עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא אם הם מורידים מחירים, אני רואה את המחיר באתר שלהם כאן, אבל עדיין יקר מדי, הם חנות כזאת שמורידה את המחיר אם מגיעים אליהם על מנת לקנות? דרך אגב מה נותן לי: VIDEO IN VIDEO OUT ומה זה: TV OUT ????????? תודה

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by popai,

רציתי לדעת האם הזכרונות מסוג DDR2 ReaperX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 טובים לפי ניסיון של אחד ממכם ? כמו כן רשום באתר החברה שאי אפשר לשים אחד ליד השני|(בגלל הגודל של הקירור) אבל האם אני יכול לשים זכרונות אחרים לא מאותו סוג(אבל אותו מהירות תיזמון וכד') ליד הזכרון שלהם במידה ואני ארצה לשרדג ל 8 גיגה בעתיד

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by herewe,

שלום למומחים אני מחפש המלצה ללוח-אם עבור מעבד core2 quad (שכבר ברשותי) + זיכרון ddr2 היישוםו העיקרי של המחשב הוא עריכת תמונות, ושיטוט באינטרנט, התקציב ללוח-אם הוא עד ~400 שח אשמח לקבל גם המלצה לחנויות מועדפות עם שירות אמין חג שמח

• 7 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.

• 7 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by pinkmasta,

שלום , רציתי לשאול מהו מעבד Prescott ? זה P4 ?? זה מהיר זה איטי , זה חדש ?? מזה ?? זה טוב .. אני מבין במחשבים אבל אין לי מושג על ה Prescott לא יודע איך מצב כזה קרה.

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Taco,

אהלן אנשים, קניתי לא מזמן מערכת AMD3200 64 AM2 עם 512 MB 667 וHD של WD 250 16MB. החבר שהרכיב לי אותו גם שיחק עם תוכנת הEASYTUNE שבאה עם לוח האם, בינינו, אני לא בטוח שהוא עשה מה שצריך (ולעתים אני רואה סימן קריאה מהבהבה ליד מהירות המאוורר, ראו בתמונה). ובנוסף יש לי הודעת שגיאה של התוכנה בעליית המחשב - זה איזה באג ידוע ואין לו פתרון חוץ מלהעיף אותה. שורה תחתונה, אני לא מתעסק עם הדברים האלה ולא מתכנן OC, אני רק מבקש את דעתכם המקצועית איך לכוון הכל נכון ומעיף את התוכנה. תודה !!! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Pentium-4 3.2 Ghz FSB 800 Mhz BOX במחיר 1696. משתלם? והאם בכלל המעבד הזה הוא מעבד טוב ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by ZASUS,

אני חושב לקנות את הזכרון הזה: TWINMOS DDR MEMORY 1024MB,400Mhz CL2.5 OEM Pack PC3200 והלוח אם שלי: http://www.baber.com/motherboards/asus/asus_p4xp-x.htm האם זה יעבוד? ומה זה בכלל PC3200?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  9. שלום, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך מסוג GTX260 אבל בגלל המעבד החלש יחסית שיש לי אני לא מקבל את מלוא הביצועים ממנו לכן חשבתי להחליף מעבד(לא מתעסק עם אוברקלוק-לא מבין בזה 100% אז אני לא מעדיף להתעסק). לוח האם שלי הוא מסוג P5GCMX וזה אחד מלוחות האם הזולים והפשוטים שקיימים היום בשוק ובחוברת שלו ראיתי שהוא תומך במעבדים מסוג core 2 duo וכל מיני חד ליבתיים אבל לא ראיתי ברשימה מעבדים בעלי 4 ליבות או אקסטרים. אז חשבתי לשים לו את המעבד הדו ליבתי החזק ביותר לפי מסגרת התקציב-(900 ש"ח) וראיתי בקטלוג של סקייפיסי את E8400 BOX עם מהירות של 3GHZ. אין סיבה שהוא לא יתאים נכון? חוץ מזה חשבתי על אופציה אחרת- לחכות שהמחירים של לוחות האם ומעבדי ה-CORE I7 יירדו ואז להחליף את כל העסק(כמובן שאז מסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by TheShadow,

מה יותר חזק: Pentium 4 550J 3.40 GHz או AMD A64BIT 3000+ (שניהם תומכים ב טכנולוגית ה 64BIT..)

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by mikey,

האם הלוח הזה הוא לוח טוב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אז ככה אני מתכנן לקנות מחשב חדש,מעבד : Intel Core 2 Duo E6400 Box ,מיכוון שבעוד חודש חודשיים יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ויהיו זולים יותר ממה שיש כרגע בשוק אז אני מחכה קצת עם הקנייה. אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדיי לי לקנות .יש מלא מלא סוגים וכל מיני שמות ואין לי מושג מה כל אחד נותן לי כי קראתי בכמה כתבות שלוח אם בגדול הם אותו דבר אבל יש להם כל מיני אפשרויות ויציאות שונות שמרימות תמחיר שלהם. בגדול אני רוצה מחשב למשחקים שיש בו כרטיס מסך אחד. אני זקוק להמלצות על לוח אם טוב אסוס או גיגבייט,והסבר מפורט עם אפשר. וועוד שאלה בנוגע לזיכרון,אני רוצה DDR2 אבל אני לא יודע מה יותר כדיי מבחינת הגודל,כי יש 1 ג'גיה מהירות 800 ויש 2 ג'גיה במהירות של 667 ושניהם באו…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by NadavAfuta,

http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-series/content.php?S_ID=395 כתוב: 2 x PCI-E x16 2.0 Slot (CFX x8) האם זה שהCFX פועל בx8 יוריד את הביצועים?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים של הלוחות אני הזמנתי את הDS3 שאמור להגיע אליי בימים הקרובים

