עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חברת Chuwi ממשיכה לספק לנו הצעות בלתי צפויות בהתבסס על המעבדים המוזלים של אינטל, כשהפעם היא שמה לה למטה להילחם ב-MacBook Air ודומיו לכתבה

2. Started by PandemicFan,

שלום ! אני מעוניין לקנות את הקירור הנ"ל. המשקל של הקירור לפי היצרן הוא 520 גרם, ושמתי לב שאין לו חיזוק מאחורי הלוח אם. יש לי חשש שזה יפעיל יותר מידי כוח על הלוח אם, האם זה בסדר ?

3. Started by 1337Din,

הלוח שלי הוא ASUS P6T X58 ויש לי עליו 3 GB זיכרון ב3 סטיקים שונים. אני מעוניין להגדיל ל6-8.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי מהאתר rsm.co.il? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת מבין שני הלוחות הבאים באיזה לוח יש כרטיס מסך מובנה יותר טוב ואיזה לוח יותר טוב בכללי זה http://www.skypc.co.il/pl_product~950035~10~0.htm או זה http://www.skypc.co.il/pl_product~39360~10~0.htm המחשב הוא בשביל אינטרנט וסרטים זה המפרט מעבד: E5300 זיכרון: G. Skill 2MB 800Mhz שני דיסקים קשיחים אחד 80 והשני 320 של SATA שני צורבים: אחד IDE השני SATA ספק: Cooler Master Extreme Power Plus 500W תודה

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by ccc,

athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  6. היי! יש לי כרטיס מסך AGP דיסק קשיח IDE 40 ג'יגה צורב,זיכרון DDR רגיל נראה לי 400 כך הוא נקרא. אני צריך שתציעו לי מעבד ולוח אם ב-550 פנטיום 4. תודה

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  7. שוק המחשבים פרוץ לגמרי! משנים ומקמבנים...וללא פיקוח הפעם התייחס לזיכרונות: יש חנויות(גם הגדולות) ששמים מדבקה שרשום עליה לדוגמה SUMSUNG לכאורה זה נראה אורגינל אך עם בדיקה קצרה של תווית הקופוננט באינטרנט מראה שרק הברנד הוא של סמסונג והזיכרון עצמו של איזה "פרש"(עכשיו אני יודע שמישיהו יבוא ויגיד-"זרקת אבן באינתיפדה). היזהרו ותדרשו מקורי ואח"כ תבדקו שלא רימו אתכם, התחרות בשוק היא ע-נ-ק-י-ת.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Dr. n00b,

אני שוקל לקנות מחשב חדש בימים אלה, ומפאת חוסר תקציבהתעניינתי בלוח SAPPHIRE PURE PERFORMANCE שמגיע עם X300SE מובנה וסלוט PCI-E פנוי, במחיר סביר לגמרי, מה שיאפשר לי לקנות כרטיס מסך טוב מאוחר יותר כשיהיה לי כסף או זמן לשחק... לאחר חיפוש ביקורות קראתי את הביקורת על ה-INNOVATION באננדטק, והתרשמתי מהלוח מאוד לטובה, הן מבחינת ביצועים, פיצ'רים, סאונד איכותי אונבורד, אופציות OC וכן הלאה. מה שמצחיק זה שלא ראיתי אותו נמכר בשום מקום בארץ בחנויות המוכרות, אין לי מושג מה המחיר שלו יחסית ללוחות NFORCE 4 ULTRA והאם הוא בכלל כדאי. בנוסף תהיתי על ההבדלים בינו לבין הPURE PERFORMANCE, שכן הגשר הדרומי שלהם שונה, והסאונד אונבורד גם הוא שונה, וגוגל לא הניב תוצאות כשחיפשתי ביקורות. האם מישה…

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Motherboard Name Sony SVL24145CXB עכשיו יש לי את המעבד הזה CPU #1 Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz, 2594 MHz

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  10. Started by roes,

שאלה בקשר ל GHZ של המעבד Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1. הבנתי שיש 2.39 GHz לכל ליבה ז"א שהמעבד מפיק 4.8? 2. שאלה קצת טיפשית, אבל מסקרנת: משהוא יודע למה מספרי ה GHZ של מעבדי הקונרו לא עגולים?? לדוגמא PD עם GHZ שהם מדויקים: 2.8 , 3.0 , 3.2 , 3.4 , 3.6

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by zohar678,

לפני מספר שבועות הלך לי הלוח אם, היות והמחשב היה כבר בן מספר שנים לא הי שווה לי לתקנו. פרקתי את חלקיו למיקרה שהזדקק בעתיד. שאלתי היא כזו? אני רוצה להוציא את המעבד ממקומו ולאכסנו, ורציתי לדעת היכן נכון לאכסנו בצורה טובה? שמעתי שאסור למעבד להיות חשוף לאור יום, כך שעלי להוציאו בחושך. האם זה נכון? מדובר על מעבד אינטל סלרון 2.66 ג'יגה הרץ. כרגע הוא מונך בתושבת שלו בתוך לוח האם, ואני רוצה להוציאו ולזרוק את הלוח לפח.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by Inzagi,

מלבד התמיכה בCF, איזה עוד הבדלים יש ביניהם? וליתר דיוק, אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: Asus P5QL-E, Asus P5QL- PRO, Asus P5Q בהנחה שאני לא עושה אוברקלוק ולא CF... איזה מהם הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by Rafael2012,

שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב וחשבתי לקחת i5 בגרסת BOX (כלומר עם מאוורר מקורי) אבל אומרים לי שהקירור המקורי הוא גרוע ועדיף לקנות בנפרד לי אישית קצת נשמע מוזר שאינטל תתן קירור לא מספיק חזק או שאולי הוא נחשב רועש ולכן מסמנים אותו כגרוע? מה דעתכם? רפי

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  14. זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  15. Started by sby333,

שלום לכולם, יש לי לוח אם P4S533-MX הזמנתי הזיכרון הזה : http://cgi.ebay.com.au:80/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330258395640 והזיכרון שהגיע הוא זה שבתמונה אפשר לראות עם CPU-Z אם זה עוזר ... נראה לי שזה לא אותו הזיכרון כי בזיכרון שקיבלתי(שבתמונה) המהירות שלו היא רק 166MHz . מעניין אם זה באמת טעות ? תודה לכלום, שלומי[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 19:19:06 אולי צריך להגדיר משהו בBIOS ????[attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by Neo810,

שאלה עבור חבר. I5 3470 או I5 4570? לוח מבוסס B75 או B85 בהתאמה והבדל של כ200-250 ש"ח בעלויות. האם מעבד הHaswell שווה את התוספת? האם יורגש הבדל בכלל ואם כן, מתי? תודה :-)

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  17. זה מזיק למחשב ? לסוללה ? ובאופן כללי, האם כדאי / לא כדאי ?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by andrei,

אם אני רוצה להחליף למחשב שלי את לוח אם ואת המעבד אז איזה מעבד כדי לי לקחת AMD או ש intel איזה מהם הכי מהיר וחזק ואיזה הכי בטוח

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  19. כשאני מעלה את המחשב זה מראה לפעמים 6*266 ולפעמים 8*200. אם אני נכנס לביוס אי אפשר להגדיר את הדברים האלה ידנית. הלוח שלי: PSLP-LE יש למישהו מושג למה זה קורה? והאם זה אומר שיש כאן בעיה? (המחשב נכבה אחרי כדקה, ואני מנסה להבין אם התופעה שהצגתי קשורה לזה) בשלב זה אני לא מעוניין להתמקד בבעיה אלא בתופעה שהצגתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by shaharo,

שלום לכולם קניתי מפנדס לפני כשבועיים מעבד 2500+ אין להם משהו נמוך מזה Barton 1.83GHZ 512kb עשיתי צילומים של Everest Cpu-z וזה מה שקיבלתי everest cpu-z רשום שם שקיבלתי מעבד 2200+ עם ליבת טורטון וכתוב שם שיש לו אוברקלוק למהירות של 2500+ כלומר עשו לו אובר קלוק 1.83 דיברתי איתם והם אמרו לי שהתוכנה יכולה לטעות והם אמרו לי להוציא את המעבד שלי ולהגיד להם מה כתוב עליו עכשיו השאלה מה כתוב על מעבד בארטון ומה כתוב על מעבד טורטון כמו שיש לי כדי שיוכיח להם שזה באמת טורטון

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  21. למה החברות לא יכולות להוסיף תוספת פשוטה של חישני טמפרטורה מובנים??? חיבורים כמו לד של מארז. אי אפשר להוסיף תוספת פשוטה כזו של מספר חיבורים עם חישנים נגיד כניסה לכרטיס מסך דיסק קשיח ועוד??? זה דבר פשוט מאוד והשאלה הזאתי מרגיזה אותי...

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. עריכה: אני רוצה לקנות זכרונות חדשים ואני רוצה לדעת מה ההבדל בין זכרונות עם DDR לבין זכרונות עם DDR2?? וכן עשיתי חיפוש אבל יש שם 17 דפים מפוצצים. עכשיו השאלה יותר מובנת??

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  23. קראתי ועברתי על התגובות בפורום ועוד לא הגעתי לתשובה חד משמעית לשאלה האם באמת יש בעיות זיכרון ב P31 ? אני הולך לקחת 2 של 2 ואני לא יודע אם לקחת P31 או P35. אני מבצע OC עם 5200, מקווה להגיע ל 3 עד 3.4 בחורף. בבקשה אל תגידו שההבדל במחיר זניח, בישבילי לא.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by דובי770,

אני לפני קניית מחשב חדש שיתבסס אולי על z87 ו i5-4670k האם שווה לי לחכות למעבד הבא שיוצא עוד חצי שנה? I5-4690k האם השיפור יהיה משמעותי ביכולות הoc או לקנות עכשיו את המעבד והלוח דלעיל?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  25. הגיע הזמן שסוף סוף נראה שיפור אמיתי במינסטרים מה 4/4 או 4/8 ליבות שאנחנו רואים מ2009. http://www.guru3d.com/news-story/6-core-intel-processors-going-mainstream-in-2018-with-coffee-lake.html

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים