עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yzmot,

שלום לכולם ביום שישי ביקרתי במעבדת מחשבים והחלטתי לקנות מחשב הבעיה שלי מתחילה שאני יושב בממ"ד והקירות אטומים ולא נושמים מה גם שהחום בממ"ד גבוהה מאוד לפני שש שנים בחרתי בלוח אם של חברת GIGABYTE אחרי שש שנים אני יכול לסכם שהלוח עמד בעומס החום הדרוש לוחות אחרים פשוט נפגעו והקבלים בלוחות הישנים התנפחו מהחום אשמח לדעת איך לוח לבחור למעבד I7 בחרתי נתונים מצוינים וחזקים, במקביל הבנתי שיש ציפים ושביבים אשמח לדעת מה כדאי ומה יתן לי את המהירות הכי טובה והניצול הכי טוב לזיכרון DDR4 אודה לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  2. אני יודע שזאת שאלה על מעבדים שהעלו כבר אבק ממזמן אבל... יש לי את האפשרות לשדרג לאשתי את המחשב שלה פנטיום 4 3000 נורטווד למחשב מותג HP עם מעבד פנטיום D 945 , מהירות 3400 מה"ז כמות זיכרון זהה, וכו'. האם אני ארגיש בקפיצה בביצועים בין שני המעבדים האלה, פשוט אף פעם לא התנסיתי בפנטיום D. אני מדגיש כי ה"שדרוג" לא עולה לי לכן אני יכול לאפשר לעצמי את המעבר, אם זה היה כרוך בעלות לא הייתי משדרג בכלל לפנטיום D אלא למשהו נורמלי יותר.

3. Started by jhracham,

כרגע כל מה שקיבלתי זה לוח אם הנ"ל שני סטיקים של 1GB DDR 2 667Mhz ושני הארד דיסקים 160GB SATA2 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ומעבד בעוד חודשיים בערך מקווה שהמחירים יפלו אם אתם רוצים אני יכול לעלות תמונות כמו כן יש הבדל משמעותי בינו ובין ה DS3 כי ביקשתי DS3 והוא הביא לי את זה לא נורא כל כך נכון?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  4. שלום רב , אני לא מוצא המון הבדלים בין שני הלוחות חוץ מהמחיר. האם תוכלו להסביר בקצרה מה ההבדלים ביניהם? האם הפרש המחירים שווה את זה?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by guya2007,

היי, כנראה שאני אקנה מעבד של AMD אבל אני רואה שיש הרבה סוגים של תושבות, 939, 940,AM2 וכו'. מה ההבדלים ביניהם?? מה אתם יכולים להמליץ לי, הכי מתאים למחשב שאני יעבוד איתו בגרפיקה, המרות אינטרנט, משחקי מחשב אבל לא רציני.. חפיף.. אבל שיהיה חזק. אני מדבר עד סכום של 1200 ש''ח. תודה..

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  6. ראיתי באתר הבא http://www.yac.mx/iw/pc-tech-tips/desktop-pc/use-ram-disk-speed-up-your-pc-for-free.html שיש תוכנה שמאפשרת להגדיל את הזכרון כדי שקבצים מסוימים יפעלו מתוך דיסקאונקי המחובר למחשב, ברצוני לדעת האם מישהו התנסה בזה? יש לי מערכת 32ביט והזכרון המקסימלי 3ג"ב הוא קטן בשבילי. כמו כן - האם מישהו התנסה במה שוינדוס מציעה להגדיל זכרון בעזרת דיסקאונקי? http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/using-memory-in-your-storage-device-to-speed-up-your-computer

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by tg,

שאלתי אבל לא קיבלתי תשובה ,אז אשאל שוב. בלוח של ABIT IS-7 האם הביוס אמור לזהות מעבד עם HT כ פעמים מהירות המעבד (למשל שני מעבדים של 2400) או שאמור לזהות מעבד 2.4 כ 2 מעבדים של 1200 אשמח אם משהו יגיד לי , איך זה אצלו ??? :

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  8. זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by EEstudent,

:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  10. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד מסוג INTEL CORE2 E7400 בתקציב של עד 25 דולר. (עדיף מEBAY) יד שניה וגם שיתאים לזכרונות DDR2800 + DDR2667 עם כרטיס מסך מובנה.. יש לי ספק כח EZCOOL450W המחשב יהיה לצורך חיבור לטלוויזיה בעיקר לסרטים , עבודה, גלישה וצריבות. אשמח לקבל הצעות ללוחות טובים .

