עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Randy Orton,

http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=SDD3000IAA3CN מעבד קר מאוד 1.20 - 35W מרשים בהחלט תהליך יצור 0.09 שווה קניה !

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by xena,

קניתי שני סלוטים של 256MB DDR 400MHZ חיברתי אותם כמו שרשום למטרת DUAL CHANNEL. כשאני מפעיל את המחשב רשום לי 512MB DDR400MHz dual Channel. האם זה אומר שאני עובד על 800MHz/6.4GB/s? אני שואל כי כמה חברים כאן אמרו שהם שינו משהו בביוס בשביל זה. אני לא שיניתי כלום. האם זה בסדר? יש מה לשנות? תודה

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  3. יש לי התלבטות קשה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני לא יודע מה לבחור בקשר למעבד. בגלל שאני לא גיימר,ולא רודף אחרי הטכנולוגיות החדשות של כרטיסי מסך ומעבדים חדשים, אני מחפש מעבד שיעבוד מהר, יעבוד טוב עם כל התוכנות של Microsoft בעקר visual studio. אני לא מחפש ביצועים חזקים במשחקים כי קשה לי להאמין שאני אתחיל לשחק בכל מיני משחקים חוץ מפיפא,NBA~זה ההאזור.. המעבד צריך להיות טוב לעתיד, זאת אומרת שבעוד כמה שנים, כשמייקרוסופט יוציאו ווינדוס חדש,תוכנות חדשות, המעבד ידע לעבד מצוין. אז ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני המעבדים הבאים: ‏Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box‎ או ‏Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box‎ תודה. חשוב לציין שההבדל במחיר בין שני המעבדים הו…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  4. מה זה FSB וBUS?? אני באמת לא יודע איך אני לא יודע מה זה אבל כדי לדעת צריך לקבל את הידע מאיפה שהוא! אז יש לי תקווה שתידעו אותי קצת אז רציתי לישאול מה הוא כל אחד מהמושגים הנ"ל. מה יוצא לי מזה שאני מעלה אותם? איך אני מעלה אותם? ואיך זה בא לידי ביטוי (במשחקים, OC וכדומה)..?

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by sanchouz,

שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם , אני בקרוב רוצה לשדרג את המחשב שלי הקיים . אני קונה רק שילוש ואחרי שנים רבות ונאמנות יש לאמר עם INTEL החלטתי שהמחשב הבא שלי יהיה AMD . יש לי אליכם כמה שאלות חשובות לפני שאני קונה את השילוש שבוע הבא. 1 ) הגיע ל KSP מעבד 3400 בסוקט 939 שעולה 2490 ש"ח. הלוח היחידי שאפשר להתאים לו כרגע ב KSP הוא ABIT AV-8 . רציתי לדעת איך לדעתכם השילוב הזה ? האם הלוח יהיה בסדר או שכדאי לחכות עוד קצת ללוח אחר או לחילופין לקנות לוח בחנות אחרת.. 2 ) ההפרש בין המעבד הנ"ל לבין 3200 בסוקט 754 הוא 900 ש"ח. האם זה מצדיק את ההשקעה ? 3) איזה זיכרונות כדאי לי לקנות עבור המחשב ? DDR500 או שזה לא יתן לי הרבה ואפשר להסתפק ב 400 או 433 ? תודה לעוזרים. עריכה - לפי מה שאני מבין KSP התבלבלו כיוון…

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Fetalo,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 - 478 הכי טוב שאתם יכולים למצוא לי, לא משנה איזה חברה, ושיהיה טוב ל oc במחיר של עד 1000 תודה אנשים :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by yonni,

קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by avih,

שלם לכולם רציתי קודם לוודא שהבנתי נכון מה זה -SATA ע"פ מה שמצאתי וקראתי זה אמור להחליף את כבלי הנתונים שבמחשב, בין הלוח אם ולחלקי החומרה האחרים. ושאלתי נניח לוח אם שתומך בכך - האם יש חלקי חומרה אחרים שתומכים בכך ? האם שווה להשקיע בלוח אם שכזה כלל ? ולגבי DDR - האם הוא עדיף על RDRAM ? עד כמה שידוע לי אין תמיכה למהירות אופטמלית של -RDRAM ומה גם שהוא קצת יקר, ואם אני טועה אשמח שתאירו את עיני. והאם עדיך 1X512 או 2X256 אשמח לתשובה

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  10. אפשר בבקשה דירוג של הכרטיסים הטובים ביותר מלמעלה למטה..!? אני חשבתי על זה תהאמת... CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL XMS המפרט שלי...: AMD ATHLON DUAL CORE X2 6000+ 3.0GHZ ASUS M2N-E BFG GEFORCE 8800GT 512MB 256BIT OC2 transcend 1gb DDR2 667mhz CL5 X1 סלוט אחד ENERMAX LIBERTY 400W WD AAKS 250GB 16 MB 7200RPM SATA2 איזה זוג כרטיסים מתאים למפרט הזה...? עוד שאלה...: יש לי עכשיו כרטיס 1GB בודד במחשב והוא די חדש... חודשיים וחצי 3.... הכרטיס הוא..: transcend 1gb DDR2 667mhz CL5 X1 האם להוריד את הכרטיס כשאקנה את הזוג שתמליצו לי או להשאיר אותו... (יש לי מקום ל4 סלוטים והוא לוקח רק סלוט 1)

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by miki26,

קניתי 2 מעבדים ב KSP אחד AMD SEMPRON שאותו קיבלתי עם קופסה גדולה אורגינלית הכוללת חותמת של AMD מדבקה שאפשר להדביק על המחשב וקירור עם חותמת של AMD בקיצור הכל תקין. קניתי גם מעבד AMD 64 BIT ובKSP נתנו לי את המעבד רק בקופסת פלסטיק ללא חותמת הקופסה כבר היתה פתוחה וללא מדבקה וללא שום חותמת והקירור שקיבלתי בכלל של חברה אחרת ולא של AMD בקיצור בכלל לא כמו הSEMPRON. 1.האם אני יכול לדרוש מדבקה? 2.האם אני יכול לדרוש קירור תואם אורגינל של AMD ולא סתם משהו שנתנו לי? 3.האם זה חוקי/תקין איך שהם מכרו את המעבד ותואם לאיך שהחברה AMD מצפים שימכרו את המעבד שלהם? לפני שאני ניגש להחזיר או לדרוש את הדברים הנ"ל אם מישהו יוכל לענות לי על זה כדי שאדע מה נעשה לפי התקנות ומה לא.... תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by AMD-Z,

שלום לכולם, יש לי מחשב מלפני שלוש שנים בערך (קצת יותר), המפרט בחתימה. עכשיו, רציתי לעשות שדרוגון, להחליף את הכ.מסך. אני לוטש את עיניי אל הX1800GTO2, הבעיה היא שהוא בחיבור PCI-Express. גם 7600GT לא מגיע בחיבור AGP. יש לוח אם לסוקט A עם תמיכה בPCI-Express? (וDDR רגיל, אני לא מתכוון להחליף את הזכרון) אם לא, יש כרטיס מסך קרוב כמה שיותר אליו ברמה ועם AGP? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  13. זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לקנות מחשב חדש והוא צריך את המעבד החזק ביותר והטוב ביותר למפרט של מחשב גיימרים, בהנחה שהוא גם לא מתכוון להתעסק עם OC. על מה אתם ממליצים? (התקציב = 1,500 שקל גג) על ה-Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K או על ה-AMD Athlon 64 3000 ? ותנמקו מדוע דווקא במעמד שאתם בחרת ולא באחר... ושאלה אחרונה - לפי ההערכה שלכם, לכמה זמן יספיק המעבד הנבחר להריץ משחקים כמו שצריך?

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות ומחכה ל 3950x בשביל גיימינג כבד יש ביניהם הבדל משמעותי עם ה12 או 16 ליבות ובכלל בביצועים שלהם לגיימינג? אני לא רוצה לקנות את ה3900x ואחרי זה להתבאס למה לא חיכיתי ל3950x אני צריך לדעת את דעתכם מה כדאי תודה לעונים

