מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום, בסקירה של tomshardware של מספר לוחות P45 מתגלה תמונה מפתיעה (טוב לפחות אני הופתעתי). לוחות עם P45 הם לא אוברקלוקרים יותר טובים מה-P35 לא נותנים בצועים טובים יותר ובנוסף צורכים יותר הספק. לסקירה המלאה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-chipset,1961.html
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. הגעתי לכאן לאחר שהפנו אותי ממפרטי מחשב לכאן. בניתי לחבר שלי מחשב בעזרת משתמשי הפורום בסכום של 2.5K. המליצו לי שם על הלוח אם הבא Asus M2N-VM DVI. רציתי לדעת אם הוא טוב מספיק בשביל מישהו שלא מתכנן OC אלה רק בשביל שימושי אינטרנט משחקים טיפה ושאר הדברים הבאנליים. תודה רבה אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת מציינת, אני עומד בין בחירת לוח אם ושני המתמודדים הם בכותרת הנ"ל קישור לGA-X48-DS4: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2810&ProductName=GA-X48-DS4 קישור לP5E: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1873&modelmenu=2 המטרה: לוח אם שיתמוך בFSB 1600 (אוברקלוק או טבעי העיקר שיתמוך) מהירות זכרונות עד מהירות 1200(כנ"ל לא חשוב אם אובר או טבעי העיקר שיתמוך) שני אפיקי PCIE ב16 לCF של שני 4870. קירור סבבי שיאפשר אוברקלוק בלי קריסות התחממות יתר ושטויות. ביוס יציב וטוב. והכי חשוב שיהיה בעל פיצ'רים מתאימים, תוכנות ידידותיות, ושיהיה ט-ו-ב. המחיר של הP5E הוא …
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
האם למישהוא יש פה מחשב אם מעבד פהנום של amd? ולמה אין ב spi אף אחד אם פהנום ?
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה ייתן לי ביצועים יותר טובים? ocz 800MHz cl3 או ocz 1066MHz cl5? יש לי לוח Gigabyte P35 DS4
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בע"ה ויש לי כמה שאלות... 1-איך הלוח אם הזה GIGABYTE GA-P35-DS3L ? הוא יספיק לי לכמה שנים טובות..[מבחינת הרצת משחקים כבדים וכאלה...] אני יודע שה-P45 יותר טוב אבל אין לי כסף =[
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
תראו יש לי 1500 ש"ח ואני לא יודע מה יותר כדאי....תחליטו ותגידו בבקשה למה...ד"א זה 1500 ש"ח כולל משלוח.....בחלק מהמפרטים יש מאוורר 120MM כי יש לי רק מאוורר אחד במארז...אבל אם אין תקציב אז יש לי מאוורר 80MM שאני ישים בדלת... מפרט ראשון מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2200 2.2Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤333 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤33 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤624 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמו…
-
- 6 תגובות
- 511 צפיות
-
-
למה ההבדל העצום שיש בין DDR 1 לDDR 2 לא רואים בין DDR 2 ל DDR3 ?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! אני ארכיב את המערכת החדשה שלי עוד כחודשיים ואני יודע שחשוב להפטר מחשמל סטטי לפני שבאים במגע עם כל חלק אלקטרוני ובמיוחד חלקים של מחשב בגלל רגישותם. אז, יש איזו שיטה לעשות זאת? תודה רבה לכולם!!! נ.ב - הנושא מתאים לפורום מפני שהפורום עוסק גם בהרכבתם של חלקים כגון לוחות אם , זכרונות, מעבדים....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן להוסיף זכרונות למחשב ויש לי 3 שאלות: אחרי הקנייה יהיו לי 4 סטיקים שונים של זכרונות(כולם ddr1 400 ghz): 2 זהים של 256 עם cl 2.5, ו2 זהים של ג'יגה עם תזמונים cl 3. 1. זוג יעבוד בתזמונים שלו או שכולם יעבדו בתזמונים הגרועים יותר? 2. האם 2 הזוגות יעבדו ב dual (כל זוג בנפרד מותאם ל dual, הכוונה אם אפשר 2 דואלים)? 3. האם לקנות זיכרון יד שנייה זה מומלץ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם D946 של אינטל , מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להרחיב?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אשמח להמלצה של לוח אם P45/P43 שתומך DDR2 800 וגם DDR3 ועם PCI-E V2.0.... המחיר לא יותר מ1000 שקל. הוא מיועד לQ9450. תודה אייל.
-
- 3 תגובות
- 431 צפיות
-
-
Hi, I'm looking for a basic MB for the intel dual core E8300. I'm looking for something as cheap as possible (but from a decent company), and I don't need an on-board graphic card. How is the Gigabyte P31-S3G? or maybe the Asus P5KPL-CM? Seriously guys, only cheap suggestions, nothing more than 450 NIS Thanks, and sorry about the english P.S. I don't intend to do any OC, CF or whatever
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (לא קונה כרגע כרטיס מסך...) של חברת gigabyte. לוח שיוכל לעבוד בעתיד עם ויינדוס ויסטה ולא יעשה בעיות. המחיר צריך להיות בין 300 ל-400 שקל. על מה אתם ממליצים לי... תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
.יש לי כבר זיכרונות 2 ג'גה ddr2 וכרטיס מסך 8800GTX OC2 BFG 768 MB מה שנשאר לי זה מעבד טוב ולוח טוב אתם כבר תציעו לי מה כדי amd או אינטל ואיזה לקחת בתקציב הזה אגב אני מדבר בשם חבר שלי.כי הוא קונה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני הולך ומתגבש על המחשב החדש שלי שכנראה יוזמן השבוע. אני די סגור על מגוון החלקים חוץ מחלקי הליבה לכן אני פונה אליכם. אני זקוק להמלצה לגבי לוח אם שיתאים למארז הזה: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00135 אני צריך המלצה למערכת חסכונית בחשמל ובמחיר. וכמו כן לתכונות הבאות: PCie 2.0 להתקנה של רדאון 4850 2 יציאות Sata להרדדיסק וצורב כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית -- ועוד מספר שאלות שאני אודה לכם שתענו לי. 1. האם ההבדל בביצועים של זכרונות בתיזמונים של 5-5-5-15 לבין 4-4-4-12 מצדיק את התוספת במחיר? 2. מה הצריכה הממוצעת בוואטים של לוח אם+מעבד+זכרונות מבוססים על C2D 65nm תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מלבד התמיכה בCF, איזה עוד הבדלים יש ביניהם? וליתר דיוק, אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: Asus P5QL-E, Asus P5QL- PRO, Asus P5Q בהנחה שאני לא עושה אוברקלוק ולא CF... איזה מהם הכי טוב?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה. חבר שלי נוסע ליפן, וביקשתי ממנו שיקנה לי חלקים למחשב חדש, כרגע אני מתעניין בלוח האם הזה (של MSI). השאלה שלי היא כזאת, אני מעוניין לרכוש גם בזכרונות של חברת OCZ. בטכנולוגיית DD3 עכשיו העניין הוא שלפי MSI. הלוח אם הזה תומך עד 1.5 וולט חשמל בחיבורי זיכרון. וכאשר הדגם שאני מעוניין לרכוש של OCZ, הוא כאמור במתח של 1.9 וולט! (הדגם: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_pc3_14400_reaper_hpc ) מה עושים בנידון ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה האופטית כline in? אני רוצה לחבר לשם את הxbox ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב, יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-