עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למיטב ידיעתי יש שני בקרי זיכרון למעבד אתלון 64 3000+ (ליבת ווניס) : הישן יותר E3 , והחדש יותר E6. אני הרצתי על המחשב החדש שלי את CPU-Z ובסעיף של stepping הוא רשם לי stepping : 2. אז מה זה אומר? (הייתי שם תמונה של ה screen shot אבל - איך שמים תמונה בגוף ההודעה?) בנוסף, מישהו יכול להסביר מה זה כל הערכים עם הF-ים בסעיף הspecification ? תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. "לוח אם למעבדי ה-AM2 החדשים של AMD מדגם INFINITY NF ULTRAII-M2 של חברת DFI מתנת חברת GlobalTech" מהו שוויו?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by ilanb0,

בסקירה הניתנת ב"מדריך להכנת מפרט" מצויין כי "המעבד הזול ביותר של אינטל נותן תחרות רצינית למעבדי השוק הבינוני של AMD". כחובב AMD, מה אני צריך להבין מכך? עדיף לי אינטל כיום, או שעדיין AMD גוברים בקטנה על אינטל אך בעתיד הקרוב המצב יתהפך? מה בכל זאת יתאים למחשב משחקים?

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  4. Started by tomerbd,

אני צריך המלצה על מעבד טוב ולוח אם שיתאים לו (אבל שיהיה בלוח SATA,PCI-E)

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקי אז אני מעוניין במעבד ל-OC כדי לעבוד איתו עד בערך 3.2 - 3.4 GHZ ... חשבתי לקחת את ה e4300אבל ראיתי שכמעט באותו המחיר אפשר לקחת את e4400 אבל אחרי שקראתי את זה: אני אצטט: מקור: http://www.legionhardware.com/document.php?id=642 אני לא יודע מה לקנות? האם הסדרה שבskypc היום היא הטובה לoc או לא? איך אני יכול לדעת את זה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שאלה. הזמנתי לוח ga-a320ma-m.2, והיום הזמנתי מאמזון את הרייזן החדש (התחכמתי קצת כי זה לא היה טריויאלי, אבל יצא 130$ כולל הכל). בקיצור, השאלה האם הלוח יעבוד עם המעבד, הבנתי שיש עדכוני ביוס, אבל אני מניח שהוא יגיע עם ביוס ישן, האם הוא יזהה את המעבד? האם אהיה חייב לשים מעבד ישן כדי לעדכן? אשמח לעזרה. כעיקרון הזמנתי מאמזון גם רייזן 3 1200 שלאור ההזמנה החדשה אחזיר מיד כשיגיע, אבל אם לא תהיה ברירה אשתמש סו כדי לעדכן את הביוס...

7. שווה להשקיע עוד 200 - 300 שקל כדי לקנות 4 ג'יגה במקום 2 ג'יגה? אני עומד להתקין במחשב Vista.. עדיין לא יודע כמה ביט... ובגלל זה אני שואל.. המחשב מבוסס על מעבד Q6600 והוא לא מיועד למשחקים, אלא יותר לעבודה יומיומית ותוכנות טיפה כבדות... המחיר הכללי של המחשב יהיה 3000 ש"ח מקסימום לא כולל מסך..

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  8. שלום במסגרת חיפושי אחר שילוש חדש, נתקלתי ב EBAY במעבד Opteron 3350 HE. מדובר במעבד מבוסס ליבות piledriver עם מהירות בסיס של 2.8 ומהירויות טורבו של 3.1 ו - 3.8. מחירו היה זול למדי, כ 100$ - ולכן העניין. למעבד 8MB של זכרון cache ברמה L3 . דיי מכובד. המהירות היא כמובן, דיי נמוכה. מצד שני, יש לו הרבה זכרון מטמון והמעבדים הללו ידועים ביכולת ההמרה שלהם. לא הצלחתי, לצערי הרב, למצוא מידע ברשת על המעבד. מהי חוות הדעת שלכם על מעבד שכזה לשימוש כללי, שכולל גם גיימינג, במעט הזמן שיש לי לזה? נ"ב לצורך העניין, בעקרון אני מחכה ל Athlon II x4 760K, אך בינתיים מחפש "מציאות". אנא אל תהפכו את זה לדיון שבו אתה מנסים להמליץ לי על מעבד ותשאירו את הדיון על המעבד המדובר. תודה. ;-)

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by danield51,

יש לי מחשב ישן ששבק חיים רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את הכונן הקשיח שלו ולהתקין אותו אצלי בלי פירמוט או איזהשהי פעולה או שאני צריך לעשות פירמוט או משהו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חברה די הגיע הזמן להשתדרג לווינדוס 7 ואני צריך להחליף זיכרון במחשב (בלי קשר רק לווינדוס) ואני לא כ"כ מבין בעסק הזה לכן אני צריך עזרה עם קניית זיכרון מחברה טובה שמתאים ללוח אם שלי (שהוא ד"א די יישן) הלוח הוא Gigabyte GA-8I945P Pro וראיתי שרשום כאן: http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1830 שאפשר להתאים לו כרטיסים עם מהירויות 533/800/1066 "The Intel 945P chipset does not support the! Edition dual-core processor however. The motherboard can run at 533MHz, 800MHz and 1066MHZ FSB speed with up to 4GB of II memory installed. A single PCI Express x16 slot provides the graphical interface." ויש פרטים גם כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי אני בונה /משדרג מערכת לגיימימג כרטיס המסך יהיה 1060 או 970 מתלבט בין שני מעבדים שעולים בערך אותו דבר I5 8400 או I5 7500 מה דעתכם? השימוש כאמור גיימינג

12. Started by YoniG,

שלום, אני זקוק להמלצה על זכרונות טובים שהם לא מהזכרונות הזולים ביותר ולא מהיקרים ביותר (KINGSTONE ושות'). איזה חברה הייתם בוחרים לזיכרון DDR400 256MHZ שמחיריה בסביבות ה200-250 שקל ליחידה? תודה.

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  13. היצירה הבלתי רגילה של אינטל נוחתת אצלנו לביקורת - הכירו את המעבד המהיר ביותר בעולם לגיימר ולאוברקלוקר. ציון 40 שנים לצאת מעבד ה-8086 הוליד גרסה שאפתנית במיוחד שאתם צריכים להכיר לכתבה

14. היי, התחדשתי בלוח אם Biostar TA790GX 128M ;D אבל לצערי הוא בא ללא s/pdif bracket. ובניתי על חיבור coax למגבר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה bracket? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני מחפש לוח אם P35 , עד 850-900 ש"ח שיהיו בו 3 PCI רגילים , DDR2 , IDE , וחשוב גם FireWire לא מצאתי אף לוח כזה , עם 3 PCI רגילים ו-FireWire. יש בתכנון גם OC. אני מעדיף ג'יגהבייט , אבל לא מצאתי לוח כזה... מישהו מכיר ? תודה !!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by DJPOWER,

יש לי כרגע אצל אבא שלי מחשב 2.4 סלרון לוח של אסוס שאי אפשר לעשות לו אובר... מה יתן לי תוצאות יותר טובות באובר!(אחוזי שיפור במגה הרץ) לקנות סוקט 775 לוח + מעבד באיזה 2000 או לקנות ל478 לוח אם עד 1100 1000 הזכרונות זה כרגע אל משנה ואני חייב שאני יוכל דרך הלוח להביא תזכרונות לככה 700 מגה הרץ כלומר שהמכפלה תהיה פתוחה האם בסלרון היא פתוחה? אה והקירור הוא סוניק טוואר או משה וכזה... תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם dual ddr זה עובד בזוגות תמיד? כלומר נניח שיש לי 2 של 256 שעובדים על 400 mhz . אם אני מוסיף 1 אז האם המהירות חוזרת ל400? ואם אני מוסיף 2 האם גם אז המהירות חוזרת ל400? בכל מקרה איזה זכרון 512 סביר מומלץ לקנות ? (אני לא הולך לעשות איתו אוברקלוקינג) ועוד דבר אחרון , שמתי לב שלחלק מהזכרונות כתוב שיש אחריות לכל החיים , האם בארץ באמת נותנים אחריות לכל החיים?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

