מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מחפש לוח אם שיענה על הדרישות הבאות.... זיכרון - DDR2 533Mhz כוננים - SATA II מעבד - P4 64BIT עכשיו שהלוח אם - לא יהיה מסורבל מבחינת ההתקנה שלו. וההבנה שלו. שלא יווצר מצב שהכרטיס מסך חוסם זלוטים של זכרונות (כבר נתקלתי במקרים כאלה - בגלל אורך הכ.מסך) שתהייה אוצפציה להוספת קירורים למעבד / זכרונות. ושיהיה טוב! מכירים?!
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2310&ModelName=GA-M55SLI-S4 דגם : GA-M55SLI-S4 גיגהבייט .
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני מעוניין לשדרג את מהירות המחשב שלי - שהוא יחסית עגלה, מחשב חדש עם ויסטה מעבד T5250 במהירות 1.5 וגיגה זיכרון במהירות 333. הלוח אם שלי תומך ב 667 ורציתי לדעת אם שדרוג ל-2 גיגה זיכרון ישפר משמעותית את מהירות המחשב, ואם כדאי להחליץ את הזיכרון הקיים(333) גם ל גיגה במהירות 667? אז האפשריות הם : 2 סטיקים - אחד קיים (333) + לקנות (667) או לקנות כבר 2 חדשים של (667)? בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי להזמין ECS רוצה קצת לגוון למרות שהיא חברה טובה צריך חוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה תודה ... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=126#
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי { את כל השילוש "הקדוש" } לפי מה שכתוב אני מבין שבעוד חודשיים שלוש יוצאים מעבדים חדשים... אז אני שוקל בנתיים להמתין אבל בכל זאת שאלתי היא כזאת האם קיים כיום לוח אם שתומך ב DDR3 { הן למעבדי אינטל והן לAMD } ?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חבר'ה היום צהלתי ושמחתי לשמוע שיוצאת גירסת AGP של 6600GT כך שאני לא יצטרך חיבור PCI-E ולכן לא אצטרך Nforce 4 אז אני רוצה לשאול אתכם.. האם יש יתרונות לNforce 4 והוא טוב בהרבה מהלוחות אם שיש היום בשוק? ואם לא אז תמליצו על על לוח אם לAMD 64 3000 שהוא AGP שיש אותו בKSP..
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך הזיכרונות האלו ?? DDR III 1866Mhz - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8618 ומה עדיף... את זה ^ או את זה: DDR III 1600Mhz - 3x2GB Corsair Dominator Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7503 *אני עושה OC גדול למעבד. (Core i7 920)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת האם אני יכול להתפשר על המעבד Intel Core i3-530 במקום הI5 היקר יותר. כאשר המטרה של המחשב היא עריכת וידיאו וצפייה בסרטי HD וFULL HD. במעבד הנוכחי (פנטיום 4, 2.8 ג'יגה הרץ), בעת צפייה בסרטי HD רגילים, משאבי המעבד מגיעים ל75% עם מקודדים מיוחדים ובלעדיהם מגיע ל100%. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש לאתלון, עכשיו יש לי Asus A7V266 ואני רוצה להחליף למשהו חדש יותר, למישהו יש המלצות ללוח מסוים? דרך אגב יש לי 512MB של זיכרון 2100 DDR
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חלקים מעט אקזוטיים וייעודיים, נראה איך הכל ייראה בסוף בהצלחה 🙂
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
היי יש לי 2 סלוטים של זכרון, 1 גיגה כ"א DDR2 חשבתי להוסיף עוד 2 גיגה ואני מתלבט אם לקנות אחד של 2 גיגה או 2 של גיגה מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אהלן חברה, זה מה שיש לי כרגע: 1GBX2 OCZ PC6400 800MHZ KIT 4-4-4-15 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4 ג'יגה והשאלות שלי הם: - האם כדאי לקנות עוד קיט שמחולק ל2? שכל אחד מהם יהיה זהה לזיכרון שקניתי למעלה? - האם זה משנה אם אני יקנה כרטיס אחד מחברה אחת לדוגמא 2GB Kingston 800mhz? - האם כדאי לקנות כרטיס אחד של 4GB של חברה אחרת ולהחליף את שתי הכרטיסים? מה הכי מומלץ לי לעשות? תודה חברים.
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מצאתי לפני שבוע מחשב זרוק ליד פח זבל....אז לקחתי אותו לבית ופירקתי אותו ולהפתעתי ראיתי סטיק זכרון SDRAM 128 MB PC133 / ברשותי שני סטיקים של זכרון מסוג DDR 128mb 166mhz pc2700 (כלומר 333MHZ מכיון שהוא שולח מידע גם בנפילות מתחDUAL DATA RATE) . כרגע סטיק אחד נמצא בסלוט 1 וסטיק שני נמצא בסלוט 3.... מה הדרך הכי טובה לשים את הזכרונות והאם בכלל כדאי לי להוסיף(פגיעה בתזמונים ) אנא תנו תשובה עניינית וכמו כן ציינו את שיקולכם במתן התשובה. בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המפרט שלי: amd 64 3000+ epox 8kdaj nforce 3 250 512*2 ddr 400 mhz של חברת טווינמוס. קניתי סטיק נוסף של ddr, אותו דור ואותה מהירות, אבל חברה אחרת, בשם transcend. אציין שנתון התזמון שונה: בסטיק החדש הוא 3, בעוד שבשני הסטיקים הישנים הוא 2.5(אין לי מושג מה זה אומר אבל נראה לי שזה ראוי לציון). בלוח יש סך הכל 3 סלוטים, ככה שיש שני סטיקים זהים ואחד יוצא דופן. המחשב קורס תוך כמה דקות. ניסיתי לשנות את מיקום הסטיקים, ללא תוצאה. שיניתי גם את נתון התזמון בביוס, ככה שיהיה "אחיד" ל3. האם יש דרך כלשהי לשלב בין הזכרונות, ככה שהמחשב יפעל כמו שצריך? קראתי פה באחד הת'ראדים הקבועים, שאין בעיה עקרונית בשילוב בין חברות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אם אתם זוכרים פתחתי פה ממש לא מזמן דיון בקשר לשדרוג הזכרונות לאחר התייעצויות עם כמה מחברי הפורום החלטתי שאני הולך על ה-2GB של g.skill מדגם F1-3200PHU2-2GBNT והזמנתי אותם עוד באותו יום. יום למחרת אני מקבל טלפון מהחנות שהזכרונות לא במלאי ויעברו לפחות שבועיים ימי עסקים עד שיחזרו למלאי. אחד העובדים בחנות הציע לי להחליף את זכרונות ה-g.skill שעלו 640 ש"ח בזכרונות OCZ עם נתונים דומים שעולים 700 ש"ח ונמצאים כרגע במלאי. הדגם המדובר הוא כאמור OCZ4002048V3DC-K אני לא מבין גדול בזכרונות, אבל יודע ש-OCZ הם שם דבר במה שקשור בזכרונות. מצד שני מדובר בזכרונות Value עם CL3 ותזמונים זהים לאלו של ה-g.skill האם בכל זאת לדעתכם ההבדל בין ה-OCZ ל-g.skill שווה את התוספת במחיר (האם OCZ בהכרח…
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Well, I'm plaaning about purcahsing an A64 based system, I will porobably buy it at least at early April. Should I wait a bit more to get an low-end socket 939 based procceesor like the 3400+ (the lowest 1 foind on the anadtech AMD roadmap)? Of course if I will wait, I will wait for an good mobo and so. If I wont wait, I will get an A64 3k+ now' with a better VGA and so... What would you reccomend? Edit: Another thing: In the planetamd64.com forums, people told me that the OCZ ram's have many problems, and they get stuck while OCing in 207 MHZ or so. Should I get a twinmos instead?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהדלקתי את המחשב שלי הופיע הודעה שאוברקלורינק נכשל ולא עשיתי בכלל אוברקלוקינק מה זה יכול להיות הלוח שלי זה ASUS P4 S800D והביוס שלי הוא AMERICAN MEGATRENDS גירסת הביוס היא 1011.004 יכול להיות שזה ווירוס או MALWARE או כל אחד מה"חברים" שלהם?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם רוב העיסוק שלי במחשב יהיה לצורכי גרפיקה כגון פוטושופ כלומר - דו מימדי , השאלה שלי אליכם: אם וכאשר אני אוסיף עוד 100-150 ש"ח לשם שיפור הזכרון האם ארגיש בהבדל, או שזה יהיה סתם בזבוז כסף..? אם לדעתכם עליי לשפר את הזכרונות, אנא המליצו לי על הדגם. תודה רבה לכם. Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שמעתי איפה שהוא שהלוחות אם האלה (שתומכים ב 2 סוגי זיכרון DDR2 ו DDR3) לא טובים . זה נכון ? או שזה סתם שמועה ? אם זה לא נכון , אז יופי ואם זה נכון , אז אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם שתומך רק בזיכרון DDR3 ומתאים למעבד החדש של אינטל core i7 אההה וגם שמעתי שב 2009 אינטל הולכת להוציא מעבד עם תושבת חדשה . אז כדאי לחכות למעבד עם התושבת החדשה או לקנות עכשיו ? כי אני רוצה מחשב שיספיק לי עוד כמה שנים טובות . ושאני יוכל לשדרג אותו בקלות . תודה
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/view-image/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/americium/intel_pentium_e1000_conroe-l.jpg איפה המעבדים האלה ? לא מצאתי באינטרנט כלום ... זה חד ליבה זול למה לאף חנות אין אותו ?
-
- 7 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כאשר אני מוציא את צלעות הקרור שעל המעבד המעבד יוצא יחד איתם כלומר נדבק אליהם בחוזקה. זה קרה לי כבר פעמיים וזה הבהיל אותי וחששתי שתתלש למעבד רגל עקב כך. יש למישהו רעיון איך להוציא את צלעות הקרור ללא המעבד ?
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300 לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3 זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-