עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by meir3420,

יש לי זיכרון של קינגסטון 512 מ"ב הווינדוס כל הזמן שולח לי התראות על זיכרון נמוך מצורפת תמונה בה הגבלתי את הזיכרון לפי מדריך שקראתי פעם על הזיכרון הווירטואלי אם משהו חושב שאני טועה או יכול לעזור לי להפסיק לקבל הודעות אלו אודה לו מאוד תודה שימו לב לתמונה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי את לוח האם P55US3L של GIGABYTE , כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של 2GB מסדרת XX של ADATA במהירות שעון של 2000Mhz (PC3 - 16000). אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 4GB , השאלה שלי היא אם יש לי למה להשקיע ב 2000MHZ או שהלוח אם לא יעבוד במהירות הזו עם 4 סטיקים? תודה רבה על העזרה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by iveco,

המעבד דיי מקביל בביצועים שלו ל 3770 , יש לו 4 ליבות ו 8 ליבות V יש לי הצעה עליו ב 50 שקל הוא טוב בתור תחנת עבודה וקצת משחקים מדי פעם ? למרות שהוא תומך עד PCIE2 . שווה לקחת או עדיף לקחת 3770 ? משום מה כולם רוצים 50 שקל

4. Started by shirNoshe,

יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dato,

ערב טוב , ברוצוני להכפיל את מהירות ה RAM במחשב הנייח שלי מ 4 ל 8 GB ברשותי לוח אם של ג'יגה בייט דגם: P61-USB3-B3 וזכרון RAM של CORSAIR DDR3Corsair CMV4GX3M1A1333C9 סטיק 1 של 4GB במהירות של 1333 אם אני לא טועה מצאתי את אותו סוג הסטיק ב KSP: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825629 במחיר 200 שקל השאלה שלי היא , האם אני חייב להוסיף סטיק זהה באותה המהירות ? או שאני יכולה להוסיף כל אחד ואם כן על מה אתם ממליצים עד 250 שקלים. תודה

• 4 תגובות
    • 11.1k צפיות
  6. Started by .AloN,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב עוד מעט, וראיתי פה שמוכרים מעבדים מזויפים אז קצת נבהלתי ורציתי לדעת אם יש איזשהו תוכנה שיכולה להגיד לי אם המעבד (AMD) הזכרונות והכרטיס מסך מקוריים ועל כמה הם באמת עובדים ? תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by kinggil,

שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  8. חוץ מה 7VKML של ג'יגהבייט, איזה לוח בעל Form Factor של מיקרו ATX הוא הכי טוב לאת'לון 1700+? בלוח הנ"ל יש את ערכת השבבים PROSAVAGE של VIA ואני מטיל ספק בכך שביצועיה תואמים את אלה של ה KT266 המיושן גם ככה. בכל מקרה, אני יודע של BIO יש את הלוח, אז באמת אשמח אם יואיל בטובו לעשות בדיקות בSANDRA ולומר לנו איך ערכת השבבים הזו מתפקדת, *ללא* שימוש בכרטיס מסך אונבורד שלה, בהשוואה לKT266... ועוד דבר: חיפשתי איזכורים באתר של ג'יגהבייט, גם ב Bios section של הלוח הספציפי הזה, לכך שהלוח אכן מסוגל לזהות מעבד T-BRED A כמו ה 1700+ ה"נחשק" כל כך לאחרונה, ולא מצאתי ראייה לכך... אם הלוח מזהה כזה מעבד כ"פלומינו" ונותן לו VCORE כמו של פלומינו 1700+, האם הT-BRED A שצורך קצת פחות מתח, יסתדר ע…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by RawSteel,

היי קיבלתי את הלוח הזה במקום ה NFORCE 2 של לידטק. אני בטוח שזה היה שווה (בלי תוספת מחיר :-X) עכשיו, ברצוני לדעת פרטים על הלוח הזה. מה היכולות OC שלו, איך הוא עומד במבחנים תחת לחץ וכ'ו... יש לי Athlon XP 2000+ וזכרון Crosair 512 3200/400. עוש משהו - הלוח מכוער ! תודה לכל העוזרים. ;D עריכה : מה זאת אומרת נועל את ה pci וה agp? תודה.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  10. Started by kobishenko,

היי, אני בטוח שענו על זה כבר בכמה הזדמנויות, אבל קיבלתי תשובות שונות לכן אני אשאל שוב: יש לי לוח אם M863G שתומך בזיכרון DDR 333, ואכן יש לי כרטיס זיכרון DDR יחיד של 512 MB. אני רוצה להרחיב את הזיכרון, וברור לי שרק DDR אפשר יהיה להציב שם (חבל רק שהוא עולה יותר מDDR2...אבל זו הבעיה שלי כבר). שאלתי היא - האם אני יכול לשים כרטיס זיכרון נוסף גדול יותר או מהיר יותר: דהיינו של 1024 MB ושל 400MHZ ? לדעתי זה אפילו אמור לעלות פחות מה-333MHZ שהלוח תומך. השאלה האם הוא לעולם לא יינצל את המהירות הזו. תודה תודה ופסח כשר.

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  11. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  12. שלום לכלום יש שמועות רציניות על בעיית מבנה מוזרה בלוחות אי פוקס 8אר די הקליפס של הזכרונות ראם נוגע במקום רגיש לג'י פורסים וגורם לשריפתם... לכל מי שיש מידע על העיניין או ניסיון אישי אנא הגיבו תגובתכם דיי דחופה כי אני עומד לקנות את הלוח הזה ויש לי ג'י פורס... בתודה Lir@n בקרוב בעל אט'לון 2100 עם סטיפינג AIUHB ולוח אי פוקס 8 אר דיי וזכרונות ווונבונד (תרגישו חופשי להגיב על המפרט החדש)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by enter,

?LG 52 x 32 x 52 (kit)? Model GCE-8525B או ?Samsung 52 x 32 x 52? Model SW-252F :s05:

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by Sharon_B,

שלום. קראתי איפשהו ביש מעבדים שיש בהם ליבות רדומות. יש ברשותי מעבד E8400. האם למעבד זה יש ליבות רדומות שאפשר להעיר? איך בודקים את זה? תודה לעונים, שרון.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת אם שדרוג ממעבד Athlon 64Bit AM2 4000 ל 4200 זה בהכרח יותר טוב או שיש פרמטרים ש 4000 עולה על ה 4200? בנוסף, רציתי לדעת האם (Transcend 2GB (2x1GB אומר שאני משתמש רק בחריץ אחד או בשניים? האם שני כרטיסי זיכרון של kingston 1GB זה יותר טוב או פחות טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  16. Started by coco,

וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by yosizach,

יש לי ראידון 9700 פרו של ATI אבל לפי הכתבה הוא ל יעלה בקושי של ea מה לעשות ?! אתם רוצים להגיד לי !! שנדפקתי !!!?!!! אני צריך לקנות כרטיס של nvidia ? או שזה סתם השמצה וראידון 9700 פרו ישאר חזק ?!בבקשה תענו!!!

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  18. גיבשתי דיעה,והחלטתי מה אני יקנה. קראתי קצת על הלוחות פה בפורום, וקצת התבלבלתי... אני לא מתעסק עם OC... רק "מרים" את האחוזים בביוס של אסוס,בד"כ ל 20% (בכל המחשבים שלי,כולם אסוס). (במחשב אחד 30%). זה נחשב קטן ... 1. אני קונה מעבד 6300. ה 6400 מצדיק 300 שקל יותר? .2. הלוח שאני רוצה הוא P5B. (נעול רק על אסוסים...) הבנתי שאין בו חיבורי IEEE, ועדיף P5B E. אך האם שווה 300 שקל הבדל ביניהם? אם כבר לוקחים את ה E עדיף את הדלוקס ב 35 שקל יותר. מה דעתכם? הקנייה נעשית מLOGIC. P5B= עולה 775 ש"ח. P5B E = עולה 1034 ש"ח. P5B DELUC= עולה 1072 ש"ח. תודה

• 37 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by -= Star =-,

אם כבר קונים מעבד עם 800MHZ אז לא עדיף גם לקחת RDRAM שינצל את הבאס של המעבד???

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  20. המערכת שלי היא פנטיום 4 2.0 לא משהו חזק במיוחד. לוח אם של אסוס [אם חשוב הדגם אני אבדוק וארשום] עכשיו יש לי 512 של קורסאייר דגם value שזה 400MHz אני חושב. יחסית ישן. אני רוצה להחליף לג'יגה. אז רציתי לדעת כמה שיפור אני ארגיש? ומה עדיף לי? סטיק אחד של ג'יגה או שניים של 512? ועכשיו שאלה שקצת פחות קשורה לזכרונות. אם אני מחליף..אני חייב לפרמט את המחשב או שאני יכול להמשיך רגיל אחרי ההחלפה?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  21. טוב, זה סופי. הPDP שרציתי לקנות לא עובדים עם הלוח הזה. (ז"א כן, אבל רק הדגמים הזולים שלא עובדים בDUAL) (הנה לינק למפרט) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 אני מרים ידים. אני זקוק בבקשה לעזרה מאחד שמבין וימליץ על זיכרון. אני קונה מNEWEGG כך שאת החיפוש צריך לעשות שם עם הקריטריונים הבאים: Type [184pin DDR DIMM] Capacity [1 GB (2x 512 MB)] Speed [PC3200 (DDR400 200MHz)] Max price: [222] Keywords:[dual channel] ליתר ביטחון, אני אלך על אחת מהחברות שרשומות באתר של MSI. Buffalo Crucial Corsair Kingston Mushkin OCZ Technology Princeton Technology Super Talent הלכתי לאתרים של החברות האלה והשתמשתי ב Memory Configurator בכולם. כמעט באף אחד מהם אין …

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  22. אורח athlon

מישהו?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by אבי11,

אשמח לקבל חחות דעת על לוח אם M963G של pcchips או אם יש למישהו המלצה או הצעה של לוח אם מקביל לו בתכונותיו ובמחירו. תודה

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. Started by Rondh,

היי, ברצוני להגדיל את הזיכרון שלי כרגע יש לי 2 כרטיסים שכל כרטיס הוא 1 ג'גה ואני מעוניין להרחיב ל4 ג'יגה. השאלה שלי האם לקנות כרטיס אחד של 2 ג'יגה? או 2 כרטיסם שכל אחד מהם ג'גה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by porcshe,

לצורך העניין מדובר ב C2Q- דגם Q6600, שאני חושב לקנות עם המחשב החדש שלי, יש בערך 100 שקל הבדל בין השניים ורציתי להבין על מה כל ה"מהומה".... תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.