מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הלוח הנ"ל ASUS P5Q DELUXE ואני רוצה לדעת עם גם שם אני הצתרך להזין את סוג הזיכרות והמהירות שלו ב OC כמו שהיה לי בלוח הישן ? במידה וכן איזה לוח יכול להתאים לי יש לי זכרונות של :OCZ DDR2 PC2-6400 / 800 MHz / Reaper HPC Edition / 4GB Dual Channel / CAS 4 יש לי שתי קיטים כאלה ואני רוצה שהלוח יקבל אותם ללא OC יש לוח כזה ?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חבר שלי משפר את המשחב שלוו, כעת יש לו מעבד amd 3200+ עם 2GB ראם DDR1 וכרטסי מסך 8800GT, כלורמ הוא עכשיו רק צריך לשפר את המעבד שלו, אז האם לקנות מעבד AMD2 והלוח שלו הוא ECS K8 939.kn1 sli lite אז האם לקנות מעבד AMD DUAL CORE או להחליף ללוח שיתמוך בintel core 2 duo ולקנות של אינטל ? (חשוב לציין שהלוח יהיה חייב לתמוך בDDR1) תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אלהן חברים, תהיתי אולי מי מכם יוכל לעזור לי להחליט בין שני הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2847&ProductName=GA-EP43-DS3L שנמכר ב-470 ש"ח ו- http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP35+Pro+XE&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=IP35%20Pro%20XE שנמכר ב-490 ש"ח כשהמטרה היא: לוח יציב, מהיר, תמיכה טובה (BIOS, דרייברים). אני הולך להשתמש בלוח עם E8400, כ.מסך 4850 512MB, ו-4GB זיכרון 800MHz אני *לא* מתכוון בשום שלב להשתמש ב-CROSSFIRE. ואני *לא* מתכוון לעשות OC כלל וכלל. ההבדל העיקרי בין הלוחות הוא למעשה ש-P43 תומך ב-PCI-E 2.0…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא 7VRXP של Gigabyte - והמעבד שלי כרגע הוא Athlon XP 1800+. רציתי לדעת - מעבדים כמו הAthlon XP 2500+ שפועל ב333FSB יוכלו לרוץ על לוח האם שלי כמו שצריך? למי שלא זוכר, הצ'יפסט הוא KT333 של VIA.
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ?
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, הנני מתלבט בין שתי לוחות אם אלו: Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX | Gigabyte GA-Z77-D3H 1155 ATX מה ההבדל ביניהם? וככל שישנו, מי מהם עדיף? כמו כן, עד כמה הם מתאימים למעבד i5 3570k? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא חומרה בלוח ( זה שיהיה חריץ PCI -3.0 וזכרונות מהירים לא רלוונטי אלי ), הכוונה לעיבוד וידאו , משחקים שפות מעבד ,עיבוד אינפורמציה ע"י המעבד למי שמבין ( לדוגמא ב- AMD יהיה בבולדוזר שפת מעבד חדשה SSE5 שיתן שיפור בוידאו )
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אינטל יצרנית גדולה וטובה של מעבדים וצ'יפסטים. מה בלוחות שלהם פחות טוב מלוחות של חברות אחרות(פרט לאי תתמיכה ב-OC) ולמה לדעתכם אינטל לא מנסה להיות מובילה בתחום הזה?
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול d3 128 הייתי מעוניין שתציעו לי זכרון ולוח אם חדשים במקום מה שיש לי עכשיו, שיתאימו ביניהם ויתאימו למפרט שיש לי עכשיו כך שלא יעשו בעיות, חשוב שהזכרון יהיה בנפח של ג'יגה אחד. בסכום של עד 2800 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
חייב להוסיף זכרון ולא יודע סוג / מהירות / נפח לקנות ? לוח - M7VIB biostar http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=M7VIB MEMORY: Maximum 3.0 GB 4 x 184-pin DDR SDRAM DIMM PC1600/PC2100(DDR266) כרגע יש לי 2 זכרונות - אחד של 256 ואחד של 128 השאלות: האם ניתן/ עדיף לקנות זכרון נוסף של 512 ומאיזה סוג? השלושה יוכלו לעבוד יחד בהרמוניה ? ניתן לשלב זכרונות בנפך שונה? יש חשיבות לסדר שאני נועץ אותם בחריץ? (ממממ.... ) מה המצב האופטימאלי? מחיר? בבקשה עזרו לי אנשים טובים!
