עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by chmmr,

איזה זכרונות הכי מומלצים לשימוש עם E8400 ועם לוח GA-EP45-DS3 ?אני מתכנן OC בגבולות הסביר עם קירור אוויר (שלושת הזכרונות כוללים גופי קירור). G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 (שהם CL5 ולא CL4) G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 (שהם CL5 ולא CL4 אבל 1000mhz ולא 800mhz) או שכדי לבחור זכרון של חברה אחרת/ סוג אחר ?

2. Started by HaVoC_850,

אני וחבר עומדים לקנות לוח אם מארצות הברית ורציתי שתעזרו קצת בבחירה של הלוח ולהתאים להם זכרונות בהתאם הלוח הראשון הוא ASUS MAXIMUS II FORMULA תומך ב-DD2... ממה שביררתי הוא עולה 270 דולר באיביי רציתי לדעת לפני הקניה אם כדאי להשקיע בלוח שתומך ב-DDR3 שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. אם כן על אילו לוחות DDR3 אתם ממליצים בסביבות ה-300 דולר ואילו זכרונות כדאי לקנות בשביל הלוחות חשבנו על X48 Platinum של MSI כלוח שני אבל אשמח לחוות דעת שלכם מאוד חשוב !! הלוחות חייבים לתמוך ב-CrossFire. ובנוסף לזה בלוח הראשון יש אופציה ל-OC אוטומטי שהמערכת עושה בעצמה זה גם מאוד חשוב כי אני והחבר לא יודעים לעשות OC בכלל בכלל תודה רבה לעונים =)

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Drazick,

שלום. יש לי את הלוח אם הנ"ל עם גרסא F7. קיימת גרסא F8. יש ברשותי מחשב עליו מותקנת וויסטה ללא כונן 1.44. כיצד אני יכול לעדכן את ה- BIOS? ניסיתי בעזרת היישום של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה (הוא רק מודיע על בעיה ולא מצליח לעדכן). מישהו יודע איך לעשות את זה בוויסטה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by YRP99,

זה המפרט שלי, ANTEC SONATA-III 500W GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD READY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ Corsair VS1GB800D2 2x1GB DDR-II 800 Value Memory LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E @ 650/1520/1090 W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER ASUS DVDRW X18 DRW-1814BLT DUAL LAYER LIHGTSCRIBE SATA BLACK THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX CL-P0310 אני מעוניין לשפר את הזיכרון אני מיתלבט אם להוסיף עוד 2 גיגה או 4 גיגה איזה זיכרון אתם יכולים להמליץ לי לקנות מגיבור מחשבים בבקשה http://www.gibornet.co.il יש לציין שהמחשב לא ב OC כרגע (למרות שהגעתי עד ל 3G), אולי בעתיד תודה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות משחב ב 12000 ש"ח ונתנו לי פה מלא פרטים מעולים ותודה על זה ואבל השאלה שלי היא האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאה של המעבדים החדשים של אינטל ולירידת המחירים (כפי שכתוב בכתבה שבאתר)כי כל המעבדים הנזכרים עתידים לתמוך בערכת השבבים החדשה של אינטל, ה-X58, ובתושבת החדשה, ה-LGA1366 אז כדאי לקנות עכשיו או בעוד כמה חודשים?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. יש למישהו אולי ביקורות השוואתיות בין 2 הציפסטים הללו? אני מתלבט על איזה ציפסט ללכת, אני מניח שהלוח אם יהיה ASUS. ומה עדיף בהנחה שאני לא שם כרטיס מסך בנפרד אלא מסתמך על המובנה (אין צורך במשחקים עתירי גרפיקה). אגב, אתם חושבים שהם משמעותית טובים יותר מאשר 690G \ 630a?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  7. אני מעוניין לשדרג את הלוח שלי מכמה סיבות 1. אני מעוניין לעבור למערך CF בקרוב , נכון לעכשיו יש 4850 בודד 2. אני מחפש לוח עם יכולות OC טובות יותר (למרות שהלוח הזה לא רע בכלל ) הדרישות שלי מהלוח 1. עדיף שהוא יהיה עם DDR2 ( יש לי 4 GB, חבל לי להוציא עוד כסף על DDR3 ) 2. אני חייב 8 חיבורי SATA לפחות (2 ראפטורים, 3 צורבי DVD, ועוד כמה כוננים שמתחלפים מידי פעם ) הלוח הקודם שלי היה מתוצרת DFI מסדרת LP המצויינת, אני פתוח לכל החברות המציעות לוחות לגיימרים, אך עם עדיפות לDFI. תקציב? אני לא מעוניין להתפרע יותר מידי , ואני לא מתכוון להוציא 2K על לוח אז משהו באזור ה900 ש"ח מספיק לי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  8. Started by ab1c3,

אני אקנה מחשב עם מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 וכרטיס מסך Ati Radeon 4870 . המחשב מיועד למשחקים אבל לא רק לצורך זה והתקציב יכול להיות 10,000 ¤ או יותר אבל אם אין צורך אין לי רצון להגיע לסכום הזה. אני מבולבל עם בחירת לוח האם והזיכרון,יש כל כך הרבה סוגים. אני מעוניין בביצועים טובים אבל האם זה הכרחי לקנות את הלוחות הטובים ביותר שעולים 1500-2000 שקלים או שגם לוחות בתווך המכירים 700-1000 שקלים הם מספקים. איזה סוגים של לוחות אם מתאימים לי ביותר? האם לקנות DDR II או DDR III? באיזה מהירות ותזמונים בכדי שלא יהוו צוואר בקבוק? תודה.

