עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חבר'ה.. נמאס לי מהמחשב שלי הסלרון 800 ואני רוצה להחליף: (למרות שהוא עבר OC ל1000 ועובד טוב אבל הוא כבר איטי בשבילי ומעצבן!) המחשב הבא הולך להיות מורכב מ: מה שכבר יש לי: יש לי הארד דיסק W.D 20G ATA100 7200RPM - חדש (קיבלתי חינם מהעבודה של אמא שלי) שעובד טוב מאוד ואני לא צריך חדש בנתיים צורב Teac x40 סי.די מארז צ'יפקט FULL TOWER כונן דיסקטים (חחחחחח) HardCano (לא ממש חשוב אבל כתבתי בכל זאת) וכרטיס מסך חרא ! (GeForce 2mx 400 64mb - אני לא ממש משחק במחשב יותר יוצר ועורך מוזיקה וכמובן מוריד לכן אני בנתיים לא צריך יותר מזה) אני צריך רק זכורנות, מעבד, לוח (לבנתיים): אני חשבתי ללכת על INTEL כי AMD חם מידי בשבילי. זה מה שהרכבתי ותגידו מה אתם חושבים (אין לי תקציב גדול 2500 מקסי…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by Vissor,

היי רציתי המלצה ללוח אם טוב למעבד Intel Core i7 860, חברה gigabyte או asus מחיר רצוי 500 שח... עוד שאלה אם מישהו יודע איזה זכרון מתאים למעבד הזה DUAL CHANEL או TRIPLE CHANEL ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. הלוח הוא Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) . רשום שהוא תומך ב IEEE1394 , זה אותו דבר נכון? לגבי זיכרונות, אני רוצה 4 סטיקים.(4X256) איזה סוג מומלץ?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  4. מזה כשנה יש לי את הכרטיס 4850 עם המעבד 4800X2 והצוואר בקבוק נוראי..לא מזמן יצא עדכון ללוח אם שלי שנותן תמיכה למעבדים החדשים של AMD הבעיה שלי היא התקציב הנמוך ולכן אני רוצה מעבד במחיר המינימלי ביותר לכרטיס הנ"ל תודה, סמיון.

5. Started by חחgitech,

http://tinypic.com/view.?pic=im6vyd&s=6 בתמונה אין ערך ל- RaTED FSB למה אין נתון ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by swipe,

אז ככה, קניתי radeon 9600 128DDR זה לא עבד טוב, התקנתי את כל הדרייברים וזה פעל לא טוב, המסף הפך לשחור וחזר ואז זה רשם שיש בעיה, כששאלתי את החברה הם אמרו לי שחסרים לי דרייברים של הלוח-אם, הם אמרו שאני ישלם 180ש"ח והם יתקינו אותם כבר. כמובן שלא שילמתי, אז אם מישהו מוכן לעזור לי אני אודה לו מאוד. הפרטים של המחשב שלי: P4 2.4 GHz 640DDR 1.525V max system BUS 533MHz המחשב הוא מחברת: GigaByte. תאמת שלא מצאתי את האתר שלהם אם תוכלו לעזור אני אודה לכם

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by thedag,

מישהו פירסם תמונה ככה: שימו לב שב Proccessor תחת Powers זה מופיע על 19.50 W ,אצלי זה כל הזמן קבוע על 117.60 W, למה זה???