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  11. שלום, לפני כמה ימים קיבלתי כאן באתר מפרט ושלחתי אימיילים לכמה חנויות מחשבים לקבל הצעת מחיר אחת החנויות החזירה לי הודעה שהם טוענים שלוח האם פשוט ביותר ושהם בטוחים שהוא ייצור צוואר בקבוק כלשהוא. הם הציעו לי את הלוח ASROCK H67M B3 במקום שהוא הרבה מעבר למחיר שאני מתכוון להוציא על לוח אם ובכללי על המחשב רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם לוח האם MSI H61M-P23 B3 H61 הוא פשוט למדי וייצור צוואר בקבוק? המפרט המלא: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3GHz Tray Cooler Master Hyper TX 3 MSI H61M-P23 B3 H61 Chipset Kingston 4GB DDR3 1333MHZ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 LG GH22 SATA x 22 Black Cooler Master Elite 370 Antec True …

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  12. שלום לכולם . לא הייתי מעודכן די הרבה זמן בכל התחום של חומרה ובעקבות קנייה של sempron 2800+ AM2 ולוח אם msi k9ngm2 אני מגלה הרהורים שניים לגבי הקנייה . התחלתי לחפש כבר לוח אם אחר עם האפשרויות שאני צריך אבל עכשיו , בגלל שינויים מסויימים , אני צריך שזה יהיה המחשב הראשי (משחקים) ולא מחשב לעבודה בלבד . אז תהיתי אם יש מצב להכניס pentium d 805 + לוח אם איכותי שעונה על כל הדרישות שלי ב-1000 שקל פחות או יותר . הדרישות : תמיכה ב-SLI וב-DDR800 , צ'יספט איכותי ככל האפשר , בלי כרטיס מסך אונבורד , ושיהיה אוברקלוקר טוב ככל האפשר . אני יודע , אולי הרבה אבל אני בטוח שיש חייה כזו ואף זולה . מובן מאילו שמעבד הפנטיום פשוט דורש OC ואין לי בעייה to overclockit אם זה יתן לי תוספת ביצועים חביבה …

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  13. Started by PandemicFan,

שלום! אני מתלבט לגבי 2 לוחות-אם למחשב חדש שאני קונה: intel i5-4690 כרטיס מסך GTX970 זכרון- 1x8GB corsair כוננן SSD+HDD איזה לוח אם יותר טוב לי מבחינת מחיר ואפשרויות לשדרוג בעתיד gigabyte h97-d3h או asus h97-plus תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by nec_000,

AMD’s Ryzen 5 Is The Most Well-Received CPU Launch In Nearly a Decade, Survey Reveals http://wccftech.com/amds-ryzen-5-well-received-cpu-launch-nearly-decade-survey-reveals/?utm_source=wccftech&utm_medium=related זה מאד מעניין מה שכתוב שם, ממליץ בחום לקרוא. למעשה השקת Ryzen 5 (וגם Ryzen 7 שבמקום השני) הצליחו להתקבל באהדה הגדולה ביותר, מעל אפילו סנדי ברידג' המהולל של 2011, שהיתה ההשקה השלישית בדרוג. להערכתי הזהירה, מה שמייחד את ההשקה של ryzen היא העובדה, שלראשונה חוצים את רף 4 הליבות ונותנים לצרכן הכפלת יכולת עיבוד לרוחב (8 ליבות). לתכונה הזו של הכפלת הכח החישובי ישנו אלמנט משיכה מאד חזק כלפי הקהילה. משהו שאפילו סנדי ברידג' המו…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי עומד לקנות מחשב בזמן הקרוב... הוא מתלבט בין שני זכרונות מהחברות: Mushkin, GEIL. חבר שלי לא יודע איזה זכרונות יותר טובים לאובריקלוק ולאיזה זכרונות יש ביצועים טובים בכלל! הזיכרונות שהוא מתלבט לקנות הם: GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Mushkin DDR-RAM 1024MB 3200 High Performance II Black Memory *אנשים שיש להם את ה-GeiL מסדרת Golden Dragon אמרו שהזכרונות ממש מעולים וממש עובדים טוב גם באובריקלוק וגם בביצועים. בבקשה תעזרו! תודה רבה...