• 13 תגובות
    • 807 צפיות
  9. לוח פשוט, אמין ויציב שיחזיק את המערכת שאני רוצה(Q9300, HD4870/50) בסביבות עד 400 ש"ח. אפשר לחרוג טיפה רק אם זה שווה את זה. לא רוצה לוח אם עם פיצ'רים שרק יעלו את המחיר, לא מחפש לוח לאוברקלוק אבל שיהיה יציב אין לי כל כך העדפות אז תזרקו הצעות תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by idan79,

בהמשך לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349255.0 אני רוצה לחדד את עיניין הE8400 מולQ9300 ניצול\יעילות עדיפות לטווח זמן הקצר\רחוק מחיר ועוד.... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן..... תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by Radeon38,

לחבר שלי יש כרגע סלרון 1700 לשימושי אינטרנט כמה ישפר אם אני אביא לו פנטיום 4 שווה ערך או סלרון 2.4?? מדובר על תושבת 478 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by Anonymous1,

האם עדיף לוח Asrock על פני Foxonne?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  13. שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by TALIGAL5,

אני מנסה לגרום למחשב הזקן שלי לזוז קצת יותר מהר ,המחשב בעל זכרון DDR של 256M בלבד-בקונים מוכרים ראיתי זכרונות למכירה השאלה הפשוטה האם הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=506&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=# תומך בDUAL CH תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by EAD,

שמתי לב שבאופן כללי לאחרונה הייתה ירידית מחירים בDDR3. כיום 4 ג'גיה של חברה איכותית כמו OCZ ובמהירות של 1600 או יותר, אפשר להשיג במחירים של 1500-1800 (1800 ל2000MHZ!!) אז האם עדיין הזכרונות האלו לא כדאיים? או שאפשר להגיד שעבור 1500 שקל כבר מתחילים להיות שוים למחשבי HIGH END ?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  16. מחשב נייד עם מעבד T5500 (אינטל קור 2 דו 1.6) כיום יש לי 0.5G אני הולך לקנות עוד סטיק של 1G. כך שיהיו לי 1.5G האם כדאי לקנות 2X1G ולזרוק את הישן? או שההבדל הוא זניח? אני צריך עוד זכרן לצרכי עריכת וידאו (שאני אתחיל רק לאחר שיהיה לי זכרון ...) רן

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  17. Started by jorgito,

שלום! מחר אני הולך לקנות עוד זכרון 2X1GB - כרגע יש לי 2X512MB CL5 של TWINMOS, אני קונה מ KSP ואין להם יותר זכרונות 667 אלא רק 800 ומה שהם מציעים זה KINGSTON עם CL6 - השאלה שלי היא האם אפשר לשלב את הזכרונות האלה ששני הזוגות יעבדו בדואל צ'אנל בלי בעיות או זה שיש הבדל בתזמונים זה משנה?

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  18. Started by gggil,

הנה קישור: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US נשמע סבבה לא? הוא יציב למישהו יש נסיון? ומישהו יודע מה זה החיבור 48 פינים שיש ללוח אם? זה לא אמור להיות חיבור 4 פינים? תודה מראש, גיל

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  19. Started by eXquiZz,

שלום רציתי לדעת אם אני אקח את הלוח אם Abit-ip35-e אז יהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס HD4850, מפני שהלוח לא תומך ב-PCIE 2.0... אז יוכל להיות לי צוואר בקבוק בגלל זה? אם כן זה יהיה גדול ונורא? תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by jorgito,

שלום! אני מתכוון מחר לקנות עוד זכרון כי כרגע יש לי רק 1GB של TWINMOS CL5, מהחנות שאני קונה בה יש במלאי רק זכרונות DDR2 800MHZ והלוח אם שלי תומך ב DDR2 667 והתזמונים של הזכרונות (2X1GB KINGSTON VALUE) הם CL6 - השאלה שלי היא האם זה בסדר ויעבוד גם ב DUAL CHANNEL למרות שהתזמונים של שני הסטים שונים? או שלהמשיך לחפש זכרונות CL5 ?

21. למי יש מושג איפה אפשר לרכוש לוחות אם מתוצרת DFI באזור המרכז?? תשובתכם המהירה חשובה לי מאוד! תודה

• 3 תגובות
    • 437 צפיות
  22. Started by MS-25,

אנא עיזרו לי חברים

• 0 תגובות
    • 381 צפיות
  23. Started by shainov,

שלום לכולם, אני לפני רכישה של ASUS X48 P5E-DELUXE ומעבד E8400 קודם כל השימושים שלי הם לפי סדר יורד: 1.PHOTOSHOP,DREAMWEVRE,ILLUSTRATOR 2.משחקים 3.מולטי-טאסקינג כמובן (אינטרנט והפעלת תוכנות במקביל) וזהו לפי דעתי אלא אם כן חברי הפורום יחדשו לי משהו,מעבר לזה יש לי מס' שאלות: 1.יתרונות ציפ'סט הX48 לעומת X38?במשחקים/תוכנות.מה הוסיפו ואם שווה לקחת את הP5E בתצורת הX38 אז אני ישמח 2.לגבי המעבד אני די סגור ויולבש עליו TT BT 3.יש לי ספק ENERMAX LIBERTY 400W ואני מתכנן OC די מסיבי גם ללוח וגם למעבד אז רציתי להתייעץ האם להוסיף מאווררים ואם כן איזה? יש לציין שהמארז שלי הוא TT VIKING SB4000. אם ישנה אפשרות לסט זכרונות של 2GB אשמח כיוון שכרגע יש לי 2GB GSKILL HZ 800MHZ.

• 13 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by BlueHotDog,

היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …

• 1 תגובה
    • 393 צפיות
  25. Started by baruch28,

מישהו שמע על כרטיסי זיכרון מושקין? איך הם? מישהו אמר לי שהם מגרמניה. איך הם ביחס ל- קינגסטון?

• 3 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים