עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. דומגאת ה E8400 ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום האם יש לוחות אם שתומכים ב-2 מעבדים כדוגמת Q6600 ? אני יודע שיש לוחות כאלו ל-XENON ...QUAD CORE האם לוחות אלו מתאימים גם ל-Q6600 ? אם יש לכם לינקים אוד ה מאוד

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  3. אני מעוניין בהמלצה ללוח אם טוב לצרכים שלי. HD משחקים כבדים תמיכה בזכרונות DDR2 1066 שיעברו אוברקלוק ומעבד QUAD שגם יעבוד OC כנראה. על מה ממליצים?

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אני עומד לקנות מחשב מבוסס intel q9459 ורוצה להתאים לו לוח וזכרונות ל OC. הלוח ששמתי עליו עין הוא asus p5q-e (הצ'יפסט החדש P45) , רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה לגבי זכרונות Corsair 4GB kit pc2-6400 ddr2-800 CL4 האם הם נחשבים טובים ל OC, ואם יש משהו בתחום המחירים (אני רוצה קיט עבור 4 GB) של 630 שזה עולה - אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  5. Started by gal,

ובכן תכלס יש לי מחשב נחמד אבל פשוט בא לי להשקיע קצת בו.השאלה היא בעצם לגבי הזכרונות בעיקר:יש לי כרגע 4 גיגה 667 האם יש טעם לשדרג ל-4 גיגה 800? השימושים שלי הם בעיקר גלישה ומעט משחקים.הבנתי שיש זוג זכרונות של ADATA שאפשר לבצע להם OC ,השאלה בכמה זה משפר ביצועים והאם זה מסובך לבצע OC? פשוט אין לי הרבה ידע בנושא הזה. בכללי הייתי רוצה שתגידו לי מה דעתכם על המפרט שלי,והאם יש לכם הצעות לשיפור או שדרוג של משהו שיעזור לי קצת לביצועים יותר טובים אולי.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. שלום ! המון זמן לא התעדכנתי בחומרה בגלל שאני בצבא ואין לי כ"כ זמן אני מחפש לוח אם, מעבד וזיכרונות שיהיו כמה שיותר חזקים לעבודה שוטפת כגון אינטרנט או ריבוי יישומים פשוטים (כמה תוכנות ברקע), משחקים וממש חשוב לי שיהיו אוברקלוקרים טובים, רצוי שיתאימו לביג טייפון כיום יש לי AMD A64 3000@2700 עם לוח אסוס A8N-E וזכרונות 2X512 KINGSTON DDR1 CL3@2.5 לגבי תקציב, אני לא יודע מה המחירים כיום אבל רצוי כמה שיותר זול לכיוון מיינסטרים חשבתי על מעבד 8200 עם לוח DS3L או משהו בסגנון אולי כדאי את ה- 7200 או לוח P45 אני לא יודע ולכן אני מחפש המלצה תודה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  7. תקציב - כמה שיותר נמוך.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  8. לפני זמן לא רב לוחות אם היו מגיעים עם כ- 5 חריצי הרחבה בתצורת pci . עכשיו הם מגיעים עם פחות מחצי מזה (כ-2 ). אני מבין את היתרון של pci-e בכרטיסי מסך , אבל כלל לא ברור לי מה הצורך בהם בכרטיסי הרחבה רגילים שלא דורשים רוחב "פס " גדול . אז לא מספיק שאנחנו נתקעים עם כרטיסי pci שעלו לנו ממון רב ועכשיו שוכבים כאבן שאין לה הופכין , אלא שגם לעיתים קרובות לא ניתן להשיג את אותם כרטיסי הרחבה בתצורת pci-e , ובמקרים הנדירים שמוצאים כרטיסי pci-e , הם מתברר ,הרבה פעמים ,לא רק שנחותים יותר מאותם כרטיסים ישנים בממשק הישן אלא אף עולים פי 2 עד 3 . לדעתי זה תרגיל מלוכלך וקונספירציה של התאגידים הגדולים במטרה לאלץ אותנו לשדרג ,גם אם אין בכך צורך אמיתי וזאת במטרה לרוקן לנו את הכיסים . אבל עזבו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zaz,

מה ההבדל בין ICH9 ל- ICH7 ומה אני צריך את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by cow king,

אני מעוניין לדעת מה הבדל בין ליבת הConroe לליבת Penryn אם זה מבחינת הWATT או סוג הליבה מה יותר חדש מה מתחמם פחות וכול מידע אחר

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. כותרת, אני מתלבט בין לוחות של ASUS ו GIGABYTE, לא מתכוון להוסיף לו כרטיס מסך נוסף (SLI), מעוניין בעתיד לשדרג לו זכרונות יותר מהירים מ 800MHZ , כך שחשוב שיתמוך בתדר יותר גבוה,(שיהיו גם 4 חריצי הרחבה) OC לא חשוב לי כרגע. RAID לא ממש חשוב גם כן. מעוניין ביציבות אמינות ומהירות! מה המלצתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  12. בקשר ללוחות החדשים (P45) ראיתי שלרוב החנויות כבר הגיעו הדגמים של אסוס ורציתי לדעת מתי יגיעו אלה של Gigabyte.. עכשיו שאלה אחרת לגבי הזיכרונות, רציתי לדעת את ההבדלים ולמעשה מה מבין 2 הזכרונות האלה יותר טוב גם במצב של OC וגם ללא. http://tms.co.il/product/5259 http://tms.co.il/product/5513