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  15. קיבלתי הצעה מחיר לחלקים הללו : מעבד : AMD Athlon 64 3200+ CPU BOX 1 לוח אם : Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) 1 זיכרון : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 2 כרטיס מסך : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card 1 סה"כ 3000 שח האם המחשב יהיה מספיק חזק להריץ משחקים כבדים כגון סימולטורים ואם לא מה כדאי לשפר תודה

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  16. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2330 ממש מעניין... בגדול: Conclusion? Don't look any further than AMD for the best gaming CPU, and Half Life 2 further cements AMD's reputation as the gamer's CPU. בהשוואת מה עדיף, זכרון מהר יותר או DUAL CHANNEL במערכות AMD, לפחות ב HALF-LIFE 2, עדיך DUAL CHANNEL מאשר DDR 400 על פני DDR 333.... כמו כן המשחק רגיש לתזמונים נמוכים יותר... יש שיפור של 8% במעבדים עם 1MB L2 מאשר 512K, ול SSE1/2 אין השפעה על הביצועים. בדיקת כרטיסי מסך: ולסיכום: At this point, Intel's Pentium 4 architecture does take a backseat to AMD's Athlon 64 when it comes to gaming. With performance advantages of around 15% at the same price po…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין להוסיף זכרון למחשב שלי ואני לא בטוח איזה זכרונות לקחת. אני גם תוהה האם כדאי לי לבצע OC. זה המפרט שלי: Q6600 +Freezer 7 PRO 8800GT GeIL DDR2 800 MHz CL4) 2GB) abit IP35-E Corsair VX450W השימושים שלי במחשב הם בעיקר אינטרנט (FF עם לא מעט תוספות ומשהו כמו 10 טאבים פתוחים), ויזואל סטודיו, קצת משחקים (GTA4 וכאלה, לא משהו ממש ממש כבד) וקידודים קלים של קבצי אודיו ווידאו. כרגע אני מרגיש שהמחשב יחסית איטי ומגיב לפעולות שונות לאט. קראתי את הדיונים האחרונים בנוגע לכמות הזכרון אותה אתם ממליצים להוסיף ודיי התבלבלתי. האם הוספת זיכרון תעזור לי? ואם כן, כמה כדאי להוסיף ואיזה סוג של זכרון להוסיף? התקציב הוא בין 300-400 ש"ח. האם כדאי לי גם לעשות OC למעבד? (לא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני יודע שיש איזה שמוע שאינטל עומדת להפסיק את היצור של הזכירון RDRAM משהו בבקשה יכול להגיד לי למה? ד"א: אני יודע שזה גם מאיזה ציפ' חדש שהחברה הוציאה.... וש-איזה חברה אחרת הולכת להוציא RDRAM חדש זה נכון? תודה אחים

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Lethal_Acid,

שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A

• 7 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by shai11,

אחרי שנשרף לי ה X1950XT אגרתי קצת כסף ויש תקציב ל 9800GT שהוא כרטיס בינוני ודי בסדר.. עכשיו השאלה עד כמה המעבד הנוכח יהרוג אותו מבחינת ביצועים במשחקים אני יודע שהוא די מיושן אבל בכל זאת יש לו מהירות 3400MHZ ו2 ליבות לא מעניין אותי 3dmark אני רוצה דוגרי כמה FPS ירד לי בגלל המעבד ! והאם זה יהיה בילתי סביל ?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  21. הלוח אם שציינתי בכותרת לא תומך ב24 ג'יגה(יש לו 6 סלוטים של זכרון) , ושבדקתי אם יש תיקון בעדכוני ביוס , ראיתי שיש תיקון , אבל בעיה אחת אפשר לעדכן רק עם פלופי , ניסיתי להביא פלופי ולחבר למחשב ולצרוב על דיסק און קי , ולעשות מלא שינויים , שבוע הבא אני מביא את הלוח לחברה שמטפלת בלוחות DFI , עבדתי על הניסיון לעדכן את הלוח הרבה זמן , ואני לא כל כך מעוניין בלוח גם לאחר שאטפל בו כיוון שחלק מהשגיאות שהיו לי היו גם שהכרטיס מסך והזכרונות לא יושבים כל כך טוב בלוח ויש הודעות שגיאה אתה טיפה מזיז או משחק עם הכרטיסים והופה זה עובד , אני מעוניין להחליף לוח , קניתי את הלוח הזה לפני שנה וחצי אני מאמין שיש אופציות נחמדות יותר בשוק היום. על איזה לוח אתם ממליצים, אני מוכן לחרוג בשביל לוח טוב יו…

22. Started by amilo,

חברה אם אני קונה זכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4887 למה בעיקרון אני אמור לצפות הבנתי הם סוגרים קצת יותר מ tccc אבל באיזה תזמונים ובאיזה מתח? 1T או 2T ? תודה.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  23. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-KR&cart=1142309402720720〈=heb מחיר טוב אבל אין לי מושג על החברה ועל הסדרה מישהו יכול לעזור ?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת אם אינטל השיקה כבר מעבד למחשב ביתי ואם כן מה שמו. תודה מראש - ערן.

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by okpimp,

האם קיים לוח אם תומך קונרו ו- SLI ומה אתם אומרים על הלוח אם של MSI: msi p965 neo-7 7.1 1glan שתומך בקונרו

• 7 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.