשלב איתו על הלוח זיכרון גם בעל מהירות 800 אך של חברה אחרת עם תזמונים שונים (אני עדיין לא יודע את הערכים) האם עלולה להיווצר בעיה? כגון המהירות תרד ל 667 או כל תופעה אחרת? אני זוכר שבתקופת ה פנטיום 4 שילוב של זיכרונות DDR 400 בעלי תזמונים שונים הוריד את המהירות. האם גם כאן המקרה יהיה דומה?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום, ברשותי לוח אם P67A-UD5-B3 שתומך dual channel architecture יש לי היום 16gb ram לא הבנתי כל כך את העניין שאם זה dual channel אז מומלץ להשתמש רק ב-2 כרטיסים למרות שיש לי מקום ל-4? או שהדגש על זה שהם יהיו אותו סוג של כרטיס כי כל הארבע הם אותו סוג ב-CPU-Z זה מה שמופיע.. מוזר לי שרשום שזה 800MHZ למרות שעל הכרטיסים רשום 1600mhz אני קצת לא מבין מה הולך פה דגם של הזכרונות: BLS4G3D1609DS1S00.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי להשקיע עוד (הרבה) כסף ולקנות זכרונות 512MB כדוגמת OCZ 512MB DDR-RAM 4000 Performance Series Memory 500 Mhz, 3-4-4-8 או אפילו OCZ 512MB DDR-RAM 4000 EL Memory 500Mhz, Enhanced Latency, 3-4-4-8 או שבכסף הזה כבר עדיף לקנות 1024MB של PC3200 ? תודה נ.ב. מיועד ל AN7 AMD Barton 2500+
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד 3000 AMD 64BIT עכשיו שאני מחפש אני מוצא כל מיני סוגים אחד טרי אחד בוקס אחד עם ליבת וניסה אחד עם ליבה אחרת אחד עם מספרים שונים.... תאמת לא הבנתי כלוםםםםם אם מישהו יכול להסביר לי על הכל ולתת לי הצעה למעבד שאני יקנה........... תודה מראש.......................
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, אני משדרג את המעבד ויש לי התלבטות בין Q9300 או Q6600 ב210 ש"ח הפרש ביניהם. הקרור שאני מקבל הוא פשוט(כנראה המקורי) ואני יעשה OC, מה דעתכם? הלוח GIGABYTE X38DS4 זיכרונות G.SKILL 1000MHZ 4GB
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי! האם ניתן להסיר משחה טרמית מעל המעבד ומעל הגוף קירור בעזרת סקרייפר (סכין גילוף) או שקיים חשש לפגיעה במעבד? תודה!
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס של המחשב שלי...אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה טוב. אז ככה זה הלוח שלי. GA-7VR עם ציפסט של VIA הביוס שלי זה F1 הורדתי את העידכון של הביוס ל F4 איך אני מעדכן??? דרך התוכנה שבאה עם הקובץ??? או שעם האופציה שנקראת Q-Flash מזה בכלל???
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לוח אם חדש של אינטל DG45FC ומיד שסיימתי לחבר את הכל שמתי לב שהביוס נותן קריאה גבוהה חריגה של אחת הטמפרטורות על לוח האם: Processor Thermal Margin - 50C Motherboard Temperature - 45C ICH Temperature - 90C MCH Temperature - 45C וזה לחלוטין ב idle ולפני שאפילו חיברתי את הדיסקים. למיטב הבנתי ה ICH זה הגשר הדרומי (זה ללא ה heatsink). השבב מרגיש חם למגע אבל לא הרבה יותר חם מה heatsink של ה MCH. האם זה נורמלי או שזה מצביע על בעיה כלשהיא בלוח ? לנסות להחליף את הלוח? לחבר לו heatsink ליתר ביטחון? תודה - barduck
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אתמול התחיל להיות ריח של שריפה בבית וידעתי שמשהו פה במחשב מתחמם. מהר מאוד בדקתי מה נשרף אבל לא היו סימנים להתחממות במקום מסויים... החלפתי את הכרטיס מסך חשתי שיכול להיות שכרטיס המסך נשרף ונדפק (ובגלל זה המסך לא נדלק). אבל לא השפיע עברתי על המעבד ואפילו החלפתי אותו אבל עדיין המחשב עובד בלי שהמסך יתחיל לעבוד (המסך תקין כמובן) עברתי לכרטיס הזיכרון יש רק 1 והיה לו ריח של שריפה חשבתי אהההה זה בטח זה החלפתי אותו ועדיין לא עבד חשבתי לעצמי מה עוד יכול להיות שרוף שלא נותן למסך להידלק התחלתי לחפש צ'יפים חמים בלוח אם ומצאתי (ואללה חם חם רותח!!!!) על הלוח אם יש את הצ'יפ של via והוא זה שמתחמם. אז מה אפשר לעשות עם זה אולי יש סיבה לזה שהוא מתחמם ופשוט אפשר לסדר את זה?????? תודה מ…
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
או בקיצור, יולי וצפונה .....
