עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by cKb,

מאז שהורדתי את עדכון הביוס האחרון - F7, המחשב משמיע 3 צפצופים קצרים, ממש לפני העלאת מערכת ההפעלה. מה זה אומר? cKb

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by s-k,

10X

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by XDude,

שלום , אני רוצה לבחור בין אינטל לAMD וזה ממש קשה להחליט שניהם נכנסים לתקציב! מישהו יכול לתת לי דעה מוצקה לגבי שני השילושים, מה יתן ביצועים מהירים חלקים בכלל ופרט במשחקים? וגם מה יותר טוב לOC? (אני יודע שאם ה2100 אני יעבור את אינטל אבל עם אינטל אני יעבור את 3000 P4!) CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1193.53 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1 Sound,USB 2.0) [ ¤ 653.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory [ ¤ 504.9 ] 1 Cases : Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower(P/S not included) [ ¤ 487.08 ] 1 Subtotal : ¤ 2839 CPU : AMD Athlon XP 21…

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

מוזר עם אני מאמץ אותו או שאני מתשקין משהו או משהו דומה הוא עושה ציפצופים מעצבנים למשל ככה ציייייייציציצייייייייייייייי!!!! לא יודע בע ואני לא יודע איך לסדר את זה ולמשל פעם אחת זה עשה את זה לאיזה דקה שלמה ועשה Error במסך כחול.... עשיתי רסט הראה שהוא לא מזהה את ההרד דיסק ואז כיביתי הדלקתי וזה הסתדר אבל הוא עדיין עושה ציפצופים!!! בבקשה עזרה דחוף!

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by benor,

Pentium 4 1.4 Ghz Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark Amd Barton 2500 Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by roeiw,

יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by roes,

שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by amitaihasnes7,

חבר שלי אומר לי שיש פנטיום 5. זה נכון?. או שהוא מתכוון לקונרו ומתבלבל?

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by siin,

אינטל או AMD? (ההתיחסות היא אך ורק למעבדים כפולי ליבה) האם גם לציפסטים יש משמעות בהמרת סרטים או שההתייחסות אליהם ביחס למעבדים הוא מבחינת אינטגרציה טובה יותר? האם יש פער גדול בין אינטל ו-AMD בהמרת סרטים? מפני שאני מאד הייתי רוצה לרכוש מעבד AMD אך אם הוא לא יתאים והפער הוא גדול מדי אז אאלץ להתפשר ולקחת אינטל. האם אפשר לקבל המלצה למעבדים (רמת מחיר של 1200+- ש"ח) בשילוב עם הציפסט המתאים ביותר? תודה

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  10. המערכת הנ"ל: Core 2 Due 4400+ GIGABYTE GA-P35-DS3 אני בעיקר רואה סרטים, קורא, עורך סרטים ותמונות. לעיתים קצת משחק. האם תהיה לי בעיה עם הזכרון הנ"ל? NCP/PATRIOT 1GB 667MHZ 1GB X 2 ועוד משהו: האם עלי לחשוש מקניית המותג הזה? (אם למישהו יש אגדות אורבניות לחלוק - אשמח לשמוע). תודה!

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by xpl0it,

אוקיי אנשים, משהו מוזר בטירוף הולך עם המחשב שלי. המחשב שלי בן זונה.. מריץ משחקים סבבה לגמרי... קיצר אמרתי בוא נתקין 3DMARK06 נראה מה הוא שווה.. עשיתי את 3 הבדיקות הראשונות, בהכל היה סבבה , חוץ מ-2 מבחני ה-CPU - בהם יצא לי 0 עד 2 FTP מקסימום !!! איך לעזאזל 1?! יש לי QUAD CORE !!! במבחן בסה"כ קיבלתי 11365, אבל מטריד אותי המבחן CPU... מה נסגר ?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by reyrey_200,

איזה מעבד עדיף בביצועים ? AMD Phenom X3 8450 Triple Core AM2 BOX .VS. INTEL Core 2 Duo E8400 Box

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  13. היי, אני רוצה להתקין את ה VISTA אבל לא יודע איזו גירסה - גירסת ה X64 (שמתאימה ל 64 BIT) או גירסת ה X86 (שמתאימה ל 32 BIT). המעבד: Intel Core 2 Duo E6300 הלוח: Asus P5B I965 תודה.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by sam514,

