מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רוצה לקנות את המעבד Q9450 האם הדבר כדאי ? מחירו כעת 1550 ש"ח . האם המחיר שלו יירד בקרוב?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה!
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ואם כן מדוע לא משתמשים בו הרבה יחסית והאם הביצועים שלו גם יותר טובים?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כמו שמתואר. אני רוצה לנגן על מחשב נייד סרטים, האם דבר זה אפשרי במחשב של 200 mhz? תגובתכם תתקבל בברכה.
-
- 13 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי האם מישהו מהפורום הצליח להפעיל את הליבה הנוספת ב720BE או את הליבות הנוספות ב7750x2?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות לוח אם Intel DH57DD שאין לו יציאת S/PDIF coaxial שאני צריך, אבל ראיתי שיש תמיכה בלוח, רק צריך חיבור ל-Bracket עם יציאת coax. ראיתי שיש להשיג דרך ebay, אבל אני מחפש בארץ (לא רוצה לחכות למשלוח..), מישהו מכיר בארץ איפה אפשר למצוא S/PDIF Bracket? תודה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, התחדשתי בלוח אם Biostar TA790GX 128M ;D אבל לצערי הוא בא ללא s/pdif bracket. ובניתי על חיבור coax למגבר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה bracket? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי הבנתי שהולכים לצאת מעבדי אינטל חדשים כמובן גם AMD יתנו בראש מתי לדעתכם יהיה השקה רשמית ומכירה בחניות +-? תודה מראאש לעוזרים. אשמח גם להמלצה ללחות חדשים
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ואם כן מתי הם מגיעים וכמה הם יעלו..!? :s05: תודה...
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על איזה לוחות אם אפשר לחבר יותר ממעבד אחד? ואיך אפשר להשיג אותם?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
זהו דף המוצר ב EBAY: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=330199425443&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=014 הבן אדם טוען שזה Athlon64. גם כאשר אני מחפש מידע על קוד המעבד ב GOOGLE אני מקבל תוצאות הקשורות ל A64. אבל זהו אינו A64. מה הקטע?
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
בין K8NS-939 לבין הלוח K8NS ULTRA 939 באחרון יש שני כרטיסי רשת האם זה והמחיר הוא ההבדל היחיד? תודה נעם
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את לוח האם הזה בעיקר בגלל העלות שלו. יש לי מערכת סטריאו, ולא איזה 7.1, ככה שהמחסור ביציאות האודיו שלו לא מפריע לי. גם העובדה שאין לו יציאת DVI לא מפריעה לי. העובדה שיש ללוח הזה פורט RS-232 זה פשוט גאוני חח יחסוך ממני ממיר ב-10 שקל מ-DX (בצחוק). בסה"כ לעומת הנ"ל לא רואה הבדלים בינו לבין האח היקר יותר HD3. מה שכן, ראיתי ביוטוב איזה UNBOXING, ושני חבר'ה כתבו שב-OC היה להם BSOD. בסקירה היחידה שמופיעה בגוגל ברור שדווקא לא היה להם BSOD, ואמרו שהשיגו OC יציב. אני מתכוון להריץ עליו 4670K. אשמח להמלצות וחוות דעת בקשר ללוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1)המליצו לי על הזיכרון הזה והבנתי שהוא באיכות דומה לזה של Kingstone, האם זה נכון? 2)שאלה יותר כללית, האם הפרמטר CL שעל הזיכרון הוא הקובע ביותר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחרונה Asus שחררה עידכון ביוס שמוסיף ללוחות אלו תמיכה במעבדי 45nm שעתידים להשתחרר וב-FSB 1333MHz. האם למישהו יצא לבדוק שזה אכן עובד בפועל (בצורה מלאה, תקינה וללא מגבלות)? תודה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כאמור אני צריך מחשב לעריכת וידאו ומשחקים וחשוב לי מאוד הסאונד . אין לי תקציב לכרטיס בנוסף. חשבתי לקנות את הלוח הזה : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket+939&DEFTITLE=Y האם מישהו מכיר את ה-AUDIOMAX או יכול להמליץ ?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אנשים מישהו עידכן ביוס ללוח הנ"ל?? אם כן אז אתם יכולים להגיד לי מה השינויים בביוס החדש?? חוץ מזה לחבר שלי יש את הדגם החדש של EPOX וכשהמחשב שלו עולה אז יש לו תמונה של EPOX בהתחלה.. האם אפשר לעשות כזה דבר גם בדגם שלי?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעניין אותי אם ניתן כבר להשיג בארץ לוחות כאלו. מישהו שמע, מישהו ראה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בזיכרון הבא: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory CMX512-3200C2 האם כדאי לי להזמין אותי מארה"ב? אשמח לשמוע מאנשים שרכשו בעבר זיכרון בחו"ל, תודה ;D
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם מישהו שמע על הזכרונות של Centon האם הם טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-