עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lipa,

יש לי לוח אם P4-PE של אסוס , הלוח תומך בזכרונות ,266 ,333 ו-355 DDR לא ראיתי בחנויות זכרונות של DDR 355 , אבל ראיתי שיש DDR 366 , השאלה היא אם אני יחבר ללוח את הזכרונות של 366 ,הלוח יזהה אותם בתור 355 ? תודה

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  2. הבנתי שב 22 לחודש אמורה להיות הורדה של מחירי מעבדים. מישהוא יכול לפרט על איזה מעבדים מדובר ? והאם אמורות להיות עוד הורדת מחירים צפויה מתישהוא? בעיקרון אני מתכנן לקנות AMD X2 .

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by aradgonen,

שלום! המחשב שלי לא עולה בכלל והוא עושה 3 ביפים קצרים. קראתי בפורום שהשלוש ביפים זה אומר שהזיכרונות לא תקינים. איך אני בטוח שזאת הבעיה ולא משהו אחר? אם הם מקולקלים אז מה כדאי לקנות? (כרגע יש לי 4 gb כאילו 2 ddr2 800 MHz של pqi לוח אם של ecs דגם A780GM-A מעבד amd phenom q9750 דור ראשון) המחשב לא עולה בכלל רק עושה את הביפים. בכללי כל הזמן מתקלקל משהו אחר במחשב יכול להיות שיש לזה קשר שבמארז יש רק מאוורר גדול אחד ושל המעבד? שווה להשקיע במארז חדש למפרט כזה? (כרגע תעזבו את עניין הכסף אני רק רוצה לדעת מה הבעיה ואם יש טעם להשקיע) ארד גונן .

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by hugo_hand,

הי, אני צריך את עזרתכם עם המחשב החדש שקניתי, יש לי הרבה בעיות איתו ובראש זו בעיה עם לוח האם (שאולי גורמת לשאר...) יש לי לוח אם של GIGABYTE: MA78GM-US2H בעבר הצלחתי להתקין את הדרייבר שלו מהדיסק שהגיע איתו, אחרי שפירמטתי את המחשב ניסיתי להתקין שוב אבל אני לא מצליח - תהליך ההתקנה מסתיים. אבל אחרי בהצלחה restart לוח האם שוב מופיע בלי דרייבר. ניסיתי להוריד גם דרייבר עדכני ל-windows 7 אבל גם הוא לא נשאר אחרי restart. אשמח לעזרתכם, תודה

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  5. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  6. הציעו לי אותו ב-430 ש"ח. GA-8S648FX is designed for high performance Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processor with Hyper-Threading Technology. Empowered by the latest SiS 648FX and 963 chipsets, GA-8S648FX delivers a new architecture to uplift the system performance. The brand new 800MHz processor bus and DDR400 memory support are provided to unleash the full power of Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processors. The AGP 8X graphics interface is built to derive the maximum performance from the most powerful graphics accelerator. The MuTIOL 1G® Technology with 1GB/s bandwidth is applied to speed up the internal traffic between SiS 648FX and 963 chipsets. GA-8S648FX also provides …

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by oranShoshany,

איזה לוח אם יותר טוב? 1)Gigabyte GA-G1975X-C Intel 975X Motherboard 2)Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965+ ICH8R chipset Motherboard האם יש משו יותר טוב ב1100 שקל?

• 15 תגובות
    • 929 צפיות
  8. אני מדבר על מצב של שני סטיקים בלוח NF2 ...... בעצם יהיה לי זכרון 512MB 800MHZ??? ועוד שאלה, עד 600 שקל איזה סטיק 256MB הכי שווה לקנות?

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by Sango,

שלום לכולם, תגידו יש הבדל כלשהו בין הלוח: DFI nF4-DAGF 939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3427 לבין: DFI NF4 ULTRA INFINITY http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3996 מבחינת: 1. יכולת הOC 2. ביצועים בכללי? 3. יש דרך לבדוק איזה לוח יש לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  10. השעון מתחיל להאט: על פי דיווחים טריים, אינטל תשיק בקרוב שלוש משפחות מעבדים חדשות המתבססות כולן על תהליך ייצור של 10 ננו-מטר, בדיוק כפי שהיא עושה בדור ה-14 ננומטר העכשווי בעשור האחרון ומעבר לו, לאינטל ישנה תוכנית ייצור ברורה על פיה היא מתנהלת הנקראת Tick-Tock, כאשר כל טיק או טוק מסמל משפחת מעבדים חדשה שמרעננת את השוק, כאשר טיק מסמל תחילה של תהליך ייצור זעיר יותר מקודמו על פני הארכיטקטורה הקודמת לה, וטוק מסמל ארכיטקטורה חדשה לגמרי. ניכר כעת שהשעון הזה נעצר לאט לאט, ובכלל כל תהליך המזעור, כאשר הדיווחים מדברים על שלוש משפחות מעבדים חדשות אותן אינטל תשחרר אל השוק אחרי Kaby Lake אשר יעשו כולן שימוש ב-10 ננו-מטר, ולמעשה יציפו את השוק עד לשנת 2019, או 2020 אם נסתכל על ז…

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

היי ברשותי לוח אם ex58-extreme של גיגאבייט יש לי שאלה לגבי הסטארטאפ של הלוח האם אפשר לדלג עליו ?או לפחות להאיץ אותו. בהתחלה רואים תתמונה של הלוח איזה 10 שניות ואז כל העלייה של הBOOT ממש איטי אז אם קיימת דרך אשמח לשמוע תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by BlackTalon,

נכנסתי השבוע לחנות מחשבים באיזור שלי כדי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב לאחותי הקטנה (בכיתה א') והתעניינתי לגבי המעבד Pentium D 820. נאמר לי ששווה לי לחכות עוד שבוע מאחר ובתאריך הזה תחל מכירת מעבדים מדגם E6100, כלומר מעבד מהסדרה החדשה של אינטל, במהירות 1.8 (800HZ), במחיר של Pentium D. האם זה נכון ? אם כן, באמת כדאי לי לחכות למעבד הזה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Motherboard Name Sony SVL24145CXB עכשיו יש לי את המעבד הזה CPU #1 Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz, 2594 MHz

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  14. כאמור אני טס לארה''ב , ואני מתכנן ככל הנראה להחליף מעבד (ולוח אם וזכרונות.. מבחינת ספק כח / הארד דיסק / כרטיס מסך / מארז / רמקולים אני מסודר.. הכל חדש) וכשבדקתי את המעבדי QUAD של AMD לעומת INTEL , הם נמוכים משמעותית , האם הם גם חלשים משמעותי? חשבתי ללכת על ה Q9300 של INTERL... יש ל AMD מעבד שנותן לו פייט ? תודה רבה :}

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by D-Bang,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=1964&articID=472 לפי המאמר הזה שפורסם פה בסטיקי, אומרים שבזמן אמת בשימוש יומיומי לרוב 533 עדיפים על 667.. יכול להיות? יש אולי עוד כתבות שסותרות או מחזקות את הנאמר? רציתי לקנות זכרון של TWINMOS 667 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1736 אולי עדיף ללכת על PQI 533? (הם גם זולים יותר..) http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1497

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by TaLTooL17,

מישהו יודע האם הלוח יגיע לארץ , ומתי זה יקרה? אם כן מה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  17. צריך לוח אם עד 600 ש"ח במקור רציתי את GA-MA790X-DS4 אבל מפני שלאף אחד לא היה במלאי אמרו לי שעדיף לי לקחת את GA-MA790FX-DS5 בגלל הקירור, התקשרתי לכל החנויות שיש להם אותו (ע"פ זאפ) אך גם אותו אין להם. המפרט: מעבד: AMD Phenom II X3 710 2.6GHz 3 x 512KB L2 Cache זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI PCI-E S477512D5 ספק: OCZ 600W מסך: 2443BW תודה רבה

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by greenvector,

איזה לוח אם עדיף: EP35C-DS3R או ASUS P5B DELUXE? וגם, איזה קירור יתאים ללוח של אסוס? (לא כל קירור יתאים בגלל ה- heatsink של ה- NB). * למעבד E8400 תודה

19. כשהיה לי 256MB זיכרון, המעבד היה על 43+- במנוחה ועל 60 במאמץ הצ'יפסט היה ב30 במנוחה ועל 40 במאמץ לאחר שהוספתי עוד 256MB זיכרון הטמפרטורה של המעבד ירדה דרסטית! ל35במנוחה ו40 במאמץ! אבל ההפך עם הצ'יפסט. הטמפרטורה שלו עלתה ל37 במנוחה ו42 במאמץ איך זה יכול להיות? לא שיניתי כלום חוץ מהזיכרון....

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by jhracham,

כרגע כל מה שקיבלתי זה לוח אם הנ"ל שני סטיקים של 1GB DDR 2 667Mhz ושני הארד דיסקים 160GB SATA2 אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ומעבד בעוד חודשיים בערך מקווה שהמחירים יפלו אם אתם רוצים אני יכול לעלות תמונות כמו כן יש הבדל משמעותי בינו ובין ה DS3 כי ביקשתי DS3 והוא הביא לי את זה לא נורא כל כך נכון?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by EEstudent,

:-\במחשב הישן הייתי לוחץ על DEL ישר שאני מפעיל את המחשב והיה נכנס להגדרות עכשיו במחשב החדש יחסית זה לא נכנס,אני לא רואה כלום עד שהווינדוס עולה,זה פשוט מחליף מסכים מהר מאוד

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by alienboo,

Hi, ppl im looking for this mobo for an old tualatin P3 1400 cpu, if any1 knows whr i can get this board or recommend an alternative i'll be vary happy Thank you

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  24. מצטער אם השאלה חוזרת על עצמה, פשוט לא מצאתי בחיפוש...

• 15 תגובות
    • 928 צפיות
  25. אני מתכוון לקנות בין 6-8 כרטיסי מסך ומחפש לוח אם אמין שיסחוב אותם שחיפשתי באינטרנט מצאתי כמה דברים אבל יש בינהם הבדל מחיר של פי שתיים למשל: http://motherboard.findthebest.com/l/627/ASRock-X79-Extreme11 עולה 600-700 דולר ויש לו 7 חיבורים http://motherboard.findthebest.com/l/35/ASUS-P9X79-PRO עולה 280-310 דולר ויש לו 8 חיבורים אולי אני מפספס משהו אבל מישהו יודע למה ההבדל מחיר הענקי הזה?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים