עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רציתי לדעת האם אוכל להשתמש בכל ה 4gb זיכרון כאשר מערכת ההפעלה שלי היא xp pro הבנתי שיכול להיות שימוש מקסימלי ב 3gb של זיכרון גם אם אקנה את אחד הלוחות החדשים של אסוס תודה

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  2. שלום לכולם הצלחתי להניח את ידי על הBIOS הטרי של Asus P5N-D. הביוס הוא 601 עם AWDFLASH. לכל מי שיש את הלוח הזה בטח מכיר את בעיית הסרטים+ארפיטקטים שלו. ASUS שיחררה BIOS חדש (עדיין לא באתר שלהם). התקנתי אותו ובינתיים הרצתי סרט כבר 20 דקות ושום דבר לא קרס הנה ההורדה של הBIOS: http://wikisend.com/download/478744/P5ND-0601.zip תהנו!!! סוף סוף!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by davidez2,

היי לאחרונה התחלתי לקבל הודעה שחיבור ה-USB שלי צורך יותר מידי חשמל ולכן הוא מפסיק לתפקד. הבעיה התחילה כתופעה אקראית אבל לאחרונה הפכה לקבועה. כרגע לא ניתן לחבר שום התקן USB למחשב - לא מדפסת ולא DOK. באופן מוזר אם ה-DOK היה מחובר למחשב כשהמחשב היה מכובה אז לאחר ההדלקה ההתקן כן עובד אבל אם מוציאים אותו אז לא ניתן לחבר בחזרה. ניסיתי להתקין XP מחדש אבל זה לא עזר. האם צריך להחליף לוח אם? אם כן איזה לוח אם מומלץ למיעבד 805D כך שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. הלוח הנוכחי שלי הוא GIGABYTE 945P PRO תודה.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  4. אני לא מבין איך אפשר לעשות את זה, קראתי בפורומים ולא הבנתי... יש חנויות שמציעות מעבד נגיד במהירות 1333 לוח אם עם FSB של 1066 וזיכרון עם 667 , איך זה יעבוד? כולם יעבדו במהירות 667? ראיתי שני פרמטרים אחד של המעבד ואחד של הזיכרון... נגיד מעבד 1333 ולוח אם תומך במעבד 1333 ואותו לוח אם גם תומך ב DDR2 של 533\667\800\1066 אז מה זה אומר? והאם אפשר לעשות שהמעבד יהיה 1066 והFSB של הלוח אם 1066 והזיכרון גם 1066 ?! זה לא טוב? בבקשה הסבר כי אני לא מבין איך אפשר לעבוד עם שתי( או שלוש) מהירויות שונות... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by danielhasan,

מממ רציתי לדעת איזה לוח אם תומך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X4 SLI Kit לאיזה לוח אם יש 4 סלוטים לכרטיס מסך תודה

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  6. Started by ron533,

לאחר מספר שאלות בפורום אני מתלבט בין 2 לוחות אם : ASUS P5KC צ'יפסט P35 מול P5Q עם צ'יפסט P45. אני לא בטוח מה יתן לי הצ'יפסט החדש יותר? מהם ההבדלים שצריכים לעניין אותי בתור אחד שבונה מחשב למשחקים, לא בטוח שאעשה O.C. בכלל , והמעבד יהיה Q9450. ללוח P5KC יש אפשרות גם ל DDR2 וגם ל DDR3 בעתיד כשירדו המחירים, יש מספיק חריצי זכרון ו PCI לכרטיסים שאני רוצה, כך שעל פניו הוא לוח מוצלח עם אפשרויות שדרוג ו"משיכת זמן" עד שאאלץ לשדרגו לגמרי. יש לו חסרונות של ממש שידוע עליהם? בייחוד מול ה P5Q? *בעקרון אני לא מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך יחד, אבל נניח שכן, האם לוח שהוא תומך ב X-FIRE של ATI יגביל אותו ב SLI של כרטיסי NVIDIA? זה אמור להוות שיקול בבחירת כרטיס המסך והשילוב עם הלוח?? (כרגע אני מת…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. Started by x-amin,

יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום, קניתי מעבד Intel core2duo e7200, ויש לי בבית משחה טרמית של Arctic Silver 5 (שקניתי לפני שנה, אך עדיין לא פתחתי אותה). ויש לי גם מעבד AMD Athlon 3500+ 939 וגם עליו אניצריך למרוח... השאלה שלי עכשיו, היא איך אני עושה את זה ? נ.ב- האם יש משהו שאניצריך לדעת ללפני שאני מתחיל להרכיב מחשב חדש ? תודה מראש, עידו.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by oFRiZ,

תאמת שלא הייתי בטוח איפה אפשר לפתוח את הנושא אז מצטער אם זה לא במקום הנכון .. רציתי לשאול אם יש הבדלים במאוררים המצורפים למעבדים בין ה E4500 ל E7200 פשוט כי לי יש את ה4500 ואחי אתמול קנה מחשב חדש עם המעבד המשופר יותר ועם קירור בנפרד לכן אין במאוורר כרגע שימוש וגם המאורר נראה קצת שונה ולא דומה .. יש שינוי מבחינת האיכות בעיקרון ששווה להחליף את שלי בחדש..? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by iem,

מה ההבדל ביניהם ובכלל כאשר אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב הנייד כמצ"ב בקובץ האם עלי להתחשב בנתון הנ"ל או שרק להקפיד שהזכרון לא יחרוג מהמהירות או של 200 או של 266 ? והאם עלי לחפש DDR או שעלי להוסיף בחיפוש גם SDRAM כי אני יודע שאלו שני סוגי זכרונות שונים (SDRAM, DDR)... קצת התבלבלתי אשמח אם מישהו יבהיר לי את הדברים.... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. האם ניתן לחבר ללוח כזה מסך CRT שניקנה לפני שנה,אני שואל מכיוון שהבנתי שמדפסות ישנות לא ניתן לחבר ויש צורך במתאם. תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by KL-xXx,

שלום רב יש לי שעלה הבאה: איזה מהקיטים יותר טוב: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ CL5.5.5.15 OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK הOCZ בא עם CL גדול יותר ויקר יותר ב-50 ₪, אבל בא עם קירור טוב יותר או יש גם את זה: Mushkin DDR2 2048MB 1024x2 1066MHz 5-5-4-12 XP או שאולי משהו מקיר זיכרונות דומים יותר טובים במחיר עד 700 ₪?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by ey51,

לוח אם P5Q-E מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד? אני מעוניין בעיקר בפונקציות חיסכון בחשמל שיש לו להציע. הבנתי שהוא לא תומך ב PCIE X16 כפול 2. אלא רק אחד מהסלוטים הוא X16 ואם שמים שני כרטיסי ATI אז הם רצים על X8 כל אחד. בכלל, איזה לוח אם מומלץ אם אני קונה רק כרטיס מסך אחד ומעוניין בעיקר בחיסכון בחשמל ובשליטה על כמה שיותר מאווררים (מעוניין בשקט) תודה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by TopSound,

הבנתי שיש בעיה קטנה בלוח האם ASUS P5K-E, ברגע שמתקינים עליו כרטיס מסך "מפלצתי" אז הכרטיס מכסה 2 חיבורי SATA ומונע את הגישה ואת השימוש בהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת אילו כרטיסי מסך לא מכסים את חיבורי ה-SATA, בכדי לדעת איזה כרטיס מסך לרכוש? כי למען האמת אחת הסיבות שאני רוצה לרכוש את לוח האם היא 6 חיבורי SATA לעומת רק 4 בדגם הסטנדרטי P5K. תודה.

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

הביטו המפרט הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2267&modelmenu=1 יש לו שני חריצי PCIe X16 כאשר מחברים אותם למערך CrossFire שניהם עובדים במקביל על 8. מה קורה אם על הלוח הזה אני מחבר 2 כרטיסים של nvidia לא במערך. הכרטיס הראשון למשל 9800 והשני 7100 רק כדי שיספק לי עוד יציאות למסך. האם הראשי יעבוד ב 16 והשני על מהירות נמוכה יותר או ששינהם יעבדו בכל מקרה על 8 ? תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. ברשותי מעבד מדגם אינטל, שרשום עליו כך: Intel Pentium 2.4GHZ/612/533 Sl6h Malay Q334A177 (זה לפחות נראה לי ככה) השאלה שלי, אם אפשר להלביש אותו על כל לוח אם תומך אינטל, ואם לא אז איך אני יודע לאיזה לוחות אם אפשר להתאים את המעבד?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Inzagi,

השאלה בגדול: איך הם עובדים? ובפירוט: נניח שיש לי מעבד עם 4 ליבות. אני מפעיל תוכנות במחשב שסך הכל צורכות 20% מיכולתה של ליבה אחת. האם ליבה אחת מהארבע תעבוד ב20%, והשאר ב0%, או שכל אחת תעבוד ב5%? אם זו האופציה הראשונה, מתי הליבות האחרות יתחילו לעבוד גם? תודה.

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by red_Joe,

שלום לכולם, בשעה טובה החלפתי מחשב, כאשר עברתי מלוח אם מאוד ישן של ASUS (מלפני 3 שנים וגם אז הוא היה בינונו), ללוח אם של GIGABYTE P31-S3G וממעבד intel pentium 3.00 mhz למעבד core 2 due E4600. ניסתי להתקין את ה- הארד דיסק מהמחשב הישן למחשב החדש, והבנתי שבגלל שה צ'יפסט שונה צריך לעשות ריפר למערכת ההפעלה. לא כל כך הצלחתי, בגלל שכשניסית הוא ביקש ממני adminstartive password ואין לי מושג. אני מפחד לפרמט את המחשב כי המערכת הפעלה שלי היא OEM ויתכן שהוא לא יתן לי להעלות אותה שוב עם צ'יפסט שונה. אנא המליצו לי מה לעשות. מנהלים אם זהלא הפורום המתאים (לי הוא היה נראה הכי מתאים), אנא הפנו אותי למתאים יותר באתר זה, תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. היי חברים, אתמול הלך לי המעבד או הלוח אם ( AMD 1800+), לא בטוח מי מהם. בכל מקרה אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים בסכום נמוך יחסית כדי להחזיר את המחשב לשימוש מלא. יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 על יציאת AGP, וחבל לי לקנות לוח רק עם PCI-E , מכיון שאינני זקוק לכרטיס יותר טוב - למשחקים כבדים יש לי XBOX360. חשבתי לקנות מעבד אינטל E4500 ואת הלוח אם של ASROCK הבא: ‏4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP‎ ביחד זה יעלה לי 850 ש"ח ב KSP שיש ליד ביתי. נראה לכם שווה?

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by rank,

אני עד היום לא מבין למה בדיוק הC2D יותר טוב מהP D . אני יודע שזה בגלל הFSB הגבוה שיש לC2D . מישהו יוכל להסביר לי איך זה פועל , מזה FSB ואם יש איזה סיבה נוספת למה הC2D יותר טוב מהכפול ליבה הרגיל

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by DREDON,

אין לי בעיה לבחור כרטיס מסך, מעבד, זיכרון אבל לוח אם זה פשוט סיוט כולם פשוט נראים כמעט אותו הדבר. נתוני המחשב שלי הם כאלה: מעבד: Intel Core 2 Extreme 3GHz LGA775 FSB 1333MHz 64bit זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כ. מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec 1088B AMG קירור - יתבצע ברגע שאני אקנה את הלוח אם ואקבל את המעבד. מוכן לשלם עד 1500 ש"ח ללוח אם (פחות או יותר), אבל בבקשה מי שמציע לוח אם תכתבו מה היתרונות שלו על אחרים כדי שאני באמת אוכל לדעת את ההבדל... הלוח צריך כמובן להתאים ל OC שיתבצע בעתיד. (למשל הלוחות של אינטל אני יודע שגרועים בזה). תודה בני

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  22. אני מניח שהכותרת אומרת הכל ובנוסף מפרט המחשב שלי מופיע בפרטים. תודה מראש לחווי הדעות

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את הזיכרון כרגע מ-768 לג'יגה + יש לי מערכת הפעלה ויסטה מעבד amd 2.8 לוח אם של Gigabyte אני רוצה לשדרג לזיכרון הבא: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=110 שזה ג'יגה ולהשאיר זיכרון של 512 . האם הזיכרון יתאים למחשב שלי? תודה

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שלום חברים בגלל סיבות מרובות הוצאתי את מחשב הP4 הישן שלי מהבויידן,אני צריך עזרה בהפעלתו לצערי אין לי את הדרברים הדרושים איך ניתן למצא מה סוג הלוח אם ע"מ למצא לו דרייבר(הלוח שייך לMSI אין לי מושג מה שמו למעט שעל הגשר הצפוני רשום 533 ) הHD חדש ישן 80G אך מפורמט-תוכנת הפעלה יש לי להתקנה. תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:41:13 חברים שוב פעם שלוםמצאתי את הדגם של הלוח אם MSI 845PE MAX VER2.0 מה עליי לעשות עכשיו תודה לכל העונים "הגאונים" גל[br]פורסם בתאריך: 14.06.2008 בשעה 08:48:16 הורדתי את כל הדרייברים הדרושים מה עכשיו?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  25. אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה, במידה ולא אנא תעבירו לפורום המתאים. קניתי לאחי מחשב חדש החומרה העיקרית במפרט היא: E4500,P31-DS3L,HEC 6A19 Black - אלו הדברים שחשובים לשאלתי. עכשיו, קיבלתי עם המארז מאורר אחד אחורי של 12mm והוספתי מאורר קידמי של 12mm, שני המאוררים מחוברים ללוח במקומות המתאימים להם וכך גם הקירור סטוק של המעבד. משום מה, אני לא מצליח לשלוט על אף אחד מהמאוררים עם התוכנה SpeedFan, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים