מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב מבוסס על e6600 ולוח DS3 של GIGABYTE. כרגע אני מעוניין לקנות 1G של זיכרון. השאלה היא אם לקנות סטיק אחד של 1G , ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד במקביל (אלוהים יודע איך 1G ירוץ בויסטה). או לחיות את הרגע ולקנות 2X512M במקביל? והאם ההבדל כ"כ משמעותי... תודה
-
- 17 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרגע and64 3000 על לו אם nvidia 300 ו1GB RAM עם geforce 6600 אני רוצה לקנות בין 7900 ל8800GTS תלוי בתקציב השאלה שלי אם ה AMD שלי יעמוד בדרישות של הכרטיס מסך החדש? אם לא, מה המינימום שהוא דורש? אני מעדיף לא לשדרג את המעבד (אין כסף) אז אני צריך ממש את המינימום שלא לפגוע בביצועים של הכרטיס מסך החדש. וגם אני מחפש המלצה ללוח אם זול וטוב.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איזה מעבד פנטיום ניתן להשוות ל celeron d 2.26 256KB ליבת פרסקוט בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לוח עבור סרטים משחקים די וי די שיחות דיברור למשרד ואולפן הביתי עד 600 800 ש"ח
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד מסוג INTEL CORE2 E7400 בתקציב של עד 25 דולר. (עדיף מEBAY) יד שניה וגם שיתאים לזכרונות DDR2800 + DDR2667 עם כרטיס מסך מובנה.. יש לי ספק כח EZCOOL450W המחשב יהיה לצורך חיבור לטלוויזיה בעיקר לסרטים , עבודה, גלישה וצריבות. אשמח לקבל הצעות ללוחות טובים .
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מסאניווייל תנחית בחנויות את דגמי הדור החדש הזולים ביותר עד כה בתוך פחות משבועיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, שמי בראל הייתי שמח לדעת האם אני יכול לשדרג את הכונן הנוכחי שלי (hdd) לכונן ssd. לאחר הדלקה המחשב היה עולה וכבה כל כמה שניות מרגע ההדלקה וזה היה ממשיך ככה עד שהייתי מוריד את המפסק בספק. הוצאתי את החיבור של הכונן הקשיח והמחשב הצליח לעלות, ביקש ממני לחבר את הכונן ולאחר מכן לאשר להפעיל את הווינדוס. לאחר ההפעלה נשמע רעש מאוד רועש (ככל הנראה מהמאוורר בתוך הכונן הקשיח אך לאחר כמה דקות הוא הפסיק) לכן החלטתי להחליף אותו. אשמח אם תאמרו לי, האם זאת יכולה להיות הבעיה (האם אכן זיהיתי אותה נכונה) והם אני יכול להחליף את הכונן הקיים ב-ssd? לוח אם: gigabyte סידרה: GA-H61M-S2V-B3 מקריאה באינטרנט אני חושב שהצלחתי להבין שהכונן: …
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
אין לי תקציב מוגדר אבל גם אני לא רוצה יותר מדי להיסחף נגיד בסביבות ה1000? לגיימינג אני מרחרח לבדיקת כדאיות
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ערכתי את האשכול בשביל About:blank http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3852,3850 המפרט דומה אחד לאחד אז למה לוח אחד עולה בסביבות 720 ש"ח והלוח Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 עולה בסביבות 820 ש"ח??
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, האם שווה להשקיע ב 2X2GB או שעדיף לקנות סטיק בודד של 4GB ? 2X2 יוצא פי 2 יקר יותר...
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עכשיו זה רשמי - אינטל משיקה מעבד במהדורה מוגבלת לחגיגות 40 שנה לאחד המוצרים הכי מפורסמים מהעבר שלה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מבצע ריסטרטים, ואני מניח שהבעיה נמצאת בלוח אם או במעבד, מאחר ושללתי את שאר החלקים חוץ מהספק. אני מניח שהספק הוא לא הגורם לבעיה כי מדובר בספק enermax 82 pro, וחוץ מזה נראה לי שהגיע הזמן לעבור לסדרה החדשה של המעבדים. הייתי רוצה לוח אם, מעבד מסוג i5 או i7 שיעבדו בצורה טובה עם הכרטיס מסך gtx260 וזכרונות. אני פחות משחק במחשב בימים אלו אבל הייתי רוצה שcrysis ו-gta4 למשל יעבדו עליו בצורה אופטימלית, התקציב לכל השלושה הוא 2000 ש"ח ואשמח לקבל גם המלצה על מקום לרכוש ממנו את הרכיבים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 :2.66G לוח אם : GIGABYTE: GA-8VM800M-775 זכרון: DDR 512MB 400HZ לפי האתר של גיגבייט ניתן להרחיב זכרון עד 2GIGA האם כדאי ? האם זה ישפר את המהירת של המחשב ? האם ההחלפה היא פשוט לשים 2 זכרונות של 1GIGA מבלי צורך בהתקנה\תוכנה נוספת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הכרטיס הוא בחיבור PCI אך יותקן על לוח שעובד עם USB2 .יש מצב לחוסר תאימות?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
http://www.overclock.net/intel-motherboards/910402-asus-p67-series-information-thread-drivers-156.html יש לי לוח P8P67 שהגיע עם ביוס 1305 ועידכנתי לא מזמן ל1401. ראיתי שיצא אחד חדש(1506) ורשום P8P67 ונילה. הכוונה היא ללוח עם הביוס הראשוני שהוא הגיע איתו? או שאני גם יכול לעדכן?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב ישן(מאוד..) עם לוח MSI דגם p4mam-v. רשום במפרט שלו את הדברים הבאים: Main Memory Supports Four memory banks using two 184-pin unbuffered DDR200/266 DIMM. Supports up to 2GB memory size. Supports 2.5v DDR SDRAM. כרגע יש על המחשב שבב זכרון אחד של 256 מגה, עם מהירות DDR של 333 (pc 2700). אני מעוניין להוסיף לו (או אפילו להחליף את הנוכחי ב-) שבב של ג'יגה. ראיתי שבבים של 1 ג'יגה DDR 333, PC 2700 שנתמכים לאחור ב- PC 2100 ויש לציין שהם הרבה יותר זולים מהשבבים הישנים של DDR 266 2100. האם אני יכול לקנות אחד כזה והוא יעבוד לי(כזכור , יש לי כבר אחד כזה של 256MB)? ואם כן, האם מעניין אותי מאפייני הזכרון- LOW DENSITY, HIGH DENSITY, מס' ה- BANKS וכו'? (ועוד הרב…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה : ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים? ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני משדרג את המחשב בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422640.0. אני כרגע בהתלבטות אם לשדרג את המעבד - E6600, למעבד מרובע ליבות. המטרה: בעיקר משחקים כבדים. אני יודע שהוא מעבד מצוין, אבל האם השדרוג לא שווה את הכסף במקרה הזה? לא עשיתי ואני לא מתכוון לעשות לו oc. אם אני לא משדרג את המעבד, אני מקווה שאני ארגיש בהבדל כשאני אעבור מ2gb ram ל4. שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני לפני רכיש של מחשב חדש, בו המעבד יהיה i5 750. אני מתלבט איזה לוח אם לשדך לו, ובחינה של החיבורים שיש בכל אחד מהלוחות לא לגמרי נתנו לי תשובה. מבחינת מחיר, ה-DP55WB של אינטל מאוד קורץ, אבל אני טיפה מסוייג בגלל הגודל - עד היום לקחתי רק לוחות ATX, ואני לא יודע עד כמה לוח מיקרו יהיה לי נוח. יש לי סיבה לחשוש? מול הלוח הזה מתמודדים לבחירה הלוחות של ג'יגהבייט אליהם אני נאמן כבר הרבה זמן. הבעיה שגם ביניהם אני לא בטוח מה עדיף. ההבדלים העיקריים הם במספר חיבורי ה-PCI השונים, ואני לא בטוח מה בדיוק אני צריך. UD2? US3L? UD3? מבחינת שימושים, לא מתוכנן כרגע OC, אולי עוד שנתיים אם יהיה צורך. RAID לא נראה לי נחוץ (בשביל RAID צריך לטפס כבר ל-UD3R, לא?). מבחינת כרטיסים כרגע יחוברו כרטיס מ…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום התקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Management מה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום) לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לפי האתר שלהם: Supports Dual channel DDR2 1066 OC/ 800 Un-buffered Non-ECC memory מה זה אומר בעצם? שאני יכול לשים זכרונות של 1066?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש הצעות? יש לי לוח DG33BU, ולמרות שהיה כתוב שתהליך עדכון הביוס עבר בהצלחה - המחשב לא עובר BOOT אחרי זה... הוא פשוט נשאר במסך שחור. הוא ביצע את כל השלבים של השדרוג, אבל במקום בסוף לעשות ריסטרט ולעלות למערכת הפעלה, הוא נדלק ומאז רק מסך שחור. כדי לשחזר ביוס, לפי אינטל, צריך לצרוב את הביוס שרוצים לשחזר אליו ל-CD או להעביר לדיסק און קי, להוריד על הלוח איזה ג'מפר ויתחיל תהליך שחזור בצורה אוטומטית. טוב - זה לא עובד לי. יכול להיות שאני מפספס משהו? המחשב פשוט לא עובר פוסט. יש אפשרות אחרת? למישהו יש נסיון ויודע מה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תמיד אומרים ששני הלוחות זהים רק שהאסוס טיפה עדיף ל - OC. האם הכוונה ל P5QL או לגרסא שיש בסוף E או pro ( P5QL - E, P5QL PRO ) ??
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
רציתי שתמליצו לי על דגמים שונים של לוחות אם שתומכים בAGP במהירות של 8. ההמלצה לא בשבילי אלא בשביל חבר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני מייעץ לו לבד. תודה לכולכם...
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-