מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
יש את הלוח הזה שאני רוצה לקנות: http://www.skypc.co.il/pl_product~950752U~10~0.htm בנוסף יש לי זיכרונות DDR2. האם DDR2 יעבוד על ל.אם שתומך ב-DDR3?
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
בלינק הבא : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2746&ProductName=GA-P35-DS3R רשום באתר שיש 2 בקרי רייד על לוח האם- ds3r: South Bridge: 1. 6 x SATA 3Gb/s connectors (SATAII0, SATAII1, SATAII2, SATAII3, SATAII4, SATAII5) supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 2. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 GIGABYTE SATA2 chip: 1. 1 x IDE connector supporting ATA-133/100/66/33 and up to 2 IDE devices 2. 2 x SATA 3Gb/s connectors (GSATAII0, GSATAII1) supporting up to 2 SATA 3Gb/s devices 3. Support for SATA RAID 0, RAID 1, and JBOD השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכי raid שונים על לוח האם d…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת זאת כי אני מתכנן לקנות מחשב ואני רוצה לדעת האם ניתן להרחיב את הזיכרון שלו (אני משדרג ממחשב נייח ולכן אני רוצה לדעת האם אוכל להגדיל את הזיכרון לאותה רמה שיש במחשב הנייח או שאפשר להגיע אליה).
-
- 12 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שמותקנים בו שני סטיקים של 1GB. לאחרונה התעורר אצלי צורך ביותר זיכרון אבל אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות כסף (התחלתי לשחק עם VM's בצורה יותר אינטנסיבית). ראיתי שיש אנשים שמוכרים שני סטיקים משומשים של 2GB באותו תדר ואותה ארכיטקטורה של הזכרונות הקיימים שלי (ddr2 pc6400). אם אני אקנה אותם, האם אני אוכל לצרף אותם לזכרון שכבר יש לי (ואז יהיו לי 6GB, שניים של 1GB ושניים של 2GB) ? האם זה יעבוד, או שאני אצטרך להוציא את הזכרונות הישנים שלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
שלום יש לי ידידה עם Q6700 ולוח תומך DDR2 בלבד (יש 4 סלוטים). הוא מעוניינת שיהיו לה סה"כ 16GB של זכרון. המטרה - CUBASE. לא הצלחתי למצוא את הדבר הזה במחיר שפוי. האם למישהו יש רעיון? אם לא, היא תשדרג שילוש. תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג מעבד Conro 2 Duo באריזת BOX ? או שהוא נמכר RETAIL ? ואם RETAIL אז מתי יהיה ניתן להשיג BOX ? תודה
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג פנטיום 4 אבל עם ליבה של נורטווד?אפשרי? ואם כן הביצועים של הליבה הצפציפית הזאת יותר טובים מהפרסקוט ופחות מתחמים? תודה לעוזרים! נ.ב אהההה....ומאיזה דגם יצא הפרסקוט מ2.8 או לפני?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 512MB בסטיקים ישנים (שהתאימו ל-AMD Thunderbird) - אני חושב שהם SDRAM "רגיל" מהדור הישן. האם ניתן להשתמש בהם בלוחות חדשים? (למשל, ה-K8NSC של GB) ? תודה מוטי
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
או שצריך לוח שמיועד לOC
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם(יחסית ישן ) שתומך ב DDR PC2100/PC1600. ב "מנואל" שלו רשום - PC1600/ PC2100 Type required. האם אוכל להתקין בו זכרונות מהירים יותר(למשל 667/800 Mhz)? מחירם כחצי מחיר מהזכרונות הנדרשים. דגם הלוח הוא - Biostar U8668 Grand. תודה מראש, of9
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ישן שיודע לקבל מודול זכרון של DDR2 במהירות של 533MHZ . מכיוון שהמודולים האלה כבר נדירים יחסית הם גם יקרים יותר. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במודול מהיר יותר כמו למשל DDR2 667MHZ במקום זה של ה533MHZ ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם הזיכרון חייב להגיע בזוגות או שאפשר גם אי זוגי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם: GA-G31M-S2L.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין מעבד I5 דור שלישי ללוחות האלו DH67BL וגם H67M-GE ???? כרגע מותקן מעבד I5 דור שני בכל לוח אתמול ניסיתי להתקין באינטל ונשמעו ציפצופים .... נבהלתי והחזרתי הכל לקדמותו .... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם המעבד יעבוד בצורה תקינה? (ברור לי שהוא יעבוד לאט יותר) הלוח הוא של ASUS מדגם p4s533 ועד עכשיו היה מותקן עליו מעבד 2.4/533mhz. האם ניתן באמצעות OVERCLOCKING של הלוח לגרום לו להתנהג כלוח תומך 800 מגהצ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
(לא מצאתי ב faq ) ...
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
תוך כדי חיפושיי ללוח אם למחשב שאני עומד לקנות, נתקלתי בבעיה מעצבנת. אני לא מצליח למצוא לוח של ג'יגה-בייט לAMD athlon X2(אני מקובע עליהם, סורי..) שיש לו גם יציאת parallel, גם יציאת 5.1 וגם כרטיס מסך ONBOARD(רצוי גם FIREWIRE וeSATA אבל זה לא דחוף) וכמובן שלא יהיה זבל. האם ישנה אופציה להמיר איךשהוא את יציאת הפרלל לUSB? בתודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם זה יצור בעיות?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, עקב סיבה דיי מרגיזה אני לא יכול לחבר את כרטיס המסך שלי בחיבור PCIEx16 כפי שתמיד היה האם בלוח אם בעל תמיכה במספר כרטיסי מסך (למשלGigabyte Z77X-D3H ) ניתן יהיה לחבר כרטיס בודד לאחד החיבורים הנוספים ללא בעיה? האם תיתכן פגיעה בביצועים עקב כך? במקרה כזה, האם ניתן לחבר כל כרטיס PCI רגיל בחיבור PCIEx16 והוא יתפקד? תודה. נ.ב (אין חובת קריאה, החומר הזה לא לבחינה) אם זה מעניין מישהו למה אני שואל זה מכיוון שיש לי כרטיס קול דיי גדול שמתחבר ל PCIE הרגילים x1, עכשיו מרבית לוחות האם מגיעים בפורמט הבא (בלוחות חדשים התחתונים מוחלפים סלוטים המשניים לכרטיס המסך) -- (pcie1) ----------- (pcie16) --(pcie1) --(pcie1) ----------- (pci) ----------- (pci) הכ.קול לא נכנס לחיבור…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-