מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
באתר המליצו לי על לוח-אם DFI Infinity 975X for LGA775. אבל המוכר בחנות הוריד אותי מזה והמליץ לי על לוח-אם Intel D975XBXLKR. מה ההבדלים ועל מי כדי יותר ללכת?
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
בעקבות העמסת המחשב עם יותר מדי תוכנות לאחרונה לצרכים שונים, וגם כי יש לי איזה משחק או שתיים כמו BF2 הרעב למשאבים, אני שוקל קניית זכרונות חדשים למחשב שלי. כפי שתוכלו לראות במפרט שלי, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D שכיום מריץ עליו 2*256MB זכרונות של OCZ PREMIER (שאני מגיע איתם ל OC של 222). אני מניח שאני אמכור את הזכרונות הנ"ל. השאלה שלי היא די כללית (עקב חוסר מידע, למרות שקראתי קצת לפני כן). אני מעוניין כעת לרכוש זכרון או של 1GB או 2GB (כשאר לפי המחיר הסופי אני יחליט), כאשר אני מקווה שאוכל לעשות איתם OC של 222 או 244 אם יהיה אפשר (שוב תלוי במחיר), בלי הוספת קירור / מאורר עליהם. אני מבין שה CHIP שמגיעים בחלקים של 512 (כמו ה TCCD/5 ו BH5 וכו') הם לא אלו שמגיעים בדגמים של 1024 (שה…
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מקווה שזה הפורום הנכון.. כי זה לא בדיוק קשור לסוגי מעבד או משהו.. קיצר המעבד שלי (אינטל 2.6C) התחיל לא לעבוד כמו שצריך. דבר ראשון למי אני צריך להביא אותו, לחנות שקניתי ממנה את המעבד או לאינטל? דבר שני אני לא ממש רוצה להסחב עם כל המחשב ואין לי את הקופסא של המעבד, איך להביא אותו? הדבר האחרון שאני רוצה זה שיגידו לי שדפקתי אותו בזמן שהבאתי אותו לחנות\אינטל. אז מה אני צריך לעשות?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לוח gigabyte k8nkp-9 ואם ני יכול לשלוט על המהירויות שלו ואיך אני רואה טמפרטורה שהיא מעל הנורמה
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכוונה ללוחות שיתמכו במעבדים החדשים של אינטל\איי אמ די האם הלוחות האלה יכנסו למארזים של היום או שיצא איזה סטנדרט חדש ? אני שואל את זה כי אני מתכנן ליקנות מארז ממש יקר (לפחות בשבילי) ואני רוצה שישמש אותי להרבה זמן .
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
זכרונות של GEIL VALUE אני לא מצליח לשנות להם תיזמונים כל מה שעשיתי לא הצליח... כל פעם שאני מעלה או מוריד אחד מהתזמונים המסך מתמלא קשקושים כאלה, ניסתי דרך הווינדוס ודרך הביוס פשוט זה לא נותן לי. אני עם גירסאת ביוס F3 מישהו מכיר בעיה עם הגירסא הזאת? אופס אופס אופס לא יודע למה זה פירסם לי פה טעות שלי להעביר בבקשה :'(
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לי הלוח אם והחלטתי להחליף על הדרך גם את המעבד. אני צריך לוח אם למעבדי AMD עם ארבע חרצי זיכרון של DDR2 ושתי חריצי sata2 לכוננים קשיחים (לפחות). אלו הלוחות שמצאתי: http://www.skypc.co.il/pl_product~950755~10~0.htm http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 מעבד AMD תואם. מה עדיף Athlon II x4 או Phenom II x2 ? התקציב הוא כ- 850 ש"ח לשניהם. מעדיף מ RSM כי הם דיי זולים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה בסדר? עכשיו בדקתי. אם זה משנה אז לא הייתי בשום משחק ולא הורדתי כלום, בדקתי דרך HWMONITOR. נראה לי קצת מוזר כי הכרטיס מסך הוא 37-39. ואני יש לי שאלה קטנה: יש לי I 5 2320ו-P67X UD3 B3, אני רוצה לקנות SLI 760 ואולי לעשות להם OC, כדאי לי להחליף משהו? לא יהיה צוואר בקבוק עם המעבד? אם כדאי לי לשדרג אשמח אם תרשמו לי כאן מעבד ולוח שיוציאו את ההכי טוב מהמערך (רוב הסיכויים שאני קונה אחרי ההשקה של AMD ירדו מחירים) תודה רבה מראש ואשמח למענה מהיר!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למעט ההבדל ב-SOCKET ובארכיטקטורת הזכרון (זוגות במקום שלשות) האם למשתמש הבייתי יש איזה שהוא יתרון לאחד על השני ? (משתמש ביתי כבד, תכנות, Photoshop לפעמים גם Vmware) לפי האתר של אינטל יש הבדל במהירות ה-SYSTEM BUS, האם זה רלוונטי למשהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים שווה לחכות קצת שהמחירים של הAthlon 64 ירדו או שכדי לקנות כבר עכשיו Athlon XP ? ??? הצורך העיקרי הוא למחשב שיחזיק מעמד דיי הרבה זמן (בלי יותר מידי שיפורים) ויצליח להריץ את כל המשחקים החדשים וכל תוכנה ממוצעת (בלי עריכת גרפיקה)
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של פי סי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ 256KB SOCKET 370 זיכרון 512 SDRAM כרטיס קול קראיטיב 128 וכרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 DDR AGPX2 כי הולח שלי תומך בAGPX2 והכרטיס AGPX8 ורציתי לקנות ללוח הזה מעב פנטיום 3 1000 האם יהיה שיפור במחשב או שעדיף להשאיר אותו במצב הנוכחי?
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות של DDR1 ואני בהתלבטות קשה התקציב שלי הוא בין 300 ל400 ואני מתלבט אם לקנות 1G ולהסיף אותו למה שיש לי עכשיו או לקנות 2G ולהוציא את הזכרונות שיש לי עכשיו וגם איזה זכרונות בכלל לקנות תודה מראש לעזרה ;D ??? המפרט שלי מופיע בצד
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם נכונה הסברה שהרבה משחקים לא יעבדו על AMD 64? בגלל שרובם הם 32 BIT
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאלתי היא מה זה " CL " ומה ההבדל בין שתי הזכרונות שהצגתי בכותרת לפי מה שקראיתי ברחבי האינטרנט הרבה אנשים ממליצים על KINGSTON .. אז החלטתי שאני הולך עליה אבל מהו הנתוןן0" CL " ועד כמה הוא חשוב לי ?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש מחשב לקראת סוף החודש הקרוב, המחשב ישמש אותי ל- 3 עד 4 שנים הבאות. המעבד שיבחר לקראת סוף אפריל יהיה מרובע ליבות, דגם מדויק יבחר לפי המחיר בזמן הרכישה. עיקר השימוש במחשב יהיה בסיסי - אינטרנט, אופיס, מוזיקה, וצפייה בסרטים, מעבר לשימוש הבסיסי, עריכת תמונות בתוכנות גרפיקה כגון Corel Paint Shop Pro או Photoshop ומשחקים. אני בהחלט חושב לנסות לעבוד עם מערכת ההפעלה Vista. אין לי ידע ב- O.C לכן כרגע איני מתכנן לבצע, יתכן בהמשך כאשר היה לי ידע מתאים. בכול אופן אם יהיה הוא יהיה בסיסי. אני זקוק לעזרתכם בבחירת לוח אם, חשוב לי שיהיה איכותי ואמין (האם יש בתקציב של עד 900 ש"ח ? ) הכיוון הוא לרכוש לוח שתומך גם בזיכרונות DDR2 ו- DDR3, להרכיב בזמן הרכישה 2G של DDR2 ובעוד…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי שני HD שיושבים על הכניסות הרגילות, האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני צריך עזרה בלבחור MOBO ו RAM ל A64 3000, אני חשבתי על: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1449.97 ] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 925.21 ] 1 Memory : CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 3200 CAS2 Memory Kit [ ¤ 1513.47 ] 1 או על: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1449.97 ] 1 Motherboards for AMD : Asus KV8 Delux VIA K8T800 Motherboard (AMD 64,DDR400,Dual SATA RAID,1394, 3Com GLAN,5.1 Sound,USB 2) [ ¤ 925.21 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 P…
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כמה שאלות: 1) האם יש כיום לוחות אם שעובדים עם מעבד INTEL, שתומכים בזכרון מסוג DDR או שלוחות אם שעובדים עם מעבדי INTEL עובדים רק עם זכרון RDRAM? 2) מהו הזיכרון המהיר ביותר כיום של RDRAM? ושל DDR? 3) עד כמה יש הבדל בביצועים של כרטיס מסך, אם הוא תומך בAGPx8, והוא מחובר ללוח אם שתומך בX4? האם זה מוריד הרבה מהביצועים או שהדבר יחסית זניח? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רק הגיע- לוח IS7-E 2 שאלות: -האם צריך לפרמט את המחשב כשמתקינים לוח חדש? -איך אני מחבר את המערכת שלי למחשב? איפה היציאה של המחשב (בננה, לא אופטי)?!?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
=/ כנראה שהציפים האלה הקדימו את זמנם http://theinquirer.net/?article=28250 לקנות כל עוד יש?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס AMD כפול ליבה 3600 עם 512 זכרוןX2.<אני יודע שאינטל יותר טוב אבל התקציב חנוק..> כמעט בניתי את כל המפרט רק אני בבעיה עם הלוח אם. מחיפוש בפורום שעשיתי הגעתי ללוחות אם האלו: 1-ASUS M2N-E<הבנתי שהוא עושה בעיות עם הזכרון..> 2-DFI NF II M2 <הבנתי שהוא לוח טוב אבל הוא מיועד לאוברקלוק> 3-ABIT KN9 ULTRA<אין לי מושג איך הוא> -GIGABYTE GA M55S -S3 <הלוח שאני רואה שמופיע הרבה בפורום מפרטי המחשב> על מה ללכת? המחשב הוא לבת דודה שלי.חשוב לומר: 1-היא תישאר עם המחשב שנתיים או שלוש לא יותר.<כל 3 שנים או פחות היא משתדרגת> 2-הצרכים שלה:משחקים כבדים<הכבדים שהיא אמרה לי משחקת זה: GTI 4 GTI 5 קינג קונג החדש,ספיידרמן החדש ..רק שתהיה לך אי…
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום "מעבדים, לוחות-אם וזיכרונות" ...ובפרט למדור השאלות והתשובות של הפורום. כאן ירוכזו בעיקר שאלות שכיחות שנשאלות לא מעט, וגם כמה שאלות אשר נשאלות פחות. מידי פעם בפעם הדיון יתעדכן ובכותרת תוכלו לראות מתי הוא התעדכן לאחרונה. בחלק הבא נמצא תוכן העניינים אשר מרכז את הכל למען הסדר ולמען נוחות קריאה, כל שעליכם לעשות הוא להקליק על הקטגוריה המתבקשת (מושגים, מעבדים או לוחות-אם) ואתם תגיעו ישירות אל התוכן הרצוי. Have fun ! תוכן העניינים [iurl=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.msg3232893#msg3232893]1. מושגים[/iurl] 1.1 Chipset - ערכת שבבים 1.2 תהליכי יצור של מעבדים (Fabrication Process) -מהם ומהי חשיבותם? 1.3 מהו ה-BIOS ומהם התפקידים שלו? 1.4 Cach…
-
- 7 תגובות
- 72.9k צפיות
-
-
אני צריך להחליט על אחד בין שני הלוחות האלה. השיקול הכספי לא משחק (אני יכול להשיג אותם במחיר כמעט זהה), מה שחשוב הוא הביצועים, איכות ,אמינות ופיצ'רים... (מעבד 3000+ 939, כ. מסך Leadtek 6200, זכרון 1G) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי! תודה רבה! DOM
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש לוח שתומך ב775 ,pci-e,ddr2 יחסית בזול ראיתי Intel CherryCreek D915PCY Intel 915P LGA 775 ו-Gigabyte GA-8I915P-D Pro Intel 915P LGA 775 מה אתם אומרים מנסיון תודה
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-