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הזיכרון ולעבור מ 4GB ל 8GB לשם כך קניתי ארבעה סטיקים של 2GB, כולם samsung m3 78t5663eh3-cf7 כאן מתחילות הבעיות: 1. במאפייני המחשב שלי רשום שיש 8GB אבל רק 3.24 usable, ניסיתי את העניין הזה עם msconfig ושינוי ההגדרות ב boot, לא עזר והתיבות לא היו מסומנות מלכתחילה 2. בדיקה עם cpu-z מראה שהזכרונות עובדים בתדר של 400 Mhz במקום 800 3. בביוס הכל נראה תקין, אבל לא התעסקתי שם יותר מדי, רק ראיתי שזה מוגדר על 8GB זכרון שעובד במהירות 800MHZ, נראה לי שבתצורה 6-6-6-18 (לא סגור על זה, אני יכול לבדוק אם זה קריטי) שורה תחתונה - איך אני גורם למערכת להכיר את הזכרונות החדשים וגם להשתמש בהם? זה המפרט: מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO כרטיס …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח לגמרי שכאן זה המקום הראוי לפרסם את השאלה, תקנו אותי אם יש בעיה. יש לי מחשב (יכולים לראות את המפרט בפרופיל) עם שני סטיקים של זיכרון - 4GB כל אחד - CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B לאחרונה אני דוחק את גבולות הזיכרון הללו ושוקל לשדרג ל-16GB עם ערכה נוספת מאותו הדגם, שבזמנו (לפני שנתיים בערך) עלתה לי 333 ש"ח, אך לא מוצא את הערכה המדוברת בשום מקום. אשמח אם מישהו שיודע איפה אפשר למצוא יפנה אותי לכתובת הנכונה, ואם לא - אז אשמח לשמוע רעיונות חלופיים (ובשאיפה זולים - מתחת ל-400 ש"ח). שני פרטים שנראה לי כדאי לציין - לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H קירור מעבד: Scythe NINJA 3
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים! עקב הבעייה שצצה או בלוח האם או במעבד (אתם מוזמנים לעזור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=455469.new#new) צצה בראשי המחשבה שאם ארצה או לא אצטרך להחליף או את המעבד או את לוח האם. לוח האם שלי הוכיח עצמו כמאוד בעייתי בעת ביצוע OC, קראתי באינטרנט שבשביל שהוא לא יקרוס משינויים פיצפונים צריך לצרוב גירסאת ביוס ישנה יותר, דבר שעושה את החלפתו לרצוייה, אך לא הכרחית אם הוא עובד (הדיון על הבעייה נתון). השאלה שלי היא כזאת- האם כדאי לי כגיימר כבד, תלמיד תכנות ואחד שעובד עם תלת מימד (רמה של חובבן אך איני מתכוון להשאר בה) לשדרג גם את לוח האם לאחד שתואם מעבדי I5/I3/I7 ומעבד תואם או לקנות לוח אם זול ואמין ומעבד ארבע ליבתי מסדרת הQ9XXX? או שעדיף לי לקנות…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך המלצה ללוח אם שיגיע עם הביוס הכי נוח שאפשר (לא צריך 2 ביוסים, שפשוט יהיה אחד קל לשימוש). שיתאים ל-OC מסיבי ל-i7-920. אני לא מחפש שום פיצ'ר מיותר, הייתי לוקח את ה-EX58-DS4 אבל שמעתי שהביוס שלו לא נוח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לדעת מתי יצא המעבד הנ"ל וכמה הוא יעלה... (עברתי על מספר דיונים פה, ולא ראיתי שאלה דומה..)
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איזה זיכרון טוב יותר ? 1) GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg 2) DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה מבין המעבדים: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay ו http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1114 יש ביניהם הבדל מחיר לא קטן האם שווה את הביצועים או אפשר להתפשר? אם נוסיף גם קירור למעבד ועם OC האם ההבדל יצומצם?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1.8GHZ באוברקלוקינג עם זכרונות OCZ DDR PC-2700, ולכמה יגיע עם KINGSTON PC-800 RDRAM, לוחות אם תואמים באיכות, מהירות וכו'...
-
עריכה: מסתבר שאסור לפרסם מחירים של אינטל שופ.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תאמת שלא הייתי בטוח איפה אפשר לפתוח את הנושא אז מצטער אם זה לא במקום הנכון .. רציתי לשאול אם יש הבדלים במאוררים המצורפים למעבדים בין ה E4500 ל E7200 פשוט כי לי יש את ה4500 ואחי אתמול קנה מחשב חדש עם המעבד המשופר יותר ועם קירור בנפרד לכן אין במאוורר כרגע שימוש וגם המאורר נראה קצת שונה ולא דומה .. יש שינוי מבחינת האיכות בעיקרון ששווה להחליף את שלי בחדש..? תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט בין שני הלוחות אם הללו. לשני הלוחות ציפסטים דומים של NFORCE2, שניהם DUAL CHANNEL DDR 400, שניהם מפוצצים בפיצ'רים כוללים את הFIRE WIRE שאותו אגב אני צריך, SATA כרטיסי רשת מובנים. ההבדלים שאני מוצא הם ללוח של Abit יש כרטיס קול איכותי יחסית מובנה עליו דבר שחוסך כסף. לעומת הלוח של EPOX שהכרטיס קול המובנה שלו לא טוב בכלל. עוד יתרון שאני רואה אצל הלוח של Abit הוא ציפסט הGURU שמאפשר OC יותר טוב שכן גם ככה הלוחות אם של Abit ידועים בOC שלהם. שניהם אותו מחיר 590ש"ח. כמובן שהמעבד שאני קונה AMD 2500 barton.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
^ במחשבים ניידים כמובן כשהנייד אמור לשמש לעבודה משרדית תודה
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה התיזמונים של winbond 3200 256 ואיך אני יודע מה המתח המקסימאלי וכמה אפשר לדחוף אותם?
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, פרסמתי את זה בדיון אחר אבל נתבקשתי להפריד בין הנושאים ולפתוח דיון חדש וזה מה שאני עושה. יש לי היום 4 ג'יגה זיכרון. לוח אם של ג'יגה בייט מודל EP43-DS3L . לא בטוח איזה דגם הכרטיסי זכרון אבל זה המידע עליהם: עד כמה שאני יודע הלוח אם שלי תומך מקסימום בDDR2. יש לו 4 סלוטים של כרטיסי זכרון. לפי התוכנה הזאת, אלו סוגי הכרטיסים: Mushkin Silverline® — 991760 2GB DDR2 PC2-6400 5-5-5-18 Silverline OCZ OCZ2VU8002G Vista Upgrade 2GB DDR2-800 PC2-6400 5-6-6-15 Memory RAM בעבר, כשהוספתי את אחד מהכרטיסי הזכרון האלו, קניתי את זה באריזה של 2 כרטיסי 2 ג'יגה. כשחיברתי אותם למחשב זה רק עשה תקלות והמחשב על הזמן הפעיל את עצמו מחדש, עד שהקומבינציה של זכרון אחד חדש ואחד …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-