מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה ללוח טוב (תושבת 775). דרישות חובה: תמיכה בRAID 0 ESATA תמיכה בלפחות 8GB RAM בתדר 1066 תקציב:800 שקל
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני רוצה 6gb של זיכרון, עכשיו בחרתי 4gb את זה : http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm ועכשיו השאלה שלי לגבי ה2gb הנותרים שאני רוצה, האם ללכת על 2 של ג'יגה או אחד של 2 ג'יגה? ואם על 1 של 2 ג'יגה איפה אני מוצא כזה תואם למה שקניתי?
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הזה אני מחפש המלצה ללוח וזכרונות מומלצים לOC, שיוכלו לעזור לי למתוח את ה-i5 750 לכמה שיותר רחוק. האם הלוח והזכרונות שבחרתי שם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
6.9 זיכרון 800MHz מזוהה כ-400MHz (חצי מהמהירות). מה קורה פה? ש: הזכרונות שלי הם DDR 400MHz אבל כתוב לי ב CPU-Z / Sandra / Everest / AIDA שהם רק 200MHz. מה קורה פה? (תופס לגבי כל זכרון DDR/DDR2 שמופיע בחצי מהמהירות שלו בתוכנות הנ"ל) ת:משפחת הזכרונות של ה DDR (ראשי תיבות של Dual Data Rate), בניגוד לזכרונות ה SDRAM שולחים מידע פעמיים בכל סיבוב שעון המהירות הבסיסית שלהם נשארה אותו דבר (133MHz, 166MHz, 200MHz, 266MHz, 333MHz) אבל המהירות האפקטיבית שלהם הוכפלה (266MHz, 333MHz, 400MHz, 533MHz, 667MHz) אז בסופו של עיניין יש לי את הזיכרון הבא : (אז איזו מהירות אני מקבל בפועל 800 או 400 ) תודה על העזרה RAM חריצי זיכרון זיכרון סוג DDR2 גודל 4096 MB ערוצים # כפול DRAM…
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטלתי דרך הביוס את מכפלת ה-HT ומשומה הנייד עובד מהר יותר והמערכת גם עולה מהר יותר. יש סיבה לכך? אין שינוי לזמן השימוש בסוללה.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי תמעבד הנ''ל ועכשיו הכרטיס שלי הוא HD4870x2 אני מרגיש בזמן משחקים את הצוור בקבוק שיש לי בצורה מציקה לא מזמן רכשתי לוח אם חדש בסוקט 775 אז שככה בזמן הקרוב אני לא מתכנן לעבור ל I7 עכשיו אני בונה מחשב לאחי ויש לי אפשרות לשים תQ6600 במחשב שלו ולרכוש Q9550 ורציתי לדעת עד כמה שווה לי השידרוג הזה ד''א Q6600 בOC וגם לא עזר ועוד איזה מעבדים חזקים יכולים להתאים תודה רבה על העזרה :]
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי שדרוג המחשב שבראשו המעבד. זהו המפרט: GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430 Athlon 64 X2 3600+ KINGSTON DDR2 2GB 667 MHZ (1+1 HD4770 SAPHIRRE 500W GENERIC רציתי לשאול מהי החולייה החלשה במחשב והאם ישנו צוואר בקבוק משמעותי לכרטס מסך מהמעבד? חשבתי על Athlon X4 Quad Core 630, מה אתם אומרים? תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ראיתי את הכותרת " שבבי זיכרון 4 גיגה " התלהבתי בצורה מטורפת פתאום אני נכנס לכתבה ומה כתוב ? " זה לא יקרה בקרוב " ומדברים על שנת 2011 אז למה זה טוב הכתבה ? לחכות ל 4 גיגה סטיק עד שנת 2011 ?