מה דעתכם על הזיכרון הבא: זכרונות של OCZ 4 גיגה CL5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_dual_channel לעומת זיכרון של G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=263 איזה מהם עדיף ולמה?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  15. שלום, בימים האחרונים אני מתעניין ביבוא לארץ של מעבדים (לא סדרות חדשות) דוגמת E8400 E8500 E8600 לאחר התעניינות קצרה עם מפעלים בסין התקבלו הצעות מחיר מאוד זולות מהצד הסיני. פחות מחצי ממחירן בארץ. - האם מעבדי אינטל מיוצרים בסין? - האם ניתן בכלל לחקות טכנולוגיה שכזאת? - איך ניתן לבדוק דברים כאלה בכלל? אשמח לתשובות, תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  16. Started by arield,

שלום רב, יש לי 3 שאלות שרציתי לשאול לגבי זיכרונות: א.הבנתי שאין הבדל בביצועים בתדר של הזכרונות כלומר אם יש לי זיכרון שרץ ב1333 או ב2133 לא ארגיש הבדל ובמיוחד לא במשחקים, האם הדבר נכון? ב.האם הCL הוא מאוד משמעותי בביצועים? כלומר זיכרון למשל DDR3 1600 שיש לו CL7 וזיכרון DDR3 1600 שיש לו CL9 האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים?(ללא קשר לעלות-תועלת אלא רק בהתחשב בביצועים) ג.וזאת השאלה הכי חשובה אם נזניח לרגע את עניין תקציב לקניית זיכרון האם יש באמת הבדל בין זיכרון שנקנה מחברה יקרה יותר(ניקח לדוגמה את g.skill) או מחברה זולה יותר(למשל kingston)? האם ארגיש הבדלים בינהם בזמן העבודה והרצת משחקים כבדים?אם כן יש הבדל אז האם הוא יתבטא בOC יותר יציב וטוב?כי אני מתכנן לעשות OC למעבד ולזכרונ…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  17. מתלבט בין קירור למעבד של מוגן או נוקטואה מהדגמים החדשים , מה הכי מומלץ? הלכתי לאיבוד כבר בכל הביקורות...

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  18. ספקית מוצרי מחשוב ארגוניים מגרמניה מספקת לנו אישור, לכאורה, לשלל שמועות אודות מוצרי העתיד שמסתובבות להן במרשתת לכתבה

19. Started by yonatan.mendelson,

רבעון שיאים נוסף, השקעות ענק בישראל ובארצות הברית ואפילו אפשרות לרכישתה של מלאנוקס - למרות העיכוב הטכנולוגי, נראה שיצרנית השבבים אינה מאטה את הקצב לכתבה

20. מתייעץ לגבי שילוש זול מאוד למחשב מדיה שמשמש גם לעבודה משרדית קלה בשליטה מרחוק. ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד. מצד אחד אני רוצה את הזול ביותר, מצד שני אני רוצה משהו שמסוגל להתמודד עם 4K או HEVC ברמת חומרה בקלות. כרגע חשבתי על לוח: Gigabyte B450 AORUS - 430 מעבד: Ryzen 3 2200G - 430 זכרון: 8GB בסיסי - 200 (עדיין לא החלטתי בדיוק מה) ההתלבטות שלי היא לגבי המעבד במיוחד לאור ההשקה של הדגמים החדשים. האם כדאי לשים מעבד זול יותר, ולשדרג בעתיד רק את המעבד כי הלוח יתמוך במעבדים הנוכחיים? כרגע המחיר עומד על 1030 ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוזיל את זה עוד?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. מפת דרכים מעודכנת של אינטל נחשפת ומראה חלונות זמנים מדוייקים יותר למשפחות המעבדים הבאות שלה, Kaby Lake ו-Cannonlake מידע מודלף חדש, שנראה אותנטי לחלוטין מציג את מפת הדרכים המעודכנת של חברת אינטל בכל הנוגע למעבדים הבאים שלה למחשב האישי. המידע לא מפתיע במיוחד, אלא בעיקר מאשר את מה שכבר ידענו, ונותן לנו טווח תאריכים מעט יותר מדוייק. שיטת ה-Tick Tock של אינטל בהחלט נעצרת גם הפעם, עושה רושם – כאשר תהליך ייצור של 10 ננו-מטר יראה אך ורק לקראת סוף שנת 2017, ומשם סביר להניח שייעצר אף יותר בשל אתגר המזעור ההולך ומתעצם של חברת אינטל, מה שמאשר את המידע הקודם הנוגע למעבדים הבאים של אינטל ולשיטת הטיק-טוק. אם כן, המעבדים הבאים מבית אינטל הידועים בשם Kaby Lake ומשמשים כרענ…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by yzmot,

שלום לכולם ביום שישי ביקרתי במעבדת מחשבים והחלטתי לקנות מחשב הבעיה שלי מתחילה שאני יושב בממ"ד והקירות אטומים ולא נושמים מה גם שהחום בממ"ד גבוהה מאוד לפני שש שנים בחרתי בלוח אם של חברת GIGABYTE אחרי שש שנים אני יכול לסכם שהלוח עמד בעומס החום הדרוש לוחות אחרים פשוט נפגעו והקבלים בלוחות הישנים התנפחו מהחום אשמח לדעת איך לוח לבחור למעבד I7 בחרתי נתונים מצוינים וחזקים, במקביל הבנתי שיש ציפים ושביבים אשמח לדעת מה כדאי ומה יתן לי את המהירות הכי טובה והניצול הכי טוב לזיכרון DDR4 אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  23. אהלן, אני מתכוון להחליף לוח אם, מעבד וסביר להניח שגם זיכרונות, ורציתי לשאול האם ישנו הכרח להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לצורך הפעלה של הרכיבים ועבודה תקינה שלהם? בנוסף - האם יש להתקין את מערכת ההפעלה טרם המעבר או רק לאחר שכל החלקים החדשים חוברו? תודה.

24. Started by עופר ברקן ערוץ הקניות,

אני עושה בדיקה במשך זמן של שנה בערך והגעתי למסקנה שמערכת מבוססת DDR ללא OC נותנת ביצועים שולחן עבודה הרבה יותר איכותי מ DDR2 זה נשמע לא הגיוני נכון ? DDR2-800 מול DDR400 ? אבל זאת עובדה . אני אישית לא יודע איך להסביר את זה ... ממש מטורף הקטע . אבל כל מערכת עם DDR עבדה בביצועי שולחן עבודה : אינטרנט , אופיס , מוזיקה ... הרבה יותר טוב ויציב . זאת בדיקה שביצעתי במשך שנה : DDR533 , DDR667 , DDR800 ... , DDR400 על הנייר DDR2 קריר יותר ומהיר יותר אבל בפועל ללא OC המערכת עם ה DDR הייתה יציבה ואיכותית יותר . דרך אגב יש לי חבר שעובד בחברת IBM שלא האמין לי וצחק והוא במשך כמה חודשים עשה איתי את הבדיקה וראה שאני צודק המחשב היותר יציב ונוח לעבודה היה עם ה DDR !!! תבדקו גם אתם קחו מערכת…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  25. מעבד - OC יבוצע, כך שאפשר להציע מעבד זול שאפשר להפוך לחזק. אל תרחמו, אני מוכן לבצע OC כבד על המחשב. לוח אם - אני צריך כרטיס מסך מובנה ואני יודע שבד"כ זה לא משתלב עם OC, אבל אני סומך עליכם שתמליצו על משהו טוב. אם זה ממש בעייתי, אז אפשר גם לפצל ואני אקח כרטיס מסך זול, כמובן בהמלצתכם. זיכרון - אני הולך לכיוון של 4 ג'יגה ומוכן להרחיב את התקציב אם צריך. עד לפני שנתיים הייתי די מעורה בעסקי המחשבים, אבל כיום אני פחות, ולכן התקציב שהעמדתי הוא גמיש (מאוד!). אם התקציב אינו הולם את הדרישות שלי, כתבו זאת ואני אשנה אותו בהתאם להצעתכם.

• 13 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.