האם מחשבים שנקנו לפני 3-4 שנים תומכים בזה? כלומר מעבד פנטיום 4 עם זכרונות DDR. והאם שתי הזכרונות חייבים להיות באותו גודל כדי לתמוך בדואל צ'אנל? באותה מהירות? באותו CL? באותה חברה באותו דגם?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by iDanVas,

ערב טוב לכולם לפני שבוע קבלתי את הכרטיס מסך החדש 4780 והמעבד E8400. לאחר בדיקות בכמה משחקים שמתי לב לתקיעות שצצות לפתע פעם ב5-10 דקות ונמשכות לא יותר מ 10-20 שניות. מאחר ויש לי רק 2 גיגה זיכרון הגאתי למסקנה שהתקיעות נגרמות מחוסר הזיכרון והעומס עליו של הVISTA. השאלות הם 1. האם אני צודק שהזכרון גורם לתקיעות? 2. אם כן , אז יש לי זיכרון מבית GSKILL בעל 1000MHZ ו 5CL , האם אני צריך להוסיף עוד זיכרון בעל אותם ביצועים כדי לא לגרום לחוסר תאימות או להאטת הזיכרון הישן?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  21. חוץ מזה יש במחשב 4G זיכרון המחשב מיועד לשימוש גרפי אבל בתקציב נמוך תודה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  22. הלוחות שהבאתי הם מה שהצלחתי למצוא בתקציב מהחנות שאני קונה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143&products_id=17863 http://www.pandas.co.il/product_info_popup.php?products_id=15272 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_1504_2299&products_id=15282 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=16242 מה שחשוב שיהיה כ.מסך מובנה טוב ואם אפשר בעל DVI. כ.קול טוב גם עם היציאות החשובות.SPDIF LINEIN\OUT כ.רשת מובנה שיהיה יציאה למדפסת קצת ישנה,לא זוכר איך נקרא החיבור(SERIAL או PARELLAL) אבל זה לא USB. שלל יציאות USB. שיתמוך בזכרון בDUAL CHANEL עד 800 MHZ ורצוי עד 4GB(כרגע יש זכרונות של 667 אבל אני חוש…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by nore0,

האם שתיי הסוגים האלה מתאימים

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  24. מפרט נמצא בחתימה. לפני 6 חודשים בערך קניתי מחשב שלם עם רק 256MB. חשבתי זה יספיק. אחרי חודשיים ראיתי שזה לא מספיק אז הלכתי וקניתי עוד 256MB. אז עכשיו אני רואה שזה עדיין לא מספיק למשחקים אז אני רוצה לקנות עוד 512MB. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על הלוח אם. מבחינת ה-MHZ הם כולם יהיו אותו הדבר: PC3200. הזיכרון 512MB יהיה מחברה שונה ד"א: A-DATA, אז בעצם תיזמונים שונים. אני לא הולך לקנות מחברה קינגסטון, כי הזיכרון עולה בערך 600, וה-ADATA עולים רק 490, אז אני רוצה לחסוך פה כסף. אני עושה OC ד"א.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  25. Started by itaigol90,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב. החלטתי שאני כנראה קונה את המעבד core 2 duo של אינטל. השאלה שלי היא מה היחס או ההבדל במהירות/ניצולת בין פנטיום 4 לבין core 2 duo? יש מדברים על הבדל של 40% יותר ב-core 2 duo, זה נכון?

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.