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  13. INTEL Eva Cove (G35) FIREWIRE LAN1000 VGA / DVI mATX Intel Pentium Dual Core E2180 2.0 GHz 1MB cache 65nm LGA775 Arctic Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט. לא OC. לא משחקים. יעבוד 24/7 חשוב שיהיה יציב ואמין. האם זה צירוף טוב? (בחנות המליצו שזה צירוף יותר אמין מ AMD 4400 ולוח של GIGABYTE) תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי לוח אם: P5LD2 SE וכרגע יש לי מעבד intel pentum D 3.4GHz ואני רוצה לשדרג אותו השאלה מה המעבד הכי טוב שאני יכול לשים בלוח אם שיש לי ? וכמובן שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by QQQ,

אם עכשיו אני עובד עם 1024MB*2 DDR2 800MHZ 5-5-5-18 ואני רוצה להוסיף עוד 2 מודולים של 1G אבל עם תזמונים אחרים - 5-5-5-12, מה בעצם קורה? האם יש בעיה לעשות את השילוב הזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לדעת האם הטמפרטורות שלי עוברות את המינימום אני רוצה לבדוק כדי שלא יהיה התחממות בשום רכיב יש לוח אסוס p5k p35 מעבד e6750 שני ליבות כרטיס מסך 9800 gtx512 שני דיסקים קשיחים 250 ide 160sata 2 16 mb 7200 rpm אני רוצה לדעת את הטמפרטורות הסבירות של החלקים שציינתיוגם את הטמפרטורות שלהם במאמץ תודה לכל מי שעוזר

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום המפרט שהרכבתי עד עתה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ספק כח HEC 500TDT 500W לוח: GIGABYTE GA-P35-DS3L או GIGABYTE GA-P31-DS3L אני רוצה לדעת אם p31 מספיק כדי לסחוב את כל זה בלי לעשות צוואר בקבוק למעבד/זכרונות/כרטיס מסך אני לא מתכוון לעשות sli או oc בכלל, ההבדלים במחיר הם משהו כמו 110ש"ח תודה אם משהו כאן יכול לעזור לי גם לגבי שאלת מסך וספק כח כדי שאני לא אצטרך ליצור הודעות כפולות: האם ההבדלים בין Asus 22" VK222U ו- Asus 22"…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  18. http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=GIGABYTE+GA-P35-DS3L חייב תשובה מיידית עוד היום אם אפשר מה ההבדלים חוץ מהמחיר ? 10X

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  19. שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב "אימתני" עם כל החלקים החדשים והמהירים שיש כיום בשוק במחיר כולל של 5700 כולל הרכבה. הבעיה שלי היא שאיני מבין גדול בלוחות אם ואיני יודע איזה מהם הכי מהיר וחזק. אבשק יעוץ ממכם בנושא הנ"ל. אני מצפה מהלוח שיהייה לא SLI אך מהיר ובעל הטכנולוגיות הכי חדישות, ז"א ציפסט בין החדשים שיש וסוקט למעבד Q6600. תקציב עד 600 ש"ח. תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by DREDON,

כנראה שאני קונה אחד כזה שבוע הבא כדי שיתאים לי למעבד: QX9650 המחיר של הלוח הזה הוא 590 ש"ח וזה נראה לי זול מדי. מישהו יודע משהו על הלוח הזה שיכול לתת ביקורת עליו? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  21. שלום כולם, ביום ראשון אני מתחיל לעבוד בתור סוכן מכירות בחנות מחשבים, עכשיו עברה איזה שנה וחצי מאז שההיתי מעודכן מה הולך... בזמנו אני זוכר שהיה את ה קונרו ואת am2 של amd. רציתי לדעת פחות או יותר איזה מעבדים ממולצים יש היום, מי המוביל העיקרי, איזה ציפסטים הולכים היום ואיזה זכרונות אני מבין שddr2 667 כבר לא באופנה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KING36,

מה יותר טוב מהם e8500 או q9300 אני רואה שהנתונים של הe8500 יותר מרשימים אבל או 2 ליבות וה9300 4 בכל אופן מה יותר טוב ????? אני רוצה מחשב לגיימינג וחוץ מזה אני יודע שה9800 הוא quad אבל אם פחות נתונים פיזים ,בכל זאת מה יותר טוב ?? אם אפשר תשובות מקצועיות עם הסברים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by avner_s21,

אני רוצה לשדרג את המחשב יש לי כרגע 512 שהם שני כרטיסים של 256 פעול על dual מה עדיף לקנות עוד שניים כדי שישמור על הdual או עדיף אחד

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  24. רק רציתי לדעת אם לוח האם P5N-D של ASUS תומך ב-SLI בלי לחלק את הפעולה לשניים של X8 ומשאיר X16 לכל אחד... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. פרסמתי גם בפורום אמצעי אחסון אבל נראה לי שזה קשור יותר לפה כי זה לוח אם... אז ככה: האם כאשר אני מחבר הארד דיסק IDE במקביל להארד דיסק SATA2, זה יכול להאיט את פעולת המחשב\פעולת הארדיסק הSATA2? יש לציין כי על הIDE יאוחסנו מסמכים בלבד, ועל הSATA2 כל המשחקים והיישומים הכבדים. ההארדיסקים לא יפעלו במקביל(ז"א שאם אני משחק משחק מהSATA2 אני לא אקרא מסמך מהIDE). הלוח אם שלי הוא Abit IP35P. בתודה אורי

• 2 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים