מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
היי אני מזמין לוח אם gigabyte - Ga-P45-Ds3 http://www.skypc.co.il/pl_product~39458~10~0.htm והציעו לי לקחת זיכרון 2Gb Ddr2 800Mhz/5-5-5-18 מתוצרת Corsair זה מתאים לי לתקציב אבל רציתי לדעת אם 5-5-5-18 זה התזמון הכי מתאים ללוח שלי. האם 4-4-4-12 זה יותר מהיר או איטי ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום! אני ארכיב את המערכת החדשה שלי עוד כחודשיים ואני יודע שחשוב להפטר מחשמל סטטי לפני שבאים במגע עם כל חלק אלקטרוני ובמיוחד חלקים של מחשב בגלל רגישותם. אז, יש איזו שיטה לעשות זאת? תודה רבה לכולם!!! נ.ב - הנושא מתאים לפורום מפני שהפורום עוסק גם בהרכבתם של חלקים כגון לוחות אם , זכרונות, מעבדים....
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למה ההבדל העצום שיש בין DDR 1 לDDR 2 לא רואים בין DDR 2 ל DDR3 ?
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובינתיים לא רציתי לקנות כרטיס מסך בנפרד כי אין לי שימוש בגרפיקה כל כך בינתיים. חיפשתי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה והציעו לי את הלוח אם הזה: ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL (קודם כל מה אתם חושבים עליו? חח) דבר שני, אמרו לי בחנות שאם אני אקנה כרטיס מסך בנפרד על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אז הביצועים של הכרטיס מסך שקניתי בנפרד יפחתו... זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בע"ה ויש לי כמה שאלות... 1-איך הלוח אם הזה GIGABYTE GA-P35-DS3L ? הוא יספיק לי לכמה שנים טובות..[מבחינת הרצת משחקים כבדים וכאלה...] אני יודע שה-P45 יותר טוב אבל אין לי כסף =[
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם D946 של אינטל , מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להרחיב?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
GA-EP45-DS4 או P5Q Deluxe לא מתוכנן אובר קלוק המעבד הוא Q9450 כ.מסך 8800 GTX OC2 BFG והאם כדאי לשדרג ל4 G זיכרון(כרגע רק 2G)
-
- 13 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שאלה קטנה האם שווה לי לחבר תוספת שיש לי כבר במחשב 2 גיגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כי הוא סתם בארון! (לא שקניתי ואני לא רוצה לקנות או לשדרג )ככה זה המצב !: יש לי 2 גיגה עובדים ב DUAL השאלה אם אני מוסיף עוד אחד שיהיה 3 גיגה אני מפסיק את ה DUAL או שזה ממשיך ???? עדיף 3 גיגה על 2 גיגה 800mhz לא ?? ??? תודה לעוזרים :->
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
Hi, I'm looking for a basic MB for the intel dual core E8300. I'm looking for something as cheap as possible (but from a decent company), and I don't need an on-board graphic card. How is the Gigabyte P31-S3G? or maybe the Asus P5KPL-CM? Seriously guys, only cheap suggestions, nothing more than 450 NIS Thanks, and sorry about the english P.S. I don't intend to do any OC, CF or whatever
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים של הפורום מספר אחת !!!! ביצעתי בדיקה לגבי הרכיבים של המשב עם התוכנה CPU-Z וגיליתי כי הלוח שהזמנתי p5nd 750i sli זה לא מה שקיבלתי. מצורפת תמונה איך זה נראה בתוכנה (CPU-Z). בתוכנה רשום 650i p5n-d כשבדקתי באתר של אסוס ראיתי כי 650i נקרא p5n-e ולא איך שרשום בתוכנה (P5N-D). האם זה הגיוני ? בקיצור מה שהייתי צריך לקבל זה 750I SLI ולא את ה-650I SLI. מה לדעתכם טוב יותר? והאם כדאי להשאיר את המצב כמו שהוא או שללכת לאייבורי ולעשות רעש? אשמח לעזרתכם כמו תמיד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל: Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (לא קונה כרגע כרטיס מסך...) של חברת gigabyte. לוח שיוכל לעבוד בעתיד עם ויינדוס ויסטה ולא יעשה בעיות. המחיר צריך להיות בין 300 ל-400 שקל. על מה אתם ממליצים לי... תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני הולך ומתגבש על המחשב החדש שלי שכנראה יוזמן השבוע. אני די סגור על מגוון החלקים חוץ מחלקי הליבה לכן אני פונה אליכם. אני זקוק להמלצה לגבי לוח אם שיתאים למארז הזה: http://www.antec.com/ec/productDetails.php?ProdID=00135 אני צריך המלצה למערכת חסכונית בחשמל ובמחיר. וכמו כן לתכונות הבאות: PCie 2.0 להתקנה של רדאון 4850 2 יציאות Sata להרדדיסק וצורב כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית -- ועוד מספר שאלות שאני אודה לכם שתענו לי. 1. האם ההבדל בביצועים של זכרונות בתיזמונים של 5-5-5-15 לבין 4-4-4-12 מצדיק את התוספת במחיר? 2. מה הצריכה הממוצעת בוואטים של לוח אם+מעבד+זכרונות מבוססים על C2D 65nm תודה על עזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב הכותרת די ממצה את עצמה.. למחשב חדש, שלא מתוכנן בו OC... איזה מה-3 הייתם ממליצים עליו? (המחירים נעים בין 430 ל-PQ, ל-490 ל-PI ול-470 ל-VE. בעיקרון הזמנתי כבר את המחשב אבל אני תמיד יכול לשנות... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש ללוחות האם של אסוס יבואן רשמי לארץ ואם כן מיהו. ראיתי שרונלייט הם יבואנים של אסוס, אבל לא מצאתי באתר שלהם אזכור ללוחות אם... יוגב
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה של לוח אם P45/P43 שתומך DDR2 800 וגם DDR3 ועם PCI-E V2.0.... המחיר לא יותר מ1000 שקל. הוא מיועד לQ9450. תודה אייל.
-
- 3 תגובות
- 430 צפיות
-
-
אני מתכנן להוסיף זכרונות למחשב ויש לי 3 שאלות: אחרי הקנייה יהיו לי 4 סטיקים שונים של זכרונות(כולם ddr1 400 ghz): 2 זהים של 256 עם cl 2.5, ו2 זהים של ג'יגה עם תזמונים cl 3. 1. זוג יעבוד בתזמונים שלו או שכולם יעבדו בתזמונים הגרועים יותר? 2. האם 2 הזוגות יעבדו ב dual (כל זוג בנפרד מותאם ל dual, הכוונה אם אפשר 2 דואלים)? 3. האם לקנות זיכרון יד שנייה זה מומלץ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם asus p5e deluxe לוח מעבד cpu Q6600 זכרונות 2 * 1GB 1066MHZ kingston DDR2 כ-מסך 8500GT nvidia גם של אסוס קניתי את האסוס הזה ואני כבר מצטער . התקנתי הכל כמו שצריך . בדקתי טוב טוב את כל החיבורים לפי המדריך --> לא עולה מסך . קראתי לחבר שבא עם זכרון 677 --> עלה מסך . נכנסנו לביוס ושינינו את ההגדרה DRAM FREQEUNCY ל - 667MHZ (היה על AUTO ) -- > קיבל את הסטיקים של ה 1066 . העלנו בביוס ל - 1066 --> שוב לא קיבל . ההגדרה שהכי התאימה הייתה 800MHZ אמרתי בטח צריך לעדכן את הביוס וכו' באתי שמח למחשב כדי להתקין OS וכו' ו ... שוב לא עולה . ואין לי כאן את ה - 667 שאיתו בטוח זה עולה . משהו לא יציב פה לגמרי ואין לי מושג מה לעשות מפה . לפני שאני הולך לחנות אודה לכם …
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת מציינת, אני עומד בין בחירת לוח אם ושני המתמודדים הם בכותרת הנ"ל קישור לGA-X48-DS4: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2810&ProductName=GA-X48-DS4 קישור לP5E: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1873&modelmenu=2 המטרה: לוח אם שיתמוך בFSB 1600 (אוברקלוק או טבעי העיקר שיתמוך) מהירות זכרונות עד מהירות 1200(כנ"ל לא חשוב אם אובר או טבעי העיקר שיתמוך) שני אפיקי PCIE ב16 לCF של שני 4870. קירור סבבי שיאפשר אוברקלוק בלי קריסות התחממות יתר ושטויות. ביוס יציב וטוב. והכי חשוב שיהיה בעל פיצ'רים מתאימים, תוכנות ידידותיות, ושיהיה ט-ו-ב. המחיר של הP5E הוא …
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מלבד התמיכה בCF, איזה עוד הבדלים יש ביניהם? וליתר דיוק, אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: Asus P5QL-E, Asus P5QL- PRO, Asus P5Q בהנחה שאני לא עושה אוברקלוק ולא CF... איזה מהם הכי טוב?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איך אני יכל לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיסי זכרון? יש דרך לבדוק את הטמפרטורה של הזכרונות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האמת שאני כבר משתגע...! כרגע אני אמור לקנות את ה-ASUS Maximus II Formula שיש לו צ'יפסט P45.... אבל אני ממש לא יודע מה לקנות...נראה לי שעדיף לי X48...אז הנה הדרישות שלי כדי שתוכלו לעזור לי: 1. תמיכה טבעית ב-FSB 1600 2. תמיכה בקרוספייר (עדיפות לתמיכה ב-4 כרטיסי מסך של ATI אבל לא חייב...) 3. חייב לתמוך ב-DDR2 אני לא רוצה לוח שתומך רק ב-DDR3 4. בקרוספייר - עדיפות לכך ששתי הכרטיסים ירוצו במהירות X16 5. שיהיה סבבה ל-OC (אני לא רוצה לוח לאוברקלוקרים מקצוענים אבל שיהיה אוברקלוקר טוב) 6. עדיפות לתמיכה ב- e-SATA וזהו נראה לי... חשבתי על זה: ASUS RAMPAGE FORMULA LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131…
-
- 9 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי, אני קונה בקרוב מחשב ומתלבט אם לקנות 4GB זכרון במהירות 800MHZ: שA-data 4GB DDR2 PC6400 800MHZ CL4 לבין 2GB במהירות גבוהה יותר ושל OCZ: OCZ 2GB Kit DDR2 1066Mhz PC2-8500 nVIDIA SLI-READY EPP 5-5-5-15 OCZ2N1066SR2GK אם יש לכם המלצות למשהו אחר אשמח לשמוע. אגב אני לא מתכנן SLI או OC.אני אשתמש ב- WINXP או VISTA בכל מקרה 32bit החלקים הרלוונטים שאני קונה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm Gigabyte nVidia Geforce 9600GT 512Mb NX96T512HP Silent Gigabyte GA-EP45-DS3 Intel® P45 Express Chipset LGA 775 תודה.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-