מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון ל-Q9100 וה-Q9450 אמורים בתחילת אפריל לא ? וכמה הם אמורים לעלות בארץ...[br]פורסם בתאריך: 25.03.2008 בשעה 22:32:53 הקפצה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברשותי זכרון קינגסטון מדגם Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 שידרגתי והוספתי זכרון "זהה" נוסף אבל המחשב מתרסק בלי סוף אני שוקל להחליף לזכרון של- Corsair מדגם CMZ8GX3M1A1600C10 בגלל שהוא מופיע ברשימת זכרונות תואמים באתר גיגהבייט זמן אחזור / תזמונים שלו הוא 10-10-10-27 לעומת CL-11 ??? של קינגסטון http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=6818,10322 שאלה ראשונה CL10 מהיר יותר מCL11 - או להיפך ? האם הם יעבדו יחד ? [ על פי הנמוך מבינהם ] או שזה עלול לגרום לתקיעות רבות ועדיף שיהיו 2-4 זכרונות זהים ? ובכלל איך הזכרונות של Corsair ?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אני מתכנן רכישה של לוח אם. מכיוון שיש המון מותגים ודגמים ותתי דגמים, אפשר ללכת לאיבוד בקלות. אבל להשוות את הלוחות באתרי היצרניות מספק תשובה חלקית. מה שאני מנסה להבין זה מה המספרים 1155, 1366, 2011 אומרים? בהנחה שאין הגבלת תקציב - מה עדיף? מה היתרון/חסרון של כל אחד? תודה. גיל.
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
Best bang for $? אני מבין שעם "קצת" מתח הם עובדים בתדר יפה עם תזמונים הדוקים מאוד. העניין הוא שקראתי ב-VR ZONE שהם טיפה בעיתיים כשעובדים ב-2X512 לעומת 2X256. יש מישהו עם נסיון?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לשים 2 סטיקים של KINGSTON 2.5 DDR 400 MHZ 512 MB שיתפקדו כדואל סה"כ 1 ג'יגה ועוד 2 סטיקים של כל אחד 256 גם 400MHZ DDR סה"כ 512 אין לי מושג של איזה חברה הם, ומה התזמונים... השאלה אם זה יפגע בביצועים ? או בכל דבר אחר? ואם בכלל זה אפשרי לשים אותם ככה?
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס מסך AGP דיסק קשיח IDE 40 ג'יגה צורב,זיכרון DDR רגיל נראה לי 400 כך הוא נקרא. אני צריך שתציעו לי מעבד ולוח אם ב-550 פנטיום 4. תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה יצא לי לדבר עם בחור לגבי עסקה מסויימת בה אתן לו את הזכרונות שלי [=4 סטיקים של 256RAM DDR=סה"כ 1GB] ועוד קצת כסף, והוא יתן לי את הזכרונות שלו [4 סטיקים של 512RAM DDR]. מה שיקרה שבעצם אני אשדרג את עצמי בעוד ג'יגה [סה"כ יהיו 2GB] ושאעבור מהמצב הנלוז של 4 סטיקים מסכנים של 256 לסטיקים של 512. דיברתי בעבר עם טכנאי והוא אמר לי שבסידור שלי כרגע,הזכרונות שלי לא עובדים ב 400MHZ אלא ב 333MHZ כי זה 256 ולא 512!ולכן אני לא מנצל את ה DUAL CHANNEL שלי ממש... זה נשמע לי קצת הזוי,אז לכן אני שואל אתכם. זה הגיוני להניח כזה דבר?? אני משתמש ב ASUS P4P800 והזכרונות של ELIXIR. נ.ב-האם באמת אבחין בשינוי בביצועים במעבר שכזה? [משחקים\עבודה בדסקטופ\זמן "התאוששות" מסיום מש…
-
- 15 תגובות
- 920 צפיות
-
-
זה יותר דיון והשקפה על מה שנעשה כיום בתעשייה ובעולם המחשבים. אם פעם הדבר הכי חשוב במעבד (בעצם לפני 10 שנים ויותר אולי הדבר הכי חשוב), זה היה איזה מעבד יש לך במחשב. ברגע שאמרת למישהו שיש לך 486 DX2 שפועל על 66 מגה הרץ, זה היה הכי חשוב. כל השאר היה פחות חשוב או משנה בכלל לכל היותר אנשים התעניינו אם יש לך 4 מגה זכרון והיו כאלו שרצו להתפרע אז קנו 8 (לא היה אפילו חשיבות לסוג הזכרון וכו') ובטח שאף אחד לא התעניין יותר מידי בלוח האם. כרטיסי מסך היו חסרי חשיבות לחלוטין. וכו'. אבל כיום אני שם לב לתהליך הפוך, כל מעבד בשוק כיום בין אם זה E8400 או E8200 (שעולה איזה 600 סה"כ ?!) או מרובעי ליבות כמו Q9300 (שעולה 1200 בערך?!) עושים את העבודה מעל ומעבר! גם מעבדים שניתן להשיג כיום…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אנשים יקרים אני דיי מתקשקש עם הנושא הזה. אני בונה מחשב E8400 למשחקים לא כבדים, לא מתוכנן OC בזמן הקרוב, אולי הרחוק כן (שנה שנתיים), כנ"ל CF איזה מבין הלוחות עדיף, שמתי לב שממליצים פה הרבה על הג'יגהבייט, ושניהם אותו מחיר בערך, השאלה מה זה עדיף על השני וההפך.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה, לאור ת'רד ישן שלי בו אמרו לי לא לעשות את הפונקציה הזאת כאוטמטית, אני מתכוון לעשות אותה ידנית... עכשיו רציתי לשאול אם אני מוריד את הCAS ל2 למרות שלפי סנדרה הזכרון שלי הוא 2 עד 100מה"ז ו2.5 עד 133, זה יכול להרוס לי את הזכרון או שפשוט במקרה הכי גרוע הווינדוז לא יעלה ואני אצטרך לשנות בחזרה, אם שווה לי לנסות, עקב זה איזה עוד מחזור אני צריך לשנות? תודה מראש. -שאלה טפשית ולא קשורה לזה, שמתי לב שיש נורית לד על הלוח שלי שלידה כתוב DIMM LED, מה בדיוק היא אמורה להראות?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אני לפני רכיש של מחשב חדש, בו המעבד יהיה i5 750. אני מתלבט איזה לוח אם לשדך לו, ובחינה של החיבורים שיש בכל אחד מהלוחות לא לגמרי נתנו לי תשובה. מבחינת מחיר, ה-DP55WB של אינטל מאוד קורץ, אבל אני טיפה מסוייג בגלל הגודל - עד היום לקחתי רק לוחות ATX, ואני לא יודע עד כמה לוח מיקרו יהיה לי נוח. יש לי סיבה לחשוש? מול הלוח הזה מתמודדים לבחירה הלוחות של ג'יגהבייט אליהם אני נאמן כבר הרבה זמן. הבעיה שגם ביניהם אני לא בטוח מה עדיף. ההבדלים העיקריים הם במספר חיבורי ה-PCI השונים, ואני לא בטוח מה בדיוק אני צריך. UD2? US3L? UD3? מבחינת שימושים, לא מתוכנן כרגע OC, אולי עוד שנתיים אם יהיה צורך. RAID לא נראה לי נחוץ (בשביל RAID צריך לטפס כבר ל-UD3R, לא?). מבחינת כרטיסים כרגע יחוברו כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל תנחית בחנויות את דגמי הדור החדש הזולים ביותר עד כה בתוך פחות משבועיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם .. רציתי לדעת משהו שמסקרן אותי כבר הרבה זמן .. האם ההבדל בין התדרים 667 ל 800 כל כך גדול בביצועים שבגללו הוא עולה ב 100 שקל +- יותר? ובנוסף, האם שווה לי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בתדר 667 או סטיק של ג'יגה של 800 ובעתיד, כשאני מאמין המחירים של 800 ירדו, לקנות עוד סטיק ? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי אני חדש פה אני מחפש לוח- אם עם צ'יפסט 965 ושתמוך בSLI ולא בCrossfire רצוי של Gigabyte חיפשתי ולא מצאתי נ.ב. יצא מתי שהוא כרטיס מסך של ATI-AMD שתומך בDirectX10
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לוח עבור סרטים משחקים די וי די שיחות דיברור למשרד ואולפן הביתי עד 600 800 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש הכולל בתוכו את הלוח הנ"ל GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 (לא יודע אם זה משנה אך אפרט את כל המפרט.) מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-21 PI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12 Energy Plus 650W בחנות מסויימת המליצו לי על לוח מחברת BIOSTAR הדגם המדוייק הוא TPower X58 5.x והביאו לי סיקור מבדיקות שנעשו. פער המחירים גדול מאוד. מה דעתכם? קישור לאתר היצר של BIOSTAR http://www.biostar.com.tw/app/en-us/t-power/introduction.php?S_ID=390 [attachment deleted by…
-
- 7 תגובות
- 919 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה ליקנות מחשב דבר ראשון מעבד ולוח אם איך אני יודע איזה מעבד מתאים לאיזה לוח אם אני תמיד בוד ק מחירים וזה תמיד זה מבלבל אותי כול הגיפים ללוח ה socket
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
בביקורת זאת אנו בודקים לעומק את ביצועי המעבד Core i7 12700F של אינטל אשר מנגיש בין התכונות המבוקשות ביותר מצד משתמשי המחשבים בעולם הביתילכתבה
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שזאת שאלה על מעבדים שהעלו כבר אבק ממזמן אבל... יש לי את האפשרות לשדרג לאשתי את המחשב שלה פנטיום 4 3000 נורטווד למחשב מותג HP עם מעבד פנטיום D 945 , מהירות 3400 מה"ז כמות זיכרון זהה, וכו'. האם אני ארגיש בקפיצה בביצועים בין שני המעבדים האלה, פשוט אף פעם לא התנסיתי בפנטיום D. אני מדגיש כי ה"שדרוג" לא עולה לי לכן אני יכול לאפשר לעצמי את המעבר, אם זה היה כרוך בעלות לא הייתי משדרג בכלל לפנטיום D אלא למשהו נורמלי יותר.
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הצ'יפ שאמור לתמוך בכל הפיצ'רים החדשים שהגיעו עם H וB 370 ואמורים לאפשר OC בדומה לצ'יפ Z. למישהו מידע מבוסס?
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח ASUS Z690 HERO ומעבד I9 13900K יש לי שאלה רציתי לדעת אם זה לא גורם נזק למעבד שהוא במנוחה אז המתח לא יורד לאזור ה0. משהו גם שהגדרתי מתח AUTO בביוס וגם ששינתי תוכנית צריכת חשמל התדר של המעבד לא יורד וגם המתח אז שיניתי למתח ידני 1.26 וLLC5 כרגע הכול יציב מבחינת ביצועים משחקים וכו' השאלה שלי עכשיו שהמעבד בIDLE המתח נשאר בין 1.23 1.22 משהו כזה ולא זז במצב עבודה אז הוא יורד אבל כל עוד המעבד במנוחה המתח נשאר באזור 1.23 האם זה איכשהו גורם לבלאי מואץ למעבד או סוג של נזק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
- 1 follower
-
-
הצ'יפסט הזה תומך במעבדי הפרסקוט נכון? החוסר תמיכה היה ב865 הישנים יותר או שהיא קיימת גם איתו?
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-