15. אני רוצה לשאול אותכם שאלה קטנה אני רוצה לעדכן את הביוס אבל באתר יש שתי גרסאות F7 וF8 וכל עידכון אחר מעדכן משהו אחר ואני רוצה לדעת עם ישר לעדכן לF8 או לF7 ואז F8... הנה האתר http://www.gigabyte-usa.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS-939.htm תודה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובינתיים אלה הם המעבד והלוח האם שבחרתי (הם עולים לי ביחד 2300 ש"ח): לוח אם ASUS M2N-SLI Deluxe מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX אני מעוניין שיהיה במחשב החדש שני כרטיסי זיכרון של ג'יגה של DDR2 במהירות 800MHz, כלומר 1GB X 2. שאלתי היא איזה CL לבחור בהתאם ללוח האם שאקנה? תודה מראש! 8)

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  17. אני שוקל לשדרג את המעבד שלי, לקראת הפגזת המשחקים הקרובה(BF:BC2, AC2 וההרחבות של GTA4) ורציתי לדעת האם Q9400 או מעבד בטווח המחירים הזה יכול לתת לי שיפור טוב לביצועים(אני מתכנן לעשות לו OC ל-3.0 ככה)? או שאין טעם בכלל לשדרג רק את המעבד? כרגע אני עם E8400 על 3.6 ואמנם הביצועים טובים אבל הייתי רוצה FPS יותר יציב. כמו כן, האם הספק יחזיק את המעבד ביחד עם הכרטיס מסך? יש פה רשימה של מעבדים שנתמכים בלוח אם http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2847 ואני רואה שיש דגמים של מעבדים מרובעי ליבות עם צריכת חשמל דומה לE8400 ככה שהספק אמור להחזיק מעבד כזה, נכון? מפרט בצד, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by TGA,

שאלתי שאלה קצת כללית אבל בוא נגיד ככה שאם אני בוחר נגיד לבנות מערכת ב2500 ש"ח מה יותר נכון לי לעשות... לקנות INTEL או AMD, כי אני בעיקרון בנאדם שרשום על מצחו INTEL ובמעבדי AMD אני לא נוגע... ברגע שאני שומע AMD או INTEL אני ישר קופץ על INTEL כי ככה "חונכתי".. בפורום מפרטים רוב האנשים בונים פה מפרטים שבנוים על מעבד AMD.. עכשיו לשאלה: אם אני בונה מחשב נגיד ב2500-3000 בשביל משחקים כבדים ככול שאפשר..... באיזה חברת מעבדים שווה לי לבחור ולקחת? INTEL מסדרת I3 ונגיד I5 או AMD מסדרת הפנטום ???

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by teknoboy,

מי עדיף? ואם אפשר גם למה הוא עדיף. תודה!

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by Mazumotte,

יש לי בנטיום 4 3GHZ ואני חושב לעשות OC כי זה די איטי היום(אני יודע שזה מעבד גרוע ל-OC). אם אני עושה את זה עם איזה שהי תוכנה האחריות עדיין מתבטלת? ד"א יש לי אפשרות לעשות OC דרך הדרייבר של כרטיס המסך.

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  21. אני קונה עכשיו מחשב חדש. מעבד: ?Core2 Duo E6300 רציתי לוח אם טוב, שיש בו את כל הדברים הרגילים: SATA2 (שיש היום כבר בכולם) FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). עריכה : צריך שיתמוך גם בזיכרונות DDR2 800 . חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 הלוח הזה עולה 1126 ש"ח. אני לא כל כך מבין בצ'יפסטים ובשאר הדברים... האם אני עושה בחירה טובה ? האם הלוח הזה טוב ? האם יש לכם הצעות אחרות טובות יותר/כדאיות יותר ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by ID-1,

http://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html לא יודע כמה זה אמין, פעם ראשונה שאני באתר הזה, משאיר זאת לכם... שימו לב, יש שם 2 טבלאות : CPU Mark | Price Performance כמובן שהביצועים ביחס למחיר מתייחס למחירים בחו"ל, אבל זה נותן תמונה יחסית, רואים שם באופן מובהק את הייתרון הבולט של AMD בפרמטר זה. למי שרוצה לבצע סינונים/מיונים וכו' צירפתי את הטבלאות גם בקובץ אקסל (להורדה : לחצן ימני, Save Target As) תהנו [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. רציתי לדעת מה ההבדל באחוזי הביצועים בין המעבדים הבאים ומי מבין ה-3 הראשונים הוא המשתלם ביותר כרגע? לא מתכנן OC q6600 q9300 q9450 e8400 e8500

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2848

• 7 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.