מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
כנסו לפה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_310&products_id=2717 למה לא כדאי לקנות את המעבד הזה במקום ה-3200 או ה-3000 של AMD הוא עולה ממש קצת יותר אבל זה בכל זאת XEON האם הוא יותר טוב? ולאיזה סוקט הוא? 478? תודה
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ראיתי פרסום באתר על זכרון ע"פ הפרטים הנ"ל, וזה נראה לי זול מדי. אני מציין את האתר, אודה למי שיוכל לומר לי אם יש איזשהו חתול בשק... http://www.omc.co.il/Products.php?id=KS-KHX1600C9D3K2/4G אגב, יש לי זכרון DDR3 666.7 מה"צ, הבנתי פעם שהם יכולים להשתדך, רק ששניהם יעבדו במהירות הנמוכה יותר. א. האם זה נכון? ב. האם זה משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, קראתי הרבה מדריכים בקשר לבחירת לוח אם ומדריכים על גופי קירור וכיוצא בזה, ולא מצאתי שום מדריך שמסביר מה צריך לכלול הלוח אם כדי שיהיה יציב לOC? אני יודע שבגלל שכשעושים OC למעבד ולזכרונות המתח עולה, ולכן זה יכול לשרוף את החלקים שמובילים את המתח בלוח אם. אז מה אני צריך שיהיה לי על הלוח אם כדי שאדע שהוא טוב ויציב לOC? מה כתוב במפרט הלוח אם שמסביר את זה? אשמח גם שתראו לי לוחות אם לדוגמה. תודה נ.ב. קראתי וחיפשתי הרבה חומר על זה לפני ששאלתי כאן בפורום.. באמת!
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1494 התוכנה מאוד מדוייקת ומתאימה למעבדי CORE ו CORE 2 של אינטל ובין היתר למעבדי K8 של AMD.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
דור ה-Core התשיעי יגיע לשוק הנייד, בתור תחליף לדגמי ה-Whiskey Lake שרק החלו להופיע בחנויות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי צריך מחשב לעבודה יומיומית עם MATLAB והרצת סימולציות די כבדות. כרגע למשל עם מעבד Q9400 חלק מהסימולציות רצות במשך דקות ארוכות. מדובר בהרבה חישובים מתמטיים וכו'. עקרונית הוא מוכן להשקיע 5K במערכת כולה, אבל הוא היה מאוד רוצה לחסוך אם הפגיעה בביצועים היתה זניחה. חיפשתי השוואות עבור התוכנה הזו ספציפית אבל לא מצאתי משהו מהזמן האחרון. השאלה שלי היא האם לשימושים כאלה הבדלי הביצועים יהיו משמעותיים, נניח עבור אחד המעבדים החזקים של AMD לעומת מערכת I5 או I7 של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כרגע יש לי משהו מסריח איזה CMI8738 משהו ישן לאללה... מחיר מלא בחנות של הכרטיס קול זה בערך40-50 ש"ח עד כמה הכרטיס קול על הDFI יביא שיפור ? אף פעם לא שמעתי על karajan...
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שמעתי על הסוג הזה, שמכיל בתוכו 2 תושבות של מעבדים. אני לא מבין 2 דברים על הסוג הזה של הלוח: 1. איך גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד? 2. אם גורמים ל2 מעבדים לעבוד ביחד, למה שמישהו יצטרך דבר כזה? זה יותר מפלצתי מכל מחשב שאני יכול לחשוב עליו חוץ ממחשבי העל, אולי הHPTX זה בכלל בנוי בשביל מחשבי על? בקיצר תנסו לענות לי על השאלה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כשיש ציפצוף והמחשב לא עובד-אני יודע שיש בעיה בזכרונות. שיש בעיה בתצוגה- אני יודע שיש בעיה בכרטיס מסך(במידה והמסך תקין). שהמחשב לא עולה עם רשומה שהארד דיסק תקול-כנ"ל. איזה סממנים יש ללוח אם בעייתי? האם יש תוכנות שבודקות את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה ללוח מיקרו ATX (ויותר קטן) עם כרטיס קול רשת ומסך מובנים. בלי מעבד, שיהיה סוקט 775 (תומך פנטיום D) כמה שיותר זול עדיף, לא מחפש פיצ'רים מיוחדים, רק שיהיה DDR2 תומך לפחות 800MHZ ושיתמוך SATA.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם נ.ב. אני צריך מחשב מהיר כי אני גיימר כבד התקציב שלי הוא עד 2500
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הנה תמונה מדגימה: וככה זה עם כל חלון שאני מזיז מעל חלון אחר (לא רק על הסירטון) נשארים עקבות של החלון שאותו הזזתי. ממה יכולה לנבוע הבעיה כי בודדתי את עניין הכרטיס מסך (חזרתי לעבוד עם המובנה) ואני בטוח שלא הייתה את הבעיה הזאתי בעבר מה דעתכם?, בגלל מה זה?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ב3650....שבעיקרון זה מה שיהיה בו (טיפה שינויים של ספק ומארז אבל לא בהספק) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E hard disk 7200 SATA II 160 DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W רציתי לדעת מה ההבדלים בין הדגמים של הלוחות אם ומה זה אומר ה D ...ומה המשמעויות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה, 2 שאלות על הנושא הזה: 1. יש לוח מסוג abit nf7-sl v2.0 עם מעבד amd athlon xp 2500 ואני רוצה לדעת אם הלוח תומך בECC-Registered או לא, מישהו יודע ? 2. ונגיד והלוח לא תומך בפיצ'ר הזה של הזכרונות, אם אני אשים לו זיכרון של ECC-Registered, אז הוא יעבוד אבל ללא הECC-Registered ? או שלא יעבוד בכלל ? רק לצורך ההמחשה, ECC-Registered אומר שהרג'יסטר של הזיכרון "מחזיק" במידע למשך מחזור שעון אחד לפני שהוא עובר ללוח אם. זה נועד בעיקר לשרתים (אבל יש את זה גם בשוק הבייתי) בשביל אמינות ונגישות במהירות גבוהה. (יחסית כן ? הזיכרון שאני מדבר עליו הוא ddr 400 pc3200)
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום כשיש זכרון DDR2 שרשום שפועל ב1150MHZ עם תזמונים של 6-6-6-21 לדוגמא אז אם מריצים אותו ב800MHZ, התזמונים יכולים להיות טובים יותר ולפעול ב4-4-4-15 נניח ?
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
http://usa.asus.com/product.aspx?P_ID=kpT6JUeGZkMlOjQQ
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
OK אז ככה יש לי עכשיו מעבד amd 1.1 t-brid mb: asus a7v333 זכרונות memory:twinmos 512 3200 +256 micron 2700 טוב קיצור אתם יכולים לראות את שאר החלקים ב "מפרט המחשב" שלי. יש לי אופציה לקחת את ה xp 2500 ולתת חבר שלי את את ה 1.1 שלי והוא יתן לי את ה HD שהוא 30 גיגה (תמיד אנחנו עושים החלפות כאלו ) ואופציה שניה זה לקנות הרדיסק חדש של 120 גיגה.... אני פשוט לא יודע מה לקחת... המטרה שלי היא משחקים ....אבל הבעיה היא ש אני מפחד ואני לא יודע אם יצא איזה משהו טוב בקרוב שאז אני יתחרט נגיד על זה שקניתי את ה xp2500 ..... מה אתם אומרים?? לחכות עוד קצת זמן שאולי ירדו המחירים או יכנס איזה מעבד חדש....וביינתיים לקחת HD טוב או ללכת על ה xp 2500 ??
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המפרט שלי WD 250 ג'יגה SATA2 מעבד E6300 מארז גיימרים +450 WAT זכרונות 2 ג'יגה צורב DVD*18 אני מבקש המלצה ללוח אם תואם שתומך בדברים הבאים: 4 סלוטים אם יש- ועד 4 ג'יגה RAM. כרטיס מסך מובנה מינימום 128MB לפחות 3 כניסות (לכרטיסי רשת כרטיסי מסך וכד') כרטיס רשת מובנה על הלוח אם תמיכה ב5.1 ערוצים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי כיום 1 ג'יגה זכרון ( 2X512 DDR400 של ADATA ) על המחשב הבא: GIGABYTE GA-K8NF9 , AMD 64BIT ATHLON , GEFORCE 6600 256MB PCIE... הייתי רוצה לדעת אם שווה להוסיף עוד זכרון ( להוסיף עוד 2X512 ולהגיע ל 4X512 ).. וגם אם אפשר הסבר זריז - למה/מי באמת צריך לנצל את כל המקום בלוח ולשים 4 גיגה זכרון ??.. או אולי יש שדרוג יותר מועיל למחשב שלי מאשר זכרון..? השאיפה היא לשחק ברזולוציות גבוהות על רמת סינון בינונית עד גבוהה ועדיין לקבל FRAME RATE סביר מהמחשב.. או שאולי אני בכלל צריך לחפש קבל כרטיס מסך יותר רציני או שדרוג אחר?? תודה מראש לגולשים ולצוות האתר המעולה הזה :-)..
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של RDRAM ואני רוצה להוסיף עוד יש לי 128 ואני רוצה 512 של RDRAM אבל אני לא יודע איזה חברה כדי לי
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתלבט בין שתי לוחות אם אלו: Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX | Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX מה ההבדל ביניהם? וככל שישנו, מי מהם עדיף? כמו כן, עד כמה הם מתאימים למעבד i5 3570k? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אז ככה , אני רוצה לדעת איזו מערכת יותר חזקה : P4 2.4B שעובד ב-3 ג'יגה (OC) + זכרונות 512 מגהבייט OCZ DDR PC 2700 שעובדים במהירות יותר גבוהה בהתאם ל-OC המערכת הכללי (לא יודע בדיוק את המהירות שלהם , קיוויתי שתוכלו להגיד לי את זה ) . VS AMD BARTON 2500 + 256 MB PC 3200 . *אין לי אפשרות לעשות OC למערכת ה-AMD . אז מה יותר חזק ? ועם מה אתם ממליצים להשאר (*לקחת) ?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הבנתי שיכולה להיות בעיה בנושא. יש לי כרגע 2X1GB וחשבתי להוסיף עוד 2X1 GB מפאת המחירים הנמוכים. דעתכם/בעיות צפויות?
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הדרישות העיקריות הם MITX עם USB3, SATA3 (יהיה SSD), ואמינות (גם אם צריך לשלם על זה קצת יותר) לא יהיה OC, RAID ואפילו לא כרטיס מסך אני קונה בחנות ספציפית אז המבחר לא גדול http://www.statuscomp.co.il/index.php?main_page=index&cPath=1_11&f=113:518;107:471;#content שתי האןפציות העיקריות הן http://www.asrock.com/mb/Intel/H77M-ITX/?cat=Specifications http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#sp יש איזה סיבה להעדיף את האסרוק, שקצת יותר יקר? הוא גם בלי WIFU שזה תוספת נחחמדה לGB ומה לגבי GIADA - לא שמעתי עליהם, אבל אם הלוח הזה באותה רמת אמינות כמו הקודמים אז אפשר גם את http://www.giadapc.com/products/mainboard/MI-Z68.html
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי מחשב חדש עם corsair vengeance rgb pro 16GB וכשאני שם את המחשב במצב שינה האורות בזיכרונות ממשיכים לעבוד. יש לי גם RGB בלוח אם וכשהורדתי את הASUS AURA הצלחתי דרך ההגדרות בתוכנה לבטל את האורות במצב שינה. לאחר מכן הצלחתי להגדיר שגם את הזיכרונות אני יוכל להגדיר מAURA אבל זה לא עזר לי. בסופו של דבר למרות שהגדרתי שהם לא יעבדו בזמן שהמחשב במצב שינה זה לא עזר והם כן עובדים. יש למישהו דרך לפתור את זה? דרך אגב כדי לא לפתוח דיון נוסף יש לי שאלה נוספת לגביי הזיכרונות. ברמת העיקרון הזיכרונות הם 3000MHZ אבל לפי המנהל משימות המהירות שרשומה שם היא 3200MHZ זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-