מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם מעבד מעבד: AMD Athlon II X2 250 יתאים לכרטיס מסך 5770 האם הוא יתאים ולא יצור בעיה המטרה משחקים ובעיקר סרטים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בעת ניסיון ניקיון לגוף הקירור של המעבד, השתמשתי בכוח מופרז ומכיוון שאייבורי שמו לי דבק טרמי ולא משחה טרמית, המעבד עף החוצה וכ-10 פינים נתלשו או התעקמו. ניסיתי לסדר אבל כלום לא עזר. עכשיו אני מנסה לצאת מהבעיה עם כמה שפחות נזק כספי. האם מעבד שעולה כ-500 שקל של סלרון יתאים ללוח אם של פנטיום 4, העובד ב FSB של 800? אני יודע שה-FSB של מעבדי סלרון הוא 533.
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב ישן עם לוח ASRock P4VM8 כרגע המעבד שנמצא במחשב הוא סלרון 2.4GHZ . רציתי לדעת עם מעבד פנטיום 4 בתדר 3.2 יתאים ללוח הזה תודה מראש YOXO
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי Intel Celeron 1.7 GHz והזמנתי לוח אם שתומך בP4 processors, כידוע Celeon 1.7 GHz נחשב כP4 רשום באריזה של המעבד שלי Socket478 והמעבד שהזמנתי תומך בSocket423 ורשום שהוא תומך בP4 האם המעבד שלי יתאים ללוח אם? ???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני הולך לצפות בסרטי בלורי אמיתי 1080P במחשב עם כרטיס מסך HD 4870. האם מעבד שתי ליבות(E5200) יצליח להריץ את הסרטים האלו בלי שום תקיעות? אם כן, הוא יצליח בקושי? עדיף לי לקחת מרובע ליבות? תודה.
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
בהשוואה הבאה לקחו מעבדי Intel i7-6700K (מעבד 4/8 ליבות) ו i5-6600K(4/4 ליבות) ובדקו האם הם רלוונטיים כיום, והאם שווה לשדרג למעבד עדכני כגון ה RYZEN 3600 או 3700 למשל. בגדול התשובה היא שה 6700K עדיין רלוונטי בחלק מהמיקרים, אבל מעבד 4 ליבות כגון ה 6600 בהרבה מאוד מיקרים כבר מהווה צוואר בקבוק מורגש.
-
- 32 תגובות
- 11.6k צפיות
- 5 followers
-
-
האם מעבדי AMD באים עם מאוורר בילט אין כמו אינטל? לצורך העניין מעבד 3500+ 939A64
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב וכרגע אני עם 3800 X2 ואני לא מתכוון לעשות שום אוברקלוק אז אני רוצה לדעת לאיזה כיוון ללכת. רציתי לדעת אם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא מתכוון לבצע שום אורקלוק ולא אכפת לי מהחום שהמעבד פולט , אכפת לי רק שהמעבד יהיה מהיר האם משתלם לקנות מעבדי AMD סוקט AM2 מ5200 ומעלה? או שבאותו מחיר יש מעבדים של אינטל שהם עדיפים? *אם המעבדים של AMD צורכים יותר חשמל משמעותית אז תצינו כי זה די חשוב.
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הכתבה שהתפרסמה היום בנוגע לכך שAMD מריצים מחדש את ארכיטקטורת ה K8 האם זה אומר שאני יוכל לרכוש מעבד חדש ולשדרג את ה 3200 939 שלי ? תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום. אם אני לא טועה, טמפרטורה גבוהה עבור מעבדי אינטל נחשבת לטמפרטורה שעוברת את ה 80 מעלות. האם הנתונים הללו נכונים גם עבור מעבדי ה AMD? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיברתי עם מנהל של KSP והוא אמר שAMD מתחממים יותר מאינטל.... מה שלפי מה שמעתי אותכם פה זה לא ניראה לי הגיוני..למרות שהוא עובד שמה הוא לא יגיד סתם כי הוא חבר שלנו וזה אז זה נכון מה שהוא אמר??
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון הזה: הוא משווה בין P4 ל ATHLON ורואים שם שכל המעבדים של אינטל שורדים, וכל המעבדים של AMD נשרפים זה נכון גם למעבדים של היום? כי זה שיקול בקנייה (איזה מעבד יותר אמין במקרה של תקלה בקרור, מעבד לא אמור להישרף אם במקרה נתקע לך המאורר).
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בשעה טובה התחלתי עם ההתעניינות לקראת רכישת מחשב חדש. בתור התחלה עיינתי במפרטים המומלצים כאן באתר למחשב למשחקים ללא מסך עד 4500 ש"ח. הנה הלינק, http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ אני מניח שיהיו לי עוד הרבה שאלות אך דבר אחד בינתיים צד את עיני: המארז. כפי הנראה באתר של compucase הוא ללא פתח איוורור צידי, האם זה מתאים ל core2duo? הנה ההמלצה למארז: Compucase CI-6A19+ Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan הנה האתר: http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7 תודה, אופיר
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממה שקראתי פה הבנתי שאין ממש צורך במעבדי i7 עבור גיימינג..אם זה נכון אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה ובנוסף להמליץ לי על מעבד מתאים עבור גיימינג. תודה מראש ושבוע טוב עידו *שכחתי לציין שהמעבד חייב להיות של intel בעקבות הנחה משמעותית
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic האם מעבדי i5 יתמכו?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי מכר שרוצה מחשב אינטל, ואני פשוט רוצה שהוא לא יסבול מרעש ומחום כשהוא יפעיל את המחשב. אני פשוט רוצה לדעת אילו מעבדים של אינטל לא מרעישים ומתחממים יותר מדי (לא Northwood) ואין טעם בלנסות לשכנע אותו לקנות Intel
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אוקי יש לי לוח אם : ga-965p-s3 רציתי לדעת אם Q9400/9450/9500/9550 יכולים לעבוד על הלוח אם הזה, לפי מה שבדקתי באינטרנט : http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2457 כתוב שזה " not offical support ", רציתי לדעת אם המעבד יעבוד אם כן אז מה זה אומר " not offical support ". ואיך זה ישפיע על הביצועים ? ואם לא, איזה מעבד quad תוכלו להמליץ ללוח אם שלי תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם מעבד כמו q6700 65nm יוכל להתאים ל- biostar 945gc m7-te? כרגע אני עם הארד דיסק של 80GB SATA2 שקיבלתי עם המחשב של ג'ון ברייס, כי שני ההארד דיסקים של ה- 500GB (IDE) כל אחד הורכבו כבר במחשב חדש. אמרו לי שהלוח לא יוכל לעבוד עם quad שהם 45 ננומטר, אז לפחות 65 ננומטר ולא איזה core 2 duo מהרשימה שבאתר של biostar. מה דעתכם? תיאורטית, חשבתי לשים עליו איזה כרטיס מסך נחמד מסדרת 9 של nvidia (למרות שאני יודע ש- 9800 למיניהם לא יעבדו על הלוח הזה, אז נשאר רק 9400-9600 למיניהם) ואם ארצה אוכל בעתיד הקרוב לשים גם את שני ההארד דיסקים של ה- 500GB IDE כל אחד, ולמחשב החדש לקנות שני הארד דיסקים של 500GB SATA2כל אחד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25048
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מדבר על דור 7
-
- 20 תגובות
- 7.6k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין בעניניי חומרה, חסרה לי הבנה בסיסית ביותר בנושא ואני צריך הכוונה. אני לפני קנייה של מחשב חדש שיהיו לו שימושים רגילים למדי:אינטרנט, סרטים(גם HD) וקצת עריכה בתוכנות גרפיות (קצת פוטושופ, לא עיבודים כבדים מידי, לייטרום וכ"ו.). מתכנן לקנות את אחד המעבדים החדשים של אינטל ואני תוהה האם הליבה הגרפית שמובנית בתוכם מייתרת את הצורך בכרטיס מסך נפרד (אין לי כוונה להתעסק במשחקים). בהנחה שכן, נאמר לי שהמעבד הרצוי מבחינתי יהיה i5-2500K מכיוון שיש לו יכולות גרפיות עדיפות על ה-i5 האחר. האם עד כאן הכל נכון? אני לא צריך כרטיס גרפי נפרד והמעבד בשבילי הוא זה שציינתי? אני לא יודע איזה לוח אם לקחת, מתכוון לבקש שיבנו לי מפרט פה בפורום שמיועד. אם יש לכם טיפים בעניין אשמ…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לי יש I7 860 וכרטיס מסך 460GTX 1G ובמישחק METRO2033 המשחק לא זז חלק בכלל על הכי גבוהה לעומת זאת חבר שלי יש לו I5 2500 החדש עם 450GTS ולטענתו המשחק רץ על המקסימום חלק יש מצב שהמעבד הגרפי המובנה עד כדי כך עוזר? לי אישית זה נשמע הזוי!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדמה לי שלפני חודש קראתי שאינטל אמורה להוזיל את המעבדים שלה ב-8 בינואר. אולי מישהו יודע האם זה אכן נכון, והאם מעבדי אינטל יוזלו בעתיד הקרוב? אני פשוט מתכוון לבנות מערכת חדשה, ותהיתי האם כדאי לחכות קצת כדי לקבל תמורה טובה יותר למחיר. אני יודע שבסופו של דבר המחירים תמיד יורדים, השאלה היא האם הם אמורים לרדת ממש בקרוב, תוך כמה שבועות נגיד?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
אם לא, אז במה בעצם עוסקים מפעלי אינטל בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שידרוג בקרוב (למעשה קניית מחשב חדש) ולאחר שקראתי על מעבדי שש הליבות הצפויים, החלטתי לחכות להם קצת. יש הרבה באזז סביב מעבדי ה thuban של AMD ורציתי לשאול האם יש בהם איזשהו חידוש מלבד היותם שש ליבתיים ? הרי כיום באופן כללי מעבדי AMD נחותים בביצועיהם לעומת מעבדי אינטל המקבילים (ואני בכוונה לא מכניס את המחיר למשוואה), לפיכך אם יצאו מעבדי AMD ללא שינוי ארכיטקטורה אז הם יהיו נחותים מול מעבדי שש ליבות מקבילים של אינטל. בקיצור, האם יש מה לחכות להם ? האם הם מביאים איזשהו שינוי טכנולוגי מלבד צירוף של 6 ליבות ? תודה * בבקשה אל תענו שאני לא צריך שש ליבות כי אני כן צריך...
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-