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, ברשותי מחשב לפני כמה שנים וברצוני להשתדרג. לאחרונה פצחתי בחיפושים אחרי המחשב הנייד האידאלי בשבילי, לצורך העניין אני צלם, עובד הרבה עם פוטושופ ולייטרום שגוזלים ממני המון סבלנות. בנוסף, בתקופה הקרובה אתקרב לתוכנות כמו פלאש, אפטר אפקטס וכל חבילת אדובה (לימודי גרפיקה). לאחרונה בכל המפרטים שראיתי ישנם ניידים עם 6 ו8 ג'יגה זיכרון. השאלה שלי האם הזיכרון הזה מנוצל מבחינת מערכת ההפעלה? כלומר, האם לאחר התקנת וינדוס, במקרה הזה 64 ביט, יתן לי ניצול מקסימלי של הזיכרון? האם מעבד I5 עם טכנולוגית הסנדי ברידג' יספיק לי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין הלוחות האלה: 1. ASUS PRIME B550M A WIFI 2. Gigabyte B550M Aorus PRO לא כ"כ מבין מה ההבדל ביניהם, חוץ מזה שלראשון יש WIFI גם (אני צריך לקנות כרטיס רשת אז זה יכול אולי לחסוך לי אם זה לא בא על חשבון משהו חשוב אחר, זה כרטיס INTEL WIFI 6, אני מניח שזה תומך תקן AC ויאפשר לקבל מהירות טובה, הראוטר שלי גם תומך AC) איזה מהם עדיף? והאם יש הצדקה למחיר שלהם או שאפשר להסתפק במשהו אחר יותר זול? מהבחינה שלהיות מכוסה לעתיד כמה שאפשר במסגרת המחירים האלה. (המחירים של אלה זה הגבול שאני שרוצה להשקיע בלוח) תודה.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
זה המחשב: http://www.msi.com/product/nb/M520.html#?div=Specification ולעניין החשוב(הזכרון), כך כתוב שם: Two SO-DIMM Sockets for expansion up to 2GB support DDR 200 / 266 / 333 SDRAM ראיתי את המוצר הזה(איביי): http://goo.gl/PpmQz לכאורה המוצר מתאים למחשב, למיטב הבנתי. כל אחד יהיה על שקע משלו ומקסימום 2 גיגה כמו שכתוב. כמו כן, ניראה שזה ddr1 (שלחתי למוכר שאלה בנידון) וגם המהירות תואמת למה שכתוב כאן למעלה. אני מבקש אישוש או הפרכה למחשבתי, כי אני מעוניין לקנות את המוצר הזה. אגב, כרגע יש למחשב הזה רק 512 מגה, כך שזה יהיה אחלה של שדרוג :-). תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
קראתי פה שיש דבר כזה רציתי לשאול כמה שאלות: האם זה אפשרי במחשב* שלי? ואם כן אז מה המהירות המקסימלית שאני יכול לשים זיכרונות במחשב*? אם חבל שקניתי את הזיכרונות** האלה? אם יש שיפור בביצועים? מה הCL שאהיה לי ואם כן אהיה לי CL גבוהה יותר ממיקודם אז זה יהיה יותר טוב ברמת הביצועים בהתחשב גם במהירות עצמה MHz? *מחשב: **זיכרונות: G.SKILL F3-1066CL9D-16BXL לוח: GIGABYTE GA-P55-UD3DL-TPM (UD= Ultra Durable)
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, מה בדיוק ההבדל בין זכרונות לנייח לסין שרת. אני יודע שיש כמה הבדלים מבחינת אמינות אבל אם הם יותר זולים, לא כדאי לקנות זכרונות לשרת למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין P67A-UD4-B3 לZ68X-UD4-B3. שניהם אותו מחיר אך אני לא יודע מה לבחור. אתם מוזמנים גם להציע לוחות אחרים אבל רק מחברת GIGABYTE או ASUS עד 900 ש"ח - אלה הם הסוגים היחידים שיש בKSP(אני קונה מהם). אני צריך לוח אם טוב לOC(מעבד i5 2500K) עד 4 GHZ. המחשב יועד למשחקים די כבדים וMULTITASKING. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אהלן. קראתי באתר של ג'יגהבייט כאשר מחברים שני כרטיסי מסך ב-crossfire המהירות של הפורטים יורד ל- X8 כאשר פורט של PCI הוא X16. האם זה ככה בכל הלוחות אם (מגבלה טכנולוגית להשאר באותה המהירות)? או שזה קטע של ג'יגהבייט? קראת את זה פה
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האמריקאית וחברת Cray יבנו יחד את מחשב העל הראשון בעידן ה-Exa עבור מחלקת האנרגיה של ממשלת ארצות הברית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קראתי הרבה מדריכים בקשר לבחירת לוח אם ומדריכים על גופי קירור וכיוצא בזה, ולא מצאתי שום מדריך שמסביר מה צריך לכלול הלוח אם כדי שיהיה יציב לOC? אני יודע שבגלל שכשעושים OC למעבד ולזכרונות המתח עולה, ולכן זה יכול לשרוף את החלקים שמובילים את המתח בלוח אם. אז מה אני צריך שיהיה לי על הלוח אם כדי שאדע שהוא טוב ויציב לOC? מה כתוב במפרט הלוח אם שמסביר את זה? אשמח גם שתראו לי לוחות אם לדוגמה. תודה נ.ב. קראתי וחיפשתי הרבה חומר על זה לפני ששאלתי כאן בפורום.. באמת!
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע 512 מ"ב 3200. שאלתי היא האם כדאי להרחיב לעוד 256/512? האם השיפור יורגש בצורה ניכרת ? תודה רבה וכל טוב.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיס קול OB שהוא ממש איכותי משהו כמו האודיג'י. רציתי לדעת איך הוא נקרא ואיך אני יודע אם יש אותו בלוח אם שאני הולך לקנות.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
OK אז ככה יש לי עכשיו מעבד amd 1.1 t-brid mb: asus a7v333 זכרונות memory:twinmos 512 3200 +256 micron 2700 טוב קיצור אתם יכולים לראות את שאר החלקים ב "מפרט המחשב" שלי. יש לי אופציה לקחת את ה xp 2500 ולתת חבר שלי את את ה 1.1 שלי והוא יתן לי את ה HD שהוא 30 גיגה (תמיד אנחנו עושים החלפות כאלו ) ואופציה שניה זה לקנות הרדיסק חדש של 120 גיגה.... אני פשוט לא יודע מה לקחת... המטרה שלי היא משחקים ....אבל הבעיה היא ש אני מפחד ואני לא יודע אם יצא איזה משהו טוב בקרוב שאז אני יתחרט נגיד על זה שקניתי את ה xp2500 ..... מה אתם אומרים?? לחכות עוד קצת זמן שאולי ירדו המחירים או יכנס איזה מעבד חדש....וביינתיים לקחת HD טוב או ללכת על ה xp 2500 ??
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מדובר בזיכרון 3200 DDR 256 PC ה TWINMOS מעט יותר יקר ( כ- 30 ש"ח) האם הוא גם שווה יותר ?
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מהצ עם 256 זיכרון ולוח אם אין לי מושג איזה כי אני לא מבין בכל הנושא של מותגים בחומרה אם אתם יכולים אני צריך שתעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש אבל משהו שיחזיק לי להרבה זמן ושלא יהיה יותר מדי יקר כי אני גם קונה כרטיס מסך חדש (כנראה TI 4200) במפרט המעבד חייב להיות 2.4 ghz תודה נועם נ.ב. אני צריך מחשב מהיר כי אני גיימר כבד התקציב שלי הוא עד 2500
-
- 10 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן אנשים , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב במחיר מינימלי , הוא רוצה סלרון , והוא קיבל הצעה הכוללת לוח אם של חברת מטסוניק עם כרטיסי הרחבה אונבורד... השאלה שלי היא האם הלוחות של MATSONIC מאפשרים אוברקלוקינג? אל תציעו לי לוחות ודברים אחרים , ענו לי על השאלה , אם אתם מכירים את החברה הנ"ל http://www.matsonic.com
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני שאני קונה את המחשב שלי יש לי מספר שאלות אחרונות בבקשה מי שמבין שיגיב. אז זה המחשב שלי: והשאלות שלי הם: האם הלוח אם EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl הוא לוח אם טוב אשר מתאים למפרט הזה ? ואם אפשר מי שמגיב להמליץ על משהו אחר אבל גם להגיד למה ? (מאוד חשוב לי לדעת אני מתחרפן אני לא ידוע איזה לוח אם לקחת כי אני לא מבין בגרוש בעניין של הלוחות אם אין לי מושג מה כל דבר אומר ואני ישמח עם תסבירו) ואני רוצה גם לוח אם שיהיה בסביבות ה 600 שקל לא יותר . נ.ב הלוח אם צריך לכלול כרטיס קול מובנה. ובקשר לכרטיס מסך ! האם כדאי לקחת אותו MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB או לקחת את ASUS 128MB DVI PCI-E X600-XT למרות שהוא עוד 200 שקל ? ועם כן למה ? והאם המאורר הזה באמת …
-
- 14 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסדרה של המעבדים E2160 שמחליפה את סדרת הD של INTEL ?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-