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 של אסרוק עם כרטיס מסך מובנה?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן. בימים האחרונים אני מסתכל על המון מפרטים של לוחות אם ולא הצלחתי להבין מה ההבדלים בין P67 ל- Z68. אשמח להסבר בנושא.
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נתקלתי בלוח של ASROCK מבוסס x1250 עבור מעבדי אינטל (הם לא קוראים לו 690G אבל הוא זהה, עבור מעבדי אינטל). זה לוח אידיאלי עבור HTPC זול עם אפשרות OC שאין למעבדי AMD. http://www.asrock.com/news/show.asp?id=110 http://ati.amd.com/products/radeonxpress1250dsk/index.html AMD 690 Series Specifications מישהו נתקל בלוח כזה או של חברה אחרת בארץ? בכלל מוזר ש-AMD הוציאו גרסה לאינטל של צ'יפסט שאמור לתת להם יתרון יחסי. אני אישית שדרגתי מחשב ישן ל-AMD 3600x2 + ASUS M2A-VM HDMI רק בגלל שהקומבינציה הזו הכי זולה והכי טובה למחשבים עם כרטיס מסך מובנה. נראה לי ש-AMD יורים לעצמם ברגל.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ערב משובח לכולם, לפני מספר ימים קניתי שני סטיקים של זכרונות Corsair. Corsair CM64SD512-3200 XMS (512 mb x 2). עכשיו, במחשב שלי עד כה היה מתוקן זכרון מסוג Wintec 512MB 3200 . מה שעשיתי זה לחבר בין 3 הסטיקים ועכשיו יש לי זכרון בנפח של 1.5 GB. מה שאני רוצה לדעת הוא: א) האם מה שעשיתי שווה משהו או שבעצם מה שעשיתי זה להוריד מביצועי הזכרון? ב) אני רוצה לציין שמאז שהרכבתי את הזכרונות ביחד משחק מסויים לא עובד כמו שצריך, אני לא יודע אם זה קשור אבל עדיין... ג) אם אני רוצה לעשות OC, איך אני עושה את זה? האם כדאי לי לעשות את זה? ומה אני צריך בשביל לעשות את זה? מקווה לתשובה מהירה. הנה המידע על הזכרונות עפ"י התוכנה Eversthome : [ DIMM1: Corsair CM64SD512-3200 ] Memory Module Properti…
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הנכון אבל השאלה הזאת מתייחסת לכמה תחומים. בכל אופן, אני מתכוון לקחת את הE8500 כחלק ממחשב למשחקים. (4870, 4G זיכרון 650W, לא יודע מה רלוונטי מהמפרט, תבקשו ואני אתן) עכשיו רציתי לשאול על האפשרות של הOC שהחנות מציעה למרות שהוא בחינם והכל, זה כדאי? ז"א אני לא מבין הרבה אבל בגדול אני יודע שOC מבוסס על יציבות, אז האם כדאי לתת לטכנאי בחנות X לבצע המהרה שכלל הנראה לא תלווה בבדיקות מקיפות (אני מניח) או שהתדר הנוכחי של המעבד יספק אותי?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
האם יש למעבדי ה xeon מיכפלה פתוחה ? ואיזה מעבד יותר טוב Xeon X3220 או ה q6600 ?
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-