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ROEY--1,

שלום..אני מעוניין לרכוש מחשב חדש..לפי כל התגובות שקיבלתי בפורום-מפרטי מחשב - אני חושב ללכת על AMD זאת פעם ראשונה שאני קונה מעבד של AMD ורציתי רק לשאול אם יש כיום הבדל בינו לבין פנטיום..כאלה שעלולים לעשות לי בעיות.. לפני שלוש שנים בערך אני זוכר שהתענינתי המעבדים של AMD היו חלשים יותר.. 2.0G שלהם היו בעצם 1.8 .. פנטיום ששם 2.0 זה 2.0 האם זה נכון גם היום כלפי ה3.2 או 3.0..... אז גם היו להם בעיות של קירור..האם פתרו בעיה זו..וזה עובד לי בסדר עם מארז וקירור בסיסי פשוט? דבר שני אולי עדיף לקנות כבר INTEL כי הלוחות שלהם תומכים בניגוד ל AMD כבר ב DDR 2 ... תיכננתי לקנות את זה: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 900 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות KN8 ULTRA S-939, nForc…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  9. חבר'ה, עבור עבודה עם תוכנות גרפיות כמו AUTOCAD אני מתלבט בין: א. לוח אם: Gigabyte M55S-S3 for AMD כרטיס מסר: Gigabyte GEFORCE 7300GS 256MB זיכרון: 1GB DDRII 667MHZ ב. לוח אם: M2NPV-VM AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E ,ASUS עם כרטיס מסך מובנה זיכרון: 2GB DDRII 667MHZ מחיר של שניהם הוא זהה. תעזרו להחליט,תודה!!!!

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

שלום,ברצוני להוסיף זכרון לנכחי (512 MB) הנה תמונות מ-CPUZ בתקווה שתעזרו לי למצוא זכרון מתאים. חשוב לציין שאני מזמין את הזכרון מחו"ל. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  11. שלום לכולם! רציתי לשאול מה ההבדל בין התושבות הנ"ל, והאם כולם מתאימים למארזים הרגילי היום? MIDI ATX? תודה רבה לכולם!

12. Started by Noder,

היי, המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 3800+ DFI lanparty ultra-D NF4 ובנוסף 1 ג'יגה זיכרון של קורסייר כנראה 200Mhz עכשיו רציתי לקנות 1 ג'יגה נוספים ויש לי כמה שאלות: אם אני אקנה סטיק 1 של סמסונג במהירות 400 זה ייצור בעיה ? למה מהירות 400 עולה יותר מ 800 והאם הלוח אם שלי תומך במהירות 400 ו 800 ? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by surui,

KingSton זה Infineon? הזמנתי שתי זיכרונות KingSton באחד רשום KingSton ובשני Infineon

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Mike_Shinoda,

היי, כפי שכתוב בכותרת. מחפש המלצה ללוח אם לתושבת AM4 לידידה שקונה מחשב. המעבד שיהיה עליו כרגע זה Ryzen 3700x (אולי בעתיד ישודרג למעבד 16 ליבות, אבל לא בזמן הקרוב ולא בטוח בכלל) יש מחשבה על OC אבל לא קריטי. אבל כן נראה לי עדיף שיהיו VRMs איכותיים עקב הסיבות הללו. כמו כן: עדיפות ל-4 סלוטים של RAM. כמה שיותר חיבורי SATA (נניח 6 ומעלה) יהיה נחמד אם יהיו שני חיבורי m.2 PCI-E X4 אבל לא קריטי גם אחד בסדר. יכול להיות ATX, אין צורך ב- mATX או קטן יותר (אפשר אם יש סיבה מיוחדת, ככל הנראה יתחבר רק כרטיס מסך ואולי עוד כרטיס אחד בעתיד) עדיפות לרכישה בפלונטר. תקציב עד כ-500 ש"ח פלוס מינוס. (אם שווה להשקיע יותר לטעמכם אפשר גם אבל עדיף שלא) הלוחות שהומלצו ע"י פלו…

15. האם יש ואיפה? תודה.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by quriso,

אני מחפש זכרונות לאוברקלוק, 2GB בלבד. חשוב כמובן תזמונים נמוכים, ותדר כמה שיותר גבוה. אני עדיין לא החלטתי מה לבחור, אבל הכיוון הוא OCZ REAPER 800MHZ CL3, הבעיה איתם שבתזמונים גבוהים (5-5-5-15) הם מגיעים רק ל 944MHZ, ככה ראיתי בביקורת ברשת. לכן חשבתי שאם כבר חשבתי על אלה, אז עדיף לקחת זכרונות בתדר 1000MHZ עם תזמונים של 5. ככה אני לא יצטרך להתאמץ ולבצע עליהם OC. חשבתי גם על זכרונות CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB 800MHZ CL4, יש להם תזמונים נמוכים 4-4-4-12. אבל אין לי מושג עד לאיפה הם מגיעים ב OC. ויש גם את הזכרונות האלה- http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=529 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=530 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?produc…

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

אני קונה מחשב.. בחרתי בהתחלה ב: Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 2 סטיקים כלומר... קראתי קצת בפורום..והבנתי שזה לא מספיק טוב למרות שאני לא מתכנן OC.. קודם כל אני מחפש המלצה ל2 סטיקים של 515 עד 1500 ש"ח..בערך..של כל חברה לא רק של גייל שנית כל..באתר של PCH, יש אפשרות לקנות את הזיכרונות בערכות...מה בעצם ההבדל?! http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1189448672_5.htm יש ערכות של Golden Dragon Series מה זה אומר?! אני גם לא מבין למה: 400 Mhz , 32x8 Low Density CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 5ns, 2.5-2.9V, 6 Layer Ultra Low Noise Shielded PCB יותר יקר מ: 433 Mhz, CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 4.5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Lower Noise PCB, Tin Coated Copper Hea…

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  18. אוקיי, אז ככה, אני מחפש לוח אם למחשב חדש, וה P5B Deluxe משך את תשומת ליבי, אבל יש לי בעיה קטנה איתו... ללוח אם יש שני חריצי PCI-E x16, אבל לפי הטבלה הזו: http://zeus.asus.com/hq/products1.aspx?l1=3&l2=0&l3=0&modelmenu=0&share=txt/core2 הלוח לא תומך לא ב SLI ולא ב CROSSFIRE... למה זה? אם הוא לא תומך באף אחד למה יש לו שני חריצים? או שאולי הוא כן תומך ולא רשום? קיצר הסתבכתי לגמרי תודה מראש לכל עוזר.

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by roeiw,

לא למטרות אוברקלוק בכלל! רק ביצועים ואיכות, מה יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  20. איך יכול להיות שהמעבד e6700 יותר יקר ב-500 שקל מהמעבד e6750????

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  21. שלום לכולם אז הנה המפרט שלי הנוחכי אני מעוניין להחליץ רק את הלוח אם והמעבד ועדיין אני רוצה שהחריץ לכרטיס מסך יהיה AGP... CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4, 1616 MHz (16 x 101) CPU Alias P68, Willamette, A80528 Motherboard Name Gigabyte GA-8IE533 KINGSTONE 512 MB DDR זה מה שאתם צריכים לדעת לא??אם צריך עוד משו בכיף.. תודה חמודים..

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by Danny_Malis,

יש חייה כזאת ?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by VooDoo3,

היי , היום הגיע לידיי לוח אם ישן של פנטיום 2 ואני לא הצלחתי לזהות אותו ע"פ הצ'יפסט והמאפיינים שלו : P2 - LX Rev:1.1 Slot 1 Chipset : Intel FW82443LX AGP PCI * 4 ISA * 3 DIMM socket * 3

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by guy113,

יש לי כרגע בתוך המחשב ארבעה כרטיסי זיכרון של 64 MB שזה יוצא ביחד 256 MB עכשיו הייתי רוצה לישאול עם אני יכול להוציא 64 אחד ולהכניס בימקומו 256 MB כאילו שהיה לי 3 64 ואחד 256 עכשיו השאלה היא עם אפשר ועם זה יהיה יותר טוב מ 4 64 MB מקווה שהבנתם תמונות של המחשב כרגע http://img113.imageshack.us/img113/237/sdfa2kk.jpg http://img113.imageshack.us/img113/6659/sdfsf0cw.jpg והזיכרון של 256 שאני רוצה להכניס זה 133MHZ משהו כזה

• 7 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

מישהו יודע איפה אפשר(עדיף בארץ) לרכוש סטיקי זכרונות DDR 2 800Mhz? בKSP ראיתי רק סטיקים של 1GB, אני מחפש סטיק 2GB... תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.