16. אין לי מושג איזה לוח זה. הסתכלתי עליו, לא כתוב כלום חוץ ממספר קצר שכתבתי בגוגל ולא קיבלתי כלום. בEVEREST כתוב UNKNOWN בDXDIAG כתוב AWRDACPI בBIOS WIZARD גם כתוב UNKNOWN כשנפתח המחשב כתוב INTEL 865G ואחרי זה כל מיני דברים שלא הספקתי לקלוט... יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  17. הכרטיס הוא בחיבור PCI אך יותקן על לוח שעובד עם USB2 .יש מצב לחוסר תאימות?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. Started by dudubitn,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס ומעבד i5 3550 עובד על ווינדוס 7 32 ביט. מה שקורה שכל תוכנה שאיתה אני בודק טמפ' מראה נתון שונה...בביוס אני מקבל נתון של 50. בתוכנה של אסוס ללוח האם AI asus אני מקבל טמפ' של 38. בשאר התוכנות החיצוניות(speedfan 4.46 ובeverest ultimate אני מקבל טמפ של 88 מעלות לגביי המעבד). pc-wizard לא מצליחה לאתר את חיישן המעבד. מה עושים כדיי לדעת מה הטמפ' האמיתית? תודה.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Tomersoni,

בעקבות ההמלצות החמות ל4600 במקום הe6300 (שעליו בניתי) החלטתי לבנות את המפרט של המחשב החדש על פניו. עולה שאלה חשובה: מעבד הamd הזה יוצא מיצור בקרוב ומעבד הe6300 משתדרג טיפה... יש לזה השפעה לטווח הרחוק? כדאי לקנות מעבד "מיושן" שבעצם יוצא מיצור במקום מעבד חדש יחסית?

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  20. השאלה בנושא. המעבד הוא Q6600. אם אפשר גם הסבר למה... תודה.

21. הסמסונג יותר זול ב 50 ש"ח הסמסונג 700 ש"ח והטוינמוס 750 ש"ח לא הכפת לי התשלום מה יותר טוב זה מה שחשוב לי

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by uriby,

נתקלתי בלוח של ASROCK מבוסס x1250 עבור מעבדי אינטל (הם לא קוראים לו 690G אבל הוא זהה, עבור מעבדי אינטל). זה לוח אידיאלי עבור HTPC זול עם אפשרות OC שאין למעבדי AMD. http://www.asrock.com/news/show.asp?id=110 http://ati.amd.com/products/radeonxpress1250dsk/index.html AMD 690 Series Specifications מישהו נתקל בלוח כזה או של חברה אחרת בארץ? בכלל מוזר ש-AMD הוציאו גרסה לאינטל של צ'יפסט שאמור לתת להם יתרון יחסי. אני אישית שדרגתי מחשב ישן ל-AMD 3600x2 + ASUS M2A-VM HDMI רק בגלל שהקומבינציה הזו הכי זולה והכי טובה למחשבים עם כרטיס מסך מובנה. נראה לי ש-AMD יורים לעצמם ברגל.

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  23. שלום לפני שאני קונה ssd חדש רציתי לדעת כמה ssd וכמה דיסקים אפשר לחבר ללוח הזה. ? אנגלית שפה קשה. תודה

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לשדרג את המעבד ולוח האם של המחשב שלי, הלוח אם שיש לי כרגע הוא הכי זול שהיה לפני כחצי שנה (כשנשרף לי הקודם) והנוכחי הוא ר. עם שני סטי.ים של זיכרון, ולפני כשנה קניתי 4 סטיקים (למטה) שעלו דיי הרבה ולכן אני מניח שעדיף לי להשאירם (תגידו לי אם אני טועה), אז הגעתי למס.נה שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אז איזה מעבד ולוח אם כדאי לי לקנות כך שגם יתאימו לזכרונות שלי כרגע, ובמידה ואני טועה בקשר לטיב הזכרונות הנוכחיים, מה כדאי לי לקנות במקומם? הת.ציב שלי הוא בערך 1000 שח, אך אני יכול לחרוג בעד 500 שח (עדיף שלא), במיוחד אם זה לזכרונות חדשים אם צריך. הצרכים שלי הם בעיקר הורדות, סרטים, תכנות אינטרנטי ושימוש משרדי, אך מידי פעם אני מפעיל איזה משחק (גם את החזקים ביותר), אולי ב…

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  25. Started by ORrrr,

אז ככה, לאור ת'רד ישן שלי בו אמרו לי לא לעשות את הפונקציה הזאת כאוטמטית, אני מתכוון לעשות אותה ידנית... עכשיו רציתי לשאול אם אני מוריד את הCAS ל2 למרות שלפי סנדרה הזכרון שלי הוא 2 עד 100מה"ז ו2.5 עד 133, זה יכול להרוס לי את הזכרון או שפשוט במקרה הכי גרוע הווינדוז לא יעלה ואני אצטרך לשנות בחזרה, אם שווה לי לנסות, עקב זה איזה עוד מחזור אני צריך לשנות? תודה מראש. -שאלה טפשית ולא קשורה לזה, שמתי לב שיש נורית לד על הלוח שלי שלידה כתוב DIMM LED, מה בדיוק היא אמורה להראות?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים