עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by le011,

שלום יש לי לוח של ABIT NF7-SL עם ביוס אחרון 2.2 כרטיס מסך 9700NP בבדיקה בתוכנת CPU-Z או בכל תוכנה אחרת מופיעה השורה הבאה: AGP Side Band Addressing supported- not enabled איך מפעילים תכונה זו? משתמש בדרייבר מסך 4.2 תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  2. שלום, למישהו יש המלצות בבקשה על אתרים בחו"ל לקניית חומרה? (אני מחפש לוח-אם עם תושבת 939 למעבד AMD והמחירים של לוחות-אם יד שנייה בארץ דיי דומים למחירי לוחות-אם חדשים באתרים בחו"ל) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by Idanp,

לא רע http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3600.html

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  4. טוב שניהם 3GHZ אבל הE6850 בטכנולוגיה יותר ישנה של 65 ננומטר ומכיל רק 4 מגה לעומתו E8400 בטכנולוגית 45 ננומטר ומכיל 6 מגה! אז איך זה הגיוני?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 00:13:19 בינתיים בזמן שחיכיתי שמישהו בר דעת יענה, הלכתי להתייעץ עם טום מ tomshardware.comעשיתי כמה בנץ'-מארקינג לשני המעבדים האלה והתחרות מאוד מאוד מאוד צמודה, הם כמעט שווים בכל פרמטר.... לפעמים אחד מהיר יותר לפעמים השני. אז עם הבדל של כמעט 400 שקל בינהם, האם אני בכלל צריך לשקול מה אני קונה? האם יש משהו שאני מפספס? תודה!

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  5. Started by BlackDiablo,

כן כן כבר אפשר לקנות את הCOMBO של GIGABYTE בנועה ב3600ש"ח הנה דוגמא למפרט הכי פשוט שאפשר להרכיב עם זה: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 120/7200 SATA 8MB 535 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NXP SLI + 3D1 6600GTX2 3670 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 410 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7110

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  6. האם יש תוכנה שבודקת את העניין או מציגה אותו ?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  7. שלום אני רוצה לשדרג את הלוח אם והמעבד . התקציב שלי הוא 1500 , חריגה 1600 . ומה שאני רוצה לקנות זה למשחקים כמעט ובלבד וקצת גם לעריכת סרטונים למשחקים .. עכשיו מה שהציעו לי זה ככה: Gigabyte GA-PH67-UD3 H67 CHIPSET: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2268 וIntel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Box : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2327 [סליחה אם אסור לפרסם לינקים] יש לי כרטיס מסך Gigabye Nvidia 460GTX 1GB והראם שלי זה Corsair 2x2GB מעבד E8300 וראם לא כל כל כך זוכר וקירור אני לא בטוח שיש לי כל כך משהו טוב .. אני לא מבין בדברים האלה .. ספק כוח: Seasonic 62-W S12 אם זה משנה כל הפרטים האלה . טוב אז יש לי כמה שאלות . עכשיו ככה , יש אולי משהו י…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  8. ספקית מוצרי מחשוב ארגוניים מגרמניה מספקת לנו אישור, לכאורה, לשלל שמועות אודות מוצרי העתיד שמסתובבות להן במרשתת לכתבה

9. יש לי מחשב חדש ( נייד לצורך העניין ) עם מעבד כפול ליבה של INTEL , רציתי לדעת אם יש דרכים על מנת לייעל את עבודת המעבד... או במילים אחרות , מה עדיף מעבד 1.66 GHZ כפול או פנטיום GHZ 2 רגיל...

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by avivi85,

קניתי 4GB ראם חדשים,(G.skill 2X2GB DDR2 1066MHz)הם עובדים כמו שצריך,, אבל אם אני מנסה לחבר את ה2 האחרים (G.skill DDR2 2048MB1066Mhz) כ6GB זה מגיע למסך של ההתחלה של הווינדוס, אני מכניס את הסיסמא למשתמש שלי בווינדוס, וזה עושה ריסטרט.. כבר עידכנתי את הביוס, ואני כבר נואש אני לא יודע מה לעשות.. מישהו יכול לעזור לי? מצאתי איזה משהו באינטרנט אבל אני מפחד לנסות..אני לא יודע כי אולי זה יגרום לבעיות..: Firstly, try to chnage your swap file, Press [WINDOWS]+[PAUSE BREAK] to Advanced Tab and Go to Performance Settings>Advanced>Virtual Memory>Settings Click on Change, and Remove the Previous SWAP File and Set it to a new partition. Restart and see if the Error Occurs or not.…

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by nokobik,

שלום, בעקבות קילקול לוח האם שלי, אני מתכוון להפוך את ה-PC שלי ל-HTPC. אני מעוניין בלוח-אם שכולל כ.מ OB והאצת חומרה. ראיתי את הלוחות של GB, הבעיה שהם כוללים כרטיסים של אינטל שה-XBMC לדוגמא לא תומך בהאצת חומרה עליהם. יש אופציות אחרות? התקציב הוא עד 450 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  12. הכרזות מפתחת השבבים האדומה ליום זה כוללות גם מעבד אחד קטן וזול שמהווה קריצה למשתמשים מתקדמים מצד אחד, ושירות למחשבים דלי תקציב מהצד השני - הכירו את Athlon 3000G לכתבה

13. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה מה ההבדל בין שתי הליבות האלו במעבדי AMD. ולמה ליבת san diego נמצאת רק במעבדים גבוהים מ AMD 3500+ ביצועים, בקרי זכרונות, או מה שלא יהיה. תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by olegu,

איזה לוח אם כדאי לי לקנות? Asus A7N8X nVidia nForce 2 או ABIT NF7 v2.0 nForce 2 איזה לוח טוב יותר? הזיכרון MICRON מתאים ללוחות האלו? הלוח מיועד לAMD 2500 לא מיועד לאוברקלוק

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by danieln9,

אוקיי אז אני מתכנן ליבנות לאחי מחשב (שחוזר לארץ מאוסטרלי האיפה שאני גר) ועד היום היתעסקתי בעיקר עם לוחות של AMD מבוסיי NFORCE2 וכו' עכשיו הוא רוצה אינטל(לא לOC) אז החלטתי לחפש לוח אם אז נגיד שאני הולך על הליגה של ASUS או משהו אחר שתמליצו לי (עם הרבה פ'יצרים), אז אני רוצה לדעת קודם כל מה ההבדלים בין ה865 ל875 וב848 (שאני יודע שיהיה לט תמיכה בפרסכות). בתודה דניאל נורמן

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  17. אז המחיר ירד, ובחו"ל מתחילים למכור את הסטפינג החדש של הQ6600 בשם G0. אבל איפה בארץ אפשר לקנות אותו? תודה.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by yonni,

קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by fshay31,

למחשב שלי נשרף הלוח אם השאלה היא כזאת האם ניתן למצוא לוח אם תואם (מציין כי המחשב בן כמעט 3.5 שנים ) מעבד :INTEL CORE I5-4460 3.2Ghz RAM:KVR KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz שני יח' לגבי מארז וכו נראה לי פחות רלוונטי אבל יש צורך אציין בתגובות תודה לעוזרים 😉

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  20. Started by rangerman,

http://anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1956&p=25 מישהו בכל זאת הולך לקנות את המעבד הזה, עכשיו שהאת'לון 64/3000 כבר בארץ? ??? עריכה: הנה עוד קטע מייצג: http://www.aceshardware.com/read.jsp?id=60000322

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by trlk,

בונה מיפרט למשחקים בסיסיים-זול (מפרט בהמשך). 1. מתלבט בנושא לוח האם-בלוח P35 בו בחרתי יש רק חיבור IDE בודד ואני צריך 2 לרכיבים מהמחשב הישן. ללוח P31 יש 2 חיבורים. ההבדל בביצועים כה גדול שכדאי לי לעבור דור? עד כמה שהבנתי ההבדל העיקרי בין ICH7 ל- ICH9 הוא התמיכה של האחרון ביותר SATA ,לא רלוונטי כל כך עבורי.אני יכול ללכת על לוח ישן ולהעביר את הכסף לשדרוג רכיב אחר (זכרון,כרטיס מסך עדיף...). 2. לפי המבחן הבא יש זוג לוחות שהמרחק במחיר נמוך (כמה עשרות ש"ח) והביצועים עולים על P35 -מתכוון ל - ASUS P5K-SE או Abit IP35-E ,מה דעתכם?,הצעות נוספות? הלינק: http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/page25.html המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4600 …

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;D רכשתי לא מזמן P55M-UD2 הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2 Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם? דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)? AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone תודה!

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by lipa,

יש לי לוח אם P4-PE של אסוס , הלוח תומך בזכרונות ,266 ,333 ו-355 DDR לא ראיתי בחנויות זכרונות של DDR 355 , אבל ראיתי שיש DDR 366 , השאלה היא אם אני יחבר ללוח את הזכרונות של 366 ,הלוח יזהה אותם בתור 355 ? תודה

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by abarbotel,

כמה שאלות 1. למה זכרון דידי אר 3 לעומת 2 היעילות היא לא ממש גבוהה ולמה העכבה בדי די אר 3 גבוהה יותר? 2. האם ווינדוס אקס פי תומך במעבדים מרובעי ליבה? ואם לא אז מה עושים? 3. מה זה ספינג G0

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by biton161,

התקנתי אתמול פעם ראשונה את המעבד. לוח האם הוא GA-H77N-WIFI, קירור Noctua NH-L9i (Low profile. ב- BIOS אני רואה שהטמפ' היא 46 מע' בערך. זה גבוה מאד, לא? אני שם לב שה- BIOS מדווח שכל הליבות ב- 3800MHz, כלומר Turbo boost פועל. אם אני מבטל את ה- TB הטמפר' יורדות לאיזור 41 מעלות והמהירות כמובן ל- 3400GHz. למה המהירות עולה למקסימום כשאני ב- BIOS ואין שום עומס? זה לא אמור לפעול רק בעומס? האם הטמפ' האלו גבוהות מדי ל- IDLE?

• 1 תגובה
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים