מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק שישמש אותי לכמה שנים הבאות.. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המעבדים הנ"ל : Intel Pentium 4 3.2 Ghz 1M Cache? 1250 ש"ח ובאותו המחיר : Athlon64 3400+ (S-754 1240 ש"ח או בכללי מה עדיף , AMD או INTEL ... ואיזה לוח אם כדאי לקנות במחיר של עד 800 ש"ח ( שישלימו המעבד והלוח אם ל2000 ש"ח ) ושוב - אני רוצה מחשב שיחזיק לי לכמה שנים תודה לכם חברה!
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום ראיתי 2 מעבדי dual 2 core 6420 תוצאות של cpu-z ואני חושד שזה לא כמו שזה אמור להיות מישהו יכול להגיד לי בוודאות של 100% מה אמור להיות ב clock speed ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
1. OCZ 2.או MUSHKIN 3.או G SKILL המחירים מאוד דומים, מדובר בזכרונות במהירות 800 MHZ. דבר שני, אני צריך סטפינג מומלץ עבור I7...למטרות OC כמובן.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם הקירור הרגיל של אינטל כמו ה-E6320 לדוגמא? והאם כדאי לשדרג לו את הקירור ולאיזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי תומך ב U DMA 5 שזה אומר 100 מגה לשניה . עדעכשיו הוא היה PIO . שיניתי ל U DMA 5 . אני הורס\מנזק ככה משהו ?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
נדפק לי הדיסק קשיח הרגיל, הוא בלי אחריות אז כבר חשבתי לשדרג לדיסק SSD למערכת ההפעלה, אבל אני לא בטוח אם הלוח שלי תומך: http://ee.gigabyte.com/products/page/mb/ga-p35-ds3r האם SSD מתחבר גם כ SATA ? ואם כן האם זה אומר פגיעה בביצועים שלו?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אז מיש כבר קרא את ההודעה שלי הקודמת... הלך לי הלוח אם עכשיו המחשב שלי הוא אינטל במהירות באס של 533 , מעבד במהירות 3.06 בטכנולוגיית H-T ,סוקט 478. צריך להיות ב- AGP כי הכרטיס מסך שלי הוא ככה.. אני לא צריך שיהיה לו אפילו חיבור סאונד מיוחד כי יש לי כרטיס קול של קריאייטיב - סאונד בלסטר לייב.. הזיכרונות שלי הם 2X 512 של קינגסטון במהירות 333 (PC 2700) אני צריך לוח אם של ASUS או Gygabyte .. חשבתי על : ?P4S800MX של ASUS יש אותו ב KSP מה אתם אומרים עליו ? אין לי עכשיו ממש כסף להשקיע לצערי אז אני מחפש לוח אם במחיר זול ככל האפשר ויחד עם זאת שיהיה חזק יתאים למישחקים ויעשה את העבודה ושיהיה אמין. תודה מראש לעוזרים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד מהם עכשיו רציתי לדעת מה ההבדלים בין השתים
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הנושא בערך מסכם את זה. אני שואל בשביל חבר שלי.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן חבר קנה אתמול מחשב, ועכשיו אני מבצע לו מספר הגדרות. העניין הוא שאנחנו משתמשים בכרטיס הגרפי המובנה של המעבד - I5 3470, ללא כ. חיצוני. עכשיו, הקצתי בביוס את הזיכרון של הליבה הגרפית מ-64MB ל-256MB, והמשחק היחיד שמעניין אותו, PES, עובד בעקבות השינוי בצורה טובה. אני רק לא שלם עם השינוי, ולכן אני שואל פה - האם יכולה להיות איזה בעיה? יש סיבות להחזיר את ההגדרות ל-64MB?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים. מה המצב? אני קונה מחשב שמיועד לOC ורציתי לדעת איזה זכרונות יותר כדאי לי ואגיע איתם יותר רחוק עם: A64 3500+ VENICE DFI LAN PARTY NFORCE 4 והזכרונות של OCZ או של גייל OCZ: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1662&products_id=10261 גייל: 1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1712&products_id=10598 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1712&products_id=10600
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי שמתי לב שהלוח אם EP43-DS3L לאחר כיבוי המחשב,ממשיך לתת מתח לעכבר האופטי שלי......הלד האדום של העכבר ממשיך לידלוק. אני לא מבין איך זה ,הרי הספק כוח לא עובד. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
פרטים חדשים ומבטיחים אודות הדור הבא של ענקית השבבים, שיחולק בין שמות הקוד Cannon Lake ו-Coffee Lake לכתבה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
משהו יודע אולי אם קיים אופטרון לAM2? ואם כן מתי זה יגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה נושא ששיך גם לפורום כרטיסי מסך אבל אין פורום משותף לשתיהם ובמפרטים לא קיבלתי תשובה. אני משתמש במחשב לגרפיקה שזה אומר כל החבילה של ADOBE CS5. השימוש הוא מלא ויומיומי. אני לפני קניית מחשב ומסופק האם לקנות i7 3770 ואז אצטרך לקנות GTX 550 או שעדיף לי לרדת במעבד ל - i5 3570 או אפילו ל - 3470 ואז אוכל לקנות את ה - 660 בקיצור - מה התוכנות האלו דורשות יותר, מעבד חזק או כרטיס מסך חזק? אשמח לתגובת המבינים
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
תגידו, יש ביקורות\השוואות על הזיכרונות החדשים של Geil (שעובדים עם CL של 1.5)? וגם ראיתי שיש 2 גרסאות כמעט זהות, אחד מבוסס על BH ואחד על TCCD, ידוע איזה יותר טוב? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=68 http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=69 לא שאני מתכנן לקנות, לא רוצה אפילו לדעת מה המחיר, סתם מעניין עריכה - אני עכשיו רואה שבעמוד של הTCCD יש לינקים לשתי ביקורות, אחת מהם בtoms hardware, נלך לבדוק... בכל מקרה מישהו יודע משהו על הBH?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מאוד נהניתי לקרוא אותה אגב בגירסאות החדשות של הלוח ניתן להגיע ל-MCH=1.85 ול-FSB=500
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה יותר טוב ? Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL5 DUAL PACK 2x512Mb Super Talent DDR2 800MHz PC6400 1GB CL4 DUAL PACK 2x512Mb
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לרגל שדרוג מחשב, ראיתי שכל הלוחות אם באים כיום עם 3 PCI בלבד. אצלי תפוסים 4 מתוך 5. יש לוחות חדשים שבאים במיטב המסורת עם 5 PCI?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות כך שכנראה המעבד שלי נפגע (סיפור ארוך ועצוב) בהתחלה חשבתי לקנות את אותו מעבד או אחד קצת יותר טוב. ואז חשבתי שבסך הכול הלוח אם מיושן, ואז הגעתי למסקנה, שאתם הכי טובים בתחום :-) ולא משוחדים כמו הטכנאי שלי - חחח אז ככה: הלוח אם הוא: Intel D845PESV מעבד ישן: Inetl Pentium 4 2.4Ghz System bus 533Mhz L2 Cache 512K עוד מידע חיוני על הלוח אם: תמיכה במעבדים: פנטיום 4 533Mhz או 400Mhz mPGA478-pin וב-Celeron 400Mhz mPGA478-pin כמו כן, המחשב מיועד למשחקים - בעתיד פלייט סימולטר 2006 ויכול להיות שאני גם אבצע אוברקולקינג (אבל לא משהו רציני) ואחרן אחרון חביב, ענין הכסף כמה שיותר נמכוך :-) זה בכל זאת הוצאה לא מתכוננת, אבל אם כבר, אז אני אלך עד הסוף, שאני לא היה עוד שנה צריך להוציא …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מרכיב מפרט למשב חדש שאני מתכנן לקנות שישמש למשחקים בעיקר ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים כאן על המעבד. אז על מה ללכת? על ה E6600? או ה Q6600? או שדווקא E6700?.. אני מתכנן לקחת 2GB זכרון, כרטיס מסך מהטובים שיש כיום (8800 GTS\X) ולא מתכנן OC. מחיר פחות או יותר עד 1500 שח אז על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי. כשפירקתי את המחשב והוצאתי כבל USB3 מלוח האם, גיליתי שאחד הפינים יצא יחד עם הכבל. הכבל הזה הולך למארז. עכשיו יש לי 2 אופציות: 1. לסחוב 10 קילו עלי לסניף הקרוב ממנו קניתי את המחשב, שזה די רחוק. 2. לחיות עם זה. 3. איך דבר כזה יכל לקרות בלוח אם די יוקרתי עם המילה "gaming"? לוחות שכאלה לא אמורים להיות עמידים לדברים כאלה? השאלה שלי, אם אמשיך לחיות עם הבעיה הזאת בלוח, זה יכול לסכן רכיבים אחרים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-